Публикувано на 11.10.2008 / 17:47

Стефан Гамизов: Петков, Атанасов и Цветанов станаха единомишленици?!

         Кой и какво цели със скандалите?

         Скандал около ДАНС няма. В ДАНС има начало на разделянето на българските служби за сигурност от криминалната престъпност. Политически и иконимически субекти, които са свързани с организираната криминална престъпност в България, се опитват да представят този процес в светлина, която да го дискредитира и да попречи на неговото осъществяване. За мен е изключително показателен факта, че когато започнаха промените в ДАНС, Атанас Атанасов, Румен Петков и Цветан Цветанов се оказаха единомишленици. Надявам се след всичко това българските граждани най-после да проумеят, че организираната криминална престъпност  има покровители във всички партии в Бълагрия. По втората част на въпроса – кой какво цели със скандала с финансирането на БСП. БСП не се финансира по различен начин от която и да е партия в България. Всички партии у нас се издържат с пари, придобити чрез злоупотреба на обществения интерес. Много глупаво е да се експонира и да се обвинява само една партия за това, което се случва във финансирането на партийния живот в България.

         Ако Румен Петков поиска оставката на Станишев, какво би искал да постигне?

         Очаквам такова паническо действие на Румен Петков. България започва да се променя. А Румен Петков и Атанас Атанасов са най-подходящите хора, които да защитават статуквото такова, каквото е в момента – никаква борба с организираната престъпност, политическа демагогия, действия, които са насочени само в личен интерес и нокага в полза на общественото благо.

         Какво печели и какво губи Станишев от скандалите?

         Не знам какво ще спечели или загуби премиерът от тези скандали, но той е длъжен заради бъдещето на нацията да продължи да действа така, както в случая направи с Иван Драшков. Изключително е важно той да реформира БСП в прозападна социалдемократическа партия. Ако не успее да свърши това нещо, България ще бъде подложена па постоянна политическа агресия, практикувана от остатъците на комунистическите служби за сигурност, които ще доминират лявото политическо пространство и свързаните с тях политически фалшификати вдясно като ГЕРБ, ДСБ и разпадналото се СДС.

         А Бойко Борисов?

         Бойко Борисов ще бъде един от най-загубилите от всичко това. Защото е късно да разиграва театри, че е не бил близък с Иван Драшков. Много е смешно в момента, в който е получил информация каква ще бъде съдбата на Драшков, да прави пресконференции относно бизнеса на неговия брат. Но това е обичайното поведение на хората излезли от охранителния бизнес в България, спрямо близките им хора, когато са застрашени. За да се разбере Бойко Борисов, не е нужно човек да прави нищо друго, освен да гледа всяка вечер филма “Семейство Сопрано”.

 

В. “24 часа”

Коментари 0 за
“Стефан Гамизов: Петков, Атанасов и Цветанов станаха единомишленици?!”

 1. Haresva mi intervuto, mnogo to4no govori SG osobnjak e, no ima sobstveno mislene i precenjava obstanovkata i politi4eskata situacija mnogo dobre

 2. Според мен човек трябва да се отнася с уважение към хората, които се стремят към положителна промяна, независимо от коя партия са. Времето ще покаже кой е бил прав и кой е бил крив. Това обаче не трбва да ни дава основание да злословим по адрес на хора, за които нищо не знаем, и за които съдим по прочетена и публикувана на части автобиография в медиите.

 3. никой няма да даде такова медийно присъствие, дори и да е най-умния и почтен българин. На последните обичайно не им дават думата.

 4. „РЕФЕРЕНДУМ.БГ” на ГАМИЗОВ и ХАР. АЛЕКСАНДРОВ, се появи преди две години с агресивна рекламна кампания по ОФИЦИОЗИТЕ! (?) и уж набираше екип от служители, каквито и до днес няма. Самият сайт никога не е работил. Впечатляващ факт, с който Гамизов влиза в медийте, е че заедно с жена му са разпространили безплатно в библиотечната мрежа „Списъкът на Шиндлер”! Иначе не може да се открие нито една от фирмите, или седалищата на Гамизов в чужбина, нито някой, който да го познава там. Друг факт е, че Гамизов никога не говори против ДПС! Ако ще вярваме на някого, нека поне да знаем повече за него, нали?

 5. • Заради бизнес в чужбина ли? Или заради бизнес със сина на ВЕНЕЛИН КОЦЕВ, член на висшия съвет на БКП преди 1989; или с АСЕН ДЮЛГЕРОВ, който пък е тясно свързан със СОФИЯНСКИ; или с КОСТАДИН СИРЛЕЩОВ – един от петимата управляващи “Терем” ЕАД – фирма на Мин. на отбраната, част от някогашния военнопромишлен комплекс; или с ХРИСТО КОВАЧКИ – Гамизов твърди, че и за парите, и за охраната си би трябвало да благодари на него; или с ИВАЙЛО ДАНАИЛОВ – съветник на СТАНИШЕВ и шеф на борда на директорите на “Марица-изток”! А да има черно на бяло за поне една от фирмите, или от връзките му в чужбина?

 6. Само вижте с какъв език и с каква злоба и омраза привържениците на Гамизов го защитават:))) Това е достатъчно, за да се разбере за какво става дума :)))

 7. По-голям слепец от този който не иска да вижда няма.Но ще отбележа само,че и на децата им ясно,че лицето Борисов е бил и си остава криминален престъпник свързан с организираната престъпност.

 8. 4. „Изключително е важно той (Станишев) да реформира БСП в прозападна социалдемократическа партия.“
  За БСП може би това е важно. 5. Какво общо има филма “Семейство Сопрано” и Бойко Борисов? Не разбирам.

 9. 1. „Скандал около ДАНС няма“ 2. „организираната криминална престъпност има покровители във всички партии в България“ 3. „БСП не се финансира по различен начин от която и да е партия в България. Всички партии у нас се издържат с пари, придобити чрез злоупотреба на обществения интерес.“ Доказателства?

 10. И по зле ще става.Какво стана,а?Май се доближихме до края на далаверите.Костов и Доган на едно мнение.Махнете тази агенция!!!Ей боклуци мръсни,затваряйте си робските усти.Гамизов е абсолютния връх и дано ви одере живи!

 11. не обсъждай мен, а казаното от Гамизов. Все по ясно става, че последният играе в отбора на Станишев, то и за това му се дава постоянно медийно присъствие, иначе едва ли ще се чуе.

 12. Преди време Гамизов добре се изказа за Ковачки:) И никога не храчи срещу него. Впрочем и срещу Станишев не гъква. Явно тоя е другото лице на Партията. Поредния фейсмен (подставено лице). Как мислите – момче от село и сега има офис дори във Вашингтон:))) Гледали сме тоя филм – Илия Павлов беше почнал с трабант, Блъсков със счупена пишеща машина и т.н. Все бизнесмени:))))

 13. Твърдения без доказателства…Единственото, което е безспорно в това интервю е огромната любов към СерГей от страна на Геймизов

 14. Абе голяма работа сте комунистите костовиски манипулатори.Уж ви интересува истината,но появи ли се умен човек говорещ нещата такива каквито са и такива каквито за простите ви глави са недостъпни,се захващате от 100 кладенеца вода да вадите за да го оплюете.Като гледам как пищи Доган за Драшков,нещо не ви се връзва версията за близост между Ковачки и Гамизов.Относно образованието за Гамизов съм чувал,че е завършил семестреално и просто е зарязал всичко заради бизнес в чужбина.Но я кажете на какво точно е научило нещо нереформираното комунистическо образование в България.Ей тъпи парчета сте.

 15. Тоя здраво го лансират. Явно защитава Станишев, но и дума не гъква срещу Ковачки ! Преди време Цвятко Цветков зазяви, че тоя е бил в психодиспансер за определен период от време…
  Интересно каква му е биографията ? Засега се знае, че няма висше образование и, че ходи с охрана….

 16. Ето я и кака Карина.Верен слуга на драгалевския гепач.Е каки освен глупости,защо не вземеш да обориш нещо от казаното от Гамизов.Защото няма как да го направиш.Глупава,тъпа и както казва Гамизов за вас костовистите липсва ви информация.Или както казват по цивилизования свят за хора като теб-не е важна истината,важна е лъжата и демагогията.Но едно е сигурно,този пич ще одере изрода Костов като гергьовско агне,което той заслужава повече от всеки.Кака,пий си хапчетата и след като се свестиш пак прочети казаното и се опитай да го обориш,макар,че си тъпичка и това ще ти е непосилно усилие.

 17. да брани СерГея. Стана напечено и ей го. Добре ли плащат, а Гамизов.

 18. Ей,мърляч нещастен комплексиран.Какво плюеш бе урод комплексиран.Ако не беше този“палячо“ нямаше да видим и надежда за бял свят.Урод долнопробен.Затваряй си мръсната уста.

 19. Този палячо наистина омръзна на хората!!! Егати специалиста се извъди!!! Да каже неговите парички от къде са, а после да обяснява кой с кого и как……!!!! Да си гледа “Семейство Сопрано” и да продължава да си фантазира, а не да ни се прави на голям експерт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *