Регистрация
Публикувано на 12.11.2015 / 9:43

ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ. И С ПРОТЕСТИ НЯМА ДА СТАНЕ. ТРЯБВА БУНТ СРЕЩУ ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКАТА-СЪДЕБНА МАФИЯ

бойко борисовЕдни протестират за заплати,
Други за горите,
Трети за полята,
Четвърти за кравите,
Пети за ………..
Така няма да стане.
Всеки за нещо.
И с протести няма да стане.
Трябва бунт срещу Политико-Икономическата-Съдебна МАФИЯ.

Трябва всички ЗАЕДНО да:
– Отидем в Банкя да хванем божеството за дебелите уши и да питаме:
Защо, бе, Защо, твойта мама, засекретихте доклада за КТБ и ни откраднахте 10 милиарда, Защо даде милиарди от нашите пари на частни банки, Защо национализира милиард от здравните ни вноски, Защо……..
И бой по гърбината, докато каже Защо? Ама първо трябва да му свалим бронежилетката, за да усети болката.
- Отидем в Бояна да хванем турския сокол за перушината и да питаме:
Защо, бе, Защо ми се правиш на ни лук ял, ни обръчи от фирми правил, Защо ми се правиш на най-големия мелиоратор, Защо…..
И бой по гърбината, докато каже Защо?……..
Да отидем в цацаратурата да хванем Дебелия и бой по гърбината………..
Него няма да го питаме Защо?, защото той сам ще си каже…………..
Да отидем в Сърбия и хванем онзи за мустаците и няма да го бием в Сърбия за да не се излагаме пред чужденците.
Ама ще го доведем в България, и ще го питаме:
Защо, Къде, С кого,
И бой по гърбината, докато каже Защо, Къде, с Кого,
И защо криеш записите в Австрия при чужди прокурори, а не ги дадеш на нас….
И има още за бой…………и Защо?
Който е осъзнал, че ни управлява МАФИЯТА, заповядайте пред Народното събрание днес в 12 часа, за да се срещнем с МАФИЯТА. Който има да гледа деца, да гледа внуци, да учи, да работи, да прави пари, но е осъзнал, че ни управлява МАФИЯТА, не идвайте, само ме упълномощете да ви представлявам на срещата.
А, тези които не сте осъзнали, ще осъзнаете до четири месеца, защото зная, че не сте тъпи.

Веско Паунов
Фейсбук

 

 

 

Коментари 10 за
“ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ. И С ПРОТЕСТИ НЯМА ДА СТАНЕ. ТРЯБВА БУНТ СРЕЩУ ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКАТА-СЪДЕБНА МАФИЯ”

  1. bi vsichko e naglaseno stanete do kato e vreme gybiim batko wi boiko ni e obrekal da sme podchine na amerika tyrciq ne vi li jal stanete dokajete se

 1. Ми да бяхте гласували в последните ПОНЕ десет години, а не да пърдите пред телевизора и да сумтите, че нямало за кого. Винаги има за кого, ако не ви мързеше, ще си направите среща по-активните, ще си издигнете читави кандидати – за кмет, за депутат, ще им съберете и подписи, и пари за кампания, ще им внесете нужните документи, колкото и извратена да е системата – ще й използвате слабостите, както и други правят…
  Ама ви МЪРЗИ! Гражданското общество е от ГРАЖДАНИ, не от мързели, сумтящи и пърдящи пред телевизора! Все чакте някой да ви оправи, едните чакат САЩ, другите чакат Путин, третите чакат първите и вторите, а никой не иска да вложи собственото си време, средства, енергия и сила! И тук не говорим за революции, „всички на оръжие“ и „да избием несъгласните с нас“! Не говорим за фашизъм и национал-социализъм! Говорим за истинската демокрация, която не заслужавате! Затова стига мрънкахте! Затова ще ви управляват Портници, Бойковци, Станишевци, Догановци и Шишовци!
  Добре, че има по някой като Томова, да ви ръчка в будната ви кома. Ама „кел файда“???

 2. Поклон Веско, да само бунта е в състояние да измете мафията от власта. Мисля, че в милата ни Родина ще се намерят читави хора, които да поведат народа ни и да изметем тази измет веднъж и завинаги.

 3. ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЧЕТЕНЕ: ЗА КОЖАТА НА ЕДНО ЧЕНГЕ… ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЕДНО ПО-РАЗЛИЧНО ВИЖДАНЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ НА ХОРАТА ПОД ПАГОН…
  http://www.pan.bg/view_article-58-325080-ZA-ZADYLZhITELNO-ChETENE-ZA-KOZhATA-NA-EDNO-ChENGE-POSLEDNITE-DNI-NA-BYLGARIYA-ILI-EDNO-PO-RAZLIChNO-VIZhDANE-ZA-PROTESTITE-NA-HORATA-POD-PAGON.html
  Pan.bg

 4. Май се връщат времената на чичо Адолф и дядя Йосиф. РЕПРЕСИИ И ГОНЕНЕ НА НЕУДОБНИТЕ! Затворът е задължителен… Ако това не е ужас кво е?

 5. predi nqkolko dni ima6e masovi anti pravitelstveni protesti v london i washington vklu4itelno na dvijeniqta Anonimnite i Okupirai…no bg novinite ni6to ne kazvat po temata…spi narode zabludeni..v pulna tumnina umri…

 6. Съдебна реформа : закриване на прокуратурата / досега какво е свършила за 25 години?/, За „опрасканите“ магистрати в РБ да построим „Мулен руж булгар“ и да работят там – световно известна туристическа дестинация ще си спретнем! След това тиквите и други подобни зеленчуци ще отпаднат от само себе си, защото няма да има кой да ги пази от народа.

 7. ОПРАСКВАНЕТО ЗАПОЧВА!!!
  Днес започва поредния цирк на заспалата прокуратура, а защо е заспала? защото проспа всички известни с миналото си осъдени престъпници, които скоропостижно изчезнаха от България и до ден днешен си живеят живота някъде из толите страни по света. Днес обаче, говорителката на заспалия главен прокурор, който си е бил избрал от борисов, да се свети името МУ!!! на тази длъжност, даде пространно интервю по БОРИСОВА ТВ, пред цолова и николаев как ще бъдат задържани и как след като търкат наровете в следствен арест избран от прокурора.
  Не случайно пиша това, под видеото на артистите анатоли лазаров и будинов, и да запитам, същата тази заспала прокуратура, къде е анатоли лазаров към този момент или къде ще бъде когато закопчеят белезниците на Волен Сидеров и Десислав Чуколов??? Ей така, от чисто любопитство.
  ОПРАСКВАНЕТО НА СЪДИЙКИТЕ от цацаров по нареждане на борисов, да се свети името МУ, както и ОПРАСКВАНЕТО НА ДРУГИТЕ СЪДИИ когато цвинокио беше на чело на МВР, какъв резултат даде, някой спомня ли си, освен че делото на осъдения цветанов на 2 инстанции, най-накрая попадна на правилните съдии и беше напълно оправдан за престъпленията по които беше осъден на две инстанции.
  ОПРАСКВАНЕТО на лекарите гинеколози от цвинокио от парламентарната трибуна вдигна на крак цяла България, но заспалия цацаров дълбок зимен сън не реагира. А защо не реагира, защото си е избран от борисов, да се свети името МУ!!! и трябваше да остави цял един народ да си мисли че всички лекари са измекяри и далавераджии. Нещо да последва от това???
  Днес гледайки видото за пореден път си мисля по какъв член ще бъде подведен анатоли лазаров и дали изобщо ще бъде подведен за каквото и да е било?
  Интересното на това видео беше че двамата „велики артисти“ спряха да ги рахождат из студията и да ги показват като циркаджийски маймуни, а „веиликия“ христо мутафчиев, председателя на българските артисти, станал известен с това че премиерът борисов, да се свети името МУ!!! изпрати хеликоптер да му спаси живота, изведнъж се покри и той. „Великия“ мутафчиев Бог му изпрати вест но той не оцени това, а се впусна в защита на един обикновен хулиган, па макар и артист.
  Изтеклите записи на двете съдийки, говорят достатъчно ясно има ли мафия в България, само дето прокуратурата е на първия етап от каквото и да е разследване, да поясня какво значи това. Няма прокурорско разследване, няма следствие, няма и съд. Което ще рече че ако си платиш на прокурор, излизаш чист и продължаваш на пред в далаверите си. Ако не си платиш на прокурора, отиваш на съд, и там задължително те ОПРАСКВАТ.
  И какво излиза от всичко това?, че прокуратурата, респективно цацаров се явява на чело на една инстанция от която зависи дали ще си ОПРАСКАН или ще си платиш и ще продължиш напред. И когато цацаров е събуден, Волен Сидеров и Десислав Чуколов, биват ОПРАСКАНИ от ПРОКУРАТУРАТА.
  Не случайно тази говорителка днес каза няколко пъти че Сидеров може да „отнесе“ 6 години затвор, това е подсказване към съда. А съда има три инстанции, дори да оправдаят Сидеров на две инстанции има реален вариант на трета инстанция делото да попадне в правилните съдии както се случи с цветан цветанов, осъдения на две инстанции за престъпление което рално беще извършил.
  Какви изводи може да си направи човек щом като един масон-главен прокурор спи когато му кажат и се събужда когато трябва да свърши едно гнусно дело против Волен Сидеров и Десислав Чуколов? За мен може да значи само едно, а именно: НА ЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА СТОИ ЕДНА ДВУГЛАВА ЛАМЯ, И ТЯ СИ ИМА ИМЕНА И ДЛЪЖНОСТИ, ПРЕМИЕР И ГЛАВЕН ПРОКУРОР!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>