Регистрация
Публикувано на 02.12.2018 / 9:18

ТЕРОР. ИЗРОДИ РАЗКЪСАХА НЕКРОЛОЗИТЕ НА МАМА И ТАТКО. СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЩЕ СТРЕЛЯТЕ ЛИ?

ГЕРБСутрин.

Знаят, че разхождам кучето си. Знаят.

Знаят какво виждам, излизайки от входа на жилищната кооперация. Знаят.

На дървото пред входа е окачен некролог на мама. На дървото пред кооперацията са окачени некролозите на татко – 8 години от смъртта му и на мама – 6 месеца от кончината и.

Знаят.

Тази сутрин.

Със злоба, джелатски, по тъмна доба, двата некролога са разкъсани от човешка ръка по средата – единият е прерязал усмивката на мама, другият е срязал очите на татко.

Демонстративно. Мерзавски. Психопатийно. Знаят, че ще ме прережат право в сърцето. Знаят.

До този момент никога не се е случвало. Нещо повече – съсед или приятел на татко, беше закачил в единия ъгъл на некролога му бяло перце от птица, усмихвах се, че е ангелско перце, знак на обич… Преди два дни некролозите бяха свалени, но не бяха скъсани. Не ИМ е било достатъчно обаче на онези, които Знаят. И следят стъпките ми, за да ме пробождат и тероризират с всички начини и средства.

От дълго време в мен има двама фиксирани психопатийно – единият, с психиатрична дигноза, но въпреки нея години наред дерибействаше в системата на МВР, днес треперещ от алкохолна зависимост, изтъкан от злоба, заради собствените си комплекси, безобразия и зависимости, прави жалки опити да се изкара „ангел небесен“, включително и с абсурда да влиза в съдебни зали. Другият – с изправени мозъчни клетки като магистрали от шмъркане, близък до управляващата ГЕРБ власт, облагодетелстван от нея, олицетворение на това, което имаме като подръжници на ГЕРБ кмета.

Но може и да е всеки друг. Лишен от човечност и от сърце. Изрод, който се кълне в Простия, който се разбира с прости.

Изроди.

Изроди. На Власт.

Следващият път ще стреляте ли? Изроди.

Две неща не сте разбрали обаче. Всичко се връща И – аз винаги се изправям, дори и когато съм повалена по очи, винаги се изправям.

И ЗАСТАВАМ!

ИЗРОДИ!

Веселина Томова

Коментари 31 за
“ТЕРОР. ИЗРОДИ РАЗКЪСАХА НЕКРОЛОЗИТЕ НА МАМА И ТАТКО. СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЩЕ СТРЕЛЯТЕ ЛИ?”

 1. В цялата държава се случват такива неща. Българите не са хора а изроди! Ако могат, ще се изтрепат на мига от злоба и простотия!

 2. Много изроди ги е страх от тебе !!!. Не знам какъв епитет да използвам към тези вандали ? Те посягат и към паметта на Тома Захариев един голям футболист и варненец. Всичко на тоя свят се връща, Бог не прощава !!!!!!!.ц

 3. г-жо Томова,както знаем некрологът е публикация за смъртта на дадена личност или съобщение за годишнина от смъртта му.При вас определено е на лична основа,знаейки,че това ще ви нарани.Заради това,което правите,много хора определено ви мразят.Но да късат некролози,това вече се приравнява на действията на пияните и дрогирани наркомани оскверняващи гробове или на циганите които без никакъв свян задигат надгробни плочи или разравят гробове.От една страна е добре,че го съобщавате,но от друга страна този,който го е сторил ще се радва,че ви е разстроил,защото знаете,че много хора четат сайта ви,къде служебно,къде от любопитство.Сложете нови некролози и не се разстройвайте.

  1. Познат почерк от т.н. гйоинсурати , чудовища които някой трябва да затрие.. така че ви разбирам и споделям с наранената Ви душа. Но Господ вижда всичко….

 4. До Вася и Ренета – Момичета, ясно е, че всички, които се срещаме в този сайт, сме приятели и съмишленици, Господ да ни благослови и помага, също и на госпожа Томова! Невинаги сме на едно мнение, нормално – в спора се ражда истината. Не мисля обаче, че Злото ни прави по-силни, убива ни лека-полека, отнема силата ни, енергията и надеждата ни. Битката със Злото трябва да е безмилостна… Не съм фен на „Обърни си и другата буза“…

  1. Този свят лежи в злото – брутално или коварно маскирано, но светът не само ‘лежи’, може и да е изправен и човек да се изправя – с човещина и Божия милост. Понякога изправеното надмогва ‘лежащото’ и дано човек има силата да е с първото, с доброто:

   https://www.youtube.com/watch?v=XSrOwiuJ0jg&start_radio=1&list=RDXSrOwiuJ0jg

  2. Бог е казал „Вие със злото не можете да се преборите. Оставете го на мен“

 5. Те така бяха нахвърляли и залепили некролози на входа на адвокатката на Иванчева и колежката и,некролози на адвокатката им.
  Важното е да не се подавате на издевателствата,за да им правите удоволствие на тези психари.Дръжте се!

 6. да му исъхне семката дано.маика му простетутката в гарция така го васпитала и сестра му и брат му саштите буклуци.мангали миризливи напикани.дилар е брекета но ченгето му прави чъдър.да пукни дано

 7. Томова, за всички е 2 метра пръст и отгоре кръст-така че горе главата-никой не е вечен

 8. Искрено Ви съчуствам ,но родителите Ви са в сърцето и душата.А изродите сами се наказват.

 9. Що за простак може да скъса некролог? Независимо чий, това е НЕКРОЛОГ, изроди!

 10. Госпожо Томова,истински ви съчувствам!
  В това превърна „НАРОДА НИ“,Българоубиеца,лъжеца измамник бойко методиев борисов!!!
  След тези издевателства,и всичко друго което стоварват над Вас,предполагам че ви правят по-СИЛНА!!!
  Действията на тези погубени души подсказват,че сте на най-правилния път!!!
  Господ гледа,вижда,Неговото наказание е СТРОГО И СПРАВЕДЛИВО!!!
  Дръжте се,заради всички НАС,които истински вярват във Вас,защото Вие водите нашата БОРБА!!!
  ГОРЕ ГЛАВАТА!!!

 11. ,,Аз не обичам изхода фатален
  и няма да ми писне да съм жив.
  И мразя се, когато съм печален,
  когато пея ,а не съм щастлив.“
  ……тези думи на В.Висоцки,се отнасят и за Вас, Г-жо Томова

 12. Мястото на говедата е в обора, но в нашата джунгла те се разхождат на свобода.

 13. Господ дава знак чрез нашмърканите мъртъвци и техните ратаи! Когато по Неговия промисъл някой е вписан в книгата на живота, Той изпраща безумци, за да скъсат възпоменанието…

 14. Злото и да бъде разбрано, ранява. Злото е жестоко, трудно се издържа на болката от него. Зло! Но плачът от неговата сила извиква друга сила – укрепваща, намираща Ангелска и човешка закрила. Бог да прости майка Ви, Бог да Ви дари с милостта Си, а ние Ви разбираме в мъката и гаврата. Няма гавра ненаказана! И често наказанието е явно подобие на сторено зло! Разкъсан некролог?-друго ще се скъса и разкъса на извършителя. Оставете на Бога!Не мислете това, а приемете човешката подкрепа и Божията сила!

 15. Съчувствам на всички, които преживяват подобна жестока обида. Никога няма да разбера злото, загнездено в човешката душа и ум, и най-вече у хора с материални възможности, които никога не са познали мизерията и безизходицата, сякаш злото у такива е повече. Не знам, не разбирам злото!

 16. Г-жо Томова, разбирам болката и гнева Ви, тома могат да направят наистина само изроди! Да се гавриш с човешката памет е гнусно и долно дело на страхливци!
  Пазете спомените в сърцето и душата си, така ще имате сили за борбата, която водите!

 17. Моите съчувствия! Случвало ми се е нещо подобно с некролози – смятам, че беше от съседи. А има и още по-лошо – оскверняване на гробове, нарочно чупене на паметници, изхвърляне на отпадъци, и всичко това с цел да се излъжеш и да възложиш на някой от обикалящите гробищата „майстори“ да ти направят поправка или озеленяване. И кой знае защо, все са мургави… А като им откажеш любезно, те засипват с псувни и клетви. С което ти обещават да трошат и безчинстват още по-усилено. Мерзавци!

 18. Безпомощни мърши.Мишки които цял живот действат подмолно и просташки.

 19. Спокойно Госпожо Томова възмездие ще има. За такива изроди Божието наказание идва скоро. Аз имах почти същата участ, трима изроди поругаха гробовете на бабите ми, и тримата шест месеца след тази случка Бог ги прибра, за да нямат възможност повече да богохулстват. Ние сме с ВАС.

 20. Когато живееш в сърцата на живите значи не си умрял. Пази ги в сърцето си ,г-жо Томова.

 21. Г-жо Томова, споменът на родителите Ви е в сърцето, душата и ума. Който ги е познавал, си е спомнил с тъга за тях. А този, който е опитал да разкъса спомена за тях, явно не знае, но ще научи, че всичко на този свят се връща: и доброто, и злото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>