Регистрация
Публикувано на 26.06.2018 / 17:52

СТАЛИНИЗЪМ! ПОРЪЧКАТА СРЕЩУ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ИЗПРАТЕНА ДО НАП ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! ПО ЖАЛБА СЪС ЗАЧЕРТАНО ИМЕ! ТОВА Е ТЕРОР НАД НЕУДОБНИТЕ ЗА МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА!

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА Днес АФЕРА публикува:

ВСИЧКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ КОРУМПЕТА СВЪРШИХА, ПОГНАХА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! ПОРЪЧКА ЗА НЕУДОБНАТА – ГИЛОТИНА ОТ НАП – ПРОВЕРКА КАТО ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ!

Докато Веселина Томова чака получаването на официалния документ, с който и е назначена проверка като физическо лице от НАП – Варна, Томова успя да провери по свои канали откъде идва поръчката.

Оказа се, че ПОРЪЧКАТА е изпратена от Върховна прокуратура /разбирай главния прокурор/ до НАП – Варна, тъй като имало жалба от лице срещу Веселина Томова, което описвало „конкретни неща за периода 2012 -2018 година“.

Името на лицето, което е написало жалбата е ЗАЧЕРТАНО /РАЗБИРАЙ ИЗБЕЛЕНО/, но НАП – Варна трябва да проверяват онова, което той бил написал в жалбата си. А Веселина Томова поставена като априори виновна, трябва да доказва, че не е спечелила 1 000 000 долара от хероин, образно казано, защото и това може да е написало въпросното лице БЕЗ ИМЕ.

През това време ВЛАСТНИЦИТЕ – КРАДЦИ, ОГРАБИЛИ ВАРНА, СА ПАЗЕНИ ОТ СЪЩАТА ТАЗИ ПРОКУРАТУРА И ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ НАП! Без никой никога да ги проверява – с жалби, без жалби, все тая – ТЕ СА В СИМБИОЗА С ПРОКУРАТУРАТА, НАП, СЛУЖБИТЕ И ГЕРБ ВЛАСТТА!

След като жалбоподателят е БЕЗ ИМЕ – това лице може да бъде всеки – както Борисов, така и Пеевски, така и Цацаров, така и някой психо бопаджия или мангал авер на гербаджия.

Така НАП – Варна ще проверява Веселина Томова по жалба на някой, който очевидно по поръчка е написал жалба срещу журналистката.

В случай, че проверката приключи в полза на Веселина Томова, Томова дори няма може да осъди тоя мерзавец персонално, защото нали се сещате – СТАЛИНИЗЪМ! – всеки може да напише жалба срещу някого /който трябва и който е НЕПРАВИЛЕН/ и прокуратурата припкаво да нареди на НАП да я действа.

До този момент главният прокурор Цацаров НЕ Е РЕАГИРАЛ ПО НИТО ЕДНА РАЗСЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ НА САЙТА АФЕРА, ЗА ДА ОБРАЗУВА ПРОВЕРКА СРЕЩУ ИЗНЕСЕНА ОТ НАС КОРУПЦИЯ или корупционна схема! ЕДИНСТВЕНОТО, ЗА КОЕТО СЕ РАЗХЛЕНЧИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР БЕ ЗА ЕДНО УБИТО КУЧЕ.

Цацаров действа със скоростта на светлината, когато трябва да бъде ударен някой неудобен за Властта ИМ, но е глух, сляп и ням, когато трябва да образува проверки срещу крадците от Мафията, която управлява държавата.

В периода 2012 – 2018 година Веселина Томова изживя най-тежкия си период с гледането на тежко болната си майка.

Стократно да ви се върне, мерзавци, стократно! И отсега да ви обадим – в гроба няма да занесете нищо. Нищичко. Освен онова, което е в душата ви, и заради което ще се пържите!

Afera.bg

Коментари 16 за
“СТАЛИНИЗЪМ! ПОРЪЧКАТА СРЕЩУ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ИЗПРАТЕНА ДО НАП ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! ПО ЖАЛБА СЪС ЗАЧЕРТАНО ИМЕ! ТОВА Е ТЕРОР НАД НЕУДОБНИТЕ ЗА МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА!”

 1. Томова имаше едно предаване по телевизия СКАТ, когато СОБСТВЕНИКА Й беше борец срещу ГЕРБ-да ама пусти пачки,правят те сляп, зъл, завистлив към успехите на другите-Хората са казали-ДАЙ ВЛАСТ НА „БОРЕЦА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ,“ натъпчи го с пачки и му гледай сеира „КАК СЕ ПЪЧИ И ДЕРИБЕЙСТВА“ като за последно-Сега Томова се оказа -НАЙ-АКТУАЛНИЯТ ПРЕСТЪПНИК в държавата-е, като я провери НАП ще гърми пресата как са хванали крадеца-Найстина цирка е безплатен и грозен-Томова хващай самолета и заминавай в някоя бяла държава,където ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ-САМО КАТО ГИ ПОГЛЕДНЕ ЧОВЕК,КОИ СА ЕЖЕДНЕВНО ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ,ГРАЧАТ СЪС ЗАУЧЕНИ ФРАЗИУДЕБЕЛИ,НАХРАНЕНИ,ДОВОЛНИ от пълни шкембета да ти се отще от телевизии

 2. Търсят пoд вoла теле. Ама нали Тoй си гo избра-ще слуша и пo истинските далавери ще се прави, че рабoти. Акo си неудoбен, мoже да те разследват и пo анoнимен сигнал. Не зная как стoи в такъв случай въпрoсът със Страсбург.

 3. Скъпи съграждани не разбрахте ли, че България е прокурорска република и пракурорите се отчитат само на Господ…..Никой не може да ги смени, никой не може да им търси отговорност….И КОЙ го предложи и при в парламента, КОЙ??????? Няма да ви кажа…….

 4. Весе, Весе,
  Не съм те виждал в злато, не съм те виждал в нова кола, нямаш вила на брега на морето? Къде мама му стара ги пъхаш тези пари, дето ще ти ги търсят от НАП? Те просто искат да ни подскажат, че за данъчно нарушение от една стотинка, могат да те „готвят“ на бавен огън години наред! Поне накрая ще се събудиш като най-чистия човек в държавата!

 5. Прав е бат Жоро като казва , скоро арматурното желязо ще го изкривя в тиквата на тази дебела свиня Милена Панайотова -шеф на НАП-Варна.

 6. Респект към последните непродали се журналисти.
  Истинската журналистика винаги е в опозиция,
  живее свободно,
  дава жертви но не дава пленници.

 7. След като жалбоподателят е БЕЗ ИМЕ – това лице може да бъде всеки – както Борисов, така и Пеевски, така и Цацаров, така и някой психо бопаджия или мангал авер на гербаджия.

  Те, всичките горе-споменати са мЪнгали, Томова. Овластеният мангал е много, ама МНОГО, подъл, долен и отмъстителен ако му биеш контри.(по тироида ще ги познаете)

 8. Смелост Веселина, бъди смела!Делото за което се бориш е дело свещено!А това е истината и правдата!Няма по-велико дело от това!
  Ние, читателите на „Афера“ сме с теб!Ако не с друго то поне с нашата подкрепа за теб!
  За огромно съжаление България следва световните „тенденции“-неудобните и казващите истината са мачкани и преследвани по цял свят заради това, че казват истината и се противопоставят на статуквото!На световното статукво на (нео)либерализма и олигархията!
  В цял свят е налице т.нар.олигархичен модел!
  Какво, само в България ли има олигархия?Или само в Русия?Щото сякаш няма олигархия в САЩ, Германия, Франция или Великобритания!
  Това обаче даже не е и олигархия а вече нейния частен и най-уродлив случай-плутокрация, т.е. власт на богатите!
  Плутокрацията назначава правителства, политици, журналисти.Издига ги или ги сваля от власт.В зависимост от това дали служат добре на същата тази плутокрация или не!
  В България също има плутокрация като част от световния (нео)либерализъм!Особеното на България обаче е това, че плутокрацията се е изродила в клептокрация!Т.е. във власт на крадците, на облечените в политическа власт крадци!
  И ГЕРБ е най-реакционната, потисническа, тиранична и антинародна компонента на тази плутокрация.Българската плутокрация!
  Не случайно световната реакция и плутокрация крепи и държи на власт ГЕРБ!Тиквата и неговата крадлива разбойническа шайка нямат абсолютно никаква вътрешна подкрепа!
  Налице е открито народно недоволство и омраза към ГЕРБ!
  Оставка за Тиквата и бандата му, ако не иска февруари 2013г. когато нароодът го подгони с камъни и дърве да му се види мил спомен!

 9. МАЧКАЙ ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ БАНДАТА НА БУДА И ЦЕЦО ПЪПЕШО……И ДВАМКАТА ТЪПАЦИ ПО РОЖДЕНИЕ,ЕДИНИЯТ ЕДВАМ ИЗКЛАСИЛ ДО 4ТО ОТДЕЛЕННИЕ В ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ ЗА БАВНОРААЗВИВАЩИ СЕ,ДРУГИЯТ ТОЖЕ ТЪПАК-С ВРЪЗКИ НАБУТАН И С ПОДАРЕНА ДИПЛОМА ЗА ПОЖАРНИКАР ОТ ШКОЛАТА НА ДС В СИМЕОНОВО,БОЙ ПО ГЛАВИТЕ НА КРАДЛИВИТЕ РАЗБОЙНИЦИ ОТ ГЕРБ,БСП,ВАТРЕОТАРИ И ДПС––-ГОСПОД БОГ ДА ТЕ ПАЗИ БУДИТЕЛКО НА МАФИОТСКА ВАРНА,ДА СЕ СЛАВИ ТВОЕТО ИМЕ НАВЕКИ!

 10. Томова да се научи на гъзоблиз и куролап и няма да има проблеми.

 11. Изтрийте бялото или проверете дали имат право от името на неизвестен анонимник да ви завеждат проверки,наемете адвокат.Не може без повод или с измислен повод да ви проверяват.

 12. Гопожо Томова,страхувам се за вас,дано Господ Ви пази и всички ангели-спасители Ви пазят!
  Струва ми се,че родителите Ви не са починали по естествен път,пазете се!
  Не отивайте твърде далеч,ако се наложи да извършите нещо,за да си запазите живота си,направете го!
  Или се посветете на други благородни каузи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>