Публикувано на 09.01.2020 / 9:09

СПЕЦ.ЧАСТИ СЕ СЕТИХА ДА НАХЛУЯТ ВЪВ ВИК ПЕРНИК СЛЕД РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ВАЛЯ АХЧИЕВА! ДА ВИДИМ ДАЛИ СИЛИЧКИТЕ ЩЕ ИМ СТИГНАТ ДА НАХЛУЯТ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ!

СПЕЦ.ЧАСТИ СЕ СЕТИХА ДА НАХЛУЯТ ВЪВ ВИК ПЕРНИК СЛЕД РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ВАЛЯ АХЧИЕВА!След разследването на Валя Ахчиева за лъжите на Властта за водната криза в Перник, спец части се сетиха да нахлуят във ВиК Перник и Областна управа – Перник.

Акцията се провежда под ръководството на прокуратурата. Да видим дали силичките им ще стигнат да нахлуят в министерствата и Министерски съвет!

Afera.bg

Коментари 7 за
“СПЕЦ.ЧАСТИ СЕ СЕТИХА ДА НАХЛУЯТ ВЪВ ВИК ПЕРНИК СЛЕД РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ВАЛЯ АХЧИЕВА! ДА ВИДИМ ДАЛИ СИЛИЧКИТЕ ЩЕ ИМ СТИГНАТ ДА НАХЛУЯТ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ!”

  1. Искам един простичък отговор-как и защо община Перник през мандата на ББ плащаше по 80 хиляди лева, МЕСЕЧНО ПО ДОГОВОР НА СЪПРУГА НА СЕВДАЛИНА КОВАЧЕВА-заместник кмет по образованието и културата, за борба с уличните кучета? Същото същество е готвено от Б.Б. за областен управител отново на града им.Е,вече и кучетата ще ги онодат, не само ще ги апят. Хайде стига политически циркове. Време е да се говори за повсеместното мърсуване на ГЕРБ на местно ниво.

  2. Няма загуби по вик мрежата по-големи от 2%, повече от това отчетени загуби, е скритото потребление на вода, отчетено от фирмата доставчик, но не пред дърржавата. Идва количество 98% до водомерите на потребителите, 100% от водомерът на язовирът, но доставчикът отчита 40% доставени, уж огромни загуби.

  3. Нахлуват зрелищно, колкото да ги покажат по ТВ довечера. Ефект никакъв, освен че са гепили шефа на ВиК, който и без това беше пътник. И който е разкрил голямата далавера около язовира. Сега виновниците за нея стават надзиратели на „процесите“. Пълна гавра!

  4. А решението е много лесно. Строи се АЕЦ „Белене“ и отпада нуждата от някакви частни ВЕЦ-ве, които крадат водата на държавата. Но сега това е невъзможно, защото те именно плащат комисионни на Тиквата за да бави строежа на „Белене“. Трагедията е, че без ток и петрол може човек да преживява, но без вода….

    1. По голяма глупост, далавера, кражба, и зло от АЕЦ-Белене – НЯМА! И без това 60% от токът го изнасяме, частници го изнасят, само те имат феайда от износ. Новият икономически и политически строй няма ниски цени, държавни печалби. Но и сега има излишък на ток. В такива пазарни държави като България, сега токът е 2-3 пъти по-скъп, а тези с нашият стандарт употребяват три пъти по-малко ток. Дори при 100% електромобили, пак ще имаме излишък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *