Публикувано на 02.05.2008 / 11:50

Съпругата на Фатик: Фатик не е любовта на живота ми, но определено е мъжът на живота ми

 

 

Това признава в интервю пред сп. EVA съпругата на убития Филип Найденов – Фатик, коронясан от медиите като “баща на мафията” Адриана Тюркмен.
Тюркмен, която сега има моден бутик в хотел “Кемпински Зографски”, отговаря болезнено откровено на въпроси за спорния имот между нея и любовницата на мъжа й, за това, как самата тя е приела изневярата му и кога е настъпил разривът помежду им, както и защо не се е развела.Ето някои от нейните отговори :

Как коментирате съдебното дело за имот между Вас и жената, от която съпругът Ви има дете?

– Сега е моментът да кажа на всички, че прекратихме това дело. Мисля, че казусът е ясен. Аз съм в правото си да искам този имот, тъй като е придобит по време на брака и е продаден без мое съгласие. Когато разбрах за съществуването му и че е продаден с декларация, подписана от съпруга ми, че е разведен, аз си поговорих с моята адвокатка и заведох дело. Всички може да казват, че това е дело срещу неговата приятелка, но не е така. Защото след първоначалната продажба този имот попада в ръцете на съвсем други хора. За мен няма значение на кого е продаден, де юре имотът е семейна собственост.

– Това дело събуди публичното любопитство към факта, че Фатик е имал любовница и незаконно дете.

– Да, това е по-интересното около случая. Това нездраво любопитство направи нашето семейство още по-интересно в очите на хората. Но нещо извънредно не се случи. Да, той има извънбрачно дете, признато. Това не е нещо, което никога не се случва, или по-скоро не се случва на никого. Дори на президенти се случва – вижте Франсоа Митеран.

– Вие кога разбрахте за това дете?

– Три дни, след като родих моето дете – втората си дъщеря. По ирония на съдбата неговото дете се роди два месеца преди нашето.

 

 

barometar.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *