Публикувано на 26.12.2008 / 9:49

Спортен журналист се изгаври с националния химн

 

 

В сайта sport1bg.net, където Атанасов пише дописките си в стил "късен соц"(под които основно има винаги псувни и обиди) се появи поредната негова творческа проява със заглавие "Мила родино ти си земен…ад" ?! В цялата статия журналистът предъвква за пореден път едни и същи неща, като обвинява куцо и сакато за отнетия лиценз на ЦСКА (и най-вече футболната "синя" мафия)… Да оставим настрана обаче начинът, по който развива теориите си "корифеят". "Нужно ли е било за заглавие да използва националния химн?", са основните коментари под поредната му "клозетна" статия ?!
Нужно ли е националния химн да се намесва в игрите на Боби Михайлов, Батков, Лупи и Глупи…, продължават недоволните читатели. Още по интересно е как започва статията си журналиста: ""И аз като повечето сънародници обичам родината си, но ненавиждам държавата на нейна територия."
"Г-н Атанасов това защо не го казахте преди 20 години, когато работехте във вестник "Работническо дело"? Ако утре се върнат старите комунисти на власт, вие ще сте първият, който ще се хвърли да пише статии в тяхна прослава!", е отговорът на недоволен читател.
С тази си постъпка, застарелият журналист показа, че никога не е късно да станеш за смях.
Хората преглътнаха книгата му, с която се опита да омаловажи най-големия спортен успех случил се на България – четвъртото място на световното първенство по футбол през 94-а ! Естествено в целта си да спечели парички, Атанасов изобщо не се посвени да се опита да заличи тази значима част от българската футболна история.
След крахът на Левски срещу БАТЕ Борисов тази година веднага след края на първия мач, по Канал 3 Сашо Диков започна да предава, както обикновено на живо след срещата и да включва зрителите по телефона. Един от първите обадили се беше журналистът Георги Атанасов, който с треперещ от вълнение глас изкрещя: "Сашо, цяла България празнува!!!" Мустакатият "спец" от години насажда злобата си към Левски и използва всяка своя публична изява, за да подхранва злобата у родния запалянко. И докато тогава в цяла България левскари и цесекари гледаха заедно мача и стискаха палци за БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР, изказването и стоновете на Атанасов по Канал 3(които бяха достойни за порнофилм) минаха всички граници на нормалното.
Още на другия ден мустакатият чичко засипа родните интернет сайтове със стотици редове, породени от извратеното му мислене и явно плод на дълга и безсънна нощ. В странните си мисли той продължи да бълва гнусотиите си и да манипулира общественото мнение. В такива моменти е редно да се запитаме кои са в действителност убийците на българския футбол? Сред тях не са ли и тези, които всячески се опитват да насаждат омраза в родния запалянко?
В новата си книга пък Атанасов се възползва от още една трагедия в родния спорт- тази с отнемането на лиценза на ЦСКА. Естествено, понякога жаждата за пари и слава надделява над разума и бившият кадър на "Работническо дело" отново не се е посвенил да развива теориите за един свършен факт и една голяма болка в сърцата на феновете на ЦСКА.
Oтносно гаврата с националния химн, СПОРЕД ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА ГАВРА С НЯКОИ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ СИМВОЛИ – ЗНАМЕ, ГЕРБ, ХИМН – МАЙ СЕ ПРЕДВИЖДАШЕ И ЗАТВОР.

Георги Стоянов

Коментари 0 за
“Спортен журналист се изгаври с националния химн”

 1. Какво искате да пише един вманияачен запалянко на отбор, рожба на съветската окъпация и приел съветско име? Че тези в генезиса си имат само победи чрез агресия и конспирации, Атанасов вече е само от полза за каузата на „Левски“, той показва кой и с какво ни отдалерчава от Европа.

 2. от чорбар какво можеш да очакваш?изкуствено ги създадоха през 1947г. и е време да си ходятлдано лупи томов остане по-дълго в цска?

 3. Червени, злобни прасунгерчета, купихте ли си очерга-“ Заговорът срещу червената пасмина“? Ако не сте побързайте, защото е на изчерпване и ГА иска да направи пари на ваш гръб с които да посрещне коледа и нова година. По-умните нека да изчакат и да не се набутват, защото излиза и книгата на Сашо Томов-“ Хитър бях, находчив бях и червените педерастчета с пари ги изиграх“-2лв.
  Глупави чорбари! Атанасов прави пари на ваш гръб и на гърба на марката „ЦСКА“ и то по много грозен начин. Ама кой да се сети. И ще ми го хвалите тоя мустакат идиот

 4. браво жоре това е истинска милиционерска журналистика по време на криза защо не отидеш в ДАНС ДА РИТАШ ТОПКА

 5. А по какво разбрахте, че авторът е левскар? Това е една абсолютно обективна статия. Стоянов е прав, че Атанасов е озлобен срещу Левски, сРЕщу националите, срещу ЦСКА(ако броим последната му книга)… Атанаосв е един паразит за родната журналистика ! Един „болен“ мозък, както се изразява Сашо Диков! Така че мислете трезво! Не може постоянно да се насажда омраза, и на всичкото отгоре да правиш пари върху това насаждане на омраза

 6. Че каква е разликата между двамата журналисти? Левскарите доносничат в Европа по еврейска линия срещу ЦСКА, а после обвиняват чорбарите. Крадецът левскар вика: „Дръжте крадеца чорбар!“
  Преди 10 ноември мафията беше ЦСКА, сега е ФК „Левски“. Срамното е, че на български клуб с името на Апостола собственици са юдеи!

 7. Всъщност,крайно време е ГА да бъде вкаран на топло.Не защото е чорбар,а защото злобата и омразата,които насажда в писанията си се поглъщат от разни малоумни тийнейнджъри като топъл хляб.Докато има такива „псевдожурналисти“/има си и достатъчно сини такива/, ще има и насилие по стадионите.Именно те са тези,които проповядват омразата и насъскват малумниците,които си трошат главите по мачовете.

 8. Abe Stoianovich,
  kolko ti plati ordenonesetza Borat za toq paskvil?
  oskvernil bil GA nacionalniq himn?!?
  spekuliral s neshtastieto po otnetiq licenz na CSKA…ti Stoqnovich opredeleno si istinska podloga na Borat i sinio poduensko mekere,zashtoto zashtitavash grobokopachite na bulgarskiq futbol v liceto na Borat,Naso Poserakov,Slivenskiq duhach na… emfie i raznite mutri i DJ okolo tqh
  spored tebe GA e prestupnik zashtoto e smenil „zemen rai“ sus „semen ad“ v liubimiqt ti himn…Chii himn be Stoqnovich,himna na agent Gotze,na tzarq – klown, na ukrainetza Dmitrievich ili na Ahnet aga?

 9. Откраднаха коня на Маанго,той плаче за юлара.Че и Вие – държавата се изнесе навън,а някой плаче за химна.

 10. Кой е този боклук който се осмелява да коментира най великия журналист в България??? Ще бъде наказан жестоко!!!

 11. невиждам какво лошо има в тая статия?!ако си български спортен журналист трябва да защитаваш всеки български отбор независимио от цвят на фланелката,и кой е този олигофрен атанасов да умаловажава нашата голяма победа над тези френски папагали!a те французите не си ли служат с подкупи за да спечелят понякога някоя и друга купичка? атанасов само за това че отричаш нашата победа над тези които винаги са ни били врагове в историята ни ,само заради това заслужаваш презрението на БЪЛГАРИТЕ

 12. Това е много манипулативна статия.

  Целта – да гъделичка малоумието, което избива – без да питат за него!

  Голям дерт – перифразирал химна – е и – да го обесим на най-близкия клон. Тоя Стоянов да се
  гръмне! То държава няма – химна бил за спася-
  ване. Сякаш не му е време да го сменим и да
  си сложим: „Шуми Марица“ – поне е изцяло българска, за разлика от еврейската мелодия на
  „Мила родино“.
  Много неща не са за вярване у нас, но не журналистиката убива футбола. Голяма работа,че
  не бил човека левскар- кожата му ли ще дерете.

  Корабът потънал – ние плачем за осрания байряк!

  Засрамете се вече!

 13. Само не разбрах МАЙ или юни да го осъдят на дожвотен затвор, строг режим без право на помилване?

 14. кой е тоя георгти стоянов? очевидно псдевдоним на озлобен конкурент на атанасов. и какъв е изобщо тоя сайт афера, който препечатва основно чужди теми и статии? атанасов, колкото и да са спорни тезите му, застава с името си зад тях. а вие…

 15. Не мога да приема, че победата над франсетата е била нагласена – просто не е възможно така да се нагласят нещата , че в последната минута да се вкара такъв гол. просто не става. ОБАЧЕ! Атакуваният автор си остава прав за едно нещо – БЪЛГАРИЯ Е АД – заради комунисти, ченгета, доносници, подкрепяни от властта аферисти, заради установеното на държавно ниво беззаконие и липсата на правна защита и правораздаване, заради издигането в култ на правата на мутрите, депесарите, ДС-арите, циганите и бездарните наши момци!!!

 16. Не очаквах,че и Вашият маломен сайт е говедарски прост.
  ТАМПЕРЕ,БАТЕ БОРИСОВ,ЖИЛИНА
  П.С. СИНЯ ИЗМЕТЯ

 17. I kakvo като Атанасов е известен в пространството? ТО И АЗИС И ЕВГЕНИ МИНЧЕВ СА ИЗВЕСТНИ В ПРОСТРАНСТВОТО!!1
  НА ЖОРЕТО АТАНАСОВ ЛИЧНО БИХ МУ ПОЕЛ ЛЕЧЕНИЕТО В НЯКОЯ КЛИНИКА!
  САМО ЛЕВСКИ

 18. атанасов е освидетелстван луд, моля ви се!Този изрод който се опита да омаловажи най-хубавият ни спортен спомен за случилото се през 94-а?! и има глупаци които го защитават??? че мафия в спорта има е ясно и на малките деца, ама устата на атансов бълва само глупости.

 19. Не разбрах тезата, защитавана от автора….Хваща се да чопли заглавието, а болезнените факти и истини са оставени без коментар….няма мафия /и/ в спорта ли?!?!
  Георги Атанасов е известен в пространството. Кой сте Вие, г-н Стоянов? Само не ми казвайте „възмутен гражданин“…

 20. най накрая някой да сложи на мястото тази червена измет. наричаща се журналист. атанасов е срам за цска и за българската журналистика

 21. ПРИЗОВАВАМ ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ МАСОВО ДА СПРАТ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НА ТАЗИ МАЛОУМНА И ПУЛНА С НЕКАДЪРНИЦИ ДЪРЖАВА !!!

  – Всички Български Управляващи са едни ПУТКИ. Разлика между БСП, СДС, Атака, ДПС, ГЕРБ, БЗНС, Симеончовците и всякакви други нямя. Те са всички една и съща мафия. Енергийна, горивна, хлебна, жилищна и всякаква друга.

  – Те са путки, педерасти, педофили, алкохолици, наркомани, сводници, малоумници, глупаци, папърдаци и копелдаци. Цигани, Турци и всякаква подобна измет.

  – Те се возят в лимузини, имат хиляди левове заплати, безплатни телефони и сладки командировчици зад гр

 22. ДУХАЙ БЕ, СТОЯНОВ, ХОДИ ДА ПРАВИШ КАВАЛИ НА БАТКОВ, СИН ПЕДЕРАСТ

 23. Рай доколкото си спомням тази проклета територия наречена българия, та рай е наречена единствено в химна и в прозренията на комунистическото изродче станишев относно небивалото нивга преди процъфтяване под негово мъдро командване. За мен тази мафиотска държава, в която комунисти , ченгета и доносници, мутри, чалгари, контрабандисти и дилъри са недосегаеми царе, където съдебната система и МВР е слуга на мафията, и където не знаеш никога с какво те тровят във въздуха, водата и храната /защото според органите винаги НЯМА НИЩО СТРАШНО И ВСИЧКО Е В НОРМИТЕ/, та тази държава наистина е АД!

 24. IZNESOXA PARITE,OGRABIXME I EWROPA-DARJAVATA GNIE,PROBLEMAT SME NIE…..VO STE GO POGNALI 4OVE4ECA,DA NE BI DA LAJE-MRAZIM DARJAVATA SI DA,SKAPANI OMUNISTI DA VI EBA V USTATA S DULOTO NA PISTOLET

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *