Регистрация
Публикувано на 01.06.2012 / 19:12

Таки ли? А загрижило ли се е усърдно Външно за излежаващия присъда в Дубай Сашо Храбрия?

С кого от високопоставения кръг на управляващите „Апостолите” е свързан Сашо Храбрия? Дава ли фира психиката му в затвора в Дубай след излежаване там на присъда? Свързан ли е с дрога? С кой от кръга на най-първия в държавата е бил биз-бизе Храбрия и кой се притеснява да не си отвори устата? Действа ли Външно министерство по дипломатичен път към властите на Дубай да бъде помилван, или със смекчена присъда Храбрия? И защо така държавата не се задейства за Гълъбин Боевски, например?

Важни и знакови въпроси.

Защото сега на мода е темата Дубай.

И Таки, който щели да ни го връщат от там, ама било 50 на 50, и било като на съзтезание, сърцераздирателно каканижи прокурорът Кокинов.

Всъщност, реалността да върнат Таки в България клони към нулата.

А и истината е, че никой от СИМБИОЗАТА във Властта няма никаква сметка Таки да бъде върнат в България. Защото ако Таки каже само първата буква на азбуката, „гражданите за европейско развитие” и вся остальная ще рухнат немедленно.

Някои наивници от Върхушката се надявали, че в Дубай много, много не се въртели чуждите служби.

Здравей, че бързам.

ЦРУ ли ще пропуснат ценни нови „грами” за обвързването на „топ” българските политици с амфетите и дрогата?!

На фона на воплите на близките на Гълъбин Боевски, че държавата нищо не предприемала за щангиста, засилената загриженост за Сашо Храбрия, е показателна.

Какво знае Храбрия и за кого от сегашните „Апостоли”? И ще му стигне ли даяна, само защото е бил преместен от затвор с тежки условия в пустинята на място с климатици?

Таки е корав залък за онези, които иначе гледаме сутрин и вечер как „громят организираната престъпност”. Впрочем, Бойко Борисов и компания трябва да отдадат заслуженото на Трактора, който повежда хорото им.

„Ще полежиш една година”, редва на Таки Трактора, когато беше в най-силната си държавна позиция в ДАНС.

Спомня ли си напоителния отговор на Таки тогава днес Трактора, когато има време за размисъл в килията? Забравил ли е „любезното” предупреждение да не посещава апартамента си в Солун и защо да не го прави?

Таки не лежи и един в затвора, и напуска България.

Днес започнатите упражнения от Трактора усърдно продължава Цветанов.

Таки може да обърне цялата политическа система ако изрече и само втората буква от азбуката. Затова никой няма сметка той да бъде върнат тук.

Щом държавата се е загрижила за Храбрия, какво да говорим за Таки.

Дето му „разбили” днес бандата в България. Така поне плямпа Цветанов.

50 на 50.

Afera.bg

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>