Регистрация
Публикувано на 28.02.2017 / 18:23

СПРЕТЕ АГОНИЯТА НА ОПГ „РУСЕВ – ВЕЛЧЕВ – ДОБРЕВ“! САМО СМЯНА НА СИНДИЦИТЕ НА КТБ ЩЕ ОСВОБОДИ 250 МИЛИОНА ЛВ., КОИТО СЕ НАМИРАТ ПО СМЕТКА НА „ВТБ“ В ЛОНДОН, ЗАРАДИ ТЯХ!

СПАС РУСЕВРЕЗУЛТАТЪТ ОТ СРЕЩИТЕ НА КРАСЬО ЧЕРНИЯ С МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ДОВЕДЕ ДО ПОГАЗВАНЕ НА ЗАКОНА ОТ СЪДИЯ ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ ОТ СГС.

В много интересен репортаж от тенис турнира в София, преди две седмици вестник „Капитал“ подробно показа връзката между Красьо Черния и Милен Велчев и множеството разговори, проведени по различни телефони между тях.

Резултатът не закъсня.

Чрез използването на бивши деловодителки и директен натиск, двойката „Черния – Велчев“ успяха да направят така, че в два случая от тази седмица съдия Владимир Вълков погази закона, произнесе определения в пълно нарушение на Гражданския процесуален кодекс /ГПК/ и е на път да позволи на ОПГ „Спас Русев – Милен Велчев – Атанас Добрев“ да превземат Надзорния съвет на БТК.

Схемата, за която предстои да бъде сезиран Инспектората на Висшия съдебен съвет /ВСС/, включва манипулиране на разпределението на делата, произнасяне в противоречие на закона и утвърдената съдебна практика, лобиране от страна на бивши служители на СГС, участието на Красьо Черния и други подземни фигури на правораздаването с подкрепата на адвокатски кантори, свързани с Делян Пеевски.

Въпреки че използват всички подземни фигури на правораздаването, ОПГ „Русев – Велчев – Добрев“ няма да успеят да наложат контрол върху БТК, заради предстоящата намеса на прокуратурата и Инспектората на ВСС. Действията на съдия Владимир Вълков и другите магистрати, поставени в джоба на ОПГ, ще бъдат разследвани, заедно с източването на БТК, което се извършва и в момента.

Междувременно, ОПГ „Русев – Велчев – Добрев“ беше отрязана от Търговския регистър и получи отказ за вписването на нелегитимния Надзорен съвет на БТК.

АФЕРА НАСТОЯТЕЛНО ПРИЗОВАВА ОТГОВОРНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ДА СПРАТ АГОНИЯТА ОПГ „РУСЕВ – ВЕЛЧЕВ – ДОБРЕВ“ И ДА ОБРАЗУВАТ НАКАЗАТЕЛНИ ПРОИЗВОДСТВА ЗА СХЕМИТЕ ИМ, ЧРЕЗ КОИТО ДЪРЖАВАТА ЗАГУБИ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ГУБИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЛЕВА ПОКРАЙ СИНДИЦИТЕ НА КТБ.

САМО СМЯНАТА НА СИНДИЦИТЕ НА КТБ ЩЕ ОСВОБОДИ 250 МИЛИОНА ЛЕВА, КОИТО ЗАРАДИ ТЯХ СЕ НАМИРАТ ПО СМЕТКА НА „ВТБ“ В ЛОНДОН!

АФЕРА пита президентът Румен Радев, ментор на служебното правителство и премиера Огнян Герджиков – докога ще си затваряте очите и няма да смените синдиците на КТБ!

250 милиона лева седят в Лондон по сметката на „ВТБ“ и синдиците на КТБ се правят, че „дъжд вали“! Какво чакате, Радев, Герджиков – и тези милиони ли да бъдат откраднати за сметка на народа?

МЪЛЧАНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТ, СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР И ГЛАВЕН ПРОКУРОР С ПЪЛНО ОСНОВАНИЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗТЪЛКУВАНО ТАКА – ЧЕ И ТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ В ТАЗИ АФЕРА!

СЪУЧАСТНИЦИ ЛИ СТЕ С ТЯХ, ЦАЦАРОВ, РАДЕВ И ГЕРДЖИКОВ?

И ако не сте – докажете го с действия.

Afera.bg

 

Коментари 4 за
“СПРЕТЕ АГОНИЯТА НА ОПГ „РУСЕВ – ВЕЛЧЕВ – ДОБРЕВ“! САМО СМЯНА НА СИНДИЦИТЕ НА КТБ ЩЕ ОСВОБОДИ 250 МИЛИОНА ЛВ., КОИТО СЕ НАМИРАТ ПО СМЕТКА НА „ВТБ“ В ЛОНДОН, ЗАРАДИ ТЯХ!”

 1. Дуфалак, дуфалак
  вчера аках, днеска пак

  Интимна лирика от Запек Арпаджиков

 2. Krasjo e prosto,,mjure,,na edin politik…no dobre ,,lapa,,ot ,,lobizma,,..Prilapa stroitelna firma ,,KRIT,,ot edno drugo,,mjure,,…shte doyde vreme I pak shte e bednjak..

 3. За Протокола :
  а. Са Факт онези снимки (на яхтата)
  б. Е ясно че Всичките ‘наште’ (‘елит’/’избранници’) Са Пътници
  в. Е Факт че ‘продажбата’ на Дълга от Милен Т’шу – е Схема/Кражба
  г. Е Факт че И до ДенДнешен – Производителят на макро-ниво апаратурата на БТК (‘компанията’ дето ‘наште’ Си препродадоха Взаимно незнамКолкоПъти), коятоИменно осигурява Всичко що е телеком у Нас – НЕ си е получил парите
  …и Засега – ми се струва че г-н проф. Герджиков – Е наПът да даде ЗеленСигнал ЗА Двустъпковата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>