Публикувано на 08.01.2021 / 19:04

ТАКА ЩЕ Е АКО СЛУШАМЕ ЛИБЕРАСТИТЕ И ПОЛИТКОРЕКТНИТЕ!

Наскоро назначеният директор на Парижката опера Александър Нийф планира да премахне три от най-известните балетни хореографии от репертоара заради твърденията, че тези спектакли насърчават доминирането на бялото, казва самият Нийф пред Le Monde. Въпросните три балета са – „Лешникотрошачката“, „Лебедово езеро“ и „Баядерка“, всички хореографирани са от покойния Рудолф Нуреев. Според вестник „Льо Монд“ въпросните три балета са били набелязани за премахване по следните причини. В „Лебедово езеро“ белият лебед е символ на доброто, а черният – на злото. В „Лешникотрошачката“ критиците откриха проблеми с танца „Кафе“ с арабска тематика, докато в „Баядерка“ – по сценарий на унгарския композитор Имре Калман – се приема, че има проблематична танцова сцена с участието на чернокожи деца.

Мен ако питате – трябва да се спре и „Kingsman: The Secret Service“ например, в който Самюъл Джаксън е символ на злото, а Колин Фърт – на доброто. Но ако вървим по логиката на Александър Нийф, трябва да искаме спиране на „Умирай трудно 3“, където моят човек Джеръми Айрънс е символ на злото, а чернокожият Самюъл Джаксън е символ на доброто. Също така, за да има расова равнопоставеност би трябвало да се спре прожектирането на „RED 1“, в който Морган Фриймън е символ на доброто, а Ричард Драйфус – на злото, защото белите хора ще се почувстват засегнати. Всъщност трябва да се спрат всички филми, театрални и балетни постановки, в които чернокожите са символ на злото, а белите – на доброто. За да бъде всичко политкоректно обаче, трябва да се забранят и всички филми, в които чернокожите са символ на доброто, а белите – символ на злото. Трябва да останат само филмите, пиесите, балетите и оперите, в които всички са добри, за да няма хора, които да се чувстват дискриминирани.

Ще се получи нещо като инфантилната песен, която Сандра Бълок слушаше в полицейската кола със Силвестър Сталоун на задната седалка в „Demolution Man“. А, грешка, този филм също не трябва да се цитира – там Уесли Снайпс е гадняр… Примерите са безкрайно много.

Ако следваме логиката на на Нийф най-добре ще е да ликвидираме тотално опера, кино, балет и театър, защото никога няма да има ситуация, в която всички да са доволни.

За да е всичко наред ще трябва да се премахна и от снимката пред Парижката опера (нищо че тогава, на 5 май 2013 г., Нийф още не беше оперен началник и не прокарваше идиотските си идеи) на която с тамошния уличен музикант пеем „One“ на U2, защото на снимката няма чернокож!

Тъпичко, нали?

Така ще е ако слушаме либерастите и политкоректните!

Галин Люцканов

www.lyutskanov.co.uk

Коментари 19 за
“ТАКА ЩЕ Е АКО СЛУШАМЕ ЛИБЕРАСТИТЕ И ПОЛИТКОРЕКТНИТЕ!”

 1. Забелязвате ли как на всякакви възлови точки се възкачват такива едни типове,сатанистки извращатори.Даже в Конгреса на щатите пробиха с Нанси Пелоси ,С ОТКРИТИ ДЖЕНДЪРСКИ искания.Те са навсякъде,подмолно рушащи установения от векове ред в обществото,отричащи основни постановки,дълбаят основите на всяко нормално общество.Църквата си мълчи,значи са затворили устите на архийереите и патриарсите,епископите,свещениците пък съвсем не могат да гъкнат.Само в Русия не могат да пуснат сериозни корени,там е надеждата за цялото човечество,в източното православие .

 2. Аз предлагам филма ,,Черните ангели“ да бъде прекръстен .
  Също така -,,Чер арапин бял кон язди “ да се казва ,,Бял арапин черен кон язди“
  ,,Мъже в черно“ минават към ,,Мъже в траур“
  ,,Десет малки негърчета“ вече ги опрайха…

  Не берете ядове,гейпарадите ще запълнят празнините в душите ви !

  Земята се тресе от педераслък.

  Сега,като приключим с ковида,всички ковид отделения може да продължат да работят като фабрики за трансексуални индивиди.Със същия интензитет.
  Плюс изкуствения интелект,наистина ще се получи интересно.

  Хетеросексуалните,които ще останат тук- там ще пътуват с визи до МОЛ-а.

  Няма да има мъжки и дамски тоалетни и обществени бани.
  И теляци няма да има.

  Празника ще продължава от 2-ри февруари до 8-и март.

  И на МЪЖКОТО хоро за първи път имаше жена тая година,ама то ше е от иманципацията,ко друго…

  Венсеремос.

  П Пис
  А бе,аз ви казвам ,че ви набутаха чиповете отдавна ,ама никой не вярва…
  Боби Касабов какво ше каже по въпроса ?

  1. Бачи Кольо, ами с Библиято ко ши прайм? Там пък некъв Хам, син на Ной бил пръкнал де що има негър по света?

   1. Проблема не е в Хам,а в тея дето ги кощурдисват да правят обратна дискриминация.

  2. Бачо Кольо аз пък отивам на магазина да купя боя, валяци и четки. Утре ще пребоядисам моята „расистка“ черна кола, за да съм коректен и толерантен спрямо дискриминираните.

 3. Де Гол е стоял часове през мразовития Февруари пред останките на Сталин. Часове!

 4. челото му е обръснато като полско-украинска полит-журналутка а косите са МОнаЛизнути.

  Не срамно- гнусно е да си педераст който е оптивал да забременее от приятеля си единственно орално през системата УНГ по време дебели ушни запушалки и запечена хрема

 5. Когато екранизират автобиография на Стиви Уондър и Стиви Уондър е бял – тогава ще съм съгласен с тая простотия. Природата те е създала с такъв цвят на кожата. Точка!…

 6. Не разбирате ли, че е подадена команда да се маха всичко руско, отвсякъде, по всяко време?
  Чудя се на стоицизма на Путин.
  Англосаксонци, гадни и примитивни

  ..

 7. Изпиваме докрай отровната чаша на предателството на андропов, горбачов и елцин.

 8. Добре де във филма „Пасажер 57“ Уесли Снайпс е добрият и всеможещ негър, а Брус Пейн и очарователната Лиз Хърли са зловещите терористи-убийци с англосаксонски произход!

 9. Няма ли някой в Париж да обясни на Мисти Коупланд – цветната им прима балерина, че в Русия е имало един СВОБОДЕН негър.. При Петър 1-ви..
  И че негов внук е Пушкин..
  И че там не е имало негри – роби.. И че предците на покойния Рудолф Нуреев няма за какво и пред кого да се извиняват..
  Аман от неуки черни неблагодарници..
  Не виждащи как руските футболисти бяха аплодирани на стадиона в Англия, че не паднаха на коляно..
  Ми да ходи в САЩ.. Там нали вече негрите са управляващи и правят каквото си искат..
  Там може да си играе на воля белия ледеб с черна пачка и черен чорапогащник..

  1. И в тази връзка – Путин ли ще им е пак виновен, че са на път да възкресят горенето на кръстове от КККлана..

 10. Дойде времето, когато либерастите и политкоректните ще ни ваксинират, ще ни казват кога и къде можем да ходим, и пътуваме, как и кога да се размножаваме, и какви деца да раждаме-полови или безполови.
  Мечтая си за друго, светло време, когато всички тези : либерасти+политкоректни …
  ще ги на*беме.

 11. Мнозина се НАГЛАСЯТ около КОПАНЯТА…..МАЛЦИНА ще ОСТАНАТ на….МАСАТА….ВСИЧКИТЕ ПРАСЕТА ще станат на МЕЗЕТА….НЕ ДАЛИ А КОГА…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *