Публикувано на 27.10.2020 / 19:17

ТВ НОВИНИ ПО СЛУГИНСКИ. ПСИХО ТЕРОР!/ВИДЕО!/

Сутрин рано излиза един съмнителен „математик“ от още по-съмнителния т.нар. Щаб, изрича куп тъпотии, залива с числа и некрофилско мракобесие и нататък започна идиотизма, наречен – тв новини по български.

По хиляда пъти – като анонс, като новини, във всички емисии се потваря едно и също – кретениите на т.нар. „математик“, придружени с „мрачен рекорд“, „катастрофално“ и прочие психо – прийоми.

До затъпяване. До дебилизъм.

Като гарнитура всичко останало е ковид, зловещи „данни“, гробарски физиомутри на водещите и до олигофренизъм едно и също. Във всяка емисия.

Това е рижисиран от Хунтата психо терор.

А тъпите мисирки и шефовете им са безгръбначни мишки.

Мишки!

Загасете телевизорите!

Afera.bg

Коментари 21 за
“ТВ НОВИНИ ПО СЛУГИНСКИ. ПСИХО ТЕРОР!/ВИДЕО!/”

 1. Този „професор“ е повече чиновник, статистик, администратор, деловодител, изчислител, прилича на едновремешните яйчари от селкоопа, отколкото учен. Впрочем какъв учен може да е този ? Написал е всичко на всичко една книжка през 2010г. и това е цялата му продукция. Станал професор по незнайни пътища, сега се е цанил слуга на НОЩниците и олигархията, която управлява. Каквото му кажат, изпълнява, пък и той изпитва сатанинско блаженство и извратена мизантропия, когато съобщава разни числа, преизпълнен от душевен оргазъм.

 2. Министър Ангелов твърди: “Възможно е да стигнем до 600-700 жертви на ден”.
  Така, сега смъртността по други причини, не от Ковид, е 301 души на ден (110 000 : 365 = 301). Като прибавим 700 от Ковид, смъртността става 1 000 души на ден. За една година общо 365 000 умрели. Процентът на умрелите спрямо заболелите е 2% (днес при 2 243 заразени умрелите са 42 души).
  Ако за една година умрелите от Ковид са 255 500, и те са същият процент (2%), то излиза, че или заразените в България са 12 775 000 души, което е абсурд, или че общата годишна смъртност се увеличава 3,4 пъти, и става в промили 52‰. Сега е 15,5 ‰, и сега сме световен шампион по смъртност и световен шампион по изчезване на населението
  Така изглеждат, братя, нещата според хирурга Ангелов.
  С това темпо според него точно след 16 години и 9 месеца, значи през септември 2037 год., ще умре последният български гражданин. И никой няма да кара по магистралите, да се вози в метро̀то и да протестира на Орлов мост.
  Тъжно.

  акад. Петър Иванов

 3. Да кажем, че не увеличават бройката на заразените.( То това си е абсолютна фантазия). Някой ще ми изчисли ли колко проби могат да обработят 36 (тридесет и шест!!!!!) лаборатории за едно денонощие!?!? Да напомня ли, че те работят от….. до. Не 24 часа в денонощието!!!

  1. Явно не сте гледал проф. Радослав Гайдарски при Хекимяу тази сутрин! Той каза следното: при 60 лаборатории, дневно могат да се тестуват 120 – 130, преко сили 150 човека! Това според негова позната, от гилдията. И той е съгласен с Вас! От къде са се взели тези 11000, като лабораториите не са на денонощен режим! Отговор няма.

 4. Още през лятото, форумец на АФЕРА информира, че в РЗИ са получили указания около 1 ноември да затварят училищата заради коронабесието.

  Надеждата е Тръмп да победи на 3 ноември.

 5. Аз предлагам на всички капути, дето казват, че няма коронавирус и ставало психоза, да отидат да помагат в болниците. Ама надали, нали?!

  1. Коронавирус е имало и преди човечеството – никой не отрича това. Както и че при докторите в болниците идват най-утежнените случаи вследствие натрупването на няколко заболявания, които коронавирусът е надградил. Но това не значи, че с глобите ще го преборим; че с вечерните часове ще го надвием (него си го има нонстоп, 24 часа в денонощието, а не само през нощта); че тоталната зомбизация помага за неразпространението му и т.н. Ясно е и на Вас, предполагам, че нещата прекалено се преувеличават, раздуват неимоверно, откровено и ненаучно се лъже за да се върви по пътя на разделението на хората.

   1. Благодаря за коментара. Аз не разбирам как на 100 човека бяхме в тотален локдаун, а сега на 2000 всеки се развява, както иска. Винаги ще има недоволни и не пожелавам на никой да се разболее. Малодушно и безотговорно да се твърди, че това е грипче. Това е моето безполезно мнение в онлайн пространството.

  2. Аз предлагам да си ебеш майката трол ковидистки… Или ако искаш да дойда лично да ти сцепа мутрата.

 6. имаше един доктор Румен Хичев /гостуваше при Милен Цветков/този изрод каза че до края на май 2020 труповете в БГ ще достигнат 10 000 души.Има го в интернат пространството директно от САЩ го включваха

 7. Хора, какво става с нас?? Къде е непокорството, което проявявахме като деца, когато някой постъпи несправедливо с нас? Като порастнали постояно се хвалим как сме били бунтари в училище, а когато дойде момента да покажем, че наистина сме такива и се борим за живота си, за истината – забиваме поглед в земята! Заповядват ни нещо и ние веднага без въпроси, без мисъл, без разум, без съпротива се подчиняваме – слагаме маските и приемаме всяка ковид мярка, която ни налагат мошениците от НОЩ. Заповед опакована с фалшивото – мислим за вас и здравето ви! А истината е, че няма ковид пандемия (общата смъртност и в България и в Европа е по-ниска с 4% спрямо тази от миналата година), че PCR тестовете са измама, че медиите са вкарани в тази игра и манипулират, плашат и всяват паника за много болни, за яко измиране, за втора, трета вълна, за трудни месеци. Вирусологията е наука и принципите й са написани десетилетия назад във времето. Следвали сме ги и сме живяли без проблем до този момент. Но днес, пренаписаха всичко, за да могат да ни вкарат в окови и ограничения. Защо го допускаме? Такъв ли е примерът, който даваме на децата си? НИКОГА световната власт не е била толкова близо до ТОТАЛЕН контрол над световното население. Мерките ще стават все по-репресивни – от нас зависи дали ще го позволим!…

 8. досега държавите само през лятото са по бедни със 730 млр. от ТУРИЗМА… за 1000 000 СЪМНИТЕЛНО ПОЧИНАЛИ от КОРОНА страдат 7.5 млр. хора…

 9. Днес облъчването от екрана продължи с тъпозаключението на УЧЕНИТЕ от Оксфорд, че антителата в организмите на възрастни индивиди са спаднали с 50% за 3 месеца. Алоооу. Вие ли сте малоумни или нас мислите за такива? За къв кур тогава разработвате ваксина???????? За чий?????????!!!!!!!????

 10. По-хубаво не бих могъл да го напиша! Мога само да добавя, че е крайно време за ЩУРМ на Бнт, Бтв и Нова ПО ВРЕМЕ на новинарските им емисии! Това тяхното отдавна е задминало и разум, и стойност, и НУЖДА!!! Ние не сме 2-годишни умствено изостанали аутисти, но гледайки новините, се чувствам ТОЧНО ТАКА… Мдаа, най-лесно се управляват аутисти, защо пък да не отгледаме цяла нация от такива…

  1. Също така, БРАВО НА ЧОВЕКА ОТ ВИДЕОТО! Който е чел 1984, ще гледа на счупването на телевизора като на един Уинстън, надмогнал страха и унищожаващ телекрана!!!

 11. Хунтата и нейния ръководител-пръч са избрани законно от ЕнтИлегентния български народ.

 12. В Благоевград щели два пъти на ден да подават инфо за заразата по системата за предупреждение за бомбардировки и химически атаки… Добре, че няма да горят трупове на полощада

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *