Публикувано на 02.12.2019 / 13:37

ТЕСТ ЗА ГЕШЕВ: КАК ШЕФ НА ДАНС Е@А МАЙКАТА НА СЛУЖИТЕЛ ОТ ДАНС, РАЗКРИЛ КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА!

ТЕСТ ЗА ГЕШЕВ: КАК ШЕФ НА ДАНС Е@А МАЙКАТА НА СЛУЖИТЕЛ ОТ ДАНС, РАЗКРИЛ КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА!Лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че ще тества новия главен прокурор Иван Гешев като му изпрати папка със сигнали за извършени престъпления от военния министър Красимир Каракачанов и добави, че Каракачанов отдавна е за разследване. „Казват, че Гешев бил добър. А да го видим колко е добър“, каза още Сидеров.

AФЕРА също подлага на първи тест новия главен прокурор Иван Гешев.

И му поставя следната лесно изпълнима задачка!

В последния си ден като шеф на ДАНС, преди да го наградят с консулско столче в Гърция, вместо да го тикнат в ареста заради аферата „Червеи“, Владимир Писанчев подписва отнемане на допуск за класифицирана информация на длъжностно лице, служител на ДАНС.

Служителят на ДАНС има ръководни функции в ДАНС в столицата.

Същият служител на ДАНС има „неблагоразумието“ да работи по корупция, свързана с висшите етажи на властта. И си свършва работата, разследвайки висши корумпирани лица.

И не само това – корумпетата са надлежно видео заснети как незаконно и нерегламентирано лапат.

Нещо повече – същият служител на ДАНС е и „защитен свидетел“ по това разследване за корупция по висшите етажи на властта.

Твърде е хубаво, за да има победен край, както във всички нормални държави, нали?!

В резултат на това, че служителят на ДАНС, заковал корумпетата, той е „награден“ с това, че му отнет допуска за класифицирана информация с абсолютно идиотски „мотиви“ и заповедта е подписана в последния ден на Владимир Писанчев, като шеф на ДАНС.

Така този, който разследва и заковава корупцията е изхвърлен.

Служителят на ДАНС обаче се закучва и завежда дело срещу отнемането му на достъп до класифицирана информация и го печели.

Върнат е на работа и след двете години, които към онзи момент не му достигат за пенсия, вече е пенсионер. И отвратен не иска да чуе ни за служби, ни за „борба с корупцията“, ни за нищо от това в държавата, на която е служил честно, а се е оказало, че е работил вместо за държава, за кочина.

Така разследването за корупция отива в канала, Владимир Писанчев отива консул в Гърция, всичко се потулва в чекмеджетата на ДАНС и корупция по висшите етажи на властта няма.

Та, Иван Гешев, много е лесно да бъде проверено защо капията на Цветлин Йовчев – Владимир Писанчев на практика е осуетил и торпилирал това разследване.

Още по-лесно е да бъде проверено и как бе осуетено разследването и торпилирането на разследването по аферата „Червеи“ по отношение на Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев, които бяха „изпрани“ от прокуратурата.

Апропо, ДАНС е пряко подчинена на Бойко Методиев Борисов. Това за сведение, Гешев, в случай, че се объркаш да провериш как е@ха майката на един честен служител от ДАНС.

А да те видим каква „радост“ си, Гешев, и колко си „добър“!

Веселина Томова

Коментари 13 за
“ТЕСТ ЗА ГЕШЕВ: КАК ШЕФ НА ДАНС Е@А МАЙКАТА НА СЛУЖИТЕЛ ОТ ДАНС, РАЗКРИЛ КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА!”

 1. До Петър Игнатиев,приятелче,ти никак не си добре,потърси лекарска помощ.На какво се надяваш,дали някоѝ от ,,висшите“ слоеве на власта ,ще бъде разследван-истински, и вкаран в затвора,твърдо не. А такива има МНОГО, като се започне от онзи, с особенната форма на главата, се завърши,с наѝ новия ,,началник“ на конпирите.

 2. ПАК ВИ ГО ПИША : положението в БГ е такова , защото в държавата не е имало политически убийства от 1945 – 1946 г . Всички убийства от тогава до сега , са разни криминални . Когато убиха Чаушеско …. , в БГ се разиграваше театро – да свалим тоя , да издигнем оня . А познайте от първия път : от колко политически убийства има в момента нужда в държавата , за да тръгне България напред ???

 3. Реално за Гешев има толкова много „тестове“, че няма да му стигне един мандат като Главен Прокурор и то, ако работи нон стоп и според Закона! Толкова корупция, некадърност и мързел му е наследството не само от Цацаров, но и тези преди него. Да не говорим, че във Варна прокуратура, полиция и съд отдавна няма, те са се превърнали в креатура на мафията от всичките и кланове!

 4. Весе, Весе
  Личен въпрос. Отхвърлил ли е във Вашингтон, нашият премиер искане за строеж на американска база за военни кораби? – Да или не! Не че обичам премиера си но не обичам и да ме правят на балама с информациите за това, какъв резил е била тази визита. Ако отговорът ти е да – всъщност резил има но за Тръмп – което не е и не може да бъде новина. Ако нашият премиер е отказал – Браво! Попътно искам да ти честитя и едно друго събитие – откриването на „Силата на сибир“ – вече работи, докато нашия хъб съвсем го няма! Тези които провалиха „южен поток“ трябва публично да се скопят начело с един соломон – последният ако има нещо останало за рязане!

 5. Гешев и досега е бил зам главен прокурор. Имал е голяма власт и какво? Заинтересованите го назначиха брутално и какво да чакаме? Освен това не живеем в екшън-фантастика. Гешев и супермен да е ще го размажат. Те не са на всеки километър, а са на всеки сантиметър. Всички са попили лошите практики, които възпроизвеждат мафията. Всеки оцелява някак и никой няма да му даде подкрепа. Нужна е политическа воля и структура. В Италия прокурорите по дела на мафията живеят в казарми. Няма да е лесно.

 6. Костов се яви по БНТ и във Фейсбук симпатизантите му пак се разжужаха. Сигурно се обиждат, че ги наричат Костовистите от последния ден, но наистина прилича на секта.

  Костов направи паметник на депутата и бивш министър Лучников (фундаментален политически кич), с което даде заявка да направят и на него един ден.

  Най-удивителното е, че костовистите не могат да си обяснят защо Костов не води страната, като е толкова велик политик, а Борисов.

  Самият Костов даде отговор на този въпрос от екрана на БНТ. Каза, че Борисов е „ловък политик и комуникатор“. А Костов не е (ако трябва да довършим оценката му).

  Не че резултатът от управлението на Борисов е много сполучлив, но той е на власт от 2009 г., а и дори при краткото прекъсване през 2013-2014 пак дърпаше конците. И нали не допуска комунистите…

  А Костов изпадна от политиката в най-силната възраст за един политик. Той останал неразбран, направил много, пък после Симеон нещо излъгал и Костов загубил изборите… Защо тогава не спечели следващите, след управлението на Симеон?

  Наивни обяснения от костовисти. За тях избирателят е прост и не разбира. Само че един политик трябва да бъде разбран и убедителен. Борисов и Фандъкова вдигат данъци и пак ги избират. Не че са за похвала и управлението им е за пример.
  Но политик с качества не изпада от политиката на 60 години.

  Какво бил направил Костов го разбирали само някои по-умни, а народът – не. Който лежи на тази кълка, няма да остане в политиката. Страна не се управлява само за умните, а за всички. Иначе щеше да е лесно – като осигуриш „умните“, и готово. Да, ама… Особено, ако мислиш за прости всички останали извън костовистите, работата ти е спукана. Защото не са.

  ДСБ с Костов начело взе 103 хил. гласа от 3,54 млн. гласували през 2013 г. И му трябваше още време да разбере фалита си и да се оттегли.
  В синята крепост в София на последните му избори Костов взе по-малко в избирателния си район от червения Кадиев. Ама защо, как – дали синият избирател е прост, не е изяснен този въпрос.

  Това са сухите факти, без оценки какво е свършил. По въпроса има дългогодишни спорове – за приватизацията му („Булбанк“, „Лукойл“, тецове, за фалити и ликвидация на производства и отрасли, на знакови компании като националния авиопревозвач, дълъг списък. Или сакралният за сините въпрос за досиетата (отворени със закон от правителството на Станишев).

  По управлението на Костов споровете не затихват, но единодушие няма. Само едно е ясно – той е „извън политиката“, както сам подчертава. Факт, да си го обяснява кой както иска.

  От симпатизантите му вероятно ще има предложения не паметник да му издигнат, а мавзолей.

  1. ВЯРНО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ТВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ УПРАВЛЕНЕЦ, КОЙТО НЕ Е КРАЛ ОТ ДЪРЖАВАТА Е ЖАН ВИДЕНОВ. ПРЕЗ 1996 ГОДИНА ЧЕРНИЯТ ЦИГАНИН ИВАН КОСТОВ ОРГАНИЗИРА СВАЛЯНЕТО МУ И ГО НАКЛЕВЕТИ ПО НАЙ-ГНУСЕН НАЧИН. СЛЕД ТОВА СЕ СКРИ ЗАД ЛЪЖИТЕ СИ И ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ. ВИДЕНОВ СЕ ОТТЕГЛИ В ПАНЕЛНОТО СИ АПАРТАМЕНТЧЕ И КРОТКО СИ РАБОТИ ЗА ИЗХРАНВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО СИ, ДОКАТО КОСТОВ НАГРАБИ ИМОТИ И МИЛИОНИ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ТРУДА НА БЪЛГАРИНА. ЩЕ ПЛАЩА, ЖЕСТОКО ЩЕ ПЛАЩА ТОЙ И СЕМЕЙСТВОТО МУ.

  2. Борисооов, Борисов,
   Като преписваш от „Е-Вестник“, поне го посочвай!

 7. Гешев ще поднесе много изненади,който го подценява и го мисли за послушко ще бере ядове. Очаквайте екшъна Мачкай Гешев!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *