Публикувано на 25.07.2019 / 13:23

ТЕЖКО НИ! ТЕЖКО, ЧЕ НЯМА КАК ПОВЕЧЕ ДА СМЕ ЗАЕДНО СРЕЩУ ГЕШЕВЦИТЕ

ИВАН ГЕШЕВФалшивите протести от 2013 г., които повърнаха ГЕРБ във властта, доведоха до там, че и да сме на едно мнение, не можем да сме заедно.

Само гневът на онези хилядите тихи и невидими, който да пожелае промяна на системата, може да спре истеричното ни пропадане. Да си срещу властта, но да не искаш промяна на начина на управление, е все едно да си диабетик и да изяждаш по шоколад на закуска, твърдейки, че не е вреден за здравето ти.

Иначе Гешев си го каза – „аз съм против разделението на властите“. Ние знаем това! Монтескьо е неизвестен вече!

Гешев от Волуяк е субект с натрупан гняв поради детството си в периферията. Мъстенето по заповед и подчинението пред шефа, ще са потресаващи – комплексите на слугата ще се разгърнат като онази история за коняра и графинята, ако се сещате – единствено унижението и мачкането на недостижимото, на онова омразно „винаги по-високо“ ще ръководи инстинктите на примитива.

Тежко ни! Тежко, че няма как повече да сме заедно срещу гешевците.

Гергана Пирозова

Колаж: Иво Ангелов

Коментари 5 за
“ТЕЖКО НИ! ТЕЖКО, ЧЕ НЯМА КАК ПОВЕЧЕ ДА СМЕ ЗАЕДНО СРЕЩУ ГЕШЕВЦИТЕ”

  1. Слушайте старило , но и патило : Много пяна се отпени . На много лъжи се наслушахме , на много мъка се нагледохме . Вярата си не трябва да губим ! Не всичко е по възможностите човешки !!!

  2. Не всявайте страх предварително !!! Що е време , все е пред нас !

  3. Тоя гестаповец ще разкатае фамилията на правото, както турчин не го е клал. Оплакваш се от гербовски насилници – арестуват ТЕБ, а не ТЯХ. Искаш справедливост и честни правила – хайде с белезниците. работиш за частна фирма – значи си терорист. Брей, във Волуяк много разбирали от всичко! Извинявам се на останалите жители там. Сега Гешев да си прегърне и другия всичколог, олигавеното професорче Мишката К., и заедно да раздават правосъдие и правдини чак до второ пришествие. Черното е бяло, горе е долу, ляво е дясно, аз съм Велик.

  4. Съвсем не толкова случайно тази история се развива по това време и всячески се отвлича вниманието ни от нея. Чрез свинска чума, кандидатстуденти, почивки, морски неволи, дребни битови инциденти, дърляне за самолетите, и така – да се додрапа до голямата лятна ваканция, където в условията на пълно мъртвило ще се извършат големите далавери.

  5. Продажните „умни и красиви“ в 2013 година осребриха своето участие и убиха вярата на нормалните,излъгани тогава да протестират в полза на тиквата.И сега никой не иска да повярва в смисъла и силата на протестите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *