Публикувано на 27.09.2008 / 0:15

Съдят човек на “Опасните” за 1 млн. евро

Това довело до имуществени вреди, спад на клиенти, човешки ресурси и нарушаване на търговския имидж, твърдят от фирмата.
Преди месец ДАНС разкри, че администратор на скандалния сайт е служителят на агенция Фрогнюз Йорго Пецас, който беше разпитван няколко часа и даде показания за дейността си и колегите си. Срещу него не беше повдигнато обвинение, въпреки че статиите съдържали класифицирана информация, както обяви пресслужбата на ДАНС. Всички засегнати от сайта обаче може да заведат дела за клевета срещу администратора. Той е единственият "осветен" човек от анонимния сайт и претенциите могат да се стоварят само върху него.Ирен Делчева

В. “Стандарт”

 

 

Коментари 0 за
“Съдят човек на “Опасните” за 1 млн. евро”

  1. 1. Екстрадираният от България инструктор на българската мафия Майкъл Чьорни е гражданин на Израел.
    2. В рамките на външния натиск за свалянето на правителството на Иван Костов, авио компания „Балкан“ беше срината от израелския бизнесмен Гад Зееви.
    3. Таксита С – Експрес 12 80, собственост на мафиота под прикритие Алексей Петров, преди време формално се управляваха от израелския гражданин Ави Бенон.
    4. Интерхолдинг „Спартак“, който формално се управлява от бившия милиционер Ал. Петров, участват израелски фирми и „бизнесмени“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *