Регистрация
Публикувано на 16.05.2018 / 19:01

СРЕЩА НА ВЪРХА!? КАКЪВ ВРЪХ СТЕ ВИЕ, БЕ, ЛИЦЕМЕРИ? ВЪРХЪТ НА Л…О!

БОЙКО БОРИСОВПолитическите трюфели – скъпи и прескъпи, настояват да знаем, че те не повръщат върху нас, а ни заливат със светена вода от думи.

Не само Москва, обаче, не вярва на сълзи! И ние знаем две и двеста. Дали България е евопейска църква, в която да се кръстят неверниците или олтар пред който ще паднат на колене самите европейци – все още не се знае. Голямата игра още не е започнала, а и ганьовеца е непобедим, когато някой е дръзнал да му вземе мускалчето! Дано да знаят какво им мислим, когато всички виждаме какви ги вършат..

Среща на върха!? Какъв връх сте вие, бе, лицемери? Върхът на л____о. Нищо повече. Прегръщайте се с българската политическа мафия, яжте, пийте и се удавете ако искате в Перловската река. Така агнето ще е изядено, но и вълкът удавен…

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

Коментари 8 за
“СРЕЩА НА ВЪРХА!? КАКЪВ ВРЪХ СТЕ ВИЕ, БЕ, ЛИЦЕМЕРИ? ВЪРХЪТ НА Л…О!”

 1. Ако някой сърцат социолог/ дали има още такива?/ реши да направи днес една бърза анкета на тема:“Щастливи ли сме българите от срещата на върха в София под патронажа на великия БУДА?“ ще получи свирепи резултати !
  99 % от софиянци са под обсада от полиция и тежки камиони , а хората в другите градове тихо или силно споменават майките на всичките Макарони, Юнкери и бабички във власт облечени.Хората в Северозапада се чудят как да си поправят покривите, отнесени от бурята, а Буда сервира на тая шайка трюфели. Пир по време на чумата ли имаме?Е дано поне чумата отнесе всички виновни за мизерията, бедността и унижението да сме най- бедната държава в т.н. Европейски съюз!

 2. Тук абсурдът е мотото на срещата – западни балкани…
  А източните де е България къде са??? Къде са интересите на България от тази среща и защо трябва да се прави в София?
  Догодина Хърватия щяла да е домакин и щяла да си прави такива срещи??
  Тиквата се базка със все еврогеьове и бичи небивалици, докато пенсионерите, кВи пенсионери, те умреха, а за нас- ни образование, ни здравеопазване, ни надбавки за децата, само данъци…. Кои се усетиха навреме, се махнаха, ама и за останалите не е още късно…..

 3. Преди 2 години една умна жена – премиер на Полша се опъна срещу микрон. Беата Шидло.Сега ще преоткриваме топлата вода или ще свирим в оркестъра на ЕС.

 4. Яли, пили и се веселили. Като дойде ред за сметката, лицето Бойко Методиев Борисов плаща с народна пара…. Огнебореца от Банкя нали обеща да нахрани лидерите с некачествените храни от западните вериги, предназначени за България? Отново ни излъга! Всеки път лъже, носът му расте, но и банковата му сметка расте, а матр’яла се кефи на некадърността му и наглостта му…

 5. ПО БТВ то ПОКАЗАХА КАКВА МАСА ГИ ЧАКА ТАЗИ ВЕЧЕР . НЕ ОТ ЛИДЛ ЩОТО МОЖЕ ДА ГИ ХВАНЕ СЮРГЮН

 6. Ние сме най-бедната страна не само в ЕС но и в цяла Европа. Само за пример, в едно село като Македония минималната пенсия е 150 Е, в Черна гора всяка жена с 3 деца получава доживотна пенсия, равносила на заплата. Какви магистрали има в Косово и Албания… а нашата тиква тръгнала да ги развива по заповед на големите началници… колко стотици милиона от парите на народа по това европредседателство – а за България и народа ни дори и дума не става… от сутрин до вечер тиквоча и кликата му дрънкат за Западните балкани, джендърки конвенции и всевъзможни глупости..

 7. България се превърна в тиквостан,бостан от тикви.За 10 години от една тиква се разсяха по геометрична прогресия милиони.Чичковите червенотиквеничковчета се преродиха в сиви,безлични тикви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>