Регистрация
Публикувано на 15.04.2019 / 16:12

СПЕЦ. ДИСЦИП ЗА НАЗИДАНИЕ! 20 ГОДИНИ ЗА ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА, 15 ГОДИНИ – ЗА БИЛЯНА ПЕТРОВА!

ИВАНЧЕВАСпец. съд? Спец. дисцип.

Присъдата: 20 години затвор на Десислава Иванчева, 15 години за заместничката и Биляна Петрова, 12 години – за Петър Дюлгеров.

Да си спомняте и за убийство да е давана такава присъда?

Спец. дисципът обаче действа за назидание! Който е посегнал на интересите на висшите корумпета, да си опича акъла.

Това не е държава, а кочина.

Afera.bg

Коментари 45 за
“СПЕЦ. ДИСЦИП ЗА НАЗИДАНИЕ! 20 ГОДИНИ ЗА ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА, 15 ГОДИНИ – ЗА БИЛЯНА ПЕТРОВА!”

 1. Като писах че ще им дадат по 15 години на двете и около 12 години на третия ми се смяха. Само за иванчева не познах на нея 20 години. :D И задържане в залата! И това познах. При толкова доказателства пари в тях и в другия белязани срс-та видео свидетели на рекет хванати на място незнам защо не мина на съкратено следствие за по малко години а се прави на невинна че и нагло го прави. :D Поне марковски ще и вземе излишните пари които видно има да си приготви едни 100 хилки за обжалването или марковски няма да и е адвокат :D

  1. Ти си Едно Голямо ГЕРБЕРСКО ИЗПРАЖНЕНИЕ * !!!

   * Изпражнения – Изпражнения (на латински: faeces – фекалии, екскременти) представляват отпадъчен материал, отделян от храносмилателната система на хора и животни.

  2. Вие очевидно нещо сте се объркал, но всички като вас, герберските подлоги, сте си такива. Не можете да четете, не можете да мислите или и двете? Ясно е казано, че и двете са оправдани за взимане на подкуп. Опитайте да обясните тогава за какво са осъдени! Осъдени били, че поискали подкуп. И затова ги затварят за 20 години? Че Иванчева, ако беше убила Ваклин щяха да ѝ дадат 10 или най много 12 години.

 2. По същия начин бе постъпено и по делото „Килърите“. Явно, от милицията и техните помощни органи са се подготвили добре. Монтирано, нагласено, уговорено, наредено. С моркова и тоягата.

 3. Аз като лаик след като изчетох всички срс-та публикувани в нета смятам,че туй си е класическо опг.По същата логика дай да освободим и митьо очите и всякакви криминалета.Видяхме вчера колко „защитници” на тия престъпнички се събраха,че и с Кьовеши я сравниха.Срам!

 4. Някой погледна ли внимателно снимката? Момата между двете задържани е с бурка на главата за да не я разпознаят. В същото време гордо е окичила на врата си служебната си карта на компир-ка със снимката и имената. Е нема такъв смях.

 5. А дали не е имало ултиматум – заплаха към съдията от някой недосегаем? Мутрите са способни на такъв ход.

 6. Просто не схващате, че съдията се гаври с шайката и с Гербаши. Начуква им го по най-префинения начин. Марковски, Иванчева и Петрова с в час с играта. Прокуратурата си е глътнала езика от изумление. Още следващото обжалване ще ги извади от завора, втората инстанция ще ги оправдае, но тази подигравателна присъда ще се разнася из ефира още години. А следващите съдебни състави, заседаващи по делата на Цървула, Терасата, Теслата, Цвичката, Бочката… ще имат пред себе си… как се казва… прецедент?
  Поздравления, съдия Хинов!

 7. Преди дни го писах на 99% познах тогава ми се смяха даже познах че по 15 години само за иванчева не познах че ще и дадат 20 години. За този третия казах между 8 12 години :) Даже задържане след делото познах след като е над 10 години а тя по общия ред винаги ще е над 10 години!

 8. Кагебейският специализиран съд се оказа по-зле и от кагебейската специализирана прокуратура. Заради тези деца на милиционери от живково време, българите ще плащат десетки, ако не и стотици милиони евро обезщетения в Страсбург. Мутренското управление на Борисов стигна невиждани висоти. Няма ли кой да им каже на тези хора по върховете, че в цивилизованите държави се спазват елементарн наказателно-процесуални стъпки преди да бъдат внесени обвиненията в съда?
  Ето някои факти, които не говорят добре за мутрообразните действащи лица в специализираните прокуратура и съд. София има кмет, даскалицата по руски Фандъкова и 25 на брой районни кметове, всички от ГЕРБ, с изключение на кметицата от Младост. „Ювелирната акция“ и решението на „съда“ ще даде възможност на Иванчева да осъди арестувалите я, независимо от изхода на делото на втора инстанция. По неизвестни причини тя не е била задържана при предаване или приемане на парите, а са намерени пари в общинска кола, до която много хора имат достъп. Ръцете не са „светнали“ както се опитва да ни убеди прокурора, имало следи по китките и отстрани, а как се вземат, броят или въобще манипулират пари с китки не е ясно. „Посредникът“ е изключително неясен в цялата история и може и той да я е осъществил. Оказва се, че е имало и мотив да я „сготвят“ – новоприетите закони за строежа в зелените междублокови пространства. Показният характер на акцията също косвено насочва в тази посока. На всичкото отгоре, да се държи една жена със закопчани на гърба с белезници ръце, права пет часа, да й се запушва устата, когато вика за адвокат – това даже не е свинство, това е кагебейска история от времето на Сталин.

 9. невинните - в затвора, а убиеца Местан - на свобода каза:

  Невинните – в затвора, а убиеца Местан – на свобода. ПЪЛНО БЕЗДЪРЖАВИЕ !

 10. Дали си заслужава да се гневим на тези присъди!? На втора инстанция ще паднат !! Да не говорим за Страсбург. Ама двете жени, които ги водиха като д-р Лектър ще трябва да изтърпят времето до пълната отмяна на абсурдните присъди. Докараха ме до там, да стискам палци на адвокат Марковски. Били светнали отвсякъде ми се пъчи Гешев. Нали излезе, че са взели парите с носовете си!? Май не им се вярва, че има Видов ден. Май ще дойде доста по-рано отколкото го очакват.

  1. 20 години за такова недъгаво обвинение и доказателства, базирани на свидетел, който си призна, че са го натискали? Уау, здравей Сицилия от 80-те. Мафията нарочи ли те, спукана ти е работата. Сега мафията има да замазва изцепките на Пунта Мара, на Пацо Терасата, на Красен, на Горанов, да набира мощ за евро-изборите с правосъдно издевателство над две ‘не от наште’ жени! Горили за Еничарско Разграбване на България=ГЕРБ.

 11. Направих си труда да погледна какво пише в Наказателния Кодекс. И – изненада – никъде не е формулирано престъпление „искане на подкуп“. А наказанието от 10 до 30 години, което ни подмята прикриватурата, се отнася за ПОЛУЧЕН ПОДКУП!
  За сметка на това пък предлагането на подкуп е наказуемо – виж по-долу в Чл. 304.

  Чл. 302а. За подкуп в особено големи размери, представляващ особено тежък случай, наказанието е лишаване от свобода от десет до тридесет години, глоба до тридесет хиляди лева, конфискация на цялото или на част от имуществото на виновния и лишаване от права по чл. 37, ал. 1, точки 6 и 7.

  Чл. 304. Който предложи, обещае или даде дар или каквато и да е облага на длъжностно лице, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.
  (2) Ако във връзка с подкупа длъжностното лице е нарушило служебните си задължения, наказанието е лишаване от свобода до осем години и глоба до седем хиляди лева, когато това нарушение не съставлява по-тежко наказуемо престъпление.
  (3) Наказанието по ал. 1 се налага и на онзи, който предложи, обещае или даде подкуп на чуждо длъжностно лице.

  Та – кога и Ваклин ще бъде обвиняем?

