Публикувано на 25.07.2019 / 16:58

ТЕЗИ ДЕМОНИ С ДЕМОКРАТИЧНИ МАСКИ, КЪСОПИШКОВЦИ, СИ ИГРАЯТ С БЪЛГАРИЯ КАТО С МИНИТЧИЙСКА РОТА! ПРОКЛЕТИ ДА СА! ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ!

РУМЕН ЛЕОНИДОВКакто казва Неда Антонова, в робството има надежда. Робът се надява и мечтае за свобода. Левски се зарича, че е готов на всичко, дори и на съюз с дявола, за да освободи поробените си събратя и сестри. Раковски не само се заканва, че ако трябва ще се потурчи за свободата на България, но дори приема исляма без да му мигне окото. За да стане довереник на Висока порта и дори военен преводач на османските войски.

А ние що да сторим за свободата си? Как да отхвърлим новото българско иго? Вече 30 години над нас размахват ятаганите си родните ни мутри, олигарси, турски и български ченгета, руски и сръбски агенти, дупедавците на Брюксел, слагачите на европейската политическа коректност.

Това заразно, като проказа, господство на ГЕРБ и ДПС е на път не само да ни погнусят до дъното на всички погнуси, но и да ни тласкат към това да влезем в съюз с дявола, за да ги изметем от правосъдието, без което продължаваме да можем.

И ако Дяволът е паднал на земята ангел, ако той е все пак Божие създание, то тези демони с демократични маски, тези изродени изроди, без род, без майки, без родина и народ, тези изчадия на вселенското зло, безбожници, изнасилвачи на собствените си майки, на родните си бащи, на сестрите си, на младите майки, на инвалидите, които посягат на когото се сетите, тези, дето обезчестиха подарената ни Свобода, тези късопишковци искат окончателно да съсипят България и си играят с нея като с минитчийска рота. Проклети да сте, трижди проклети, не пет века, пет милиарда столетия мира да нямате, мрак за вас, само мрак и студ, и самота навеки, душите ви във воня да изгният, да се скапят, да ослепеят и изтлеят в небесната пепел… Всички, и първият, и последният!

Румен Леонидов

Коментари 12 за
“ТЕЗИ ДЕМОНИ С ДЕМОКРАТИЧНИ МАСКИ, КЪСОПИШКОВЦИ, СИ ИГРАЯТ С БЪЛГАРИЯ КАТО С МИНИТЧИЙСКА РОТА! ПРОКЛЕТИ ДА СА! ТРИЖДИ ПРОКЛЕТИ!”

 1. Това не го написах като отговор на коментар, защо го поместихте по средата на коментарите

  1. LEONIDE IZLEZ PRED ,,ARMIJATA SI,,VOEVODO ,POVEDI VASTANIETO,OBSHTESTVENIKO,,IZLEZ ,NA GALTITE PAVETA,,.ZAD TEB ,,POGAR,,PRED TEB,,VRAG,,..NJAMA KOY.!

 2. В последното си предаване по правителственото радио, Леонидов казва, че в ЕС, Европа и светът не се проповядва комунизъм. В Португалия комунистите имат 15 места. Чехия 33 места депутати, и 2 места в сенатът, идеология комунизъм. 2015г. гръцката комунистическа партия има 15 места. Комунистическата партия в Украйна има 32 места, 2012г. Израел 5 депутата комунисти.

 3. Най-после един мъдър човек. Не споменава и не прави безплатна реклама на бизнес партньорите Боко & Коренела & Доган , които легално източват България и се упражняват върху обеднелия и зомбиран народ който се чуди как да стигне до края на месеца и да си плати сметките. Директно посочва бизнес корпорациите ГЕПП & БСП & ДПС които са главните виновници и които ще гният в Ада в страшни мъки. Проклети да са,има господ и за тях!

  1. По случайност ли сте изпуснал господин пишещ човек, дупедавците ОТ Брюксел и най, най голямото зло за страната ни – сащ и техните агенти тук, които са безчет просто и не се и крият – цялото правителство, партиите, дано да е случайна грешка, иначе отивате и вие при тях и им ставате колега

 4. ЕК съди България за трайно неспазване на изискванията за чист въздух

  ЕК започва процедури срещу България за цифров пазар, услуги и пазарна злоупотреба

  Еврокомисар: България може да изгуби цялото си свиневъдство заради небрежност

  В един ден!

  Това е България през 2019-та година, една корумпирана, овладяна и агаонизираща кочина с прасета, които вилнеят.

  Трите прасета вилнеят, няма ли кой да подготви месото за коледа? Трябва ли Европа да дойде да озапти трите прасета или ще дойдат ловците на заколение?

 5. На това заразно като проказа зло му дават крила от ЕС и САЩ. Не се споменава от автора.

 6. България е единствената държава ,в която се въртят най-много минети за пари .

 7. Уважение към един български интелектуалец! Има ли други като г-н Леонидов???????

 8. Интересно гербавите какви сънища сънуват в последно време . Предполагам , че са доста обезпокоителни …. Аз на тяхно място , вече щях да си приключвам нещата, да съм стегнал куфарите и да стоят в коридора ….. Щото в деня „Ч“, който не успее да изчезне за 60 секунди , ще чука камъни и ще храни ………… /виж историята/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *