Регистрация
Публикувано на 22.05.2016 / 14:10

ТЕФТЕРЧЕТО „ВЛАСТ – МЕДИИ = КИНТИ“. ВИЖТЕ КАК СЕ ВЗИМАТ „ОФИЦИАЛНИ“, „НЕОФИЦИАЛНИ“, „КОМИСИОН“ ЗА ДА НЕ СЕ ПИШЕ ИСТИНАТА!

медии ГЕРБВ редакцията на АФЕРА се получи тефтерче. В него, саморъчно, медийна представителка на Красен Кралев и „координаторка“ на изборните хави на ГЕРБ кметът Иван Портних, иначе редакторка на „независима“ медия,  е описвала кинти. „Официални“ и „неофициални“, както и „комисион“. Както и „опорни точки“ с „оперативна информация“ за злепоставяне на … изненада! – кандидат на ГЕРБ за кмет на Шумен…
Във варненските медии, и не само!, никъде не можете да прочетете истината за корумпирана Варна, оплетена в мафиотското крадене на СИМБИОЗАТА. Когато стане реч за ГЕРБ управлението на Варна, и не само!, медиите „отразяват“ като в Бай Тошово време, и са „дръжки на микрофони“ и слуги на Властта.

Вижте защо!:

Страница 1
Корица на Тефтерчето „Власт – медии = кинти“. В случая ГЕРБ власт и описани финансови „мероприятия“ – „официални“ и „неофициални“ от медийна представителка на Красен Кралев – правач на изборни кампании на ГЕРБ, понастоящем спортен министър в правителството с премиер Бойко Методиев Борисов.

TEFTER4E 1

Страница 2
В горен десен ъгъл е написано „И П“, което трябва да рече „Иван Портних“, предвид описаните предизборни финансови операции. „Дияна/Вили“ са медийни лица с „рекламна фирма“, през която минават рекламни пари към медии, идващи от Властта. „Комисион“ предполага комисионната, която взима представителката на Красен Кралев.

медии ГЕРБ
Страница 3
„Иван“ – вече се сещате кой „И П“ е. Иван Портних. Забележете: „без ф.“, което трябва да значи – „без фактури“!

медии ГЕРБ
Страница 4
„55 хил. официални“. Щом се подчертава /и нататък/ „официални“, значи има и „неофициални“.

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 5
Неграмотно написано: „Запред Д и В Иван знае“, което означава, че и „Иван“ е лъган с кинти, и „Д и В“ също са лъгани с кинти. „Д и В“, предвид описаното, са „Дияна/Вили/.

МЕДИИ ГЕРБ

Страница 6
„Официални“. Щом има „официални“, значи има и „неофициални“.

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 7
Представителката на Красен Кралев разпределя кинтите. Което пък и носи „комисионни“.

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 8
Сметки…

МЕДИИ ГЕРБ

Страница 9
70 000 вместо 74 700…

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 10
Изваждане, делене, умножение…

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 11
Аритметика…

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 12
Дестинации…

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 13 – страница 20
„Оп информация“, което трябва да рече „оперативна информация“. Изключително странно е, че зададените „опорни точки“ от „оп информация“ касаят оплюването на Любомир Христов, който е кандидат за кмет на Шумен от … ГЕРБ, а „координаторката“, обслужва иначе ГЕРБ…

МЕДИИ ГЕРБ

МЕДИИ ГЕРБ

МЕДИИ ГЕРБ

МЕДИИ ГЕРБ

МЕДИИ ГЕРБ

МЕДИИ ГЕРБ

МЕДИИ ГЕРБ

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 21
График къде и с кого… „Гочева“ и … „Красен“

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 22
„Комитов“ „Хонорар 5000 /платен/“. „Комитов“ е Ивайло Комитов, който е „независим“ кандидат за кмет за район „Аспарухово“ във Варна. Комитов преди години бе близък до Павел Димитров, който пък бе низвергнат от Борисов и Цветанов. „Координаторката“ иначе на ГЕРБ кампанията получава „хонорар 5000 /платен/“ и от „враговете“…

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 23
Лични „екстри“: Икеа мебели, масаж, пилинг на корем, фотоепилация…

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 24
„Канали“, „регионални медии“, „Нац. Сигурност“…

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 25
„Дъбов“ и пак интерес към „най-рано гласуват за Любо Христов“…

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 26
„Титан“ и „Митьо Гестапото“… „Дъбов злепоставя Иван зам-министър кмет“ „бушон“… Кой е „бушонът“!

МЕДИИ ГЕРБ
Страница 27
„ФБ въртене на черен пиар“…

МЕДИИ ГЕРБ
Afera.bg

 

Коментари 17 за
“ТЕФТЕРЧЕТО „ВЛАСТ – МЕДИИ = КИНТИ“. ВИЖТЕ КАК СЕ ВЗИМАТ „ОФИЦИАЛНИ“, „НЕОФИЦИАЛНИ“, „КОМИСИОН“ ЗА ДА НЕ СЕ ПИШЕ ИСТИНАТА!”

 1. „Това тефтерче“ СЪС СИГУРНОСТ ще го сполети съдбата на „другото тефтерче“

 2. Ей така се обслужават няколко партии едновремнно и се точат кинти за епилация на корем. Следващият път да си направи липосукция.

 3. Хайде сега подайте сигнал до Бойко Борисов да видим,ще махне ли Красен Кралев.Случаят е едентичен,като този със спирките в София.Майката на Красен Кралев взима поръчки (нищо,че е на 80 години работлива )

 4. На Росица Пенкова и го свили това тефтерче заедно с лаптопа… Представям си какви работи има в тоя лаптоп, далавери, схеми, номера… Тя тая Пенкова крала, крала, че се съдрала!

 5. Доста „независими“ медии са споменати. Начело се вижда moreto.net , там са май и дарик, 24 часа

 6. Това документче показва една милионна част от големия грабеж на държавата и народа ни от тази шайка, която не просто пие, а гълта на големи порции кръвта ни. Цялата тази измет трябва да бъде хвърлена в ямата на позора и изядена от бездомни помияри!

 7. Росица Пенкова, Дияна Желева и Виолета Камбурова са тия мърши! За този който не се е сетил!

  1. И трите са еднакво грозни и дебели , но пък са пробивни курвещини

 8. Най-вероятно Любомир Христов е неудобен за Красен Кралев, не е спечелил поръчки за публичност в Шумен затова „дебелата“ , го „работи“.Борисов виж си дебеловратия алчен дебил, който си направил министър, бедна ти е фантазията, как ще те изработи и теб.

 9. тва кво от тва, нещо ша са случи ли.. едва ли, да го дхуат бедните..

 10. Има ли прокуратура в България, предстои да видим след празниците. Ама като знам кой е главния прокурор, от сега знам че нищо няма да се чуе. Баси скапаната прокуратура, вечно гони грешните хора- ПО ЗАПОВЕД НА ГЕРБ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>