Публикувано на 03.04.2020 / 19:26

СТАДО, СЪБУДИ СЕ! КОЕ МУ Е ИЗВЪНРЕДНОТО, ПИТАМ!!! ПЛЮЙТЕ МЕ, ОБАЧЕ ТОВА Е УМИШЛЕНА ДИКТАТУРА!

СТАДО, СЪБУДИ СЕ! КОЕ МУ Е ИЗВЪНРЕДНОТО, ПИТАМ!!! ПЛЮЙТЕ МЕ, ОБАЧЕ ТОВА Е УМИШЛЕНА ДИКТАТУРА!485 заразени, 14 починали.

Грубо от 7 млн. население – процентът на заразените е 0,00714 % !

Кое му е извънредното, питам!!!

Плюйте ме, обаче това няма да промени, че правят умишлена ДИКТАТУРА!

Десетки хилядите безработни само за ден – не ги броим.

И един униформен прислужник на Хунтата, който чете цифри, иначе смешни, в сравнение с епидемия от грип в предишни години, злокобно чете, предрича, че ще умрем, а Диктаторът – чорбаджията МУ дудне – ако не слушате, ще ви уморим!

Заради 4 – ма заразени затвориха 10 000 град Банско, а заради 3- ма заразени 237 депутати се разхождат, за да приемат онова, което заръча Хунтата!

Чорбаджията не дава пари, защото Хазната е опоскана!!! И окрадена!

Стадо, събуди се! Управлява ви „Нерон“ – всичко ще запали, за да спаси диктаторството си!

Afera.bg

Коментари 31 за
“СТАДО, СЪБУДИ СЕ! КОЕ МУ Е ИЗВЪНРЕДНОТО, ПИТАМ!!! ПЛЮЙТЕ МЕ, ОБАЧЕ ТОВА Е УМИШЛЕНА ДИКТАТУРА!”

 1. Томова , Томова , много те харесвам и като човек , и като журналист с позиция , и като жена , но много ми е свидно за теб!
  Ти се раздаваш безрезервно , но няма кой да те чуе!
  Тук сме една шепа , а тъпанарите стоят на опашка за тоалетна хартия и пият ракия по мазетата , защото ги е страх от хунтата!
  Ебати и мъжете -едно време “българин“ е звучало гордо и като заплаха за враговете , а сега е синоним на плашипутарници!
  Язък за героичния ген , който притежаваме!

 2. M’че то е ясно. Например правителството под чийто „чадър“ съм за сега описва дефицита с число 5 ПЪТИ по-голямо от това с колко излезе от кризата 2008/2009-а . Т.е. вижте дефицита тогава умножете поне по 10, реалистично и над порядък от 2008/9.

  От къде Баце ще вземе такива пари, кой ще му ги даде, когато бизнеса, който плаща данъци, умира. Което е перото с което държавата гарантира, че е платежоспособна ?

  Другата опция е Диктатурата.
  Какво прави тогава държавата е известно, поне с голяма вероятност. Дет се вика торбата с хитрини е повече от ясна, поне за тия които са чели не само Марксисткия и Кенсиянския „Икономикс“.

  Ако имате трета, моля с удоволствие ще я изслушам 🙂 .

 3. Задължителен селскостопански труд за безработните? КОЛХОЗНИЙ БОСТАН…

 4. ЧЕСТИТ 13 МАЙ месец тази година.Да видим ПЛАШИПУТАРАНКИН КАКВО ЩЕ ИЗМЯУЧИ
  ….абе къде е батко…така де СКУКОНДРЕЛА и БЕЛАТА ЗЛАТКА

  1. и тук,в тази статия,пак ще ти кажа-обади се като се оправиш!И престани да пишеш едно и също навсякъде-ние четем ВСИЧКИ новини НАВСЯКЪДЕ!!!

  2. Горски , иди в гората , нахрани със себе си баба ти Меца и като те изака , се самоизяж , а после се саморазпръсни като тор навсякъде- за друго не ставаш!

 5. Не виждам повод за недоволство. На последните избори „мъдрият“ български народ вкара тези (безмозъчни) хора да вземат решения за съдбата му. Хора, които не могат на две магарета една бала сено да разделят, ни казват как е правилно да се живее. Да ни е честита новата безсрочна диктатура на СИКаджията. Защото нали не си мислите, че след 13 май извънредното положение ще бъде отменено. Ще удължават до безкрайност. А платени професори ще ни убеждават по телевизиите колко добре е да си стоим по домовете, ама няма да ни кажат как да живеем без да ядем. Оказа се, че като избираме некачествени хора може да платим и с живота си. Досега си мислехме, че плащаме само данък корупция, А то имало и данък смърт…

 6. Някъде има ли нЕкакъв център със специалисти, лаборатория, статистици и секаква измет?! Искам да ме заразите с тоя вирус!!! За изследвания!!! 80% – няма да го усетя! 20% – ще се разболея! 2% от 20%, т.е. 1 на 28 000 – ще пукна! Дайте ми 500 000 левчета и ще поема риска! Защото горките украинци си продават бъбреците за 2000 евро!

  1. За математиците – базата за изчисленияа е 7 000 000 население на територията! На други територии – с население 140 000 000 или 350 000 000, процентите ще са други, ама там ще искам други пари …

  2. Ако не сте наясно – играя си с числата и се бъзикам насериозно! 80% и още 19.5% няма да ме разберат – слава Богу!

 7. Раята, Весе, не иска свобода! Тя иска някой да й дава, да мисли вместо нея, да я куландри редовно … Тая рая е отглеждана 500 години – няма как да я промениш! Да, има незначителни флуктоации – голяма работа!

  1. Парето го е забелязал отдавна. Но втория „хоп“, на тия 20%, ни слага при реалните рулери на национално ниво – 4% . Третия вече е реалния елит, под 1%. А за глобалния елит минимум 3 „хоп“-а, Т.е много под 1%.

   Т.е. това което Иво Христов рече за дебилите е именно закона на Парето 🙂 . Твореца си разбира от работата.

   ЛьоБон го е дефинирал със закона на Тълпата. Масата се чувства комфортно в стадото. И образ“У“ванието е без особено значение, дори тоя сайт го доказва 🙂 . Така, че е безсмислено да призовавате за разум тоя който го няма и не го иска. Другото е риск, който всеки лично си поема и не се разпределя поравно 🙂 .

   Дракър например го формулира с подбора на „тима“ на фирмата преди тя да се родила, на Пазара, Котлър го разкрива при масовия и корпоративния маркетинг и т.н. и т.н.

   Огромна част от „народченцето“ гледа ама не вижда. И това не се променя за две седмици, но се катализира .

   Така, че „пандемията“ е катализатор. Който спи плаща сметката.

   Буров е дефинирал глупоста в три фази :
   1. Губиш си парите.
   2. Губиш си свободата.
   3. Пада ти главата.

   П.П. Забелязал съм го сред по-голямата част от познатите и „приятелите“ ми. Нямам заблуда, че голяма част от тях ще ми „забият ножа“ при нужда, някой дори без нужда 🙂 . Нервят се като им задавам „трудни“ въпроси, особено като ги бъзикам за „верата“, че ще станат Тото милионери 🙂 . Или верват в „потентноста“ на д“ръ“жавната пенция. Като не малко от коментиращите тук. После реват, че поредния политически хитрец ги е ограбил. Отказват да осмислят древното определение що е то Война 🙂 , дори когато си им го сложил пред ментално незрящите очи. Не ми се приказва за по-близките ми, по разбираеми причини 🙂 .

 8. Бойко Борисов трябва да изчезне ако този убиец Бойко Методиев Борисов изчезне от България Дано да бъде убит Дано да лежи в затвора до живот и да му бъде отнето цялото имущество този изрод изчезне ли, България ще стане Швейцария на Балканите а всички идиоти след него и с него сами ще се унищожат

 9. Идиотите и имбецилите едва ли ще разберат ,но поне дебилите да схванат ,че без свобода живот не им трябва.

 10. Погребаха политик заедно с любимия му Mercedes-Benz спомени от БЪДЕЩЕТО….Когато АЛЕНА мълчи…

 11. Ай честито-Парламентът удължи извънредното положение на територията на цялата страна до 13 май 2020 г. Предложението бе направено от правителството. По Конституция Народното събрание е органът, който обявява извънредно положение.
  ЧУМА ЗА ТИЯ ИЗРОДИ!!!

 12. ГЛОБАЛНОТО наблюдение над ХОРАТА в 131 страни в името на КОРОНАТА започва …Най ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ са ИЗВЪРШЕНИ в ИМЕТО на ЧОВЕКА…

 13. Малко данни за размисъл на тези, които СМРАД-овете не са успели да зомбират тотално:
  1) Смъртността в България по данни на НСИ за 2018г е 108 526 или около 300 души средно на ден – НЯМАШЕ КОВИД 19
  2) В Италия, където „мрат като мухи“ според думите на генералите, смъртността за 2017г е била около 650000 или средно дневно 1800 човека са умирали…БЕЗ КОВИД 19
  3) У нас (за месец ЕПИДЕМИЯ И МОР) смъртните случаи, ПРЕПИСАНИ НА КОВИД19, са 14, като последните починали са мъж и жена на по 83 години – единият диагностициран с хронична лимфолевкоза (рак на кръвта) и хипертония, а жената е била с напреднал диабет и хипертония
  4) И едно интересно видео (което бих помолил г-жа Томова да качи на сайта) в което иде реч за цялата манипулация на която сме свидетели, а за съжаление накрая ще се окажем и вкупом потърпевши https://thebulgariantimes.com/%D0%98%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD/?fbclid=IwAR3K19I3xftYBD5sfwP_CHrMkIY15-rl8VbNOq9Utw7QOD7TQmrLV-hF4TE

  1. Това трабва да се види и внимателно да се СЛУША И ВНИМАВА какво говори ЧОВЕКЪТ!!!
   А, утре – не блейте, ами се замислете какво трябва да правите!!! ОФЦИ!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=BvLx17NNlu0&feature=youtu.be
   Убийствено е, какво ви казва този човек – той не е никак случаен!

 14. Българи, повярвайте ми, нашите лекари се смеят на коронавируса и по улиците ходят без маски. Имат компетентно мнение и достойнство! Не се излагат заради нечии глобални измислици! Това не е ли показателно? Известни лекари, незаменими специалисти, срещам ги по улиците без маски! Това трябва да ви говори много! Дисциплинирани, съвестни медицински висши специалисти, не се поддават на насадена измислена епидемия.
  Това е гавра с цялата медицинска гилдия, да ги навират в тия скафандри, очила и прочие уж предпазни дрехи. Може ли някой да си представи как се работи с това облекло и шлемове, сякаш са космонавти? Това е ужас бе, хора! От какво се пазят? От нищо!
  Посегнаха на децата ни, сега отнемат хляба ни, следващото е да ни стрелят по улиците за неподчинение на извратените им мозъци! Осъзнайте се най-после, време е българо убийците да се премахнат от живота ни! Нерон и Калигула нямат място в България! Впрочем имат, но в затвора.

 15. По Христо Фотев

  Убива ме такава пустота.
  Една и съща мощно нагла мутра.
  И никой не запушва таз уста,
  и никой не отказва кама сутра.

  Убива ме такава пустота.
  Една и съща мощно нагла мутра.
  Единственото нещо на света,
  което за мисирките е ултра.

 16. след няколко месеца–Трябва да сте ни БЛАГОДАРНИ че НИЕ-ГЕРБ и ЛИЧНО АЗ-ВОЖДЪ ви СПАСИХМЕ от КОРОНАТА…затова че УМИРАТЕ от ГЛАД са виновни Радев-Орешарски и Путин…п.п. С РАДОСТ научих че 8-те Ф-16 ще бъдат получени през 2028 година в ЧЕСТ на 50 годишнината на ПЪРВИЯ им ПОЛЕТ ..

    1. Много са добри, признавам си, че ми надминават очакванията всеки божи ден – няма празно – калинкажа е на ниво винаги!

 17. Пастири няма Афера, пастири… Братята произведоха само ирландка пастирка.

  1. чудя се дали по думите на Вацев вече е напълно изграден нов контра-елит?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *