Регистрация
Публикувано на 11.03.2019 / 20:10

„СПЕЦ.“ ГЕШЕВ, НЕ ЛЪЖИ НАГЛО! АКО СМЕЕШ, ПИТАЙ СЕГА ФБР КАК ФБР ВИ ГЛЕДАХА СЕИРА КАК МИХЛЮЗКАТА „ИЗДИРВАТЕ“ АРАБАДЖИЕВИ!

ИВАН ГЕШЕВНяма спиране отвратителната пропаганда, която се лее трети ден от телевизиите с рекламно лице – „спец“ Иван Гешев. Единият ден в Нова Домусчиева телевизия пред „Рони“, с мизансцен – кабинета на „спец“ Гешев и един стъклен шах турнат отпредЕ. На следващия ден – „спец“ Гешев по Канал 3. Същият мизансцен – пак в кабинета му, а той изживяващ се като главен прокурор, отзадЕ, продължава да ръси едни и същи умнотии. На третия ден си вдига задника от кабинета и отива в БНТ, където пред нахиления, все едно е напушен, Георги Любенов, продължава „спец“ тура за овации…

На 19.10.2018 ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ публикува:

АРАБАДЖИЕВИ В БАРСЕЛОНА, В КЪЩАТА НА ЖОРО ШОПА. „ИЗДИРВАЩИТЕ“ АРАБАДЖИЕВИ, ЗДРАСТИ, ЧЕ БЪРЗАМЕ!

Апропо, месец преди това на 20.09.2018 ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ публикува и какъв пазарлък се точи:

ПАЗАРЛЪК МЕЖДУ ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ И „СПЕЦ“ ПРОКУРАТУРАТА! ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ ВИСШИ МАГИСТРАТИ И БАНКЕР! АКО ГО ПРЕЦАКАТ – ШИШКО И ОСОБЕНА ФОРМА НА ГЛАВАТА СА СПАСИЛИ БАНКЕРА

На 07.03.2019  АФЕРА публикува:

АРЕСТУВАХА АРАБАДЖИЕВИ ТАМ, КЪДЕТО ПРЕДИ 6 МЕСЕЦА „АФЕРА“ ПОСОЧИ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО

Същият ден написахме и каква „добра работа“ свършиха служби и прокуратура:

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, ПОНЕЖЕ У НАС НЯМА СЛУЖБИ, А ИМА „АФЕРА“, СВИКАЙТЕ КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ДА ГИ ПИТАТЕ ТИЯ МИХЛЮЗИ КЪДЕ БЯХА 6 МЕСЕЦА!

И сега чуйте какви глупости наговори „спец“ Гешев днес по БНТ!:

Гешев: /на въпрос на Любенов, че имало медийна публикация, която преди шест месеца посочва, че Арабаджиеви се крият в къщата на Жоро Шопа в Испания/: Не съм чел тази медийна публикация, не знам къде е /б.р. става въпрос за публикацията на АФЕРА от 19 октомври 2018/, в едни такива ситуации циркулират много медийни публикации по слухове, аз разчитам на конкретни данни. Тези конкретни данни са придобити в края на миналата година. Няма как преди шест месеца да е било известно на българските служби къде са Арабаджиеви, защото горе долу тогава започнаха следствените действия, а може би по-късно от шест месеца, по-малко – пет месеца, започнаха действията спрямо семейство Арабаджиеви. Така че няма в момента в който сме започнали да ги издирваме, някой да знае къде се намират. Ако не бъркам темпорално, така… Не може да бъде вменявана вина на българскитете служби и покуратурата, че не са си свършили добре работата. Основната причина да бъдат задържани е на българската прокуратура и полиция.“

Нямало как службите да знаят къде се намират Арабаджиеви, в който започнали издирване… Ами щом АФЕРА знае, а службите „няма как да знат“, да ви и у… службите и у… прокуратурата!

Защо лъже нагло „спец“ Гешев!

Той УЖ не четял „АФЕРА“, майната му, баш ни брига. Това обаче не е най-важното.

Слушайте какви ТЪПОТИИ, ГОВОРИ „СПЕЦ“ ГЕШЕВ!:

Той разчитал на „конкретни данни“, които били придобили „в края на миналата година“.

И сега внимавайте особено!:

Нямало как преди шест месеца да е било било известно на българските служби къде са Арабаджиеви, защото горе долу тогава започнали следствените действия, „а може би по-късно от шест месеца, по-малко – пет месеца, започнаха действията спрямо семейство Арабаджиеви“.

Следствените действия срещу Арабаджиеви започват на … 1 септември 2018 година!

Веднага след акцията срещу Арабаджиеви същият „спец“ Гешев заявява, че спрямо тях е издадена европейска заповед за арест. На 11 септември 2018 година Арабаджиеви са вече с повдигнато обвинение за укриване на данъци и пране на пари и са обявени за международно издирване.

А бройте сега измислените месеци на „спец“ Гешев – „ Няма как преди шест месеца да е било известно на българските служби къде са Арабаджиеви, защото горе долу тогава започнаха следствените действия, а може би по-късно от шест месеца, по-малко – пет месеца, започнаха действията спрямо семейство Арабаджиеви.“

Публикацията на АФЕРА, че са в къщата на Жоро Шопа в Испания е от 19 октомври 2018 година, когато според „спец“ Гешев „не течали още следствени действия по Арабаджиеви“ – Боже, прибери си вересиите от ментално ужилени „спец“ гешевци!

Така че „Спец“ Гешев лъже нагло – защото следствените действия са зцапочнали срещу Арабаджиеви веднага след акцията на 1 септември 2018 година и никакви „даже пет месеца по-рано“, което според неговата аритметика означава … ноември 2018 година.

Имената и снимките на Арабаджиеви се появяват в сайта на Интерпол едва на … 19 декември 2018 година. Късното им появяване е с възможна причина, според Интерпол, заради искане на българските власти те да не бъдат огласявани дотогава, предвид „разследването“. Защо да не бъдат огласявани – сещайте се сами! Сетете се сами и защо ФБР привикаха на пожар „спец“ Гешев и „службите“ ни и защо нещо Арабаджиеви дават фира в Испания откъм гледане на дело…

И понеже същият „спец“ Гешев го привикаха спешно във ФБР с един друг изумителен „корифей на дансаджийската мисъл“ Недялко Недялков, „спец“ Гешев да не плещи тъпотии как благодарение на българските служби и прокуратура Арабаджиеви били заловени /шест месеца след като АФЕРА пасочи къде са!/, а ако смее „спец“ Гешев да пита ФБР как ФБР им гледа сеира как михлюзката „издирваха“ Арабаджиеви!

Да не стане тъй, че на „спец“ Гешев да му пуснат едни файлове във ФБР като как Арабаджиеви си бяха в къщата на Жоро Шопа и не излизаха, а им носеха храна и всичко необходимо, и да не чуе някои познати „спец“ гласчета във ФБР файловете!

А на слука, „спец“ смешници!

Afera.bg

Коментари 8 за
“„СПЕЦ.“ ГЕШЕВ, НЕ ЛЪЖИ НАГЛО! АКО СМЕЕШ, ПИТАЙ СЕГА ФБР КАК ФБР ВИ ГЛЕДАХА СЕИРА КАК МИХЛЮЗКАТА „ИЗДИРВАТЕ“ АРАБАДЖИЕВИ!”

 1. Това обвинение няма как да издържи в съда за укривателство и трябва да знаеш кои го издирва интерпол и кои го търси Българската полиция прокуратура. Няма как да издържи едно такова обвинение в съда. Всичко което каже полиция прокуратура трябва да е истина всичко което каже обвиняем е защитна тези. Дано един ден вие платите всички искове срещу държавата за безобразията на тези безумни обвинения.
  Прокуратурата продължава въпреки стотиците дела срещу държавата за тези тяхни методи и нарушават масово призумцията за невинност и нарушават закона за личните данни! Масови дела срещу полиция прокуратура и дано съда в ЕС почне да дава по големи обещетения поради факта че и тука гаранциите вдинганаха и метода опраскване го заминиха с надежни доказателства дето метода реално няма промяна. За последните две години от масовите акции и тн незнам ако не изнудват не биха спечелили и 50% от тях в съда,.
  Гаранциите вдигнаха и не се научиха да спазват законите! А искат всички други да ги спазват а те престъпно ги нарушават като се разхождат в наказателния кодекст от член на член като Организирана престъпна група! Номера защитна тези няма как да минава винаги! А вашето каквото кажите да се приема за истина като сте скарани масово с истината и лъжата в ваш приятел. Лъжите повече от махалите и политиците взети заедно.
  Арнаутке, какво укривателство ще му търсите на тоя, като първо „укритите“ са по презумпция невинни и второ на въпросния Шоп трябва да му докажете субективно знание, че ги укрива?!?! На прокуратурата й липсват началните курсове от правния факултет! Или пък просто ни правите на ид-иоти.
  Прокуратурата масово ползва предположения и версия за доказателство и то надежно а ти да доказваш в съда дали е така и това без факти е нормално всеки завел дело срещу вас да осъди държавата. :)

  1. И АКО СА НА ВЛАСТ , ЩЕ ГО ИЗБЕРЪТ…ТРЯБВА ДА ИМА НАСЛЕДНИЦИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ……СТАТУТА .

 2. ЗАБАВИХА СЕ, ЗАЩОТО ПЪРВОНАЧАЛНО СА ИМАЛИ ДАННИ, ДОБИТИ ОТ АГЕНТУРА И ОТКРИТИ ИЗТОЧНИЦИ, ЧЕ АРАБАДЖИЕВИ СА НА „ТИТАНИК“ …. ПРОВЕРКАТА ПРОДЪЛЖИЛА НЯКОЛКО МЕСЕЦА И ИНФОРМАЦИЯТА НЕ СЕ ПОТВЪРЖДАВА …ЕДВА ТОГАВА ….. ИСПАНИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>