Регистрация
Публикувано на 12.02.2018 / 9:29

СПРЕНИ ПРЕДАВАНИЯ В BITV?! АРЕ, БЕ! СВАЛИХА ЖУРНАЛИСТИКАТА, ЗА ДА СЕ ВИХРИ КОБИЛКИНА И КОМПАНИЯ!

bitvСлед като в края на седмицата новият собственик на biTV влезе във владение и нареди с безумна заповед да бъдат спрени всички предавания по biTV, в събота и неделя стана ясно, че някои предавания са свалени от ефир, обаче някои – не!

Нали се сещате за кои забраната не важи?

Кобилкина, например. „Без задръжки“ се вихри с пълна сила в ефир в неделя, защото е@нето, иначе казано секса, изобщо няма нищо общо с журналистиката.

„Една различна неделя“ също е извън забраната. Там пък в неделя можете да чуете за Криско, щото и той е интелектуалец неземен.

„О!Здравей“, също извън забраната, бляботи за фундаменталното събитие „мис баба на 47“…

И за „Карамел“ няма забрана, щото от там пък ще научите кои са новите сексимволи…

Такива ми ти работи с „преврата“ в biTV.

На практика беше свалена от ефир журналистиката.

По неписаните закони на мафията, пинизите с „продажбите“ са винаги „елегантни“ – така те стискат за топките, че продаваш, понеже, защото, обаче с бизнеса ти утре може да стане така, както прокламира Кобилкина откъм [email protected]нето.

Такива ми ти работи със „свободата на словото“ в Територията, наречена България.

Afera.bg

Колаж: Биляна Амбарева

Коментари 26 за
“СПРЕНИ ПРЕДАВАНИЯ В BITV?! АРЕ, БЕ! СВАЛИХА ЖУРНАЛИСТИКАТА, ЗА ДА СЕ ВИХРИ КОБИЛКИНА И КОМПАНИЯ!”

 1. Ако наистина са взели толкова пари, защо не направят с тях една нова телевизия ?

  1. Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец каза:

   щот е ло евтино да спират и затриват предавания хора интереси

 2. „Касабов“, много ламарини ти дрънкат в главата и сигурно недоклатената секс специалистка Кобилкина ти е любимка.

 3. Да си я гледат предателите ,предлагам пълен бойкот за сваляне на рейтинга .

 4. Преди 10 ноември когато ни управляваха „бай-тошовите комунисти“ поне можехме да слушаме радио „Свободна Европа“. Сега при „боковите комунисти“: нито СВОБОДА, нито ЕВРОПА.

 5. Не се сърдете на другаря „Касабов“ той е пример за действие на Синдрома на мутро-милиционерско-комунистическото зомбиране, водещ до необратим психически дисбаланс, съчетан със страхова параноя…..

 6. Истината е , че 60-хилядната руска Мафия по българското Черноморие си напазарува БИТ от … американците , и , чрез руската банко-финансовата , и корпоративната , Мафия , в Русия и в САЩ .
  Тоест , истинските , но все още покритите собственици на БИТ , трябва да ги търсим сред „малката русия“ в Ню Йорк , и сред ортаците им в Русия , и в България .
  Старите собственици на БИТ , двамата братя Вълневи , бяха хора , зависими от ЦРУ , и нямат нищо общо нито с Русия , нито с „Малый Арбат“ в Ню Йорк .
  Тръмп „кръвопусна“ няколко десетки милиарда от свметките на родните си финансови акули от Уолстрийт , и ги прехвърли на сметките на Пентагона и на върховния американски Съд .
  Горбачовите , Борис-Ециновите , и Путиновинте , момчета , всичките те са еднородна , „корпоративна пасмина“ , не могат да разчитат , вече , на височайшата руска „държавна“ опека , гарантирана им от Путин .
  Много важно , това ставаше и на най-високо руско държавно ниво , и в САЩ , и в Русия , чрез Партията „Единна Русия , която , и формално , и реално , „узаконяваше“ 3-те трилиона и 100-те милиарда руски доларови банкови сметки на 210-те руски милиардери в банките и в икономиката на САЩ .
  „Порязаните“ , от Тръмп , американски богаташи от финансовите борси , за да си отмъстят ,“низвергнаха“ 3-деситилетните си , руски , по-малки „авери“ по богатства в САЩ и в Русия , които имат силни взаимо-свързващи ги връзки , и с Путинова Русия , и с огромния разнопосочен американски бизнес .
  Под височайшата държавна опека на държавните Институции на САЩ , те печелеха много в САЩ .
  Путин , на Президентските Избори в Русия излиза като „независим“ , а не като официален кандидат от Партията си . Това , за непредубедените анализатори , означава само едно , а именно , че и руските трилиони в САЩ , от уж „държавни“ , както се опитва да внуши Путин , изведнъж ,
  Тръмп ги превърна в частни .
  Тоест , собствени само , в САЩ , на имената на 210-те си руски притежатели от чиновническите , от държавно-административните , и от олигархичните частни бизнес-кохорти , на Путин , а не , чрез тях , на държавата Русия .
  Путин , на Изборите за Президент на Русия , играе „ва банк“.
  Разчита на популярността си в Русия , и търси широката подкрепа на целия руски народ , за да елиминира броженията и недоволствата от опонентите си в Силовите Структури на РФ .
  Тези Структури го знаят , що за стока е , много много точно . Само , ако спечели , Путин , ще може да ги парира . Той , и на това и разчита . Загуби ли , обаче , Руската Мафия , ще се лиши от 3-те милиарда и 100-те си трилиона в САЩ . Жириновски ще им ги запорира в САЩ , и ще ги прибере почти всичките в Русия . Ще има гръмки Съдебно-Прокурорски разследвания и Дела в Русия . Те , обаче , ще даде възможност , Путин и „момчетата“ му , да отиват на „сделки“ с руските право-охранителни органи , и така , по този начин , да се „откупват“ .
  А , днес , поне за сега , по законите на всеядния , на анти-човешкия , на финансовия , на едро-корпоративен , и на политическия , Капитализъм , на „освободените“ от американската държавана „опека“ руски доларови трилиони , им предстои да „хукнат“ из цял свят , и да продължават , да си търсят печалбите .
  Икономически , и политически .
  Включително , и в България .

  1. „Касабов“ като не ходиш в психодиспансера на редовни прегледи, поне редовно си пий хапчетата…..Аман от дебили! Май вече надхвърлят 80%!

  2. Това го прати на Боко Тиквата – може да ти отпусне премия колкото за една ролка тоалетна хартия, та да си избършеш устата.

  3. Касабооов, Касабов,
   Като си толкоз акъллия, поне да се беше научил правилно да пишеш.

   ДА ПИШЕМ ГРАМОТНО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
   ПРАВИЛА ЗА ПИСАНЕ НА ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ
   1. След препинателните знаци точка, запетая, удивителна, въпросителна, двоеточие, точка и запетая, се оставя интервал, а преди тях – не! Пишат се плътно до предната дума.
   2. Пред начални и след крайни кавички и скоби се оставя интервал.
   3. “Тирето” се обгражда с интервал, когато е употребено вместо пропусната дума, двойно изразяване на подлог, когато огражда вмъкнати изрази, или отделя независими едно от друго изречения, а също и при пряка реч
   4. “Тирето” се пише без интервал при писане на сложни (съставни( думи (например физико-математически( и при степенуване (например: по-голям, най-голям).
   5. Преди “тире” за пренасяне не се оставя интервал.
   6. Многоточие се пише с три последователни точки, като след последната се оставя интервал.
   ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗАНЦИ
   …….
   4. Запетая (,)
   4.1. В рамките на простото изречение запетая се употребява:
   4.1.1. За отделяне на еднородни части помежду им.
   4.1.1.1. При изреждане.
   Забележка: Не се пише запетая при еднократно употребен съюз и, или.
   4.1.1.2. При противопоставяне на еднородни части, свързани със съюзи: а, но, обаче, пък, ама, ами, ала, например: Ицо е дебел, но бърз футболист. Срещата е днес, а не утре.
   4.1.1.3. При изреждане на еднородни части в повторителни съюзи – и, или – или, нито – нито, ту – ту и пр., се пише запетая пред всяко ново повтаряне на дадения съюз (но не и в самото начало), например: Той не изпитваше ни страх, ни болка, ни срам.
   4.1.1.4. При еднородни части, свързани със съюзи както – така и колкото – толкова, се пише запетая само пред втория съюз, например: Колкото по-бързо, толкова по-добре.
   4.1.1.5. За отделяне на повтарящи се думи помежду им.
   4.1.2. За отделяне на вметнати (в най-общ смисъл) думи и изрази като обръщения, междуметия, вметнати пояснения.
   4.1.2.1. Обръщения и междуметия: Благодаря ви, братя мили, за честта. – Братя мили, благодаря ви за честта. – Благодаря ви за честта, братя мили.
   4.1.2.2. Вметнати изрази (предимно глаголни) като: разбира се, да кажем, надявам се, мисля, изглежда, струва ми се, тъй да се каже, напротив, обратно, от една страта, например: Ти, разбира се, няма да допуснеш това. – Това, мисля, е достатъчно.
   Забележка: Не се отделят със запетая от другите части на изречението думи като обаче, наистина, може би, следователно, по такъв начин, като че ли, сякаш, навярно, вероятно, очевидно в случаи като следнитте: Той обаче не изпълни обещанието си. – Ти например какво ще кажеш? Ако такива думи стоят в началото на отделно просто изречение, пред тях се пише запетая: Той искаше да дойде, обаче се разболя.

   1. А на Guardian – сашка. Някои от вас все още си мислят, че Русия е социалистическа и големият брат шъ ни оправи.Руският империализъм не е по-добър сифилис от американския.

 7. Трябва да е ясно, че BiT вече означава Бисексуални и Травестити.Честито.

 8. О, здравей е изключително тъпо предаване и изцяло плагиатско. Водещата е прочута в журналистическите среди като крадец на чужди материали – за стара София, за любовни истории на исторически личности, сега и за здраве, всичко едно към едно. така и книги издаде, и статии изпонапреписа, и предаванията й ще продължават, защото са безобидни, скучни, сиви и безхаберни. Нали това искат и новите собственици на Би Ай Ти, на тях Кобилкина им дай и другите старлетки, публицистика не им трябва, опасно е.

 9. И ние ще ги шибаме тези дебили, дето не харесват истината и свалят неудобните, когато настъпи часът на истината и победата над политическата мафия!

 10. И КОЙ ще я гледа сега тази телевизия?Платили са 35 милиона да изгонят двама журналисти!

  1. Какво тук значат някакви си 35 милиона, иначе трябва да ги дават на нахалните пенсионери, които са още живи, и бъркат сметките и на здравеопазването, тоест здравната каса и на мЕнистъра на финансите.

 11. Спомнете си срещата в ЦУМ. Като не става доброволно ще се купува ,колкото и да струва. Според мен и излъчванията на кастингите на Слави им дойдоха в повече и се взеха спешни мерки.

 12. становището на Линкълн за политиката : „Може да мамиш част от народа през цялото време, може да мамиш целия народ за известно време, но не можеш да мамиш целия народ през цялото време…“

 13. Според осведомени, зад Мирослав Янев стои схема, разработена от Красимир Гергов ( бивш рекламен могул, длъжник на КТБ), въпреки че той отрича. Само не е ясно още кой е дал милионите за сделката с досегашните собственици – братята Вълневи от Чикаго.

  Повтаря се историята с бруталното разбиване на ТВ7 след предизвикания от КОЙ фалит на КТБ.

  BIT спечели популярност и много бързо вдигна рейтинг с опозиционните си коментари. Силно недоволни от нейните коментари са Делян Пеевски и Сотир Цацаров.

 14. По тия телевизии само идиотски преЕбавания останаха. Закривай олигофренските телевизии, като: btv (босфор тв), nova, bnt, alfa и всички тв-и които обслужват Боко Pumpkin, Цецо, „патриотите“ Валерката симеонов, пудела Сидеров, Каракачанов и Магарешки. Тая сган трябва да бъде заличена.

 15. Правим „кастинг“ за ВОЙВОДИ, който има топки е добре дошъл…

 16. БОГ да пази България! Народ няма….само тъпоглави мърши… Да живее БУДА!

 17. Ami,,,tezi predavanija,,sa specialno za ,,balgarskijat elit,,igraesht karti v Bankja…,,Taja ,koy ja e.e,,..Mog,sh li mi ja dokara ..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>