Публикувано на 26.03.2020 / 17:18

СПРЕТЕ ГО ТОЯ ЗЛОВЕЩ КОМПЛЕКСИРАН ХИПНОТИЗАТОР! ТОВА, КОЕТО ПРАВИ Е ОТВРАТИТЕЛНО!

СПРЕТЕ ГО ТОЯ ЗЛОВЕЩ КОМПЛЕКСИРАН ХИПНОТИЗАТОР! ТОВА, КОЕТО ПРАВИ Е ОТВРАТИТЕЛНО!ОТВРАТИТЕЛНО!!!

Тоя Мурафетчийски е изтъкан от диктаторски комплекси!

И продължава да внася зловеща паника! Токущо изрече в тв ефира:

По-добре опашки по КПП-та, отколкото военни камиони на опашки да изнасят трупове“!

Спрете го тоя зловещ хипнотизатор!

Не всички в тая държава сме прости като Чорбаджията му и малоумни, за да се поддаваме на потресаващата му манипулация!

Веселина Томова

П.П. Георги Дренчев: Когато самият мон женералъ, новият мокър сън на ранно пазаруващите вечни госпойци, всява паника у населението, имаме ли данни за престъпление, или той има бележка от работодателя?
Политическо говорене тип бойко борисов – на едро и без доказателства.
Този трябва да бъде осъден от производителите на тестовете за много, много пари и да плаща за бръщолевенията си цял живот.
Политическите му амбиции вече нанасят поражения на България.

Коментари 47 за
“СПРЕТЕ ГО ТОЯ ЗЛОВЕЩ КОМПЛЕКСИРАН ХИПНОТИЗАТОР! ТОВА, КОЕТО ПРАВИ Е ОТВРАТИТЕЛНО!”

 1. Не гледам и не слушам… този медиен абсурд може да побърка здрав човек, а и да го разболее. ЗАЩО гробовният генерал, като е подкарал темата, не си дава труда да оповести две числа: колко са починалите за един ден от други болести и колко от прословутия вирус. 130 – 150 към един? Днес май няма и един…Извънредно положение, парламентът разпуснат, хората се мъчат без работа и в изолация, какво става? Някои трябва да бъдат отговорни за всичко!

 2. Една от най-тъпите мерки на властта е така наречения „Щаб за сплашване на населението“. Не знам защо е необходимо този по-скоро генерал, отколкото лекар, макар че е спорно дали и за генерал става, да плаши и да празнодумства два пъти на ден с гробовна физиономия. Тоя е сложен само да брои заразените, нищо не разбира от вируси. Глашатай на Тиквата…

  1. Такава бе измислена схемата: Създаване щаб за сплашване и рисуване с черни краски,ужасено население,извънредно положение с веднага разпуснато Народно събрание,КПП-та по входовете на областните градове,а по-късно и навсякъде, с последващо удължаане на извънредното положение.Властта е сладка когато се упражнява еднолично.

 3. Шаманът
  http://nad60.from-bulgaria.eu/index.php/bg/2020-01-20-20-08-20/2020-03-16-08-21-00
  „…Оказва се, че заповедта по гарнизона подадена в петък не е само към тиквата. Извънредно положение (ЧП) са въвели точно в петък и в Латвия. (Там в Прибалтика директно им пращат граждани на САЩ от САЩ да са им управници и затова си мисля, че вече е ясно кой е подал заповедта и на тиквата ни). Та, сега ще преведа статия от руски латвиец вече за извънредното положение там.
  И така, статията е със заглавие ‘Чрезвычайная ситуация. День третий. Откровения’. Т.е. извънредна ситуяция ден трети (както у нас) откровения (не мои).
  „Първия ден на ИП (извънредното положение) аз (руският автор) написах: ‘Властта е озадачена. На коронавируса беше планирано да се изпишат цялата корупция и некомпетентност на компрадорските ни елити. Растящите бюджетни дупки, пикиращия дефицит във външната ни търговия, собственоръчното унищожаване на практически всички отрасли на националната ни окономика (спомнете си у нас требенето на свине – бел. ЙЙ) – всичко се планираше да се стовари на тази ужасна пандемия. Паниката трябваше да прости и да накара да забравим всички провали, кражби и просто тъпотията на властта’.
  … Оглеждайки и Рига и провинцията и соцмрежите и общувайки и с приятели научих много интересни неща, макар и непроверени. Например за новата студентска заработка, която се състои в това да влезеш в магазина шумно да натрупаш в количката си половината да речем захар и да излезеш през парадния вход а после тихо да свърнеш назад към склада на магазина и да върнеш уж накупеното. (И аз видях у нас в протиквешката ‘Била’ единствено един небеден циганин с пълна количка захар, който с някого по мобилния телефон се координираше какво още да вземе и чух че го успокояват да не ставало дума за парите – бел. ЙЙ) . …с една дума, потвърди ми се мнението, че днешната паника е изкуствена и творците и са не тъпото население а умното ръководство. Т.е. (както по времето на Луканов напр у нас – бел. ЙЙ) – организираш дефицит и правиш свръхпечалби и после раждаш нови свои милионери“.
  Край и на този ми превод.
  В статията руснакът е вмъкнал и разкошни поддържащи илюстрации. Ето ги. Особено ми хареса оригиналната табела в кафенето в Испания (снимката в дясно), затова и него текст и превеждам: ‘Тук е забранено ползването на дезинфектанти предпазни маски. Тук са добре дошли само героите. Героите умират с чаша вино или бира в ръка’. …

 4. Колкото повече приказва, толкова по-добре! Краят им наближава.

 5. НЕКА СПРЕМ ДА ГЛЕДАМЕ ТАЗИ ОТВРАТ! БОЙКОТ НА ТЕЗИ Т.Н. ПРЕСКОНФЕРЕЦИИ. НЕ ПУСКАЙТЕ ТОЗИ „ЩАБ“ ДА НИ ОБЛЪЧВА ПОВЕЧЕ!

  1. …vsichki tezi ,,profesor/doktorcheta,,se starajat da,,ugodjat,,na Psevdo/Mutrata,chakayki,,kokalche,,..ja ,,chastna klinika,,..ja,,sgrada,,..za ,,targivska deynost..Ako se ,,prosledi,,..istorijata im…njamat samo…,,uspeshni operacii,,..Ivo Petrov,,si chaka,,…etag ot,,Tcarsko Selo,,../sdelka,,zapovjadana,,na Stoyne ot…B.B…

 6. Срам ме е от този манекен на ИО – МО с генералска униформа. И той си мисли, че като го назначат на някаква длъжност, му наливат и акъла с фуния и става най – знаещия и можещия. Може да е прекрасен хирург, но за да управляваш една криза трябва да имаш съвсем друг вид знания и умения и не на последно място – здраво дупце за отстояване на мнението си. А не да бъде глашатай на силния на деня. Ако е честен и почтен, би трябвало да се откаже от тази наложена му роля и на негово място да застане човек, подготвен за управление на кризата, който знае какво и как да се направи. Проведените учения за изграждане на военнополеви болници в спортните зали са прах в очите на хората и нямат никакво практическо значение за решаване на тази криза. Ако беше на мястото си щеше да каже и как смятат да решат въпроса с хилядите гастарбайтери, които се връщат всеки ден в България и са потенциални носители на вируса. Защо са необходими НОЩ и отделно Комисия към МС – дали по този начин не се размива отговорността и по този начин да няма виновни за редицата несвършени дейности по превенцията на кризата – неподготвена здравна система, липса на предпазни облекла за лекарите, липса на санитарно – хигиенни материали в аптеките, изключване на частните медицински заведения, започналата спекула с лекарства и дезинфектанти и т.н. и т.н. Има ли кой да каже как се харчат средствата от ЕС и от бюджета ни – какви са икономическите мерки за защита на хората, останали без препитание? Как се контролира този процес? Това пак е от компетентността на НОЩ. Много въпроси и никакъв отговор, а само сводка (невярна, поради липса на информация за вярната картина) за заболелите и създаване на стрес и страх във всички, които го слушат. Ето нагледно как се потвърждава приказката, че в България всеки се занимава с това, което не му е работа.

 7. No comment:
  Гледах кадри от италиански ТВ тази вечер, които показваха пристигането в Ломбардия и Бергамо на колона военни камиони със снаряжения за борба с коронавируса, спецкамиони за пръскане на дизинфектанти и военни лекари от Руската федерация. Хората ги приветстваха по балконите, пееки руския химн, като имаше и негов музикален съпровод и развяваха руския национален флаг. Показаха и италианец, който изхвърли знамето на ЕС и на негово място постави това на Русия с надпис – Благодаря Путин, благодаря Русия. След това групата се среща с губернатора на провинцията за да получи информация къде ще бъдат най-полезни и се отправиха по получените направления. Без излишни приказки и лозунги.

 8. формата карантина и чекпоинт санитаре не проработи, керваните вървят, и карантината май не лекува, и друг експеримант се проведе, ваксинация с жив вирус и той не проработи, оказа се, че от 100 заразени само шест са симптомни в различна тежест
  обществената тъкан при рязане социални връзки фалира, но роди феномена ковидиот, нова английска дума за дистантконтакт

 9. КАКВО ДА ИСКАМЕ ОТ ЧОВЕК КОЙТО КОЛЕГИТЕ МУ В ВМА НАРИЧАТ МИНЕТЧИЙСКИ

 10. Този боклук Мутафчийски определено се доказа като български предател Предател на Българската нация слуша поробителите на Българският народ като Бойко Борисов българоубиеца и сложи на бойковото иго Не вярвайте на казаното по Нова телевизия bTV и Канал 1 лъжат ви и ви пълнят мозъците с невярна информация и лъжливи данни Не вярвайте на Нова телевизия bTV и Канал 1 не ги гледай те Те са корумпирани телевизии подлоги на ГЕРБОДОГАНОВАТА мафия
  Долу ГЕРБ долу Бойко Борисов Доган долу Пеевски на бунт да разбием крадците и убийците от ГЕРБ

 11. Питам се: коя клетва е по- меродавна? Хипократовата, на лекаря, или военната, на генерала?

 12. Боби каза от жипката, че пари от осигуровки НЕМА, и че „Бюджета изтича“, междувременно удължиха извънредното положение и „разпуснаха“ Парламента – е а сега сетите се как ще заметат ВСИЧКО, ВСИЧКО, ВСИЧКО и после видите ли ТЕ чисти като сълзи, че и трябва да им благодарим, че са ни спасили, е разорени, ама живи.

 13. Уфффъ, този ли му викат черъпа. Ако наистина се е изучил за дофтур шо се е мундиросал та мяза на военно пленник от ония дето като са минали през 1945 по Червения площад след тях са миели с белина, сапун и гореща вода.
  Казват в Централния са за почнали да залагат кой от плешливите шъ треа дас купи руса женска перука за изгъзената им плешляк ватба

  1. Вижте мангасара как строши телевизора с брадва истински случай

 14. И тоя с големия мерак за главен траурен специалист прехвърли мярката в говоренето,апропо явно се учи от балканския корифей,които с патос съобщи че бюджета се сривал, просто осигуровките ги нямало.Отде накъде трябва да им вярваме,затвориха Голямата говорилня-елиминираха Върховния главнокомандващ,харчат нашите пари на тъмно,няма контролни органи,прокуратура,няма мъже с топки да ги подбират на къс пас, а недоверието породи и омразата,която скоро ще си вземе курбана.

 15. ИДЕЯ

  Ако в близко време от Холивуд решат филмът „Кръстникът“ да има римейк, най-добре ще е да поканят този достоен български генерал за ролята на шефа на погребалната агенция.

  Много ще му мяза – и до „Оскар“ може да я докара.

 16. Лекарският етичен кодекс не позволява такъв изказ. Но майната и на етиката, важното е да сме богати.

 17. Хем плазмодий, хем социопат!
  Тоя глашатай на смърта Мутафчийски с право е наричан във форума ПЛАЗМОДИЙ. Това в преносен смисъл означава човек без собствено мнение и линия на поведение; безхарактерен; безгръбначен, нищожество. Смятам обаче, че освен плазмодий тоя зловещ хинотизатор е и СОЦИОПАТ, което е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро, и зло са силно изкривени.Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към такава, както и към цената на човешкия живот.

 18. Гледах „Лице в лице“ и онемях !
  Професорът – началник каза, че по презумция, всички, които влизат в България са заразени и затова трябва да бъдат изолирани / поставени под карантина /…Това било „военна стратегия“ !!!??? как изолирате, господине, шофьорите ? Като ги наблъсквате един върху друг на бивш запустял аеродрум, потънал в кал и драки. Там в сгради ли ги слагате или в палатки ? С какво и как ги храните и как осигурявате хигиенните им нужди ? На какво разстояние са шофьорите един от друг ? Нали, ако има някой с вирус, то той неминуемо ще „накичи“ останалите ? ТОВА ЛИ Е ВОЕННА СТРАТЕГИЯ ?
  През прозореца чух оглушителен смях на истински военни, след като чуха вашето разбиране за „военна стратегия“.
  Сигурно сте отличен хирург, но това не ви прави военен специалист. За това се учи в едни други училища и академии…и то дълго се учи и още по-дълго се работи !
  Професоре, не сте военен ! Директор на ВМА не ви прави военен ! Вие изобщо не разбирате от военно планиране на тилови мероприятия ! Вашите действия всяват паника и страх у населението !
  Страшното е, че сте овластен да управлявате нещо, което не разбирате !
  Мундирът не ви е работното облекло ! Вие сте лекар и трябва да работите в бяло !
  Изпълнител сте на „активно мероприятие“ и със сигурност си давате сметка за това !
  Изпълнявате мръсна поръчка !

  1. Ми то кой от „управляващите“ крадци е специалист в областта, където е поставен да краде?

 19. Ще има големи сътресения в отношенията межди Щаба и медицинската комисия от професионалисти. Комисията иска бързи и възможно най-много тестове, а този заяви: „Докато съм на това място няма да позволя търговци да накарат държавата да похарчи милиони. Днес в Испания са похарчили милиони за бързи тестове, които са се оказали безполезни. Преди 4 дена Франция ограничи бързите тестове според препоръките на СЗО, а вчера – Германия. Аз искам да разбера за 5 минути, но няма как“. Задава се голям конфликт. Залагайте!

 20. По-добре опашки по КПП-та, отколкото военни камиони на опашки да изнасят трупове“!
  камионите май превозваха бъдещи трупове …а КПП-та без медицински контрол ми прилича на ДРУГО…Ако сте толкова загрижени заедно с хартийките правете и ТЕСТ…но май не ви ИНТЕРЕСУВА…Дали след време ще има ГРУЗ -200….

  1. В България за 2018 г., по данни на НСИ са починали над 108,000 души, или по над 300 на ден.
   Още няколко цифри за инфекциозните заболявания, които и в този момент отнемат човешки животи:
   – малария – 750 хиляди смъртни случаи годишно,
   – хепатит В – около 1 млн.,
   – туберкулоза – 1,1 млн,
   – диария с различен произход – 2,2 млн,
   – различни инфекциозни заболявания на белите дробове – 3,2 млн.
   Общо от инфекциозни болести в света умират над 13 милиона души годишно. Много от тези болести се предават по същия начин, както и коронавирусът. Повтарям – 13 милиона души! Защо никой не говори за затваряне на граници, въвеждане на пълна карантина и прочие мерки, на каквито сме свидетели сега. Живеем с този факт и не се страхуваме. Но смъртно се боим от коронавируса, причинил смъртта на 7 хиляди души, на средна възраст (внимание!) 79,4 години.

 21. Ама уцелиха в десетката управляващите с този зловещ,луд глашатай. Много мой приятели, роднини и познати изпаднаха в ступор. Одобряват мерките, свили са се, пазят се от всичко и от всеки и по цял ден гледат и четат за вируса.

 22. непоследователни меми в силно емоционалната екосистема, която пандемията генерира, са реалността на феномена постистина, тя игнорира факти, аргументи но внушава емоции
  българите разбраха, че самите експерти не са съгласни един с друг, понякога категорично и пандемията разкрива погрешното схващане за понятието „експерт“,
  ек сформира европейски екип от научни експерти, който ще помага при вземането на координирани мерки.

 23. МЕДИЦИНСКИ ПАРАДОКС

  НаправИха ми тест – ЗАРАЗЕН СЪМ С ИМУНИТЕТ!

  ИМА ЛИ ОПАСНОСТ да ми мине от само себе си, демек ДА ОЗДРАВЕЯ, ИЛИ е възможно ДА БЪДА ИЗЛЕКУВАН?

  Ако туй го прочете НЯКОЯ МИСИРКА от постоянното присъствие по брифингите НА ГЕНЕРАЛ-ГОВОРИТЕЛЯ от НОЩ, моля, ДА ГО ПИТА!

  Предварително благодаря!

 24. С този сме родени в един и същи град, само че аз – десет години преди него.
  Като хирург е на най-високо професионално ниво, аз съм на същото като психиатър. Той има участие в мисии и опит като военно-полеви хирург, който никому не пожелавам. Аз имам също такъв опит като психиатър на терен в доста мисии.
  Затова ще си позволя да го попитам:
  – Градски, защо ги показвате тия макети на военно-полеви болници, нали няма да режете там болните вследствие на коронавируса;
  – Защо се унизи до нивото на един манекен на „Интендантско обслужване“ и кукла на конците на една Тиква?!

  Овладей се, запази достойнството си – още не е късно…

  1. Като хирург може да е виртуоз – ама като генерал е кадрова грешка.

   1. И като хирург е същия! Имах честта да му сърбам попарата. За една нищо и никаква операциа си остави ръцете. Три месеца раната не можа да заздравее!

  2. Ако не е тайна от кой град сте с „паркетния“ генерал?
   Не му оспорвам професионалните качества и не се съмнявам в тях. Все пак човек трябва да има голяма доза чест. Ще бъде ужасно ако се съгласи да влезе в ролята на Плевню.

 25. Вчера и днес ходих на вълнолома,обрули ме северняка,вълните които се разбиваха ме пръскаха,в морската градина,ухае на жасмин,еми това е терапия!Този шарлатанин,да си изгори дипломата!
  И да попитам отделно,за кои лекари да жаля!?Някои забравиха как роднините им умираха и се мъчеха,вкъщи,пред кабинети,на улицата,чакаха линейка с часове!

 26. Генералът въвежда и нови думи в българския- „тестувам“, вместо “ тествам“ и всички вкупом започнаха да я употребяват. Потрес!!!

 27. А дали не е това целта, за да бъде там? Назначаването към МС още една “ комисия“, която е на 100 % от негови опоненти, най-вероятно е целта на ББ да ги сблъска и той да мине метър! В болшинството случаи тези мерки са пресилени, но при прилагането им по места се получава нещо отвратително. Има няма за 24 часа направиха на маймуни хората, които пътуват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *