Публикувано на 09.10.2019 / 19:53

ТЕ СЕ ОБКИЧИЛИ С ОЛИГОФРЕНИ, АМА ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ СЕРЕ НА ТЪПАНАРИТЕ В ГАЩИТЕ!

ТЕ СЕ ОБКИЧИЛИ С ОЛИГОФРЕНИ, АМА ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ СЕРЕ НА ТЪПАНАРИТЕ В ГАЩИТЕ!Томислав Дончев: „Има външни и вътрешни сили, които са замесени в цялото мероприятие, в различен профил, заяви Дончев и продължи: – Дали има замесени политици? Да! Има партии, които са пряко ангажирани с каузата. Поне няколко кандидат-кметове и една политическа сила са ангажирани. Доколкото знам, е коалиционен партньор на левицата в няколко формата за местните избори.”

Ама верно ли, я вижте пиара на МО и Каракачанов, Александър Урумов, основна движеща сила в това малоумие и главен антиваксър – плоскоземец.
Те се обкичили с олигофрени, ама все някой друг им сере на тъпанарите в гащите!
P.S. Другата силна мозъчна донорка, Любка Качакова, чак в Щатите си отведе децата, да не ѝ ги пипат норвежците

Александър Урумов като малък, убива джендъри скрити под плочките в кухнята.

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Хем е Александър Урумов, шеф на пресцентъра на военното министерство, който е и бивш началник на комуникациите в БНБ, драматург, писател, сътрудник на Държавна сигурност, евангелист и проповедник, хвалещ се и че участва във „войната“ с Истанбулската конвенция, хем истерията с децата идвала от „коалиционен партньор на левицата“. Томислав Дончев е … рядко, да не кажем какво, щото не е прилично. Урумов е човек на ВМРО, които пък точно те са коалиционен партньор на ГЕРБ, респективно на Томислав Дончев.

Прав е Георги Дренчев, на тъпанарите от управляващата власт все някой друг им сере в гащите! А миришат, че се не траят!

Afera.bg

Коментари 14 за
“ТЕ СЕ ОБКИЧИЛИ С ОЛИГОФРЕНИ, АМА ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ СЕРЕ НА ТЪПАНАРИТЕ В ГАЩИТЕ!”

 1. Голем СМЯХ СОРОСида ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ
  школован в най-пазената и секретна зона на ИЗРАЕЛ, пустинята НЕГЕВ обучаван три месеца от агенти на МОСАД как да краде от европроекти /вик проекта на ГАБРОВО за 256 милиона лева/ и да прокарва джендърски СОРОСидни неолиберални политики и колониални практики в наведени бананови държави да ГОВОРИ за ЧУЖДА НАМЕСА и ВМЕШАТЕЛСТВО
  е просто НЕлепо ,смешно и трагично -3в1
  Едва ли има по голямо вмешателство ЧУЖД АГЕНТ и СОРОСид да ОГЛАВЯВА ВИЦЕпремиерски пост на НЕзависима и демократична държава

 2. Каракачанов, вярно ли е, че въртите паспортен бизнес за десетки милиони, а сред уредените има и джихадисти.
  Каракачанов, вярно ли е, че подарихте на щатите близо 3 милиарда народна пара и то в аванс за непроизведени и несъществуващи изтребители.
  Вярно ли е, че преди четири години във вече прословутото предаване /благодарение на Сидеров/ Референдум по БНТ казвате, че в България има щатски бази и затова трябва да получим поне една ескадрила от тях в замяна, а преди месец казвате в парламента и пред медии, че няма американски бази и нямало безплатен обяд.
  Каракачанов, вярно ли е, че сте се превърнали в брокери на военни имоти по Черноморието.
  Каракачанов, вярно ли е, че у нас го давате големи борци срещу Истанбулската конвенция и джендър-идеологията, а в Европарламента Джамбазки гласува „въздържал се“ при нейното прокарване.
  Каракачанов, вярно ли е, че пре/о/дадохте ългарската история и национални интереси, като набързо, без условия, сключихте договор със Скопие за да угодите на янките, които искаха съседката ни скоростно в НАТО.
  Каракачанов, вярно ли е, че сега правите същото и по пътя им към ЕС, дадохте зелена светлина с някакви мъгляви условия и закани, че сте щели да ги спрете.
  Каракачанов, вярно ли е, че преди няколко дни казахте, напускаме властта ако при това положение бъде даден старт на преговорите със Северна Македония за влизане в ЕС, а вчера увъртахте и замазвахте с някакви жълти и червени картони.
  Каракачанов, вие и вашата брокерска организация ВМРО македонските, щатските или брюкселските интереси защитавате. Защото е ясно, че не ви пука за българските.

 3. На вниманието на министър-председателя Бойко Борисов:
  Във вчерашното интервю по БНТ Вие казахте, че деца от училище не се крадат и държавата няма какво да ги прави.

  Това твърдение, господин Министър-председател, означава, че или Вие съзнателно ЛЪЖЕТЕ българския народ или Вас Ви ЛЪЖАТ по най-безобразен начин.

  На фейсбук страницата на Министерството на труда и социалната политика на България широко беше дискутиран случаят с трите деца от село Балша.
  Най-голямото от тях, на дванадесет години, е било изведено с полиция и социални служители от час по физическо възпитание.

  Извеждането става БЕЗ СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ, само със заповед на чиновничка от социалните служби, тази заповед е разпространена в нета от адвоката на семейството.

  Сред официалните основания за извеждането на детето е записано: ЛИПСА НА ДЖОБНИ ПАРИ, с тази си заповед Социалното министерство официално признава, че смята БЕДНОСТТА за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, поради което трябва да бъде откраднато дете.

  Сред другите основания за извеждане няма нито едно от дискутираните като ЕДИНСТВЕНИ за извеждане на дете (принуждаване към просия, проституция, физически наранявания, причинени умишлено, изнасилване).

  Този факт е ДОКАЗАТЕЛСТВО, че социалните служби упражняват административен произвол и че формулировката за „риск“ в законите се тълкува своеволно и злонамерено.

  Най-ужасяващото в тази история е, че Министерството на труда и социалните грижи даде този случай като пример за добре свършена работа, вместо да се срамува от него и да накаже въвлечените служители.

  Разбира се всички знайни и незнайни НПО-та също подкрепиха този административен произвол над децата и семействата.

  А със законите, които Парламентът единодушно на първо четене и при празна зала на второ четене приемат и влизат в сила на 1-ви януари 2020 г., такъв тип решения вече няма да бъдат произвол, а ще добият силата на Законова норма.

  Как мислите, господин Министър-председател, напразно ли се страхуват хората?
  Нямат ли причина да не смеят да пуснат децата си на училище, което се превръща в място на държавно-упражняван и силово охраняван произвол?

 4. По повод изнесената от прокуратурата информация, че публична личност от МО е в основата на слуховете, предизвикали паника по училищата в сливенско, Томислав Дончев се произнесе, че става дума за лице, което е от политическа сила, която била в коалиция с левицата… на някои места.
  Но лицето работи във ведомство на ВМРО и май е включен в гражданската им квота за европейските избори.
  А ВМРО е коалиционен партньор на ГЕРБ.
  Дончев, подлостта си има граници, даже за вас.

  Богомил Бонев

 5. Чакам всеки момент да изригне псевдоинтелектуалката – съпруга на псевдоинтелектуалеца Дончев. Я по фейсбук, я по обичайните медии… Да постави всички на мястото им, да го защити. Защото закъде са тези новобогаташчета и новоизлюпени властничета без София, апартаментите, колите, парите, облагите. Иначе – чемодан, вокзал, Габрово. Той даскал в помощното училище, тя чистачка в читалището. Все близо до просветата и културата, щото са мнооого културни и умни.

 6. Закъсня, Дончев, да се набуташ на второто място след Боко. Ти не си Цецо, нито пък сега е онова време, „когато се полагаха основите“. Сега сте вързани яко за коалиционните си партньори, тези псевдо-патриотчета, които излязоха дори по-алчни и по-хитри от вас. А ти, Томе, не ставаш за нищо повече освен за зам-директор на ТПК за цървули и бърдучета в Габрово. До каквото се докосна, го скапа. Всичките ти дейности бяха провал.

 7. КАПУТА НЕДОДЯЛАНИЯ НЕДОКЛАТЕНИЯ габровец с БРЪСНАТАТА КРАТУНА е едно ПОСМЕШИЩЕ точно като ВОЖДА им БАЙ ХУЙ ПРОСТИЯ УЙ ОТ БАНКЯ с лъжите за МИЛИАРДИТЕ и ПИЩОВИТЕ които постоянно вади от джобовете понеже е НЕКАДЪРНИК и НЕГРАМОТЕН и не може да запомни няколко цифри които да цитира и му трябват хартиени пищовчета по джобовете..ПОСМЕШИЩА.. това е цялата власт на ПРОСТИЯ УЙ КАЛИТКО дето говори с ПРОСТИТЕ УЙОВЕ ГЕЙОВЕ и ПУТКИ ПРОСТИТУТКИ ЛЪЖИ ДИМИТЪРА и КРАЛЯ на ПОРНОТО и порномафията в БЪЛГАРИЯ..започнаха пак ПРЕДИЗБОРНО да облъчват и БАЛАМОСВАТ МАТ’РИАЛА с фалшиви проценти на оная с върнатия нос БОРЯНА ДИМИТРОВА и след нея ПИЯНДУРНИКА ПРОФЕСОРА ОТ ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ да натъманява резултатите една седмица след изборите..Измамата е в ход крадецът вика дръжте крадеца..БАЙ ХУЙ С алфа рисърч подготвя почвата за ИЗМАМИ И ШАШМИ..време е да ГО спрем завинаги..

 8. Боката ще бере много ядове с този интригант с физиономия на герой от сем.Адамс-Дончев де ….явно се иска да разкарат Каракачанката…..

 9. Това днешните управляващи не са никакви политици,калинки и марокански скакалци,налазили държавната трапеза,ега ти и боклука

  1. Избиха читавите или ги изгониха останаха само съгласните и лизачите писателя Иван Вазов има цяло стихотворение за тях трябва да го четете всеки ден…

 10. Соросоида Т.Дончев си връща на Урумов за блокирането на Истанбулската конвенция

 11. Плямписляв Дльончев-фасульофа винаги е прав,даже априори прав,прав се е родил:)))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *