Публикувано на 08.03.2009 / 11:24

Стоян Ганев пак се връща, трабвало възмездие, прави четки на Бойко Борисов

 

 

Бившият въвншен министър и шеф на кабинета на Симеон Втори е категоричен, че хората искали възмездие за обграбването на България. Задача №1 на следващото управление трябва да е война с мафията и закрилящата я политика и политици, кътегоричен е Ганев. В момента за операция „чисти ръце" говорят тези, които трябва да бъдат разследвани. Претърпях огромно разочарование от Симеон, защото мислех, че се връща да реформи, а се оказа, че си е дошъл да си вземе имотите. Разочаровани са и много българи.

В момента опозицията е само някакъв придатък към политическия живот. Неуспешни вотове, неуспешни действия с малки изключения. Засега само Б. Борисов прави нещо по отношение на промяна. Дано да не греша, но партията му засега върви в тази посока.

Стоян Ганев, който е известен с това, че от време на време избухва от САЩ, че е човекът, който ще оправя България, е учуден,  защо прокуратурата досега не се е занимала с хората от властта – министри, зам.-министри за допуснатата безотговорност, безстопанственост.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Стоян Ганев пак се връща, трабвало възмездие, прави четки на Бойко Борисов”

 1. Тази персона нон грата пееше още от ВНС но винаги когато ставеще въпрос за работа бягаше по тъча !!
  До сега си живя добре ,радваше се се на скритите сделки и си мълчеше!!
  Сега напъни ……той просто е изпята песен нужни са ни онви лица не стари муцуни стига стези дето ни излъгаха 1990 год дайте ги и тях да хванем и разпнмен
  А има истински българи тяхно е времето и то идва !!

 2. Уважаеми,
  Вие изпълнявате стриктно
  Молбата на ген. Борисов!
  Ценните кадри да се завърнат в България!
  Отлично!
  Моите поздравления!
  Въведете ред в Дясното пространство!
  Нещо много взеха да нервничат!
  Много Вождове!
  А на нас ни трябва Един!
  Мой Фаворит- Премиерът Костов!
  Доказал се във времето!
  Силна Опозиция,
  разумни предложения!
  Ще ми трябват при новия Кабинет!
  Казах!

 3. Стоян Ганев, Жорж Ганчев, Георги Марков, Венцислав Димитров, Евгени Бакарджиев, Георги Коритаров, Ахмед Доган, др. Тренчев, БОЙКО БОРИСОВ – неокомунизъм в действие !!!

 4. Абе тоя и Бойко са си на една акъл, от един отбор, от едни ДС служби, от едни партии /БКП, СДС, НДСВ а сега и ГЕРБчета/, да вземат и да се прегърнат и в усти циливат.
  Да се циливат и прегърнат и заедно с боклука да се изфирясат.
  Да идват тия пусти избори, че да им лъснат задниците.
  Тоя левент в коя партия не е отишъл, само нея не е съсипал и не е прокопсала. Дай Боже и тоя Гербов балон да пукне у овреме, да не не пати народа.
  Сполай ти Стоянчо…..

 5. Салюти, планински дракон!
  Много си прав.
  Но ако имаше читава държава и правосъдие, този ПРЕДАТЕЛ щеше да е прибран на топло още през далечната 2002 г.!
  Царскта особа не само не го прибра на топло (а можеше), а му делигира и права, които това изчадие изпоолзва мигом за собствено удовлетворение.
  И биде низвергнат, т.е. ИЗГОНЕН.
  Защо ли?
  Величеството знае, но както обикнове но си ТРАЕ!
  Да не би да обърка нещо, ЗАВАЛИЯТА!
  Та: Добре дошъл (по ,иначе откровен предател настар нашенски обичай) на ДОКАЗАНИЯ ИЗМЕКЯР И РОДООТСТЪПНИК

 6. Г-н Tyren,
  Вие не искате да разберете, че ако кандидатите за едната централа са в повече, Вас ще Ви изпратят на адреса на другата централа.
  Антикомунизма е отживелица. Дайте да си уредим държавата. Стига глупости! Занимавайте се с прагматизъм!

 7. …сте тъпи или се правите на много умни. С това -“Всички са маскари “-обслужвате единствено и само настоящите управпяващи -комунистите които ни казват чрез вас – “ виждате ли как Костов е крал …Не ни закачайте, оставете ни и ние да си крадем наволя. Или – “Костов -ти си крадец и не можеш да ни търсиш сметка дали крадем или не.Иван Костов е най проверявания най разпъвания политик в Европа от прокуратурата и нищо от хулите и клеветите не бе доказано…

 8. ОЩЕ ЕДИН НЕНОРМАЛНИК.ДА СИ СЕДИ В АМЕРИКА,ТУК СИ ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ЗА ЛУДНИЦАТА НЕКАДЪРНИЦИ.

 9. Има една точна, дали българска, дали турска дума за въпросното недоразумение – МАСКАРА!

 10. За какво ни е като имаме достатъчно хора за тази работа.
  Само много малко от нас умеят да мислят и да предвиждат последиците.
  А да уважаваме чуждото мнение за съжаление не можем, защото ние сме най-умните и най-красивите. Напълно обяснимо е защо сме в такова положение.

 11. е боклук,който не мирише,ами вони и смърди,ужас,щом идва,всичко ще е като преди.А за да стане нещо са нужни 2 неща.Да сме готови не да се скараме,но да се намразим с майка,с баща,със съседа,с любовницата.И другото,да разберем,че нещата не са черни и бели.Само,че не виждам някой да ги е осъзнал.

 12. Е,щом и той се връща,значи работата е сигурна-всичко ще се оправи!

 13. Ако не можете да се ориентирате къде е ключа от бараката -еддин съвет-Подкрепете тоз политик върху когото през последните десет години КОМ-ДС- МЕДИИ-те изливаха помияв огромни количества сравними само с Гьобелсовата пропаганда.Ако разбирасе сте съгласни че медиите-почти всички са под контрола на комунистическата номенклатура и ДСагенти.

 14. Прав сте г-н Гочо!
  Сигурно и около Вас има такива добри, трудолюбиви и честни хора. А сигурно имат и организаторски качества и ум.
  Огледайте се и за хора от сегашното правителство, които са много над интелектуалното ниво на другите, а и делата им за въвеждане на ред в дадения ресор са вече реалност. И следващите години ще берем добри плодове.
  Ако похвалим някого, нали знаете че ще се намерят някои от нас да го омаскарят. Те скромните не се предлагат сами.

 15. Стоян Ганев…. точно този ни казви неща които са ни известни. Да си стои в Америка и да не „жали“ за България. Надъхан с какви ли идеи… иска ни „помогне „.

 16. Много ме радва,че толкова хора четат статиите и ги коментират.Това обаче е недостатъчно,трябва всеки да посочва пътя,по който според него трябва да се тръгне.Посочвайте лидерите,които според вас трябва да следваме,иначе всичко е напразно.

 17. Където се появи този хубостник, добро не никне.
  Само обичайното зло.
  Скри се в странство. Стой си там!
  Но червейчето го яде. Мирише на кярец!
  Гиди МИСКИНИН!

 18. Гаврата с българите продължава на световно ниво. Некадърници и луди-жадни за власт има много. Стоян Ганев не е новия месия повярвайте.
  Ще имаме нови неприятности с него.
  Старата политическа класа трябва да бъде изметена. Не ни трябват хора обременени от връзките си с чужди служби. Нужни са ни хора излезли от нас с голям труд и почтенност, които знаят кои са язвите в обществото, за да почнат да ги лекуват. Не е само Стоян Ганев човека, който може да препише план за стабилизация на африканска държава.

 19. С гласуване и с НЕгласуване ефекта е същият,резултатът е налице последните 20 год.вече с гласуване нищо не се е променило във Булгаристан а политиците са си пак както и преди същите рожби на БКП и ДС… Няма как да изхвърлиш боклука от контейнера(Парламента) при положение че те чака боклук навсякъде в Булгаристан…

 20. Абе тоя и Бойко са си на една акъл, от един отбор, от едни ДС служби, от едни партии /БКП, СДС, НДСВ а сега и ГЕРБчета/, да вземат и да се прегърнат и в усти циливат.
  Да се циливат и прегърнат и заедно с боклука да се изфирясат.
  Да идват тия пусти избори, че да им лъснат задниците.
  Тоя левент в коя партия не е отишъл, само нея не е съсипал и не е прокопсала. Дай Боже и тоя Гербов балон да пукне у овреме, да не не пати народа.
  Сполай ти Стоянчо…..

 21. Ченгетата подкрепят другаря Борисов. На думи. Защо не дойдат да изринат боклука в София?

 22. Появяването му преди няколко месеца точно това означаваше-заявка във властта. Ама не си намери място – та СДС, та НДСВ, сега пък ГЕРБ?! От трън, та на гербер:) Този също страда от мания за величие, тръгнал да съди за престъпления:) А бе, аланкоолу, ти и съдружниците ти още в началото цяла държава затрихте, ние не забравяме, на теб ти е простено-едно ли е да го помниш?! Сложи Дупето в САЩ

 23. ще ни се прави на интересен, Б.Б. бил феномен, какъв феномен бе, умнико, чист популист

 24. Тоя отиде в САЩ и продаваше престилки:))) Ама не били престилки, ами ейпрънс:)))
  Тоя руски кагебистки зет докога ще се прави на интересен ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *