Публикувано на 29.07.2008 / 15:28

Татяна Дончева: Борисов е осиновен от държавата без всякакъв регламент!

 

 

Има няколко души, които са записани за охрана в държавата извън регламента. Бойко Борисов има най-мощната за охрана фирма в държавата. Е добре де, след като можеш да охраняваш половината държава, не можеш ли да охраняваш себе си без да ти плаща държавата?, пита Татяна Дончева пред агенция Блиц.

На въпрос, че все пак Борисов отправя конкретни обвинения, че две политически сили си създават евентуално алиби, Дончева каза: "Нищо лошо за никого, но с Бойко Борисов е смехотворно, човекът притежател на най-голямата охранителна фирма е на държавна издръжка откакто е спрял да бъде главен секретар. Аз не искам на никой нищо да се случи и питам като нормален човек би трябвало да се оправиш с този проблем. Откакто не е главен секретар той няма никакво законово основание за охрана. Нещо повече, ако беше бивш депутат, министър към който има заплахи, нямам нищо против. Обикновено когато има твърдения, че има заплахи, служба "Охрана" се заема. Борисов е осиновен от държавата без всякакъв регламент, извинете ме, той има охранителна фирма, получил е обекти, няма да ви казвам кои, ако той не може да се охранява, аз ли мога?!", попита Дончева.

Той е охранявал половината държава, направете сметка на парите му, които е получил и не може да отдели средства за тези 10 охранители?! Не е редно. Хайде тази държава да не я използваме за всичко, призова Дончева. На въпрос кои са другите, които се възползват по този начин, Дончева каза: "Питайте министъра на вътрешните работи" и допълни: "МВР да пази живота на простите хора, а не на сложните".

Afera.bg

Коментари 0 за
“Татяна Дончева: Борисов е осиновен от държавата без всякакъв регламент!”

  1. abe kato niama s kakvo drygo da ni zanimavat,6te sly6ame za sme6nika ot Bankia….te izvan zemnite otdavna sa my xvarlili meraka da go otvle4at .ama e goliama 6ybe da znaete i goliam profesionalist….ako niama6e oxrana koi 6te my nosi saka i tenis raketite,toia ako razbira ot oxrana az sam atomen fizik:)))dano po skoro svar6i tazi aagonia i da si xodi pri xorata,koito s negovo sadeistvie si otidoxa ot tozi sviat

  2. Ох, просто този омръзна на всички! Има ли още, които да му вярват и харесват! Трябва да са луди

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *