Публикувано на 21.10.2020 / 15:58

ТАКА ИЗФАБРИКУВАХА ФАЛШИВА НОВИНА – „ЧЕТВЪРТ БЪЛГАРИЯ БОЛНА ОТ КОВИД-19“! ПРОСТАЩИНАТА И СИЛОВАШКИТЕ МЕТОДИ БЯХА НАЛОЖЕНИ ПО ОБРАЗ И ПОДОБИЕ НА ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЧОВЕК

ТАКА ИЗФАБРИКУВАХА ФАЛШИВА НОВИНА – „ЧЕТВЪРТ БЪЛГАРИЯ БОЛНА ОТ КОВИД-19“! ПРОСТАЩИНАТА И СИЛОВАШКИТЕ МЕТОДИ БЯХА НАЛОЖЕНИ ПО ОБРАЗ И ПОДОБИЕ НА ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЧОВЕК

ПРЕДИ СВЕТЪТ ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ВЧЕРА

Доклад на МЗ от 15.09.2004 г.:

„Данните от дългогодишни наблюдения над грипа и ОРЗ сочат, че тези инфекции са сериозен проблем за България. Само в областните градове всяка година се регистрират средно около1 400 000 случая на респираторни заболявания, които съставляват до една трета от всички случаи с временна нетрудоспособност. По време на грипна епидемия заболяват не по-малко от 250 000 – 300 000 души, което означава, че една пета от всички случаи на ОРЗ през годината се концентрират в рамките само на няколко седмици.

По-тежките грипни епидемии винаги са свързани с повече и по-тежки усложнения. Дори и при относително по-малко интензивни епидемични подеми броят на пневмониите (най-честото усложнение) е значителен. За периода 1995-2000 г. в България са били хоспитализирани поради пневмония общо 306 373 души (средно 51 062 годишно). Най-много – 61 167, са през 1996 г., когато и грипната епидемия е била най-интензивна.“

Към днешна дата с коронавирусна инфекция са потвърдени 30 527 души (не коментирам дали от самото начало на епидемията 1 позитивен тест отговаря на 1 човек открит за първи път, нито дали ПСР дава грешки). Освен това, този брой позитивни е открит за 8 месеца, а в доклада на МЗ от 2004 г. са посочени не по-малко от 250 000 – 300 000 заболели от грип само за няколко седмици!

ТОВА Е 10 ПЪТИ ПО-МАЛКО ЗАБОЛЕЛИ ОТ КОВИД-19 ЗА 8 МЕСЕЦА СПРЯМО ЗАБОЛЕЛИТЕ ОТ ГРИП ЗА НЯКОЛКО СЕДМИЦИ  ВСЯКА ГОДИНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ.

За общия брой хоспитализирани с пневмония вследствие на Ковид-19 няма информация, но със сигурност е по-малко от 30 527 (колкото е целият брой открити позитивни) и много по-малко от 61 167 (колко е броят на хоспитализираните с пневмония през 1996 г. при грипната епидемия от вируса „Ухан-95“).

Пак според МЗ, в България от грип боледуват между 5 и 30 човека от 100 души. С Ковид-19 до тук са открити 0,44 от 100 души. Според NOVA ТВ, обаче, от вчера се тиражира една абсолютна глупост „всеки четвърти българин с Ковид-19“, защото някой неграмотен редактор видял, че около 25% от направените ПСР тестове за предния ден били положителни и решил да го отнесе към цялото население на страната. Така изфабрикуваха фалшива новина – „четвърт България болна от Ковид-19“.

В доклад на ЕК от 08.07.2009 г. (КОМИСИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ОБЩНОСТИ |

Брюксел, 8.7.2009

COM(2009) 353 окончателен) е записано:

„Според една оценка на дължащите се на грипа допълнителни смъртни случаи, се оказва, че по време на сезоните на по-умерено проявление на грипа са се наблюдавали около 8 смъртни случая на 100 000 души от населението, като в години на по-сериозно, но не пандемично проявление на грипа, те са достигали 44 на 100 000 души. В една друга независима оценка бяха посочени подобни данни със средно равнище от 25 допълнителни смъртни случая на 100 000 души за периода между 1989 г. и 1998 г. Ако тези данни се екстраполират за населението на ЕС от около 500 милиона души през 2008 г., се достига като резултат до равнище от 40 000 смъртни случая през умерена година и до 220 000 през особено тежък грипен сезон.“

За България, до момента починалите с Ковид-19 са 14,54 на 100 000 души. За целия ЕС с Ковид-19 са починали 196 058 души, или това са 32,21 на 100 000. Все още под 44 на 100 000 каквито са били критериите за пандемичен грип през 2009 г.! Тогава също беше обявена пандемия, но от „свински“ грип, само че нямаше истерия, задължителни маски, социална изолация, затваряне на градове и държави, глоби и криминализиране нарушаването на противоепидемични мерки.

Обърнете внимание, че става въпрос за 8-44 на 100 000 души ДОПЪЛНИТЕЛНИ смъртни случаи вследствие на грип!!! А данните за общата смъртност в ЕС и в България от началото на епидемията показват намаление с 4-6%! От този пандемичен абсурд ще излезе, че Ковид-19 има по-добър ефект върху населението като цяло, в сравнение с политиката за ежегодна профилактика на грипа. И понеже допълнителният дял на Ковид-19 към общата смъртност засега е 0,9%, то само може да си представим от какво друго сме спрели да умираме. Демонстрирано в числа, откакто в България има Ковид-19, 1008 души са починали с него, докато други 5472 души, които са щели да починат от нещо друго, поради някаква причина не са починали (изчислено спрямо броя починали през 2019г. – 108 000 души). Този феномен трябва обстойно да бъде анализиран. Правя уговорката, че тепърва предстои да видим и най-ужасния страничен ефект на Ковид-19 върху здравето ни – това са починалите заради липса на достъп до медицински грижи, заради влошени хронични заболявания, заради неоткрити предотвратими заболявания и техните усложнения.

Изводите са ясни и без разяснение на фактите и данните!!!

https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/okolo-300-000-dushi-u-nas-se-razboliavat-godishno-/?fbclid=IwAR1CcRI8uTzgyEQ8zQ_BZSkYnTWXNkhAzSHXeFsxZlxOacZZKTcLCVGpn44

Браво д-р Трифон Вълков! Знаещите и мислещите професионалисти от всички специалности ставаме все повече. Има шанс злоупотребата с власт и с медицинската наука, манипулациите, паниката, профанизацията и невежеството да получат полагащото им се място в ъгъла на забвението, а за някои това ще е ъгълът на съдебната зала.

Само много некомпетентни чиновнически умове, могат да измислят как с недомислени мерки и чрез налагане на глоби и репресии по спазването им да ограничават разпространението на въздушно капкова инфекция. Подобен вид злоупотреба с власт стана възможна, откакто невежеството, простащината и силовашките методи получиха своята легитимация в управлението на страната и бяха наложени по образ и подобие на един единствен човек.

https://btvnovinite.bg/predavania/lice-v-lice/d-r-trifon-valkov-noseneto-na-maski-na-otkrito-e-absurdno.html?fbclid=IwAR3c4CmevXRVnE_6YnmPGwjVLVp8p7fM4srabUWii5nSzcq-ecF5ELfoeP4

Антония Първанова

 

Коментари 27 за
“ТАКА ИЗФАБРИКУВАХА ФАЛШИВА НОВИНА – „ЧЕТВЪРТ БЪЛГАРИЯ БОЛНА ОТ КОВИД-19“! ПРОСТАЩИНАТА И СИЛОВАШКИТЕ МЕТОДИ БЯХА НАЛОЖЕНИ ПО ОБРАЗ И ПОДОБИЕ НА ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЧОВЕК”

 1. И кво стана с,я
  Льотчика и Нинова в заговора „Covid,,
  Ами бТВ-то в играта
  Ясно играта загрубя.
  Щраусчета извадете главите от пясъка

 2. И допълни: „Когато се подготвят и провеждат такива посещения, се вземат всички мерки за сигурност… Президентът има три отрицателни теста за четири дни и след като е доказано, че не е носител на вируса, защо да бъде под карантина. Когато се подготвят и провеждат такива посещения, се вземат всички мерки за сигурност… Президентът има три отрицателни теста за четири дни и след като е доказано, че не е носител на вируса, защо да бъде под карантина“.

 3. Ей ,да слушате рептилите щото ше ви дърпам ушите.

  Паса си аз ДНК стадото и ко да видя,всичките ми специфични гени си свалили маските ,а отдолу -рептили !!!
  Кога успяхте бе,деба мамка ви мителява деба…
  Отгоре маски,отдолу рептил,а ?!

  Бачо ви Кольо предлага задължително всичкото народонаселение заедно с маските да се облече в рубошки с цел уеднаквяване на външния вид както беше при Мао във Виетнам.

  Уважаеми дами и господа,Глобалната криза свали маската си и оголи зъби. Ще мрат хора. Задават се политически и природни катаклизми.Едните ще се обясняват с другите. Хората ще свирепеят един срещу друг до степен пълно оскотяване.Туширането на Световните проблеми ще дойде през реки от кръв.
  Човешкото у хората ще изчезне за 12 дни след като спрат тока,комуникациите и снабдяването .Правилата ще изчезнат яко дим…
  Пандемията и ограниченията свързани с нея целят омекотяване на удара.
  Ще се получи ли ?
  Може би…
  Това ,обаче няма да помогне кой знае колко на Обикновенния човек.
  Обикновенния човек трябва да понесе цялата тежест на задаващата се ужасия.
  За Обикновенния човек никой не го е грижа освен в часта ПРЕНАСЕЛЕНОСТ и РЕДУКЦИЯ !
  Земята отърсила се от 60% от населението ще има шанса да се възстанови и да бъде уютен дом на ,,късметлиите“ -земляни оцелели от Страшния съд.
  Живота продължава…

 4. А, не е ли, ПОЛОВИНАТА България, като вземем ИСТИНСКИЯТ БРОЙ на населението ни в момента, а не ЛЪЖЛИВИЯТ, който ни представят?!?!?!

 5. Как лекарят от СС Йозеф Менгеле успява да се измъкне от всички опити за залавянето му в продължение на трийсет години?
  Подобно на скитането на Дантевия герой из кръговете на ада, одисеята на Йозеф Менгеле в Южна Америка е низ от изпитания. Може ли да избягаме от миналото, или последствията от делата ни винаги ще ни застигат?
  Ей такива приключения ги чакат привържениците на Световната заразна организация като се спука балона.

 6. Лаборатории ЛИНА мисля че са свързани с Касабов и Валери Симеонов !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Лаборатории “ЛИНА“ са под ДПСарски контрол но дават много лев КЕРАНА -жената на Касабов да ги ХВАЛИ кат циганка да прави реклама в сайта на Керанка

 7. От януари 2020 г. целият свят е обхванат от свирепата реализация на плана за заключване на планетата в глобален концлагер.
  Пандемията, или по-скоро план-демията, е жестока схема за безпрекословно подчинение на „масите“. Ситуацията ще се влошава.
  Защо вирусът, или биооръжието, ако е такова, беше пуснат именно сега? Отговорът е прост – след дълги години на глобализиране на капитала дългът на Запада достигна такива екстремни нива, че световната икономическа система колапсира и се срина.Онези, които са на власт – задкулисието, дълбоката държава, не искат да поемат отговорността за това и се нуждаят от изкупителна жертва и оправдание. А тъй като не могат, поне засега, да започнат ядрена война, си съчиниха вируса и го пуснаха – „Е, не ние сме виновни, а този проклет вирус!“.
  А това биосъчинение им даде възможност да наложат нов тоталитарен, глобален, неофашистки режим не само в една държава или в отделен географски район, но и за първи път, върху целия свят. Това има предимство над всички предишни тоталитарни режими, че сега няма да има кой да се съпротивлява срещу тях. Така нареченият прозорец на възможността на обикновените хора бързо се затваря заради апатия, неразбиране, безразличие, конформизъм, страх и глупост, въпреки че тяхната съдба е да бъдат затворени и погребани в този глобален концлагер на англо-американския ционизъм.
  Кои са тези мощни плутократични кръгове, които изграждат глобалния технократичен тоталитарен режим?
  На първо място са централните банки, начело с частната така наречена федерална резервна система на САЩ, финансовото „копеле“ на Ротшилд в Америка. Всички други централни банки са нейни слуги.
  Какви са целите на онези, които тласкат света към глобален тоталитаризъм, т.е. цифров и био-неофашизъм? Те вече са извънредно богати и парите не са тяхна цел. Тяхната цел – онова, от което се нуждаят, е повече власт, абсолютна власт чрез парите над хората и техния живот. Създават неофеодално общество, в което ще са на върха, а другите отдолу ще съществуват само ако им позволят.

  1. Как беше възможно да бъдат парализирани 7 милиарда население на планетата от съчиненията за „убиеца вирус“, който им давал право да ви третират като домашни животни?
   Много просто – контролират ви чрез така наречените „основни медии“. Обикновените хора отново станаха „маси“, които са дебилизирани чрез унищожение на образованието и социалната държава. Отдавна е пречупен техният защитен праг срещу фалшивата пропаганда.
   Реално всички медии – вестници, телевизии, радиостанции, интернет мрежи – са контролирани от същите плутократични сили, бомбардиращи хората по 24 часа на денонощие с измишльотини за вируса с епични пропорции и прочее лъжи.
   Всички драконски мерки, налагани на целия свят като „предпазване на населението от вируса“, всъщност имат за цел да унищожат имунната система на хората, да ги направят по-податливи на болестите. На това служат дистанцирането, самоизолирането, лишаването от слънчева светлина, която е основен фактор за здравата имунна система. В същата посока действат и задължителните маски, предизвестие на тоталната безлична полицейщина.
   Една от причините Новият световен ред да изолира хората е да не могат да се събират на групи и да обменят идеи, което може да доведе до революция или организирана съпротива и метеж срещу общия враг. Щурмът на Бастилията в Париж през 1789 г. нямаше да се случи, ако кралицата се беше сетила да забрани масовите групови сбирки. Същото се отнася и за Октомврийската революция през 1917 г. в Русия.
   Има три основни цели, които Новият световен ред налага чрез свята тоталитарна матрица:

   Общество без налични пари (cashless society).
   Задължително ваксиниране.
   Задължително носене на маски.

   Безкасовото безналично общество означава, че банките ще имат абсолютна власт над вашия живот.
   В същата насока ще действа и задължителното ваксиниране. Сертификатът за ваксиниране или за липса на вируса вече е паспорт към „относителната нормалност“. Ще е задължителен, ако искате да се качите на самолета, да влезете в киното, ресторанта, и накрая, в собствената си къща. Така наречената реверсна пропаганда вече действа. Предупреждават, че в началото няма да има „достатъчно ваксини за всеки“ и че сте късметлия, ако ще сте сред ваксинираните.

   1. Но Путин и Си Цзинпин им унищожиха плановете като съобщиха, че Русия и Китай вече имат ваксини, които са произведени в достатъчни милиарди количества, евтини, и ще има за всеки човек на Земята. При това няма да са задължителни.
    Що се отнася до маските – те са висшият символ на триумфа на задкулисието на „масите“.
    На първо място, маските са безсмислени, тъй като вирусите са толкова малки, че никаква маска не може да ги спре. Символът на маската обаче е друг – да демонстрира, че желязната воля на върхушката надделява, че масите се подчиняват. Маската стана символ на конформизма, на подчинението, на отричане на индивидуалността на човека, тъй като другите не могат да видят лицето му. Освен това маската нарушава нормалното дишане, унищожава имунната система и я прави податлива на всякакви вируси.
    Трите цели, описани по-горе, представляват фронтална атака срещу фундаменталните права на човека:

    безналичното безкасово общество прави хората автоматично жертви на техните експлоататори – банките;
    задължителното ваксиниране прави хората жертви на голямата фармация – big pharma;
    маската е атака срещу основното право на човека – правото да диша свободно.

    Сещате ли се вече за какво става дума?
    Взети заедно те дават представа какво са замислили тези гангстери за човечеството. И всичко предстои.
    Неведнъж съм ви обяснявал, че демокрацията е абсурдна самоунищожаваща се концепция. Причината е проста – не можете да имате система, в която игноранти и глупави хора не само да имат същите права като мислещите хора, но и да са докопали властта. Резултатът е управление на мафията, както в България.
    Заради това демокрацията е само временно състояние на нещата и неизбежно води до тирания. За съжаление много хора вече са с промити мозъци, страхливи и физически слаби. Ако не бяха такива, задкулисието нямаше да успее толкова лесно да се наложи над тях, като над стадо овце, с което може да правите всичко.
    Името на играта е „разделя и владей“. Масите вече са заети да се мразят и убиват взаимно, вместо да се опълчат на общия враг.
    Новите мрачни векове, в които навлизаме, едва ли ще свършат скоро, тъй като са наистина глобални. А тъй като решетките около нас падат и матрицата укрепва, всички източници на съпротива ще бъдат елиминирани, което става в момента.
    Нямаме основание за оптимизъм. Леснотата, с която ни наложиха да носим тези пълни с вируси и бактерии парцали на устата, показва степента на пробива, след който правата ни ще бъдат много трудно отвоювани обратно.
    Това са част от парчетата на мозайката, която ви обясняваме през последните години, за да можете да видите голямата картина.

    И тя съвсем не е красива.

    Красимир Иванджийски – СТРОГО СЕКРЕТНО

    1. И за какво им е всичко това на „гангстери на човечеството“?
     По-скоро са извънземни някакви.
     Интересно ли ще им бъде да живеят в такава среда от роботизирани човеци?
     Пълно безумие е това абсолютно подчинение на човеците на Планетата.
     Защо е тази жестокост?
     Къде ги носят тези пари въпросните банки?
     За какво използват натрупаното с тонове злато?
     Всичко добито тук на Земята – остава тук на Земята.
     Безумие и безсмислие … „гангстерско“.

     1. Който не пита, си остава глупав!
      Питали ли сте се как е възможно капиталът и произлизащата от него власт на трите хиляди семейства да контролират света? Кое ги е направило толкова богати? Защо Вие не сте един от тях? Животът ли е несправедлив към Вас? Бог ли лошо отсъди? Или тези кръгове имат знания за неща, които вие не познавате?
      Твърдя, че има известни познания, които се крият от обществото — както от „лошите“, така и от „добрите“. Едните се въздържат, за да не застрашат целите и стремежите си за световно управление. Другите мълчат, за да не влошават положението още повече, защото всяко нещо има своето време — дори и срещата с информацията.
      Да сравним това с родителите, които крият острия нож от малките си деца. Ножът сам по себе си не е лош, но детето може да се нарани с него.
      Подобна е ситуацията с истината и информацията. Те също могат да бъдат използвани като оръжие. В историята често се е случвало някои информации целенасочено да се пазят в тайна, респективно да се прикриват, за да се подготви, дирижира или приключи една война. Нека погледнем под лупа два примера.

      Битката при Ватерлоо:
      Банкерската фамилия Ротшилд сериозно влияе върху европейската политика през 18 и 19 век. До 1815 г. Натан Ротшилд — единият от петте сина на Майер Амшел Ротшилд, се издига до най-влиятелния финансов банкер на цяла Англия. От своя страна, Ротшилдови вече са изградили почти перфектна шпионска и куриерска система в цяла Европа, оправдала надеждите преди всичко по време на Наполеоновите войни. Във всички стратегически важни градове и търговски места те имат свои „агенти“. Дес Грифин пише: „Каретите на Ротшилдови галопират по улиците, корабите им преминават Ла Маниш, агентите им се движат като неуловими сенки из градовете. Те пренасят пари в брой, ценни книжа, писма и съобщения. Преди всичко съобщения — най-новите, най-важните съобщения, засягащи стоковите и акционните борси.“
      На 20 юни 1815 г. Натан Ротшилд получава таен доклад за развоя на войната и по най-бързия начин заминава за Лондон. Пристигнал на Лондонската борса, той разпродава всичките си Consul-акции и симулира, че Англия е загубила войната. Новината се разпространява като пожар: „Ротшилд знае.“ — „Уелингтън е паднал при Ватерлоо.“ Повечето акционери изпадат в паника, че ще загубят всичко, и продават акциите си. Когато след няколко часа цената им пада до пет цента за долар, една дузина ротшилдови агенти на ордерово гише от другата страна на борсата изкупуват всичките акции на безценица.

      Пърл Харбър:
      Кратко напомняне: американският президент Рузвелт по онова време подтиква Япония към военни действия, като на 26 ноември 1941 г. поставя военен ултиматум, с който изисква японската държава да изтегли войските си от Индокитай (днес Виетнам) и Китай (от Манджурия). Това е исторически факт, който се пази в тайна. Военният ултиматум на Рузвелт е предумишлено укрит от американския Конгрес до нападението над Пърл Харбър. Всички са единодушни, че на Япония не остава никаква друга възможност освен войната. Самата Япония опитва всичко, за да избегне военен конфликт със САЩ. Принц Кеной, японският посланик в САЩ, прави всичко възможно да се срещне с Рузвелт във вашингтон или Хонолулу и да потърсят изход от ситуацията. По-късно той дори е готов да изпълни исканията на САЩ, за да избегне войната, но американският президент многократно отказва да говори с него, тъй като военните действия срещу Япония отдавна вече са планирани — както и тези с Германия. Същевременно Рузвелт заявява пред американския народ: „Изправяйки се пред вас, бащи и майки, още веднъж ви уверявам. Казах го и преди, и ще го повтарям още и още, и още: вашите момчета няма да бъдат изпратени на каквито и да било войни в чужбина.“
      Американските военни научават, че японците смятат да нападнат първо Пърл Харбър от няколко източника:
      1) В писмо от 27 януари 1941 г. американският посланик в Токио Джоузеф Грей пише до Рузвелт, че в случай на война между Япония и САЩ, Пърл Харбър ще бъде първата цел.
      2) През август 1941 г. конгресменът Дайс предоставя на президента Рузвелт информация не само за целта — Пърл Харбър, но и карта на стратегическия план за нападението. Принуждават го да мълчи.
      3) През 1941 г. американските тайни служби успяват да разкодират, както дипломатическия, така и военния код на Япония. Рузвелт и съветниците му предварително са знаели за точната дата, часа и целта на атаката.

      Ал Вилек, единият от двамата оживели след „Филаделфийския експеримент“, ми разказа през септември 1991 г., че по онова време и той е бил позициониран в Пърл Харбър, но една седмица преди нападението е изтеглен, защото по-късно трябвало да работи заедно с Никола Тесла по „Филаделфийския Експеримент“. Дори му съобщили, че го изтеглят заради нападението и че бил твърде ценен, за да загине там.
      Самият Пърл Харбър е предупреден два часа преди атаката и естествено няма възможност да се подготви за нея. Рузвелт, всъщност е искал точно това, защото малко по-късно е можел да нарече японците „задкулисни свине“, и американците трябвало да „отмъстят“ за тази атака.

      Ян ван Хелсинг – Не пипай тази книга!

 8. Има клипове в нета -от няколко дни как роми в Ямбол и Сливен от рано сутринта седят на опашки пред РЗИ за да правят ПСР тестове -Видите ли роми на опашка -ЗНАЧИ СЕ РАЗДАВАТ ПАРИ -ЯВНО Е СТОТАЧКА ЗА „БОЛЕН“ ОТ КОВИД
  –ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА!!

 9. Очевидно сегашната вирусна манипулация на хората,както и други психарии, e замислена от жизнерадостните международно организирани нелечимо болни психопати,а през 1993 г. съвсем небрежно е показано в „The Simpsons”. Интересно е,че в тази анимацийка се появяват разни странни тъпотии, вероятно планирани от психарите за бъдещето.
  https://youtu.be/rv-U-idfLbQ
  https://youtu.be/-10vg90ZIy8

 10. Майка е на 3 деца и е на 49 години.

  Жена се заля с бензин и се самозапали в двора на имота си в Кочериново.

  Инцидентът стана около 14:15 – 14:20 часа, предаде кореспондентът на БГНЕС от Благоевград.

  Жената е с над 70% изгаряния по крайници, шия, глава. Има опасност за живота ѝ. Тя ще бъде транспортирана за „Пирогов“. Жената беше докарана по-рано в Спешното отделение на МБАЛ-Благоевград, където раните ѝ са първично обработени. Според информацията, с която разполага хирургът д-р Николай Нешев жената е направила опит за самоубийство в двора на имота си, който се намира близо до стадиона в Кочериново. Тя е 49-годишна, майка на три деца. Запалила се е с газ. Свидетели са помогнали да бъде изгасена преди пристигането на пожарната. Мотивите за опита за самоубийство все още не са ясни.

  Източник: Petel.bg

 11. Ivona Hristova 9 hrs •
  От 6:00 ч всяка сутрин пред кооперацията ни под терасите си виждаме ето това…Пред медицинската лаборатория се струпват към 100 човека от квартал Бенковски … Чудя се дали има нещо общо с Covid 19 или е чиста случайност

  https://www.facebook.com/100012353987110/videos/1034329536988836/

 12. Д-р Райнер Фулмич – един от четиримата адвокати, членове на следствената комисия:
  Организаторите на ковидгеноцида ги очаква наказателен съд.
  Съдебното дело срещу „корона мошеничеството“ трябва да отговори на три важни въпроса:

  1. Има ли коронавирус пандемия или това е PCR тест пандемия.
  2. Мерки срещу коронавируса ли са блокирането, носенето на маски, социалното дистанциране или това са мерки за осигуряване на всеобща паника.
  3. Истина ли е че немското правителство е било подложено на натиск от главния идеолог на пандемията, д-р Дростен от клиниката Шарите в Берлин и от г-н Вилер ветеринар и директор на Роберт Кох институт и г-н Тедрос – ръководител на СЗО, защото Германия, известна като дисциплинирана страна, ще стане пример за останалите.
  Корона вирусът не предизвиква по-висока от обичайната смъртност в която и да е страна на света, в това число и в Германия. Анти коронавирусните мерки са основани на тестовете за PCR, които са тестове на Дростен.

  Комисията, водена от Д-р Рейнер Фулмич иска да получи отговори и на следните въпрооси:

  1. До колко опасен в действителност е този корона вируса за хората?
  2. Каква е важността на позитивните PCR тестове?
  3. Какви са щетите нанесени на икономиката?
  Ето в тези ми е надеждата. Нашите тикви, патладжани, ПКП-та и вся остальная сволочь са само под-под-под-под-под-под-под……-под изпълнители.

 13. От 6 сутринта стоварват роми от Ямбол, за да се тестват за COVID-19.

  За това алармират граждани във Фейсбук.Според разкази на очевидци това се прави от няколко дни. Още по тъмно жителите на махалата се карат организирано пред лабораториите с бусове със сливенска регистрация, за да се тестват. През деня пък се образува опашка, тъй като медиците не могат да обработят целия поток от мераклии да се проверят.Основните въпроси, които хората задават са: “Защо се правят тестове на хора без симптоми, кой плаща тестовете и дали властта не организира масовката, за да се помпа статистиката?”.

  От видеото се вижда, че хората са скупчени пред лабораторията без маски и чакат да им мине реда. Местни жители допускат, че на ромите може дори да е платено, за да се тестват. „Сами няма да отидат“, категорични са те. Странно е защо се прави това на фона на призивите на лекарите да не не се тестват хората, ако нямат симптоми за коронавирус.

  1. Чакат се парички от Европата за „бума“ на коронавируса……..Добре ни обучиха в Гармиш……

 14. На тази жена умът й сече като бръснач. Става за здравен министър, ще ги попилее. Ама… нали знаете – на бодлива крава Бог рога не дава! Не се ценят кадърните и можещите, честните и почтените. Цени се всичко, което е по калъпа на банкянския мутро-тулуп. Недоучени калинки и алчни селски хитреци. Гейове и тъпи като галош Цецки.

  1. Великият ни поет е забелязъл още когато е на 24 г.,че „свестните у нас считат за луди”.

 15. В Германия е създадена следствена комисия от четирима адвокати, която да разследва действията на правителството относно пандемията от COVID.

  Д-р Райнер Фулмич, един от четиримата адвокати, членове на следствената комисия, публикува в Ютюб видеоообръщение с мотивите и целите на разследването, предаде сайтът Право и здраве.

  На 10 юли, комисията е започнала да разглежда свидетелства и сигнали от учени и граждани от целия свят, свързани с пандемията от коронавирус.

  От всичко, което знаем до този момент, коронакризата трябва да се преименува в „корона скандал“, а тези, които го организираха трябва да понесат наказателна отговорност и да платят обезщетение за щетите, които нанесоха. От политическа гледна точка, трябва да се направи всичко възможно в бъдеще никой да не може да манипулира отново човечеството, за да угоди на порочните си планове.

 16. Разгон мирной демонстрации в Праге
  https://colonelcassad.livejournal.com/6256893.html
  Жестокий разгон мирных протестующих в Праге, которые требовали отменить тоталитарные ограничительные меры связанные с коронавирусом.
  Президент Белоруссии Александр Лукашенко призвал чешские власти прекратить непропорциональное применение силы против мирных протестующих, убрать полицию с улиц и вступить в переговоры в лидерами протеста для решения вопроса о мирной передачи власти.
  В случае, если Чехия сможет встать на путь возвращения к демократии, Белоруссия готова предоставить ей материальную помощь в виде 50 тракторов и 10 фур с картошкой.

 17. В Германия е създадена следствена комисия от четирима адвокати, която да разследва действията на правителството относно пандемията от COVID.
  Д-р Райнер Фулмич, един от четиримата адвокати, членове на следствената комисия, публикува в Ютюб видеоообръщение с мотивите и целите на разследването, предаде сайтът Право и здраве.

  На 10 юли, комисията е започнала да разглежда свидетелства и сигнали от учени и граждани от целия свят, свързани с пандемията от коронавирус.

  От всичко, което знаем до този момент, коронакризата трябва да се преименува в „корона скандал“, а тези, които го организираха трябва да понесат наказателна отговорност и да платят обезщетение за щетите, които нанесоха. От политическа гледна точка, трябва да се направи всичко възможно в бъдеще никой да не може да манипулира отново човечеството, за да угоди на порочните си планове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *