Публикувано на 19.03.2020 / 9:33

СПЕКТАКЪЛЪТ С ПАНДЕМИЯТА НЕ Е СЛУЧАЕН. ГЛEДАМЕ ЛЕКАР НЕ С БЯЛА ПРЕСТИЛКА, А С ЧЕРНА УНИФОРМА. ТАКА ДОРИ ДИКТАТУРАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИВЕТСТВАНА С „ДОБРЕ ДОШЛА!“

СПЕКТАКЪЛЪТ С ПАНДЕМИЯТА НЕ Е СЛУЧАЕН. ГЛДАМЕ ЛЕКАР НЕ С БЯЛА ПРЕСТИЛКА, А С ЧЕРНА УНИФОРМА. ТАКА ДОРИ ДИКТАТУРАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИВЕТСТВАНА С „ДОБРЕ ДОШЛА!“Единствената институция, която не се е подала на световната психоза е Българската православна църква (БПЦ), както и Руската за сега. Украинската църква отмени събиранията послучай предстоящите празници, ако е вярна информацията. Честито на печелившите! Дано Българската православна църквада издържи на неустоимия натиск и устрем да я пречупят.

Духовната сила у нас винаги е била майка на прогреса. Дано и сега меракът на т.нар. „нов световен ред“, се счупи в непоклатимия дух на добродетелта, устояван от БПЦ. Очевидна е амбицията да спре събирането на хората, а още повече проглеждането им по отношение на това, което се случва.

Спектакълът с пандемията не е случаен. Той вероятно ще се окаже най-голямата информационна психологическа война, против човека, с небивал размах до сега. Всички медийни институции са впрегнати в нея. Целта е само една – паника, зад която се развива нещо друго.

Хората, със своето мислене, в такива моменти на активно облъчване и страх, влияят на пространството, създавайки сами деструктивни сценарии. Те губят чувството си за самосъхранение, съсипвайки не само имунната си система, но и съзнателното си здравомислие.

Т.нар. „Елит“ не е в състояние сам да измени, каквато и да е ситуация, неизгодна за него, ако не провокира условия да управлява ума на хората. В такива случаи се впрягат всички възвожности за създаване на известното в сферата на влиянието поле на колективния ум. Само тогава могат да се формират условия за реализирането на сценарии, които са в интерес на определена група от хора или организация.

В подобна атмосфера дори диктатурата може да бъде приветствана с „Добре дошла!“. Надявам се народа ни да не се поддаде на това, което се случва, въпреки психозата и формиращия се страх.

Предстоят големи катаклизми, още повече с това, за което се хвана да играе целия Европейски съюз. Това е хоро с дявола, примамливо прието от управляващите, смятащи че ще е решение на проблемите. Точно сега ли?

Наистина живеем във време, изпълнено със символи. Хубаво би било да бъдат разчетени правилно. Възкресението Христово никой самозабравил се диктатор или пък фитансов колос не е могъл да го впрегне в интересите си. Никога! Всеки, който си е помислил за това, е получавал съдба, прилична за наглостта му. И сега ще е така.

Оставете духовниците да изпълнят дълга си, а вие изпълнете своя, по най-достойния начин – без страх, без паника. Иначе сега тези, които дирижират отделянето от родителите ни, си въобразяват, че утре ще отделят и децата, а след това и душите ни.

Снощи, в ефир, началникът на кризисния щаб беше в черна униформа, с генералски пагони. Почвам да си въобразавам, че виждам дявола в генералски пагони. Пак стигнах до символиката.

То вече нямаме армия за символика, но черна униформа, когато се кълняхме да служим на Майка България, носеха само Черноморският ни флот, морската пехота. И в това имаше символика, въпреки, че моряците винаги се възприемат с трепета на бялото и синьото.

Сега обаче гледаме доктор не с бяла престилка, а с черна униформа. От това по-голяма символика – здраве му кажи!

Да забраним църковната служба и да дадем шанс на военната черна униформа. Да… И тя служи, но на кого? Както и да е… Няма значение какво е моето усещане и анализ на събитията. По важна е вярата ми, че поредната активност на силите на Луцифер ще намери своя крах, независимо от психозата на създалата се ситуация. А антихристът нека не се захваща за пандемията в сребърната лъжичка на причастието, въобразявайки си, че може да е по-велик и по-голям спасител от Господ.

Въпреки това, ще се моля за душата му, защото това е моята представа за единение. Ще изтърпя и прощавам глупостта му.
„Господи Исусе Христе, Помилуй мен грешния…“

Велин Хаджолов

Коментари 17 за
“СПЕКТАКЪЛЪТ С ПАНДЕМИЯТА НЕ Е СЛУЧАЕН. ГЛEДАМЕ ЛЕКАР НЕ С БЯЛА ПРЕСТИЛКА, А С ЧЕРНА УНИФОРМА. ТАКА ДОРИ ДИКТАТУРАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИВЕТСТВАНА С „ДОБРЕ ДОШЛА!“”

 1. Тоя конспиролог най-добре да тръгва към лудницата,заедно с отец Гавраил. Що им давате на шантави хора трибуна бе? Вчера в Италия умряха 2 самолета хора.Уверявам ви,че те са по-вярващи от нас.

 2. Ма какви са тези генерали?Къде им е армията?На кого са генерали?Лапачи на тлъсти заплати!!

 3. Този смешник все повече заприличва на оня Люлю където беше президент Росен Плевнелиев послушко и говорител на Прасетата и на най-главното корумпирано и крадливо прасе Бойко Методиев Борисов българоубиеца

 4. Чудя се тоя няма ли жена и деца, та да му кажат каква идиотска пародия е с тоя есесовски мундир и с просотиите дето ги ръси всеки ден.

 5. Един от прякорите на този измислен генерал е „генерал Годжи“. Спомних си как преди много години Янчо Таков, като гост на Слави Трифонов му каза „Внимавай много, че и аз си имах едно Годжи……“ (визираше Кеворка).

 6. в условия на турболентност психотипове различни
  угнетени, унижени, вечни жертви, познати като лгтб
  социално неудовлетворени, сърдити на живота, сутрин на другите, вечерта на себе си
  алко, нарко абузни и кат в манхатън ожесточи контрола
  деривати по селие, за реакция пред мечка с борба или бягство, тям Бог изпраща от своето
  безпомощни като патета в кълчища, тям се полага твърдата ръка, конституциално, трите власти в една ръка,

 7. Вирусите си ги носим всички в нас, но те стават страшни, когато допуснем страхът да ни завладее!

  Паниката убива и като гледам, някой е решил да ни затрие!

  1. Работата може и да е по-проста … просто окрадения държавен резерв сега ще бъде „използван“ за „справяне“ с вируса и така ще се оправдае липсата му. Чудесна възможност за крадящите и с гъ*а си некадърни, корумпирани и ненаяли се гербаджии и гербаджийки ….

 8. Има още нещо.. Освен черната униформа..
  Т.н. ЩАБ – със всяко показване по ТВ-та и хранене на мисирките нарушава заповедта на министъркинина на здравето.. Винаги са над ДВАМА ВЪЗРАСТНИ на стълбичките пред камерите..
  Внушаващи – нас тоз вирус не ни лови, ние сме героите дето ви спасяват.. Вас – неспазващи мъдрите „знаещи и всичко можещи“.. Ние – водещите ви по новата правилна АПРИЛСКА линия..
  А сега – да идем на анал 3.. Де видим и другите мъдреци и жертващи се за матряла, дет законите ша приемат вече с маски..

 9. Работя навън,куриер съм.Благослови ме свещеник и това внесе светлина и надежда в душата ми.

 10. Напълно съм съгласен, г-н Хаджолов! Само в едно щи Ви упрекна – много сте ги пожалили в оценките си!

 11. До Главния прокурор на територията –
  Земята нещо много бързо се върти и може да се пренесе вирус.
  Да се арестува Създателя!

 12. Всеки ден този манекен прави модно телевизионно ревю на различни генералски мундири. Такова чудо не сме виждали в най новата история от „генералските среди“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *