Регистрация
Публикувано на 13.08.2017 / 16:34

ТИКВАТА ПЪРВО ПРАТИ ОЧИТЕ СРЕЩУ КРАВАТА, НО КАТО ВИДЯ, ЧЕ ТАКА НЕ СТАВА МУ ПРАТИ ВИНКЕЛА

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВТиквата първо прати Очите срещу Кравата, но като видя, че така не става му прати Винкела!

Александър Ресиловски

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“: Другото лято, стари градски песни, мазна баница и боза, това ще бъде Сл. бряг. – Далаверката Симеонов.

Коментари 14 за
“ТИКВАТА ПЪРВО ПРАТИ ОЧИТЕ СРЕЩУ КРАВАТА, НО КАТО ВИДЯ, ЧЕ ТАКА НЕ СТАВА МУ ПРАТИ ВИНКЕЛА”

 1. Разбира се, работата на министъра е да накара хората от подчинените му служби, отдели и т.н. да вършат работата, за която им се плаща и да следят да се спазва закона.
  Намесата на г-н Симеонов означава, че или подчинените му са некадърници (което ме е изключено) или той иска да си прави реклама по подобие на шефа си. Спомням си Борисов, Цветанов и още един министър, май Трайков, качени в бронетранспортиор, обикаляха наводнено село и показваха загриженост(по-точно си правеха PR). Ами че Борисов решава всички проблеми-и за блокирани граници и за наводнения и при земетресения и т.н. Имам чувството, че всички около него са некадърници(може и да е вярно) и без него всичко пропада. Така се прави реклама от ласкатели и от тъй-наречени журналисти. И това, като се повтаря ежедневно, става истина, На хората, които мислят им се повдига, а тези, които нашите медии успяха да превърнат в немислещи същества, се възхищават от месията, който се е паднал на България.

 2. БУРГАС – Среднощна акция, оглавена от туристичният министър Николина Ангелкова, демографският исполин Валери Симеонов и отряд Кобра кючек, се състоя в новото имение на Доган край Бургас, пише сайта Неновините.

  Снощи към 23:17 специалните части блокираха всички подстъпи към имението на почетния лидер на ДПС в парка Росенец.

  Всички помещения и лица на територията на двореца бяха обискирани, като бяха открити голямо количество пари, накити, оръжия, наркотици и 4 тона суджук.

  Акцията е част от мерките, които правителството взима с цел да облагороди туристическата страна на Черноморието ни и да прогони хипитата, но и тежките мутри и олигарси, за всички от които българската природа е форма на бащиния.

  „Майките им ще разкатая“ – каза с пословичния си равен тон Ангелкова, сякаш Валери Симеонов ѝ пише репликите на момента и ѝ ги подава чрез wi-fi.

 3. Интересно е да се наблюдава министри и премиер-министри да се борят с еднолични търговци в сферата на услугите. По-интересно би било обаче ако тръгнат срещу най-окаяните – крадците на метал – тогава зрелището ще е по-голямо и гаврата пълна. Нали затова сме ние – да ни показват зрелища и сеири. Като размисли човек обаче, това не са някои селяни които не могат да надскочат сянката си и да станат държавници, нито пък някои садисти които обичат да се гаврят с малките и беззащитните. Обърнете внимание – това са хора бизнесмени, и се намесват там където има оборот, където се въртят пари. Човек ще помисли че са били пренебрегнати и не са си получили своя дял, който им се полага.

 4. Де се е чуло и видяло по света вицепремиерът да действа като шеф на наказателен отряд и да нахлува по заведения, раздавайки лаещи заповеди, същински фюрер? По света, пък и у нас, си има специални служби, които следят за реда и глобяват нарушителите.

 5. Господин Хорейша,от името си ли се срамувате,та пишете анонимно?Но така сте решили,така сте постъпили.Не виждате ли,къде е проблема.Това ли е работата на един заместник министър-председател?Не трябва ли,вместо да затваря дискотеки,да направи така,щото държавните служби,отговарящи за решаването на проблемите,възникващи в нашето ежедневие,да са на мястото си и ако закона изисква,да затварят дискотеки.Те,службите,който държавата е създала,за решаването на такива проблеми и за да си изпълняват задълженията,отговаря правителството.А не да си прави евтина реклама.И от подобни действия,хората няма ли да си зададът въпроса-Що за правителство имаме,след като не може да накара службите да си изпълняват задълженията,та заместник министър-председателят,трябва да поема тяхните задължения?

 6. Когато политическата необходимост,затъмни реалноста,ако не ме лъже паметта,може да постъпиш,като римския император Калигула,който е направил коня си сенатор.

 7. дА ВОДИШ БИТКА С ШУМА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО СИ Е ТАШАК РАБОТА, ЗА ТАКИВА ДЕТО ИМАТ В КРАТУНИТЕ СИ КОЗИ ТАШАЦИ …..САМО ПРЕДИ СЕДМИЦА НИ ОБЯСНИХА, ЧЕ ДОГОДИНА ЩЕ ВОДИМ БИТКА ДА НАМАЛИМ РУСКИТЕ ТУРИСТИ У НАС, ЗА ДА УГОДИМ НА ФАЩ И НИТО ….. ЦЯЛА ЕВРОПА, СЕВЕРНА АФРИКА И АЗИЯ СЕ БОРЯТ ЗА ОНИЯ 10 МИЛИАРДА ЕВРО ДЕТО РУСКИТЕ ТУРИСТИ ИЗНАСЯТ ОТ РУСИЯ КАТО ВАЛУТА ПРЕЗ ЛЕТНИЯ СЕЗОН И ГИ ПРЪСКАТ ПО КУРОРТИТЕ … У НАС ЩЕ ГИ ГОНИМ И ЩЕ ПРАВИМ „ТИХ ТРУД“ ……. здравейте , идиоти ! патреотите пак ви го начукват , а вие пляскате …

 8. Simeonov,,barka nivoto,,/nevolno ili…,,ot nivo,,,no ,,slugbite,,/ik.policija,NAP,,,danachni,,si imat,,rakovoditeli,,…tjah parvo ,,da natiri,,che se e stignalo do tuk,,…ama,,njama tazi sila,,,..zashtoto ,,te,,sa v,,prioriteta,,na,,drugi,,/dvama/!

 9. Народе, тиквите за нищо не стават, трите обединени кратуни,ТОЖЕ,време е за дебелата тояга и през септември да си ги изпратим по живо по здраво.

 10. когато гласувах за тоя мислех ще бори корупция а той дискотеките бори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>