Регистрация
Публикувано на 11.10.2018 / 20:20

„СПЕЦ. ГЕШЕВСКИ“ ТЪПОТИИ! ОБЯВИХА МЕНТЕ „СЪКРОВИЩЕ“ НА 4 ВЕК ПРЕДИ ХРИСТА. СПРЕТЕ СЕ С ТОЯ ДЪРВАРСКИ ИДИОТСКИ ПИАР, ПРЕВЪРНАХТЕ ПРОКУРАТУРА И СЛУЖБИ В КОЧИНА!

иван гешевВенецът и торквата са имитации, които съм измислил. Венецът е имитация на тракийско изделие, а гривните и торквата са персийски стил. Изработени са от злато и сребро. Направени са така да изглеждат стари и антични. След като ги изработя ги състарявам с киселина“.  каза обвиняемият Петър Влаев, един от четиримата задържани при акция на Спецпрокуратурата, ГДБОП и ДАНС, по време на заседание в специализирания съд за определяне на мярка за неотклонение на лицата. Той допълни, че има и матрица на предмет, която се е намирала в дома му, но е била иззета. Другите трима обвиняеми са Димитър Андинов, Антон Игов и Недко Добчев. Пред съда Андинов също каза, че предметите са имитация.

Иначе изумителният „спец. Гешев“ се хилеше като пача на брифинг, че ах, хахахаха, объркал се и намалил с 50% стойността на намереното „златно съкровище“, което не било 2 милиона лева, а 2 милиона евро, ъхъх, хахахаха.

Нататък ппропагандно и абсолютно непрофесионално се изказа куцо, кьораво и сакато – като се почне от шефа на ГДБОП и се стигне до зам.-директор на института по археология към БАН Христо Попов, който каза, че артефактите били уникални и най-вероятно датирали от втората половина на 4 век преди новата ера. Ама – НАЙ -ВЕРОЯТНО, пичове, чувате ли за какво става дума? Най-вероятно! Проф. Овчаров пък вика, че му приличало, приличало му, пичове, на „голямата“, „малката“ или каквато и да е там „косатка“…

Няма такава кочина! Превърнаха прокуратура и служби в циркаджилък, за да се пъчат, че нещо изобщо правят.

4 век преди Христа? Що се не гръмнете, бе? Спрете да плещите преди да имате пълна експертиза, само и само за да зомбирате населението, че „спец.гешевската“ ви команда е голямата работа.

Е, и колко да е голяма, а?

Адвокат Илиян Василев го каза в прав текст по отношение на „автентичността“ на намереното „златно съкровище“: „Отворете си Гугъл и вижте коя година когато е открит кадмият!“.

Овторихме. Годината е 1817.

Сега предлагаме да „патинираме“ спецгешевския мозък с кадмий и да го продадем на някой балък за 2 милиона лева, ъхъъх, хахаха, пардон, за 2 милиона евро.

Afera.bg

Коментари 18 за
“„СПЕЦ. ГЕШЕВСКИ“ ТЪПОТИИ! ОБЯВИХА МЕНТЕ „СЪКРОВИЩЕ“ НА 4 ВЕК ПРЕДИ ХРИСТА. СПРЕТЕ СЕ С ТОЯ ДЪРВАРСКИ ИДИОТСКИ ПИАР, ПРЕВЪРНАХТЕ ПРОКУРАТУРА И СЛУЖБИ В КОЧИНА!”

 1. Сега видях кой е г- н Гешев( мисля,че не греша името). Когато видя един човек и виждам през него.Просто имам опит от работата ми с хората.Та гледайки г- н Гешев и обвиняемите имам усещането,че само неговия мозък може да измисли този тъп сценарий! Тук говорим за интелигентен човек г- не той с кокушкарски глупости никога няма да се занимава! Носи си кармата! Рано или късно ще бъдеш възнаграден за делата си!

 2. Кадмият е открит през 1817 г. Това прочетоха от Афера в Гугъл !! Според тях, до тогава в природата кадмий не е имало :V :V :V

 3. Николай Рьорих :
  „Последната война между хората ще е за истината. Тази война ще се води във всеки един човек. Война със собственото невежество, агресия, раздразнителност. И само пълната психическа промяна на всеки отделен човек може да положи началото на мирния живот за всички хора.”

 4. Те и ДНК пробите са им толкова автентични! За това и толкова им вярваме! Виж ланците , може и да са истински , зависи , от кой са гепени!

  1. ..a…tozi mladeg zad Gesho,ne e li Severin…kak si prilichat..normalno za Vlasstta/dnes ti e,,prijatel,,dovereno lice,,,,savetnik,,/utre,,ne sashtestvuva,,!..ili moge bi …ne e bil,,shofjor,,i,,ohrana,,..

 5. Няма кой да им изчисти задниците , Божо умря , а заместника роден на 19.07. не иска , Овчаров , хахахахах. Сега ще лъжат и манипулират.

 6. Не Ви ли прави впечатление, че всички са остригани и гледат доста дебилно – баси матрицата, Боко откъде я е внесъл ?

 7. Това момче в кой психодиспансер се води на отчет ? Да си го привикат и да си му дадат хапчетата и най-важното да си ги пие редовно. Тоя е голем смешник – прост но натегач.

 8. Ментето БАЙ МАНГАЛ ПАРДОН БАЙ ХУЙ да си го сложи на оная работа и да се ГЪЗАРка пред ЕК другата седмица. Може и пред Ердоган. Честито..ще му отива като НА кокошка брошка ..

 9. Моля изказвайте са експертно,щото България е единствената държава ,в която се залавят съкровища от керевиз,салкъм и балдърам/състарени на няколко хиляди години/,които се продават във Варна на ъгъла на Бенковска и другата,към пазара дедаязнамкоябеше,басипаксанасрахме,ше мине и ше замине,като повърнато на тротоара,дебаибалъцидеба от къдеизвирате ,ве…демографията намалява -вие се увеличавате,аман.

  1. Ти сега пречиш на бизнеса Кольо , те хората толкова труд и мъки , и няма такива съкровища , има ,хяхяхя.

 10. Е-Е-Е-Е,НЕМА ГО БОЖО ДИМИТРОВ ДА СЕ ИЗКАЖЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ПО СЛУЧАЯ.
  ЖАЛКО!

 11. Венеца МЕНТЕ в стил римски Император-Цезар предлагам да бьде подарен на вожда ВИНЕТУ,все пак управлява МЕНТЕ ДЬРЖАВА
  ако му ме мальк размера за премиерската глава да си го сложи на КАМИНАТА вьв кьшата вьвБанкя редом снимките с фрау Меркел трите Папи Юнкер Трьмп трофеите с гигантски глигански зьби и снимки наВебета иБоико джуниьр

 12. Тва същото недоразумение ли дето твърдеше че русенката била изнасилена точно в датата на убийството на Поликовская??
  Аман от неприклопени соростии ша знаете…

 13. Нищо ново под слънцето:

  „Женски украшения. Този пръстен там с червения камък аз го подарих. Намерих го, когато обръщахме за лозе нивата на Тънкия път. Старо нещо. Фараонско. Пак третия век преди Христа.“
  Чудомир – „Три века преди Христа“:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>