Публикувано на 19.05.2008 / 12:33

Станишев: По времето на Бойко се убиваше повече!

 

 

“Никоя партия или политик няма право да злепоставя страната”, коментира премиерът поведението на ГЕРБ в Европарламента. Станишев каза още, че не разполага с данни, че ГЕРБ стои зад слуховете за проблеми в Първа инвестиционна банка, но в много случаи представители на партията са подклаждали социално напрежение. Още в петък той поръчал на ДАНС да провери кой стои зад слуховете за фалит на ПИБ.

Премиерът коментира и, че поръчковите убийства в страната по времето, когато Борисов е бил главен секретар на МВР са били повече, отколкото сега. Той обеща бърза реформа в МВР, като призна, че “хората ги е страх да говорят по телефона, защото не се знае кой кого слуша”. Станишев разказа, че дори в неговия кабинет идват политици, които питат дали може да се говори спокойно. “И аз не съм сигурен как точно да им отговоря”, добави премиерът.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Станишев: По времето на Бойко се убиваше повече!”

  1. Престъпнастта беше най ниска при Костов! После организираната престъпност си избра правителство, царят го вкара във властта и сега не могат да се разберат чии ръце са повече оцапани с кръв.

  2. образованието,културата,здравеопазването социалната сигурност на българите – при кого се убиваха повече?
    Присмял се хърбел на щърбел…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *