Публикувано на 08.08.2020 / 8:33

СТРАХЪТ МУ! ЗА НАШЕ ЩАСТИЕ КАТО ГЛАВСЕК, НЕ УСПЯ ДА ЛИКВИДИРА ВСИЧКИ ОТ СПИСЪКА. ТАМ Е СЪЩИНСКАТА ПРОКУРАТУРА! И НЕИЗБЕЖНАТА.

 

СТРАХЪТ МУ! ЗА НАШЕ ЩАСТИЕ КАТО ГЛАВСЕК, НЕ УСПЯ ДА ЛИКВИДИРА ВСИЧКИ ОТ СПИСЪКА. ТАМ Е СЪЩИНСКАТА ПРОКУРАТУРА! И НЕИЗБЕЖНАТА.

Страхът Му го кара да арестува, бие, пали и разделя!

За наше щастие като Главсек, не успя да ликвидира всички от Списъка с първично счетоводство!

Там е същинската прокуратура! И неизбежната.

Константин Парчев

Коментари 46 за
“СТРАХЪТ МУ! ЗА НАШЕ ЩАСТИЕ КАТО ГЛАВСЕК, НЕ УСПЯ ДА ЛИКВИДИРА ВСИЧКИ ОТ СПИСЪКА. ТАМ Е СЪЩИНСКАТА ПРОКУРАТУРА! И НЕИЗБЕЖНАТА.”

 1. Много правилна е насоката към измамата Сидеров ………. той сложи Боко за Премиер през юли 2009 г -даже каза , че подкрепата му е безусловна и че онзи е шанса за страната – изгледайте записите от Парламента и ще се убедите ! Поне е милионер и няма да му събираме помощи ………………..

 2. #THENARDIER, „ПАТРИОТЪТ“ Сидеров изчезна мистериозно яко дим навръх Великден, даже на рождения си ден (19.04, същия Великден т. г.) не се появи за да приеме поздравления и да каже „Иисус воскресе, воистина воскресе!“ на българския народ и на членовете и симпатизантите на ПП „АТАКА“ (целия този ден тв АЛФА тв въртя до безкрай поздравления от различни хора, които се приемаха онлайн от репортер по телефона с глас зад кадър). Оттогава тв АЛФА започна да върти и превърта до безкрай „АРХИВИТЕ“ си и, които на мен вече ми мязат на панихида на някакво мноооо-ооого отдавна минало величие, речи на Сидеров отпреди повече от 10г, отдавна загубили своята актуалност; изчезнаха от екрана всичките им репортери, („Неизбежния Караколев“ и колежките му), а Станислав Цанов тихичко стартира собствен youtube канал „Напред и нагоре“ от студио „Дан Колов“, което мислех, че е на „тв АЛФА“, ама май си е негово собствено – евалата на Цанов, той с предаванията си е яко контра на Хунтата, мутрите и е солидарен с протестите, но-о – за АТАКА и конкретно за Сидеров – нито дума. Самият Сидеров – ни вест, ни кост. Гугъл не знае нищо за него, мълчи по всички честоти и комуникационни канали, дори във ФБ му последният му пост е от деня, след като го освободиха от полицията (навръх Великден). Така, до преди 1-2 седмици, когато някъде прочетох, че… Сидеров гласи нов политически проект на-а-а…. верска основа. Направил даже 1-2 публикации във връзка с това. Намерих, прочетох… Струва ми се, че тоя човек е полудял (?!)- религиозни проповеди по-скоро подхождащи за пастор и в такъв ключ: „всичките ни злини са от това, че сме загърбили православната си вяра в Бога“. Няма лошо, де, Сидеров си е богослов по образование, и Вярата е много важно нещо, но от проповедите му личи все едно, че всичко което в момента се случва в страната ама въобще не го интересува и засяга.
  Та тЕ така за Сидеров.

  1. Човече, ти си много, много болен, ако смяташ, че Сидеров е проблема – на България, българите и лично на теб. От 7 млн. най-много 300 хил. подкрепиха Атака в силните й години. Повечето гласуваха за БСП с безплатните бази за янките и плоския данък, за ГЕРБ с бате ви Бойко, за седесарите с тяхната „приватизация“, за Куневи и подобни, затрили АЕЦ-а, ЕРП-та, води, злато, плажове, брегове, села, градове. И да ти го кажа като модно протестиращ сулю, ако искаш „Ко стана ве, пак до Сидеров и Атака ли опряхте?!“

 3. Според АПИ блокирането на пътищата и улиците е незаконно.

  Браво бе ибрикчии. Вие разрушихте всичко що е законно и превърнахте България в територия.Няма никкави закони за вас освен да крадете и осъждате бъдещите поколения на мизерия…
  И имате арогантността да говорите за законност?
  Ако имаше закони отдавна трябваше да бъдете изпратени на каторга в някоя африканска страна.Доживотна.

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Един основен Божи закон се нарушава от хунтата и псетата и!

   Не кради! Не кради!

   Оттам да започнем, от божията повеля, а после Конституция, човешки закони! ….
   Да погледнем последните няколко Божи закона, кажете, Борисовата хунта, нарушава ли ги всяка минута?

   „““““““““
   6. Не убивай.

   7. Не прелюбодействай

   8. Не кради

   9. Не лъжесвидетелствувай против ближния си.

   10. Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, нито нивата му, нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, нито никакъв негов добитък – нищо, което е на ближния ти.

   1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

    Да каже Борисов,
    за всичките тия години, колко чужди жени е унижил, колко чужди домове е подпалил, колко смърт има на съвестта му!

    Борисов, отивай в затвора сам, милост за такива като тебе никога!

   2. А, ако жената на ближния ме пожелае това грях ли е аз на левак ли да се правя или като истински джентълмен да й изпълня зова?

    1. Като ти чета простотиите, трудно ще те пожелае която и да е била жена.

  2. IVAN GESHEV,KOGA SHTE ,,RAZSLEDVA,,KRAGBITE NA ,,,DEBELACITE ,,OT,,INFRASTRUKTURA,,ZA POSLEDNITE11 GODINI…SAMO ,,OT PATISHTA,/SUPERMILIONERI..DO,,POSLEDNIJAT,,BUSHON,,..

 4. Пред BBC на английски говори и социалния министър Деница Сачева

  “Когато говорим за корупция, важно е да се прави ясна разлика между възприятията и фактите. През последните десет години доходите в България са се повишили три пъти, а БВП – два пъти. Това не би било възможно в държава, която е толкова обхваната от корупция, колкото се твърди. Това е всекидневна битка, която водим”, заяви Сачева.

  между възприятията и фактите. …. НЕЩО като…ТЕМПЕРАТУРАТА е 5 градуса но поради ВЯТЪРА на КОРУПЦИЯ усещането е за -15 градуса….

  СОРОСОИДИТЕ са НАЙ-ОПАСНИ …

  ИЗВОДИТЕ ЗА ВАС….
  СОРОСОИДИТЕ също ВЪН …

  1. Обикновена лъжкиня….И арогантна на всичкото отгоре.
   Пенсионери,които ровят в боклуджийските кофи,събират фасове по градинките и умират като мухи.И младите напускат бързо-бързо територията България….Това е ГЕРБ и ибрикчиите им.

   1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

    Тая идиотка що не сравни нашата минимална работна заплата с английската да речем!

    Прост путки са тия наистина! Прости! И за ебане не стават!

 5. ПОСТОЯННОТО ВЪРТЕНЕ НА ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА НА ЕКРАНА,ЩЕ ДОНЕСЕ НЕЩАСТИЕ НА НАШАТА МИЛА РОДИНА. БОЖЕ,ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА,ЗА ПЕНСИИТЕ НА КОИТО ОТИВА ЦЕЛИЯ ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ. Венсеремос!!!!

  1. всичко на ВЪРХЪТ е ЗЛАТНО….момичета…КЮЛЧЕТА …

   в БИБЛИЯТА ПИШЕ- не ДАВАЙ ПЕРЛИТЕ на ПРАСЕТАТА…ще прибавя ПРАСЕТАТА на ВЛАСТТА… ще ги ИЗЯДАТ без да РАЗБЕРАТ ЦЕНАТА ИМ…

 6. Илияна, тъй като си веща в занаята с дръжката, ти предлагам да я приложиш наученото на мутрата-българоубиец, след като бъде заловен. Само гледай да не му хареса много.

 7. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Мутра Човек с криминално поведение, принадлежащ предимно към организираните престъпни среди, обвързани с властта и превърнали се в обществено-политическо явление след 1990 г.
  Човек с особени антропологични белези, с триъгълни плещи и квадратна глава; със силно агресивно поведение.
  Нетактичен мускулест мъж с криминално досие. По думите на ген. лейт. Бойко Борисов – добре облечен бизнесмен.
  Някой, който много прилича на Бойко Борисов…
  Ха-ха, гледай го тоя – прилича малко на Бойко Борисов като млад! … Само дето не му е провървяло толкова в живота и си е останал просто една мутра-охранител … (https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%BC%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B0)
  Думата „Мутра“ в буквален смисъл изразява негативното отношение на обществото към определена група. Тя се свързва с физически силни и ниско интелигентни индивиди, изпълнители на противозаконни задачи в престъпни организации, враждебно настроени и склонни към насилие спрямо обикновените хора.
  За никого не е тайна, че в годините на прехода една определена група, наречена от обществото за по-кратно „мутри“, утвърди властта си по силов и незаконен начин върху средства за производство и към днешна дата оказват огромно икономическо влияние върху българското общество, а оттам – и по отношение на българската култура, политика и изкуство.
  Ограниченият мироглед на тази властова прослойка се отразява върху политиката, който се проявява в системна корупция и некомпетентност, както и липса на върховенство на закона. Ставаме свидетели как това влияе и на икономиката като на лице са огромно неравенство между бедни и богати, липса на конкурентоспособност, неефективно усвояване на евросубсидии, укриване на данъци и т.н.. И не на последно място и в културата, където пошлостта вземат връх не само в музиката, театъра, но в модата.
  Безспорен факт е, че с продължителното налагане на икономическата си власт в продължение на 30 години, мутрите се превръщат във властващата олигархия, която все повече се слива с държавата и налага модела на примитивния капиталистически авторитаризъм. През последното десетилетие ставаме свидетели на един дивашки капитализъм.
  Към днешна дата за българското общество мутрата е въплъщение на възтържествувалата духовна деградация и ограниченост, доминантно мислене, силови действия, общувайки по между си с обръщения като „братко“ или „браток“. …
  https://pogled.info/avtorski/Diana-Dimitrova/mutri-van-vsyako-govorene-na-borisov-i-horata-okolo-nego-se-prevrashta-v-pozoren-fars.119033

 8. Пистолетът на шкафчето не е с цел защита. Той е приготвен за момента, в който почукат на вратата му с думите „като един абсолютен престъпник…“, лично осъзнавайки, че доживотен е най-малкото, което заслужава и най-многото, което може да получи. Това е спасението на страхливеца.

 9. Интересно къде е „ПАТрИОТА“ Волен Сидеров.Той е против или за хунтата от престъпници и крадци(ГЕРБ).Защо се крие? Като пръдлив?

  И той ли е жалък помияр?

  1. Защото му убиха родинини на Волен и той се сви и се затвори в себе си от това нещастие което преживя!

  2. Борисов в Сарая Премиерът Бойко Борисов е бил на неофициално и не е ясно дали приятелско посещение в дома на почетния председател на ДПС Ахмед Доган – т.нар. Сарай, научи 19 минути от 3 абсолютно независими източника. Според информацията ни това е станало скоро след конференцията на ГЕРБ, чийто смисъл така и не се разбра, но заради боя над журналист, адвокат и икономист от охраната на форума и на други по-раншни събития на партията стана повод САЩ и ЕС да отправят повече от сериозни предупреждения към българската власт, каквото е дошло и от трети страни. Премиерът не е изглеждал в обичайното си добро настроение, не е заснел срещата в своя колоритен фейсбук канал …

  3. Сигурно чака ти да поведеш хорото. Или смелостта ти стига само да чукаш по клавишите.

 10. Оказва се властта няма достойнство, няма чест, няма мъжество. Оказва се Валерий Симеонов е командир. Оказва се че няма мъже в това правителство, има мекотели. Много разочароващо е поведението на Томислав Дончев, когото припознаваме като някак по – от останалата гмеж. Господин Дончев, вземи се в ръце, изтегли се с остатъците от вашата партия, със сигурност има почтени хора. Ако пропуснеш сега момента, всички сте в мрака на българската история.

  1. До СКИТНИ-Алоооо ти продължаваш да сънуваш,какъв Томислав Дончев бе,какви 5 лв,Томислав Дончев е същата МУТРА бе,интересно как те допуснаха да пишеш в този сайт???
   Ти не разбра ли,че всичките изчадия от Герб от управленското котило,са позор и за затвор!!!
   Аман от празноглавци и нищоказващи „уж интилигентни“,заради които стигнахме дъното,плодължават да плямпат глупости….
   Никой не ги иска бе алоооо,как да вземе една част от хората и да образува ново мутренско котило,онзи гном томислав дончев!!!

  2. Грешиш Скитник с мнението за дончеффф. Той е не по умен от тиквата….но е и червей…за пари е готов на …всичко…и да ближе и да каже и да пълзи в прахта…мислейки си,че е дракон….ама не е! Болен мозък е…не е от читавите гербери… Читавите гербери си отидоха отдавна…тихичко, без уволнения…

  3. Томислав Дончев – шеф на фондацията Сорос в Габрово, преди да се пришие към управлението.

 11. Извинявайте,да знаете дали сап от права лопата става за дръжка на знаме ?

  1. Аз знам,че става за оная работа,ама дали става за дръжка на знаме,не знам,те това още не съм го пробвала,добре,че попита,чак сега разбрах,че още не съм вземала всичко от живота,както си въобразявах.

   1. Развесели ме,благодаря!
    А за дръжката,да знаеш ,че имах предвид фукция като главотрошачка да кажем…
    Не знам дали е забранено да се разхождаш със знаме ,на което дръжката е сап или яка дряновица ?!

 12. ДАЙТЕ МИ ДА СИ ПОСТРОЯ НЕЗАКОНЕН ЗАМЪК ТАМ,КЪДЕТ АЗ СИ ИСКАМ, СЪС МРЪСНИ ПАРИ,РАЗБИРА СЕ,И ВЪОБЩЕ НЯМА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАМ КОЙ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ.

 13. Тези мили и възпитани млади хора не бива да се самоуспокояват. Зловещата машина ще им измисли други трикове, защото й е дадена заповед да ги смаже.

  1. Ами вие Немладите какво правите,с какво подкрепяте.Само наготово чакате.Хората направига въстания в Полша,Унгария,Чехословакия.А вие тук се мазнихте на партията.И си кретахте мизерния живот.И сега отново.Срам.От 2мил. „софиянци“няма и следа на протестите.Ама като си идат вкъщи броят стотинките у псуват лошите пътища и живот.

   1. Ние, Немладите, когато не ни харесваше, взехме шмайзерите и хванахме Балкана. Не, че после не ни излъгаха и не ни извъртяха по юдейски, защото бяхме наивни, но за момент успяхме. А, Вие, днес имате една цел: Махате Борисов и продължавате по Борисовски! Защото има печки за преразпределение, но задължително под погледа на Чичо Сам от ул. „Козяк“.

 14. Всички мръсни копелета,наркотрафиканти,веднага да напуснат ХРАМА БЪЛГАРИЯ,с еднопосочен билет. ВЪН! ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА БЪЛГАРИЯ!!!!

  1. Нека напускат, но след като увиснат на въжето. Все някой трябва да плати за залумите, които вършиха 30 г.

 15. мнооо е страхлив боката ! Защо не отиде за 1 ( един ) час при протестиращите без охрана ? Не смеее , защото ще бъде убит !

  1. Ама, как-така! Нали светът ще се счупи без него. Ади да не е светът, ама ЕС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *