Регистрация
Публикувано на 14.07.2017 / 17:08

С ПРИМКА НА ШИЯТА . . . ЗАРАДИ ВАС, ТЪПИ, БЕЗМОЗЪЧНИ РОБИ!

РОБСКА БЪЛГАРИЯПриятели мои, с общи усилия направихме каквото можахме във Фейсбук. Лично аз дадох всичко от себе си и платих за това като ми изтриха осем годишния профил. Някои платиха много повече – самозапалиха се!

Блестящи текстове публикуват Любо Кольовски, Зоя Деянова, Юрий Ленев, Веселина Томова….Неизброимо много сме, но се оказахме шепа наивници в морето от жалки, безпросветни роби.

Лъжа е това, което пише в Търновската конституция, че който роб в България стъпи, свободен става. Тъжната истина е, че който се махне от тая робска земя, свободен става. Който пет века е бил роб, роб остава завинаги. Прав е Ердоган да си иска отново принадлежащата му територия, заедно с раята в нея.

Вие, овцедушни роби, получихте отново това, което заслужавате – банкянския, неук простак, който с радост ще ви краде и по байганьовски ще ви се хили от телевизора. Преизбирайте го, целувайте му ръка, обичайте го, духайте му. Такъв е вашият безсмислен живот, това е вашата жалка участ.

Жалко и че стотици хиляди българи бяха гнусно преебани от перхидроленото, смотано пигмейче, от веселякът от Бухенвалд и от Шкембе Войвода, известни още като Тримата духачи…

Ние останалите, след последните избори, ще живеем с примка на шията, която всеки ден ще се затяга повече и повече. Заради вас, тъпи, безмозъчни роби!

Александър ХАРАЛАНОВ

Коментари 13 за
“С ПРИМКА НА ШИЯТА . . . ЗАРАДИ ВАС, ТЪПИ, БЕЗМОЗЪЧНИ РОБИ!”

 1. Само истински наивник ( да не кажа глупак ) може да повЕрва , че в БГ изборите решават нещо ! Доказателства – колкото щеш ! Като се почне с бруталното НЕЗАЧИТАНЕ на референдума на Слави , та чак до ЧУВАЛНО назначения ни бивш щастлиФТ преЦедент …
  Днес всичко се диктува от Козяк , мили мои наивници ! Даже и новините по БНТ …

  1. ТАСС саабшает ВамЛична :
   - пасолЬ мадаВиУашии НЕ нахадитсъ на ул. Козяк.

   1. Трябва срочно да се гласува закон,забраняващ компютри да се използват от психично болни и неграмотни хора!Томова,умоляваме те,докато не сме се отказали от теб,не пускай този болен човек-дървосекач ли е, какъв е,но всички не го искаме да ни замърсява по този начин и да ни изнервя!В противен случай един ден може да останеш само с него!

 2. Все се надявам, че народът ни не е толкова прост и все си мисля, че резултатите от изборите се фалшифицират. Защо българите в чужбина в голям процент гласуват за тези, от които избягаха, как ще се обясни това ? С някаква шизофрения ли или с умела фалшификация на изборите ? Помислете и за този вариант !

 3. НАПРАВО СЪМ ВЪЗХИТЕН ОТ ОТКРОВЕНИЕТО, НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ ПУТИН Е ВИНОВЕН

 4. Позволявам си да се допълня Томова,
  според тебе този ‘преподавател’ в платени ‘университети’ някога ще тръгне ли както Микис Теодоракис на стари години срещу полицията в Атина, водейки митинг? Или просто поредният дедо въльо, който ще предаде тези, като тебе които са му повярвали?

 5. ….и в Директно адресиране към Афера.бг/г-ца Томова !
  - съобразно ТоталноПублична Дискусия (вчера, Дир.бг) отн. Катастрофата на Сезона по Черноморието-Ни, и Моменталната Бяс на ‘наште’интернетчики към ВасЛично (г-це Томова)
  => Е Задължително&Неотменимо Незабавно ВиеЛично, г-це Томова – Да Захванете Тотален DrillDown как Да Изправяме Нещата из Варна/Варненско (вероятно от Бяла/Камчия до края на Добруджа) !
  Ние. Всички. Заедно.

  Успех !

 6. За Протокола :
  - АбсолютноВсички Платформи за социално Мрежиране (ФБ, Т, ЛинкедИн, Индийд …а И други специализирани) – СА Целево Освинвани от интернетчиките на ‘наште’ !
  …следва да Се отбележи че :
  а. Свинствата са Невъобразими ! – от Просташко губивремене, през Инсинуации/Саботажи, та до Директни Заплахи (Включая Физически)
  …което Отново Ни адресира ЗА създаване на Български интернет Регистрар !, тъй като СЕМ – се ‘доказа’ като Инструмент на ‘наште’
  б. относно ползвателите/акаунтите
  - тези които НЕ са през Български интернет доставчик – са Систематично опитвани за Хакване и/или Кражба (било Персонални Данни, било Директни Източвания на Финанси)
  - тези които СА от Български доставчик – Всичко гореуказано + де-факто Блокиране на акаунта.

 7. Стани стани юнак Балкански от сън дълбок се събуди……..
  Не ставай селяндур насрански в кравешки ла..а умираш ТИ

 8. Стефане,Стефане-е-е-е,тази червена чума е само в главата ти!Такива като теб в комунизма търсят само оправдание!И заради такива като теб няма да се оправим скоро!От къде се пръкнахте чак толкова заблудени хора ,бе!Ама Господ ,и той не си прибира вересиите!

 9. Колко ли са хората които четат тези материали? Няма спасение за този народ с робската психика ,който на всеки избори си избира едни и същи неграмотници. Няма надежда за нашите деца ,които са по-умни от нас и избират свободата на чуждо място. За съжаление и наш срам.

  1. …което, Доктор Петров
   - Отново Ни адресира ЗА Глобалността на Работните-Ни Групи (виа Двустъпковата )

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>