Публикувано на 16.04.2008 / 20:07

Спретнали активно мероприятие на боса на ТИМ

 

 

В интервю за в. “Шоу”, на въпрос на журналистката Дора Керезова – как се стигна до твърдението, че един от босовете на групировката ТИМ е “вече покойник”, Николай Босев отговаря: “Информацията, която получих наскоро, беше такава, но по-късно я проверих. Не исках да излиза по Канал 3, докато не я проверя, но, така или иначе, аз направих опровержение и разбрах какъв е случаят.”

Николай колев – Босия в предаването “Неудобните” по Канал 3 предната сряда оповести сам в началото на предаването, че един от босовете на ТИМ – Марин “от събота бил покойник”. Двусмислието в думите бе изтълкувано двояко – едни приеха информацията, че един от босовете на ТИМ Марин Митев вече е умрял и крият това, други бяха далеч по-аналитични – че се очаква покушение над Митев.

След изявлението на Босия в морската столица настана пълна истерия. Всеки чул недочул коментираше, че убили Марин Митев и питаше другите за повече информация. Никой дори и не си даваше сметка, че подобно събитие наистина няма как да остане скрито от обществеността, ако се е случило.

Пред последния брой на вестник “Шоу” обаче Николай Колев – Босия дава не по-малко сензанционно обяснение на ситуацията около тимаджийския бос Марин Митев. “Става въпрос за активно мероприятие за човек от групировката ТИМ – Марин. Намесена е държавна институция, с която те са в противоборство”, казва категорично Босия.

Проверка на afera.bg не успя да установи коя точно държавна институция е на нож с ТИМ към този момент, и която би могла да спретне на Марин Митев активно мероприятие. По активните мероприятие обикновено са спецове бивши и настоящи ченгета, но тимаджии досега не са дали признаци да имат конфликт с МВР.

Името им напоследък бе спрягано като едни от най-върлите опоненти на Христо Ковачки, но той не би могъл да бъде приет като държавна институция по думите на Босия.

Самият Марин Митев няма как да даде в момента коментар на новото развитие на слуховете за неговата съдба, тъй като е в чужбина, научи afera.bg

Яна Маринова

Коментари 0 за
“Спретнали активно мероприятие на боса на ТИМ”

 1. Той Босия в началото на демокрацията „вдигна стачка във фабриката за чорапи“ (за тия, които са чели Васко Сотиров) та сега ли няма да успее да поведе обществото… 😉

 2. Предаването на Маргарите Михнева по Канал 3 се нарича „Неудобните“.
  Вярно е, че понякога в Шок или Уикенд има много по-ценна информация отколкото в „официалните“ вестници.
  Който сравнява Босия с Атака или Шоу, по-добре да не се опитва да прави бездарни изказвания по политически въпроси и да си намери друго занимание – на село има достатъчно работа.

 3. Не се сърдете, че цитираме в.“Шоу“. В интерес на истината в него може да се прочете много по интересна информация, отколкото може да се публикува в останалите т.нар. сериозни вестници.

 4. или Босия.

  Ей момчета,

  не разваляйте доброто впечатление от сайта с таквиз издънки бе:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *