Публикувано на 27.11.2019 / 8:12

„СТАБИЛНОСТ“: ДА ОТИДЕШ В „ПИРОГОВ“ ДА ТЕ ЛЕКУВАТ И ДА ТЕ ВЗРИВЯТ!

„СТАБИЛНОСТ“: ДА ОТИДЕШ В „ПИРОГОВ“ ДА ТЕ ЛЕКУВАТ И ДА ТЕ ВЗРИВЯТ!Тази сутрин във Вътрешно отделение в болница Пирогов в столицата е избухнал взрив вследствие на който са загинали двама мъже. Предполага се, че е избухнала апаратура, която според ръководството на Пирогов била „съвсем нова“.

„Стабилност“, няма що, да отидеш в Пирогов да се лекуваш и да те взривят.

Afera.bg

Богомил Бонев: Нова тв рано сутрин за трагедията в Пирогов:
„Сега на телефона е проф. Милан Миланов, изтъкнат лекар и бивш директор на Пирогов“.
– Извинете, ама аз съм Румен Миланов…
Това в Белгия редовно се случва.

Коментари 24 за
“„СТАБИЛНОСТ“: ДА ОТИДЕШ В „ПИРОГОВ“ ДА ТЕ ЛЕКУВАТ И ДА ТЕ ВЗРИВЯТ!”

 1. До колкото разбирам от география, кислородът само поддържа горенето, но не гори. Взривът е предизвикан от препълнена бутилка или зле обгрижена инсталация, няма как от горяща цигара да се получи такъв пожар!

 2. Обаче и Бойко свърши добра работа с това изказване за цигарите.
  До вчера под надписите ,, Пушенето в болницата е строго забранено,, санитарни редовно почистваха настъпване фасове.
  Тази сутрин обаче осъмнахме без тази екстра. През деня също нямаше накацали по прозорците на задното стълбище заклети пушачи с фасове , свити в дланта, като осмокласници в училищна тоалетна.

 3. Докато масата от народа не спре да се дели на леви, десни, центристи, националисти, фили, фоби и какво ли не и не осъзнае, че има само едно деление – ние народа и те дупедатите от всички партии и по зле ще става! Всички политици в момента работят заяедно в направление – пълнене на техните джобове и разсипването на държавата! Или народа масово ще се обедини и ще ги изрита всичките или ще си менкаме едни и същи лица с надеждата за промяна! Цяло чудо е, че такъв инцидент закъсня толкова много!

 4. Айде да се връща Тиквата от екскурзийката и да ги уволнява. Няма логично обяснение и този път да се размине на дъртия крадлив мошеник, вуйчото на Горанов, който беше сложен за Здравен министър, без да е влизал в болница.

 5. ВСИЧКО Е ПО ПЛАН! ЗДРАВНИО МЕНИСТЕР-СЧЕТОВОДИТЕЛ ОТЧЕТЕ, ЧЕ ПИРОГОВ Е ГРЪМНАЛ, АМА ЗА ЩАСТИЕ НЕМА ТЕЖКО ПОСТРАДАЛИ, САМО ДВАМА СА УМРЕЛИ, МА ТЕ БИЛИ ТОЛКО БОЛНИ, ЧЕ НАПРАВО СА СЕ ОТЪРВАЛИ, ПЪК И КАСАТА ЩЕ Е НА ИКОНОМИЯ!

 6. В Пирогов взривове и умрели пациенти, в Педиатрията 2 починали деца, 80 закрити общински болници к медицински центрове, 56 бити лекари сестри, 2та по смъртност държава след Лесото, 10 г.по малка продължителност на живота от др.европейски страни, а чичото на Вади Горанов, Киро Ананиев краде здраво и с Бойко не правят 10та година здравна реформа, за да точат милиарди!

 7. Бог да прости загиналите и да даде сили на ранените и на близките! Но българското здравеопазване в по-голямата си част е в кома. Кома за много пациенти и за здравни работници. Трябва реформа до корен. Трябва да се въведат както максимум на заплатите, така и минимум. Не може едни медици да бедстват, а други да са милионери в пари и имоти. За частните болници, защо в тях се наливат наши пари? Защо по времето на соца още от първи клас имаше здравни картони, а сега няма? Въпросите са много, но засега отговори няма!

 8. Има ли, и ако има каква е роднинската връзка между министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и министъра на финансите Владислав Горанов?

  1. Възката е близка роднинска: Кирил Ананиев е вуйчо на Владислав Горанов. Това роднинство и нагаждачеството и на двамата обяснява днешните им постове. Ананиев е несменяем „бюджетар“ от седесарско време. Горанов е отгледан наглец поради статута на вуйчо си и своята агресивна жажда за власт и пари. Още като студент в Свищовския институт за счетоводители се хвали, че учи, за да стане министър. Тогава вуйчото вече е редовен зам. по финанси. Горанов е масон, което е условие и подкрепа за днешна властова позиция, не са само соросоидите като легални чужди агенти. Захариева е Дончев са соросоиди, Захариева е инсталирана от Сорос и затова работи против България като номенклатурен соросоид.

 9. А бе може да е било тренировка за базата във Варна .
  ,,Много пот във ученията ,малко кръв във боя !“

 10. Много упорито във всички репортажи се споменава възрастта на загиналите – 68 и 56, демек стига им толкова, Пък и единият бил клошар и сигурно е запалил цигара. Другият бил терминално болен. Така де, кво е станало. Никога персоналът не е виновен за нищо. И това разследване ще замажат. Важното е шефовете да се снимат на място колко са загрижени.

  1. Посещате ме за смъртта на двете деца, добила известност напоследък: в Кардам и в София. Внушението там беше – те и без това щяха да си умрат.

   1. Пази Боже да те лекува български доктор и да лежиш в Пирогов.

   2. Детето в Кардам умря заради дядото дебил. Който зазидал над главата му отрова за гризачи. Репортажът по телевизията го показа , ДЕБИЛ. Детето в София загина от фудроаянтен сепсис. От това се умира за съжаление. И в Кардам , и в София , и в Манхатън… Не забърквайте манджа с грозде за да докажете някаква теза.

  2. Като слушашкакво говорят и пишат джурналистите у България и какво показват ТВтата оставаш с впечатлението, че джурналистите са пропуснали часовете по химия в средното образование за да не знаят, че кислорода не гори и не избухва, а само подържа горенето което пък е и доказателство от снимките които „първа показва Нова ТВ“, е взрив няма а има пожар! Пожар който все още е с неизвестен произход но, все пак има едно което някакъв от Пирогов каза, че кислородната инсталация е наскоро монтирана? и ще се търсят причините за теч на кислород (а той поддържа горенето и го ускорява). По важното е че всичко което се прави под управлението на ГЕРБ е бъгнато в самия зародиш и изпълнение! Ама това, че двама човека си заминали, майната им, щели да бъдат мноооого повече ама огнеборците, ама персонала ауууу как добре се справили, ауууу!

 11. Вие не знаете ли, че Румен е забранено да се произнася…в някои медии ?!

 12. След като братята-американци бъркат България с Белгия, защо пък „НОВА“ ТВ да не бърка Румен Миланов с Милан Миланов. Да не би пък в „НОВА“ да са по-знаещи от „ФОКС“ ТВ, особено , откакто стана „Домусчиева“.
  „Домус“, в превод – не означаваше ли прасе?

  1. Домусчъ е свинар, дедо му сигурно е пасял селските свине. Също като при клана Златеви. Такъв е нашият елит, другия го избиха или е наврян в кучия ..з.

 13. Въобще не си въобразявайте друго освен това-“за взрива е виновен някой от болните , защото е пипал не където трябва“-край на цитата!

  1. Борисов: Дано взривът в „Пирогов“ не е от цигара ,а на бас че ще излезе че е от цигара,кучката на Мустафа винаги е права.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *