Публикувано на 09.09.2020 / 9:09

СТЕГНЕТЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО!

СТЕГНЕТЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО!

На този етап, непоносимостта ми към лидерите на протеста е несравнимо по – малка от тази към мутренското правителство, но някакви пресно емигрирали в София бойци и други бивши гербаджийски солташаци, много държат да променят това.

Стегнете се, че ще ядете дървото!

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА:

СТЕГНЕТЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО!СТЕГНЕТЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО!

Не били подписали, ама … подписали.

Изписахме се вече за егоцентризма, комплексираността до степен на диагноза и откровеното обслужване на ГЕРБ от някои така наречени „революционери“, които от третия ден разфокусираха, отслабиха и разконцентрираха протеста, което откровено обслужи Хунтата на Боко Тиквата.

Никога не забравяйте, че ако не бяха изритани от Боко Тиквата, някои така наречени „революционери“ още щяха да му целуват задника и сега щяха да се вихрят на … контрапротести в негова защита.

Що се отнася да христоивановци, те ще се пенсионират с безсмислени кретении тип „росенец“, само и само да обслужат подобаващо все по-усърдно Боко Тиквата и Хунтата МУ. Щото пак до неговите Дувари опират /и не са слезли от там/ за следващите избори…

СТЕГНЕТЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО!

СТЕГНЕТЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО!

СТЕГНЕТЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО!

Afera.bg

Коментари 21 за
“СТЕГНЕТЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО!”

 1. КЪМ БЕСНИТЕ ДЕСНИ

  Пак тичкайте при Боко,
  подли фанатици,
  сторете му метан
  пред изборните урни.
  Така ще сте удобни
  старата лисица
  съвсем да ви довърши –
  като пилци в курник.

 2. Много умници се навъдиха-бойци, борци, възрожденци и т.н., които портят протеста на БЪЛГАРИТЕ.
  Уйовци, власт няма да видите, а дори и случайно да влезете в нея, ще ви еВем даже и стоешком.

 3. Затова, НИКОЙ, ама НИКОЙ, който е бил депутат или заемал някяква ръководна длъжност, НИКОГА ПОВЕЧЕ В ПОЛИТИКАТА.
  ИДВА НОВО ВРЕМЕ, НОВО ПОКОЛЕНИЕ, НОВИ ЦЕННОСТИ.
  БЪЛГАРИ, НАРОДЕ, БОГ Е С НАС, АКО И НИЕ СМЕ СЪС СЕБЕ СИ И ЕДИННИ!

 4. ВЧЕРА ЩЯХ ДА ПИША ЗА ТАЗИ ЗБИРКА КВИ СА ТИЯ ДЕТО СЕ НАБУТАХА ТАМ . ПАК ГЛЕДАТ ДА СЕ УРЕДЯТ ХОРАТА КАТО ЯДОХА БОЯ ТИЯ КЪДЕ БЯХА. ИЛИ НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ КУРВИ АМАН.

 5. Поне петима от списъка вече се виждат като бъдещи министри на квотдае, след Тиквеното. Аве, кво стана с Росен Миленов, осъдиха ли го, пуснаха ли го, или пак се покри на сянка в някоя тайна резиденция на ДАНС?

 6. „СТЕГНЕТЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ ЯДЕТЕ ДЪРВОТО!“
  Да разбирам ли,че вместо „Отровното Трио“ ,ще имаме още
  по-революционно движение което от днес нататък ще се нарича:
  „Движение Орел,Рак и Щука“

  1. Нали знаеш за бития и ебания цяр няма само повторението му е майката

 7. Един протест не можете да организирате и да бъдете единни. Не можете да се обедините дори за няколко месеца за обща кауза. Няма обща идея, няма висша цел, която да ви сплоти. Изяждате се помежду си с интриги, оплюване- тоя бил такъв, оня бил онакъв, ваденето на кирливи идеи се е превърнало в смисъл на живота ви. А не се замисляте, че няма идеални хора, всеки има плюсове и минуси. Вие самите да не сте съвършени?!
  Боец и ДБ, ако не им харесва протеста, да се прибират по домовете си. Никой не ги кара насила да ходят по кръстовищата или вечер да скачат по площадите. Явно е, че играят някаква различна „игра“. Ако играта им е разцепление, то те я играят много успешно.

 8. Тези, подписали декларацията не са никакви лидери, а алчна сган от стари крадливи муцуни и в никакъв случай не са по-добре от мутрите.

 9. От много дълго време Борисов не е канен никъде навън на официално, държавно или работно посещение извън масовките . Отношението към него е ясно. Но хора, няма полза да се ритаме по кокалчетата в момента. Важно е да сме много , да сме заедно, силни сме когато сме заедно. После ще доказваме кой кум, кой сват кой на булката брат.

 10. „АМА НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ
  КАКЪВ ПРЕСТЪПНИК БИЛ ТОЯ
  БОЙКО БОРИСОВ!“
  И ЩЕ ГРАКНАТ УТРЕ МОЩНО-
  ИЗПОНАСРАНИТЕ ГЕРБАДЖИИСКИ ЗАДНИЦИ-
  КАТО ПАДНЕ ТЯХНАТА ИКОНА:
  КРЪСТОСКАТА ОТ МАЛОУМЕН КВАРТАЛЕН БАНДИТ-
  И КРАДЛИВ ПРИМАТ ОТ ТРОПИЧЕСКИТЕ ГОРИ НА НОВА ГВИНЕЯ!
  АМА ТЕ НЕ ЗНАЕЛИ:
  „КАКЪВ ПРЕСТЪПНИК БИЛ
  БОЙКО БОРИСОВ!“
  „ИЛИ ИЗПЪЛНЯВАЛИ НЕГОВИТЕ ЗАПОВЕДИ!“
  „ИЛИ ВРЕМЕТО БИЛО ТАКОВА!“
  ЩО К@РВИ-
  (МЪЖКИ И ЖЕНСКИ)-
  СА СЕ ОТДАЛИ-
  НА МЕСОМЕЛАЧКАТА НА СЪВЕСТИ-
  МАФИOТСКАТА ГРУПИРОВКА „ГЕРБ“-
  ПРОСТО НЕ ТИ ГО ПОБИРА УМЪТ!
  УТРЕ ЩЕ КРЕЩИТЕ ЗА МИЛОСТ:
  „АМА НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ-
  КАКВИ СА ГИ ВЪРШИЛИ ГЕРБАДЖИИТЕ!“
  ИЛИ „ИЗПЪЛНЯВАХМЕ ЗАПОВЕДИ!“
  ИЛИ ДО БОЛКА ПОЗНАТОТО:
  „ТАКОВА БЕШЕ ВРЕМЕТО!“
  КАКТО ПРИ ХИТЛЕР НАВРЕМЕТО!
  И ПРИ Т.Н. „СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЕМОКРАЦИЯ“
  НА БАЙ ТОШО!
  И ЛАЙНАРКАТА ЦВЕТАНОВ Е ПЪРВИЯТ-
  ОТ ТАЯ ПОРЕДИЦА!
  И ВМЕСТО ДА СЕ СКРИЕ В МИША ДУПКА-
  ПАК ДРАПА ДА ЛАПА!
  БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ-
  И ТОЙ СЕ НАРЕДИЛ СРЕД „МОРАЛНАТА АЛТЕРНАТИВА“!
  ОСТАВКА,БОКЛУЦИ-
  НЕЗАВИСИМО РАЗСЛЕДВАНЕ-
  СПРАВЕДЛИВ СЪД-
  И ЗАТВОР ЗА ОЯДЕНИТЕ И НАДРИСКАНИ НЕГОДНИЦИ-
  „ГЕРБ“ И ПРИСЪДРУЖНИ!
  И ПРЕЗРЕНИЕ ВОВЕКИ,ВОНЯЩИ И ПРОТИВНИ ТВАРИ!
  НИКОЛАЙ РИЗОВ

  1. Кирилов,искам да те поздравя!Чудесно си го написал и всичко е истина! Ти си ,освен с остър ум и език,така също и философ!Жив и здрав да си!Моето мнение е,че трябва да се използват способностите на всеки и всичко(ако щете и с помощта и информацията ,която има и В.Божков.. и всички други ,които биха били полезни) и на изборите да се изберат съвсем нови,проверени хора,коректни към България и народа!О,Боже,дано да просветне небето над България!!!

 11. Отношението към Борисов и партия ГЕРБ на европейско ниво е променено и това вече не може да се скрие, посочи още Светослав Малинов. Според него „определени неща не можеха да бъдат разбрани на по-ранен етап“.

  „В момента не можем да очакваме Европейският съюз да решава наш проблем, свързан с предсрочни избори и оставка на правителството – това е обидно за нас, но можем да сме сигурни, че илюзии няма никой.“, бе категоричен бившия евродепутат.

  „Ние имахме възможност да сменим това правителство или да сменим партията ГЕРБ, да я изпратим в опозиция – не го направихме и в този смисъл единствено ние чрез избори можем да променим нещата.“

  Трябва да знаем какво можем да очакваме като европейска реакция, за да не очакваме „фалшиви неща и да не се разочароваме“, изтъкна Малинов.

  „Няма да бъдат намалени европейски фондове, няма да бъдат изричани слова срещу българско правителство, освен ако то не нарушава законността и не прави неща, които са абсолютно недопустими.“ допълни той.

  „Ако нещо зависеше отвън, ние щяхме вече да имаме напълно завършена съдебна реформа. След всичките тия години, след всичките тия критични доклади, всичко опира до политическата воля в България. Нея я няма и Европейският съюз просто вдига рамене. Може на някои да им се струва, че Европейският съюз е много силен, много централизиран, но всички знаем, че това не е така и от основно значение за качеството на нашия живот е българското правителство, а не европейската бюрокрация“, коментира още Светослав Малинов.

 12. От самото начало пиша срещу еничеря Хр.Иванов,писала съм че въпросния ПОЛИТИЧЕСКИ ШАРЛАТАНИН ХР.Иванов,имаше прекрасната възможност,докато беше под шлифера на онова нещо борисов,да тараши в Росенец……
  Другия Боеца,даже и не го коментирам,този който,не го подкрепят и 100 човека,но пък за сметка на това,всички хора,които са по-наблюдателни ,са забелязали,че въпросните Бойци и Да България,от самото начало действат в синхрон,за размиване на Протестите!!!
  Но съм 100%,зад Отровното Трио,със всичките им недостатъци,каквито недостатъци,са присъщи на всички хора!!!

  1. Да, тия двамата заедно с брата им близнак отначало се разграничаваха от протеста в триъгълника на властта, организираха си едновременно собствени-пред Съдебната палата, Росенец и т.н., щото трябва непременно да са тартори После-когато протестът на Триото неочаквано за тях беше припознат от мнозинството-на хората им хареса подкрепата на Президента и надпартийния характер на Триото, се присламчиха, ама пак по тяхному-обявиха символа Орлов мост за своя територия, правиха си партийната пропаганда и дори оспорваха присъствието там на хора извън тяхната шайка. Видяхме как свърши партийната окупация на моста-провалиха се. Преди това отказаха разочаровани от тях някои непартийни хора. Сега с присъщия си гьонсуратлък заедно с брата си близнак Коцето Костадинов искат да узурпират ЦЕЛИЯ протест в Триъгълника, опростачват го, радикализират го, на път да да го провалят. Веят партийни знамена, агресивно отказват правото на несъгласните с тях да присъстват, конфронтират се с хората с различни от техните политически убеждения, разединяват и топят протеста. Не на последно място-хора се отказват, припознавайки в тях ДОСКОРОШНИ послушници на Б.Б.

  2. Надявам се, че съм ясна-„тия двамата“ са Христо Иванов и Гошо Боеца, а „братът им близнак“ е Коцето Костадинов

 13. Ако има лидер тоя протест той е Хаджигенов, или би ттрябвало да е той-мнение

  1. Хаджигенов може да e лидер единствено на София прайд или движение за приемане на Истанбулската конвенция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *