Регистрация
Публикувано на 22.01.2018 / 21:00

СЪДЕБНА СИСТЕМА „ТРАЙ“! В СЛЕДВАЩАТА КНИГА ЩЕ ВИ ОЩАВЯ БЕЗ ИМЕНА, НО ТАКА, ЧЕ ВСИЧКИ ДА ВИ РАЗБЕРАТ КОИ И КАКВИ СТЕ!

темидаЗа да се помни и за да се знае!

Ето абзаца от книгата „Бандитска Варна“ на Веселина Томова, издадена през 2009 година, заради който бях осъдена от ВРС и с потвърдена присъда от ВОС в лицето на съдия Трайчо Атанасов.

Заради този абзац от книгата ми съм осъдена за приписано престъпление „подкуп“ на лицата – бившия шеф на БОП – Варна Емил Михайлов и дясната му ръка Добромир Досев – на глоба от 5000 лева и признаване на част от гражданските искове на Михайлов и Досев – съответно по 2000 лв. на Михайлов и 2200 лв. на Добромир Досев.

Откъсът от книгата е: „ЧЕРНИЯ РОДИ. „ЗА ЧЕРНИЯ РОДИ ПОЛУЧИХ 3000 ЛЕВА НАГРАДА КАТО „ИНФОРМАТОР“. ПАЗЯ СИ ОЩЕ НЯКЪДЕ ДОКУМЕНТА, ВЪРХУ КОЙТО СЕ ПОДПИСАХ. ОТДОЛУ СТОЕШЕ ПОДПИСА НА ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР. ПАРИ ОБАЧЕ НЕ ВЗЕХ. ТЕ ОТИДОХА В БОПАДЖИЯТА„.

А абзаците, заради които съм осъдена, са:

Абзац 14,15,16 и 17: „Преди да бъде ударен Черния Роди обаче, при него отива посредник от страна на шефовете на БОП – Варна. Предлага му се да даде 20 000 лева за да „отърве кожата“. Разговорът е записан на мобилния телефон на Ч.Р.. Слушала съм този разговор, който е потресаващ.

Помолих тогава Р. да съдейства, да го дадем на „Вътрешна сигурност“, или ДАНС за да направят нещо, но той махна с ръка:

-Айде пак да ме мъкнат насам-натам и накрая аз ще изляза виновен. Малко по-късно отново го помъкнаха по арестите. Този път дори за нещо, за което вече бе лежал в затвора. До тогава обаче имаше още време.

Имената, които бяха споменати в записа са на шефа на БОП -Варна Емил Михайлов и заместника му – дясната му ръка – Добромир Досев. Роди отказва да даде парите.

На практика ченгетата играят и двойна игра – получават поръчката да бъде ударен Черния Роди от човека, който им плаща, но пробват дали могат да ощавят и Роди за да осуетят акцията.“

Пред ВОС Радослав Калчев – Черния Роди по повод тези абзаци казва, според решението на съдия Трайчо Атанасов:

„От показанията на Калчев се установи, че преди години при него е идвало лице от  арабски произход, който е имал оръжеен магазин срещу сградата на ОД на МВР в гр. Варна. Последният се е представил, че идва от името на частните тъжители Досев и Михайлов и му е казал, че ще спрат да се занимават с него, ако плати определена сума пари. К. е записал разговора на мобилния си телефон и го е пуснал на Веселина Томова, която му е предложила да предостави записа на полицейските служби, но той е отказал. В последствие е изтрил записа и счупил телефона с който е правен.

И:

„В проведения в хода на съдебното следствие разпит в качеството на свидетел Радослав Калчев на въпроси на частния тъжител Емил Михайлов отговори “Лицето, което тогава дойде при мен го познавате много добре, имаше оръжеен магазин до ОД на МВР, той е арабски гражданин, забравих му името. Лицето знам, че го познавате много добре, знам, че бяхте в близки отношения, сега дали сте го пратили вие, или не, не мога да кажа, но той дойде от ваше име. Томова не ме е питала дали съм убеден, че точно вие изпращате това лице”

НИКЪДЕ в решението на въпросния съдия Трайчо Атанасов не се споменават показания на Веселин Жеков, дадени пред съдия, по досъдебното производство, заведено за корупция срещу Емил Михайлов и Добромир Досев, в които той на практика описва точно как е бил „оправен“ Черния Роди и потвърждава на практика информацията, изнесена в писмото на Черния Роди, за което съм оправдана в настоящия процес.

Никъде не се споменават и останалите показания на свидетели, които описват корупционни практики на Михайлов и Досев, дадени пред съдия, по същото това досъдебно производство, по което срещу Михайлов и Досев има приложени на няколко пъти удължавани СРС.

Вероятно, защото впоследствие прокурорът Данчо Славов ги „изпира“, прекратявайки дознанието „по необходимост“.

В решението на съдията е наблегнато обаче колко Томова е съдена и колко е на практика е „лоша“, а колко наградени били Михайлов и Досев, и колко на практика са „добри“.

Халал да ви е съдебната система „ТРАЙ“! Каква ирония на ситуацията с правосъдната система в България – да те осъди съдия на име ТРАЙЧО!

И сега – какво следва? Да спрат да се пишат книги, в които описваш ИСТИНАТА, ЗА ТОВА, КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО?

Баш ми брига на перото, „Ваша чест“!

С изключително удоволетворение ви уведомявам, че в следващата си книга, която готвя, ще ви ощавя без имената ви, но така, че всички да ви разберат кои и какви сте! За да се знае цялата истина за СИМБИОЗАТА.

Бедна ви е бездарната фантазия как ми помогнахте окончателно да се „хвана за кобура“.

БЛАГОДАРЯ на всички читатели на сайта АФЕРА, които от чисто сърце пожелаха да ми помогнат, благодаря и на верните братя по оръжие на сайта АФЕРА, които моментално се отзоваха с помощ, благодаря на Велизар Енчев и Игнат Раденков, които подемат организация, за да бъдат събрани парите, които да бъдат платени на най-честните, най- светлите, некорумпирани и на най-нерушветчийските ченгета на света – бившите бопаджии Михайлов и Досев, известни на цяла Варна с изключителната си неподкупност.

Тежки пари ще вземат. На хаирлия да им е. Тежко да си ги харчат. И те, и съдии, и прокурори, и ченгета, и властници, да внимават със съвестта. Нея и тежки пари не я спасяват. Тя никога не прощава.

Веселина Томова

Коментари 10 за
“СЪДЕБНА СИСТЕМА „ТРАЙ“! В СЛЕДВАЩАТА КНИГА ЩЕ ВИ ОЩАВЯ БЕЗ ИМЕНА, НО ТАКА, ЧЕ ВСИЧКИ ДА ВИ РАЗБЕРАТ КОИ И КАКВИ СТЕ!”

 1. Ненормялния с изцъклените очи ще си купи хапчета за циклофрения от преживян стрес…..
  Биполярно разстройство: това словосъчетание е доста популярно, но знаем ли всъщност за какво става дума?
  Това не е просто редуване на добро и лошо настроение: биохимията на мозъка се променя поради болестно разстройство.
  В резултат на това светът с неговите факти и процеси се възприема в черно и бяло, т.е. полярно – това кара човека с биполярно разстройство да изпитва необясними положителни емоции или да изпада в безпричинно отчаяние и потиснатост.
  Че става дума за биполярно разстройство при даден човек – може да се допусне от поведението му, определено или от еуфорични, или от депресивни състояния.
  Причините за проява на биполярно разстройство са като цяло загадка; счита се, че реална предпоставка е наследствеността, както и преживените стресови ситуации.
  Абе психично болна кратуна

 2. Човек се бори и печели заради честта си, но започне ли да печели погазвайки честта си, той вече е загубил всичко !

  1. Koy sadja ,,osadi Tcvachko,,na vtora instancija,,za ,,da bade opravdan ,na treta,,i,,kakvo poluchi v ,,zamjana,,…Proverete!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>