 12. За Иванчева 20 години пандиз за нищо, по скалъпени(фалшиви) обвинения, а за Цецо Крадецо и шайката на Боко Тиквата Бай Хуй по колко години им трябват??!!Специално за цървула Цвинокио съда трябва да му даде 2 000(две хиляди) години затвор.Крадец от висока класа!Ами разните там цецки, мецки, цачки, конпита и вся остальная ГЕРБава сволочь по колко години затвор да им дадат??
  За сведение на овчата, робска, проста и безумно страхлива БГ-рая-само плазмените телевизори на Цв.Цв. в новия му 7-ми по ред апартамент стрували 96 000лв!Шест телевизори последна дума на техниката и правени по поръчка-по един телевизор във всяка стая.Демек по 16 000лв. бройката!А иначе целия ремонт заедно с ултрамодерното суперлуксозно обзавеждане на апартамента дошло към 600 000лв.!
  А ти рая проста страхлива живей с 500-600лв. на месец и се чуди дали да си платиш ултраскъпите тоци и води или да си купиш прескъпа храна(бъкана с всякакви отрови, бои, химикали и ГМО-та) на цената не на златото, ами направо на платината!!!!
  Откакто преди 10 години ГЕРБавата чума дойде на власт, всичко поскъпна не в проценти а в пъти!Всичко-стоки, услуги, храни, жилища, наеми, дрехи, горива, ток, вода!Данъци, винетки, минетки, толтакси и др. пък станаха почти космически, литнаха направо в космоса!Засега само данък „въздух“ само няма!Всичко това с личното одобрение на българоубиец No.1 Боко Тиквата Бай Хуй!
  Какво още чакаш рая страхлива???Откраднаха ти мечтите, насила прогониха децата ти по чужбините, грабят те всеки ден и час, морят те с глад, бедност и мизерия(за да има за тях), а ти мълчиш и страхливичко се спотайваш и се свиваш!
  Запомни рая такава-робът няма какво друго да загуби освен оковите си!!!
  Излизай на улицата и заедно да свалим бандитската крадлива шайка на Бай Хуй начело с НЕГО!
  Време е!

 13. Подведоха ги под отговорност за вземане на подкуп и то какъв – „целите блеснаха като новогодишнап елха“, а ги осъдиха за искане на подкуп?

 14. местан уби дете – и го пуснаха да си ходи . тия жени ги набедиха , че са корумпирани !!! – 20 години затвор ! , това ли е правосъдието на боко ???

 15. Отвличат вниманието с тези чутовни присъди от апартаменчетата , нека да се пише за кметицата , та Ц…ов да е на сянка. Баси и глупаците, никой няма да ви забрави……

 16. След като за искане на подкуп дават затвор,предлагам да обявим че ни искат.Аз живея в един квартал с дебелата Лиляна и ще кажа че ми иска 500 000 еврака подкуп а тя ще ме уреди да си узаконя остъклението на терасата.

 17. А дали съдията няма нещо с Артекс? Дали не трябва конпирите да го проверят за последните 2-3 години, дори десет? Московски пиян уби детето си и нищо! Местан уби 6-месечно дете и най-много ще бъде условно. Да не говорим и за други убийства, където присъдите са смешни. Най-вероятно и Северин за убийството на русенската журналистка, след сделка с прокуратурата ще получи мижава присъда. Явно тук, съда, за престъпление, което не е доказано са го „изхвърлили“ твърде силно. Дори да има нещо вярно в цялата история, 20 години са прекалено много!

 18. Позорно поръчково решение ма мутренско-фашисткият МУ съд!!!

 19. [Трябва] да се даде правото на всеки народ, па и на всеки човек, който иска да живее почтено и свободно. И ние, българите, отдавна се напъваме с всичката си сила да викаме към човечеството и свободата. Всекидневните ни убийства, потурчванията на грабнатите ни невръстни деца, обезчестяването на девойките и жените ни от турците са били всекидневно оплаквани с кървави сълзи пред европейските консули. На нашия прегракнал глас – никакъв отзив, отникъде помощ, напротив, стават учители против нас. Тогава где остава тяхното образование и човещина? И все тъй ли ще се оплакваме и ще се надяваме на техните лъжи? Не, наместо сълзи, сега леем куршуми, а надеждата ни е на Правосъдния и на нашите мишци. Ето че идем, господин редакторе, чрез вестника Ви да представим народното мнение пред света.

  Дали някой от тази мръсна и гнусна шайка знае тези думи?

 20. 30 години са доста голям период, през който България би трябвало да е отишла много напред. Но това не се случи и България продължава да затъва в блатото на грабежа, изостаналостта и корупцията. Възможностите за излизане от него стават все по-малко.
  Почти 30 години след 1990 г. всичко в България е замръзнало или се движи назад.
  Всичко е сбъркано тотално.
  Властта е бандитска, обществото е пропито от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални или съзидателни функции и премина към злокачествен паразитизъм.
  На България й беше отредена ролята на загиваща нация в сценарий, подпомаган от появилата се след 10 ноември „нулева политическа класа“, изродила се в мафия, която продължава да присъства на политическата сцена.
  Вече 30 години живеем в „нова България“. Цяло поколение българи не помнят времената на социализма. За тях персонажите от онези процеси и събития са твърде далечни, за да бъдат реални. Даже по-възрастните трябва да си напрягат паметта, за да си спомнят времената на „реформата“ и „прехода“.
  Но днес, а вероятно и в бъдеще, мислещите хора ще бъдат измъчвани от въпроса, какво се случи, какви бяха причините и накъде вървим.
  Отговорът на тези въпроси не е лесен. Ясно е, че в България след 1990 г. се появи капитализъм, който беше наречен бандитски, разбойнически, грабителски, хищнически, криминален, олигархичен. Регресът ни върна не към капитализма, а към феодализма.

 21. Трябва по някакъв начин да се реагира и да се спаси това, което е останало от България. Не може да няма читави съдии, прокурори, полицаи и просто хора тук, срамим кръвта на нашите прадеди и велики предводители. Срамим Раковски, Левски и Ботев. Какво сторихме за няма и 30 години? Какъв коптор съградихме????

 22. Москоф за убийство – невинен, Иванчева за скалъпен процес – виновна/щото не е от гЕРБ/…….Боклуци, съдиий, прокурори-поръчкаджий и следователи-замитащи следите! ОТВРАТ!

 23. трябва съдията да бъде съден в Страсбург каза:

  МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА. Пълно бездържавие, пълна анархия на тъпунгерите-политици.

 24. КАТО „ЗАИГРАЯТ“ КОМПРОМАТИТЕ НАД МАГИСТРАТИТЕ, ……………. КОЗИРУВАШ И ИЗПЪЛНЯВАШ !!!! …..

 25. Бахти гербавите съдийски подлоги ! Гербавите са овладяли законодателна ,съдебна и изпълнителна .
  Изгоряха заради гербавите сребролюбци ……

  1. Не мисля,че изгоряха те.Изгоряхме ние! Защото при едно обжалване….никой съд без доказателства няма да потвърди присъдата. После в Страсбург…и ще плащаме ние -данъкоплатците.

 26. ТоА „съдия“ (Хинов) ще получи най-бързата присъда, а след него ще е върволицата на „спецклецаните“…!!!

  А най-продължителната (катранена) ще е за Организираните в Престъпната Група“Шайка“…!!!

  Той забавя, но не забравя… И Неговите наказания за подобни мутромилиционерогерберастки престъпления траят вечно…!!!

  Амин…!!!

 27. Да им помогнем всички българи у нас и от чужбина!!

  ДА ГИ ПОДКРЕПИМ!

  ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА ЗА ЕВРОПДЕПУТАТИ!

 28. Не са една и две присъдите в български „съд“, които са произнесени без да е започнал, протекъл и завършил процеса. На двете жени им желая здраве и сили, дано им стигнат и се преборят с булгаристан в Страсбург.

 29. Господ всичко вижда и всекиму ще въздаде според заслугите. Нека децата платят греховете на бащите, които осъждат невинни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>