Публикувано на 03.01.2021 / 18:15

ТАЗИ ЖЕНА ИЛИ Е ИЗУМИТЕЛНО ПРОСТА, ИЛИ Е ТАКОВА ПЕРДЕ, ЧЕ ДАЖЕ НЕ СЕ ЧУВА КАКВО ГОВОРИ!

„Да, никога не съм крила, че съм се срещала с Васил Божков“, рече Мая Манолова на въпрос на Цънцарова, показала снимка на АФЕРА /разбира се, отново без да се позове на сайта!!!/ на Мая Манолова в офиса на Васил Божков.

Срещнала се с него един месец преди изборите.

Лъже, обърканата Мая, която блести освен с простоватост и с изумителна тъпотия, когато я хванат на тясно, извън заучените рецитации предварително диктувани от Арман Бабикян. Когато АФЕРА публикува снимката, Мая Манолова не обели и думичка и мълча, изобщо НЕпотвърждавайки, че е била в офиса на Божков.

В потресаващата си логорея, бълвайки като кречетало, Мая Манолова рече и че се срещнала пак преди изборите и с Бойко Борисов.

И сега не падайте от стола!

Срещнала се и с двамата – с Божков и с Борисов – „за да видела какво стои срещу нея“.

Пак го прочетете!

Да видела какво стои срещу нея!

Тази жена или е изумително проста, или е такова перде в безумната си амбициозност за власт, че даже не се чува какво говори.

Ако бях на Цънцарова щях да я попитам – е,и, и какво видяхте, че стои насреща ви, като че ли не сте виждали Бойко Борисов, та нали обрисахте целия полит и властови спектър, нали точно той ви предложи за омбудсман, тогава не видяхте ли какво стои срещу Вас?!

Иначе: един месец преди изборите за да влезеш в офиса на Васил Божков, това означава само едно – че искаш пари. Един месец преди изборите да се срещаш с врага си /?!?!/ Бойко Борисов – това означава, че ДОПУСКАШ ВЕЧЕ ДА СИ НА ТЕРЕНА НА ПАЗАРЛЪКА. ИНАЧЕ КАКЪВ УЙ ТЪРСИШ В ЛЕГОВИЩЕТО НА ВРАГА СИ?!

Това е положението.

Когато си прост, това няма как да се скрие, каквито и пинизи да ползваш. Анадънмо, мая & отровни?! Психопатийно его плюс простотия не могат да бъдат прикрити, дори и по слугинските бг телевизии!

Да ви е честита ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПОЗИЦИЯ“ – ОТРОВНА, ТОЧНО КОЛКОТО „ОТРОВНОТО ТРИО“ ТУГЕДЪР С МАЯ.

Ако нямате акъл – гълтайте. И после … ще /го/ духате!

Веселина Томова

Коментари 39 за
“ТАЗИ ЖЕНА ИЛИ Е ИЗУМИТЕЛНО ПРОСТА, ИЛИ Е ТАКОВА ПЕРДЕ, ЧЕ ДАЖЕ НЕ СЕ ЧУВА КАКВО ГОВОРИ!”

 1. Какво и е на кюстендилската?! И какво му е на ‘ристо „да“!? Не схванахте ли, че трябва да се сменят?! От Марс ли чакате да падне честният политик?1

 2. Отровната ТРИЯДА е ясна !

  А Майчето е като на припек – Пчеличката от Уй на Уй .

 3. Веселина отново ще се окаже права! Ей затова не я долюбват мижитурки и играчи. Дай, Боже, всекиму такава съдба!

 4. Две драки – Мая и Цънци, се надприказваха, без да се слушат. Типична махленска сценка между тъпи провинциални парчета. Нелеп мизансцен с кацналото хилаво безполово същество (уж репортерка) с високи тънки токчета, кръстосани грозни крачета и преждевременно сбръчкано (от напъни за мислене) челце. Мъчение за публиката, която е имала търпение да изслуша цялото това безумие. Къде са новите собственици на Битиви, къде е Хекимян, новият шеф на този вид предавания? Докога ще ни изтезавате така?

  1. Само да допълня-квадратна глава,къси крака и грозно излъчване-нищо женствено,но пък агресивночене и захапка….

 5. Волтер:“Да раздаваш тайната на някой друг е предателство, да раздаваш своя собствена е глупост.“

 6. Най голямия враг на България е българина.
  Това ,че сме прости и тъпи и продажници е ясно на целия свят .Само ние не искаме да си признаем ,че сме продажно племе.
  Един прост пример ще ви дам:
  Погледнете всички съседни държави на какво ниво са на световната икономическа карта.
  Само ние и Северна Македония сме на дъното или под дъното на фона на съседните държави,да не говориме за световната икономическа карта.
  Така ,че мили сънародници не се залъгвайте ,че ще проминиме „нещото „в което живеем.
  Всички политици в България ,рано или късно стават едни и същи лайна.
  А докато има турска партия в България ще ядеме резания хуй на агата …
  Благодаря ви,че не ме триете от коментарите.

   1. А аз не, след като 89-та по много показатели сме били „най“ на Балканите и „средни“ в Европа! Но в другите страни фали са имали хунвейбини, като у нас::“Утре започва от днес“, дали си разрушиха държавите и институциите, за да ги задръстят с неграмотни „калинки“?

 7. някои пишат че разединяваме ОФ-то срещу БОКЪТЪ…виждате ли …те били срещу НЕГО и били от ДОБРИТЕ…аз ги виждам като БИВШИ ОРТАЦИ…яли и ядащи от една МАСА …и решили сега да ЗАЕМАТ цялата МАСА…БОЦЕТО свърши ХАМАЛСКАТА РАБОТА…РАЗБИ и РАЗПРОДАДЕ що можа останало от ПРЕДИШНИТЕ…а тези СЛЕДВАЩИТЕ идват за по ТЪНКАТА РАБОТА…ИДЕОЛОГИЧЕСКЪТЪ…ще ВИДИТЕ за КАКВО става ДУМА…нещо като СЕДМИЦАТА на АДА при МОРСКИТЕ ТЮЛЕНИ…за 7 дни те тормозят физически и психически…стигаш до НУЛАТА като ЛИЧНОСТ а след това те ИЗГРАЖДАТ НАНОВО но по техен ПЛАН…та при БОЦЕ беше СЕДМИЦАТА а тези са след НЕГО…ИДЕОЛОЗИТЕ на НОВОТО ОБЩЕСТВО…НАРОДЪТ не ВЯРВА че със СТАРИ 1урви БАРДАКА ще е НОВ…пак БАРДАК ще но ДЖЕНДЪРСКИ…пу ИВРУПЕЙСКИ…

 8. Леля Цвета ми каза, че следващата коалиция ще се състои от партията на Банкянския дебелогъзец+Славчо Учиндолски+Мая Минета+Ицко Да(шния) или преведено на български нещо като политически тюрлюгювеч от стари сикаджийски евромъде+тъп чалгаджия+комуноидна менопаузна хетера+индивид представител на безгръбначните с тайната подкрепа на догановите язовци.
  Валери Винкела и Красьо агента ще отидат на заслужен отдих, а леля Курнела пак ще играе ролята на яростна опозиция с дълбоко натикан гербаджийски чеп отзад.

 9. Аз пък съм „благодарен“ на пчеличката. И на стопанката за това обяснение 🙂 .

  Мислех си, че диалога на Щирлиц с Пастора се отнася само за мъжката половина. А той бил по-универсален 🙂 .

  https://www.youtube.com/watch?v=J4G_fivnpyM&t=1800

  Въпрос на ценности, г-н(др.) Началник 😉 !

  Но си мисля, че проблема на тия мераклии е доста по-тежък, но те са „пердета“ и едва ли ще го вденат докато не се разлеят фекалиите пред краката им . Дейвид Стокман, като човек с опит в голямата власт добре го е описал в ей туй интервю:

  https://www.youtube.com/watch?v=wAdkv5R4Zos

 10. До сега няма никаква алтернатива на този наш дебилизъм. Повече от сигурно е, че нито Мая, нито Христо Иванов, още по малко Славито и Цецо могат да сменят посоката на нашето пропадане. В такава колониална среда, където всеки се допитва до Консулството и търси пари при олигарсите в нов опит да заблуди добитъка. А умни гългари има, има, но никой няма да ги допусне някъде, просто защото няма да полягват като Мангъров. Щом продължаваме да слушаме този изключителен тъпанар как ни лъже от сутрин до вечер и допускаме отново да доминира в следващия парламент , има само едно заключение. А Госпожа Томова си скъса нервите да се занимава с продажници и глупаци, мисия НЕВЪЗМОЖНА.

 11. Вероятно като се има впредвид откровенията на Иво Христов за процентите дебили, главните боклуци(ГЕРБ, БСП, ДПС) и другите мижитурки(„патриотите“ с руски знамена и аптекаря-бензинджия) в НС се надяват да се запази статуквото на мафията, с главен милиционер И.Гешев. Каква е изобщо алтернативата? Гологлавия простак-чалгар и сценаристите, сестра Галева, която предложи Пеевски за шеф на ДАНС и нарече протестиращите тогава платени, тримата на Божков, Ицето Лодкаря, Цецо Апартамента, Танчето Дончева почетния застъпник на поправки в НК, Митето Делчев, който до последно крепи бате си Бойко, който сега пък щял да бори?! Кой ще прави реформи? Кой ще бори корупцията? Тези ли? Тежко ни на 28 март!…

 12. Осем дни са нужни, за да се създаде ваксина. Но има неща, които още не са известни
  Осем дни са нужни, за да се създаде една такава ваксина. Останалото е въпрпос на производство. 10 трилиона долара са дадени, за да се направи ваксината срещу COVID-19 с такава скорост. Парите са важни, защото те направиха възможно изпитанията да не са едно след друго, а едновременно. Има обаче неща, които все още не са известни.
  Това заяви пред Нова телевизия вирусологът проф. Радка Аргирова

  Според нея няма данни как ваксините влияят върху бременни жени, например. Същото се отнася и за въпроса с децата до 14-годишна възраст.

  Бил Гейтц беше създал една ФОНДАЦИЙКА от 240 милиардера участващи в нея с КАПИТАЛ от 50 до 90% на всеки…така стигаме до 10-12 трилиона…но едва ли са били нужни толкова пари за ваксината…по голямата ЧАСТ от ТЯХ ще са за РЕКЛАМИРАНЕТО на КАМПАНИЯТА от МЕДИИ ПОЛИТИЦИ АРТИСТИ и купуване на ФАЛИРАЛИ ДЪРЖАВИ…добре дошли във ФЕОДАЛИЗМА…
  ПОЛИТИЧЕСКА МЕДИЦИНА в СЛУЖБА на ГОСПОДАРИТЕ…на СЦЕНАТА ИЗЛЕЗНАХА ЧИРАЦИТЕ ИМ…поне СЕГА ВСИЧКИ ГИ ЗНАЕМ…

 13. Пчеличката Мая доста ритони е цунила , пълна програма от цвят на цвят. Нали и омръзнало да бъде на митничар женка, на политик иска да бъде. Тая е много просто парче, парцал ,мастия. Духа и го гълта на околовръстното е работила нали обича Ванчо цял закон промени за него. Дилян е нейно предложение, Шиши , модела кой тя го е пласирала. Легни и караченца вдигни БГ. Библиотекарски мафиотски бесове кучета помияри

 14. МАНОЛОВА да ми отговори на СЛЕДНОТО- смята ли ДУМАТА-МАЙКА за ОСКЪРБЛЕНИЕ…
  защото според ЕВРО-ЗАДатлантическите ЦЕННОСТИ в Щатите има ЗАКОНОПРОЕКТ по ТАЗИ и подобни други НАРИЦАТЕЛНИ…въпросът е не ДАЛИ ще са на ВЛАСТ а какво ще правят с тази ВЛАСТ…за МАЙЧЕТО и 3-та за БЕЛОТ…питам…не е важно какво казват че ще ПРАВЯТ а КАКВО не КАЗВАТ но ще го ПРАВЯТ…

 15. НАДДАВАНЕТО за ПРЕМИЕР при БУКМЕЙКЪРА МУСТАФА продължава…след 20 януари ще се отвори ПЛИКА с предложението на СОРОС…а може и НЕ…

 16. Кака Цвета ми каза, че др. Манолова правела чудни свирки, дори по-добре от нея.
  Как се става омбудсман?
  С духане.
  А на кого е духала кака Мая, че да я назначат за омбудсман?
  И аз духам добре, но не съм омбудсман.
  Явно не съм духала на когото трябва.

 17. До д-р Тодорова,
  Явно не сте разбрали, че това което Мая преписва за своя заслуга е искано с натиск от ЕК и тази хитруша знаейки какво ще приемат в парламента е като „бягаща пред вятъра“, с което заблуди тълпата. Те си поделиха всичко и си играят пред простия народ на добрите и лошите.

 18. Много си права, Весе. Тъз Майъ е много противна, много кална. Отврат.

 19. Учиндолското недоразумение ще го играе софт коректив на коалицията на Цецо с герберасите. Колкото да се тупка топката и да се симулира национален консенсус по важни теми. Нещо като последното му интервю с Румен. Ще върти опулено очи и ще задава умни въпроси в стил Ц.Ризова. Пак патерица, но от тия леките. Мая и триото ще разлайват кучетата и леко ще изпускат парата. Нинова пас и нипричьом.

  Операцията по спасяването на редник Тиквов, психопата от Банкя е в ход. Трябва да бъде изтеглен от фронтовата линия и прибран на топло. За съжаление топлото не е това място, където на всички ни се иска.

  1. Татко Махно, споделям твоите прозрения връз актуалната и бъдеща политическа обстановка…без нагайки и тояги няма нищо да се промени…

 20. Когато една жена поиска да вбеси един мъж,тя го прави безпроблемно,всички знаем това !
  Когато обаче, реши да вбеси цяла една държава,Тя го прави Безапелативно и Безапелационно !
  Един шамар неможиудариш…

  Левитация му е майката,дигайте се нависоко,дан ви фанат уруките…

  Венсеремос.

  1. Брей, генералисимус Вейронович! Умееш да левитираш? Това не го очаквах. Мислех те за прекалено приземен и първично-физиологичен (с тия тунели, газове и кисели зелки), пък каква стана тя! 😉
   Май си под прикритие на Четвърти километър, а целта ти е да се докопаш до разработките на Айнщайн. Ама Тесла е по-добър- да знайш!
   P.S. За мене свръхамбициозността е психично заболяване- честно…Казвам го заради Мая Манолова и подобни, които не са малко в политическия ни живот. Амбициите и претенциите им надхвърлят възможностите (и качествата), при това- многократно.

   1. Свтъхамбициозната жена е по-опасна от кафърски бивол и права мотика взети заедно !

 21. Веска от Варна е права – тази и онези тримцата са готови заедно с христо и славчо за коалиционни патерици на Евромутрата.
  А за премиер господарят чичо САМ ни е харесал едно педерастче – младенов …

 22. Много пъти писах тук – ако алтернативата на безпардонния нарцистичен еднокнижник Тиквоний са само обединение на ОтровЕното трио+МаяМата+Учиндолския глист, или пък КУрнелата /внучка на баба си Курва и на баба си Нела/, по-добре да закриваме държавата и жална ни майка! …

  1. Съжалавам, но на КОрнелата не могат, а и ти, да й се закачите и на малкия пръст – да си спомняш още преди като от парламентарната трибуна го призова да излязят навън, за да ср разберат като мъже?Тя го осъди, тук, в България, за клевета и лъжа, да знаеш някой друг да е имал този кураж?? Тя се изправи първа, срещу Станишев и срещу Боко против Истанбулската конвенция, а след нея и Конституционния съд и БПЦ… Между другото, завършила е с пълен отличен не само Гимназията за древни езици и култури, а и Право и то в СУ!! Умна жена, с характер!

  2. „… да си спомняш, още преди години, когато от парламентарната трибуна призова Боко да излязат навън, за да се разберат като мъже!!“? „

 23. Томова, много сте точна, както винаги.
  Да се ядосваш за чужди грешки е като да се самонаказваш.
  Запазете спокойствие, простите са много…
  Донт уори, бъди хладнокръвна.
  Ч Н Г. Здраве и бодрост.
  Респект.

 24. Баба Мая има ли висше образование? Как е станала адвокат, къде е завършила- ако е завършила- Право? Изкарала ли е стажа? Положила ли е изпит за стажант-юристи и кога, къде е вписана като адвокат? На основата на какви документи ? Да не би , освен за еякулация да стане и манипулация.

  1. С тази жена живота ме срещна в Благоевградския окръжен съд. Веднъж! Да тя е и проста и перде и всичко онова, което представлява жена, която върви напред с п“ката: безочие и дебелоочие, но при едно условие – влизаше там, където на банката я чакат. Дали някой провинциален педераст или някоя пачавра като нея, няма значение. Тя, никога не е имала акъл за елементарен правен спор, но има друго. Онова, което определя, готовността и на всичко, за да постигне целта си.

   1. Благодаря, г-н Гунчев, за точната характеристика на …дамата, с извинение. Имал съм късмета да не я срещна (не че не съм срещал доста такива женки, дето пробиват в юридическата професия с .утките, докато ние шерпите се гърбим с делата), но по индуктивен път съм си представял, че липсата на задълбочени правни познания, съчетани с отровата, която политиката влива в кръвта на всеки, влязъл в нея, създават такива като ексомбудсмана…

 25. За мен по-интересният въпрос е дали „Има такъв народ“ на Трифонов ще се коалира след изборите с най-голямото недоразумение в политиката – Цецо Крадецо и като такива ще станат патерица на ГЕРБ. Защо никой не пита Чалгаря за действителните му намерения. А при ЦвЦв всичко е ясно – като си от помощното училище в Стрелча и ВИФ-Правец единственият ти шанс е да станеш агент на дълбоката държава за да лапаш и да фалшифицираш избори в полза на Мутрата като част от мафията….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *