Публикувано на 06.10.2019 / 19:59

СНИМКАТА! ТОЯ ПОГЛЕД КАЗВА: „ПУНТА МАРА СИ, ВСУЕ СЕ ПЪНЕШ! ЗНАЕМ ЗАЩО СИ ТУК И ВСИЧКО ЗНАЕМ ЗА АВОАРИТЕ ТИ!“

СНИМКАТА! ТОЯ ПОГЛЕД КАЗВА: „ПУНТА МАРА СИ, ВСУЕ СЕ ПЪНЕШ!“Снимката!

Вгледайте се внимателно.

Боко даже не е за коментар. И червения конец не може да го спаси.

Тежкия поглед отсреща е красноречив: „Пунта мара си, всуе се пънеш! Всичко знаем за теб и защо си тук,  и за авоарите ти!“.

Afera.bg

Коментари 26 за
“СНИМКАТА! ТОЯ ПОГЛЕД КАЗВА: „ПУНТА МАРА СИ, ВСУЕ СЕ ПЪНЕШ! ЗНАЕМ ЗАЩО СИ ТУК И ВСИЧКО ЗНАЕМ ЗА АВОАРИТЕ ТИ!“”

  1. Tоя поглед казва: боко,Теле тъпо,пак си се насрал,да те еба у Боклука! Но интересно защо се плащат толкова пари на ПУмияри като теб,за да му облизват насраният Гъс,да ви еба пичката майчина и на двамата!

 1. 1,5 МИЛИАРДА ЛЕВА/800 МИЛИОНА ЕВРА/ 2017 година е износа на казанлъшки оръжия от бг порт Бургас и летище Сарафово за САУДИТСКИЯ ПОРТ -ДЖЕДДА които после по сущаппрез хашемитско кралство ЙОРДАНИЯ заминават за Севрен ИРАКи СИРИЯ зармаган за главорезите от ИДИЛ ,износа на бг орьжия става с БЛАГОСЛОВИЯТА на САЩ
  Тоес САЩ позволяват на банкянски толуп и аверите му да “захлебят“ от износ за ИДИЛ но в замяна точно толкова 1,5 МИЛИАРДА да бъде ВЪРНАТ под формата на покупка на ВИРТУАЛНИ нарисувани НЕпроизведени самолет Ф16 блок 70 ,тоес целия БГ народ е НАЗД с 1 ,5 МИЛАРДА лева които са отишли за ИДИЛско главорезко орьжие/после НЕ се чудете че НЯМА ЛЕВ за бг мед/систри ,за пенси ,заплати, нови пьтища/
  По същия начин САЩ/Израел са накарли БОКО да ВЛОЖИ кинтите в ЛИВАНски и САУДИТСКИ банки които парите милиардите ОТКРАДНАТИ от БОКО от БГ народ строят и вьзстановават инфраструктура /БОЛНИЦИ клиники за пластична хирургия ,спа центрове халал ресторанти,конгресни центрове,бизнес зали ихотели ,на ЛИВАН /БЕЙРУТ.Йордания и Палестина като един вид компенсация за заграбените от ИЗРАЕЛ/сащ арабски земи /ивицата Газа и ГОЛАНСКИТЕ възвишения/
  Тоес БОКО краде от 10 години откак е на власт ИЗПЛАЩА/под формата на тайни банкови сметки в АРАБСКО ливански банки/ с откраднатите от всички 7 милиона бг граждани изрелските и сащ бакии към арабския свят .
  РЕЗУЛТАТА ДУБАЙ и БЕЙРУТ дебелят хубавеят и се развиват с бързи модерни темпове охранени с откраднати пари на разни диктатори кат БОКО ,арабските им жени се плодят в геометрична прогресия накичени кат коледни елхи с брилянти и злата живеещи в палати по Ливанската РИВИЕРА ,докато българите държат 1-те места за болести демографски срив ,безработица и смърт

  1. Думата „Евро“няма множествено число. 1евро, 10 евро, 100 евро. Научете го най_после.

    1. Така е, ама вижте какво казва човекът. Разтресъл се е от фактите и не му е до граматиката. Какви врътки на Боко, каква продан, хорааааааааа!

 2. Разравяйки историята, по повод 30-годишнината на 10 ноември 1989 г., и как необразования селянин от Правец е успял да оглави държавата за 33 години, се виждат интересни данни. Не че са изненадващи, те са известни, но в духа на бойкоборисовите грандиозни строежи и успехи, се натрапва сравнение с Вълко Червенков… Не само формално, с избуяващия култ към личността, макар и в нови условия.
  По време на управлението на Червенков, което е продължило 6 години, са построени:
  – Народната библиотека, Софийската опера, сградите на ЦУМ и Министерския съвет, Партийния дом, хотел „Балкан” („Шератън“), Полиграфическият комбинат и стотици жилищни сгради. Разрушеният от бомбардировките център на София е възстановен. Въведено е централно парно, с което отпада нуждата от въглища и дърва, поне из центъра първоначално.– Построен е язовир „Искър“ (известно време е носил името „Сталин)“ и още десетки по-малки язовири и микроязовири из цяла България.
  – Построени са неизчислен брой километри пътища и железопътни линии, до места, където никога не е имало влак и път с настилка (а не малки участъци по 5-10 километра, каквито непрекъснато открива Борисов).
  – Построени са заводът за антибиотици в Разград (работи и днес, приватизиран, изнася лекарства в 15 държави), завод „6 септември“ в София (закрит, произвеждал към края на соца по 15 хил. електрокари и мотокари годишно), химическите комбинати в Девня и Димитровград (и сега има работещи приватизирани на тяхно място), корабостроителен завод във Варна (да не се бърка с кораборемонтния, съществувал и преди това, където са строили малки съдове). Корабостроителният още съществува, приватизиран, но от десетилетия почти няма работа. Построен е Оловно-цинковият комбинат „Горубсо“ в Кърджали, започва строителството на Медодобивния комбинат в Пирдоп и др.
  Това строителство става при непрекъснат недостиг на средства и материали през 50-те години.
  Как са успели да построят толкова много в такъв кратък срок без сегашната техника? Като основен двигател свидетели от онова време посочват масовия ентусиазъм сред хората. Тогава населението на България е 7 млн. души, приблизително колкото е и сега.
  Нататък строителството продължава при следващия вожд, Живков, макар и с вече спаднал ентусиазъм – всеки режим рано или късно отблъсква. После Живков си отиде.
  Минаха 30 години от падането на комунизма, а България не може да се похвали с голямо развитие и с много придобивки, освен строителната вакханалия на Слънчев бряг, примерно, или в столичния кв. „Лозенец“, с празни стадиончета по европрограми в малки населени места, довършване на метро с европари (около 10 км от него построени още при соца), магистрали (които пропадат на третата година) пак с европари и др.
  И сега още се оправдават с комунизма. Тия дни например ваклата гербаджийка Деси Атанасова разви идеята, че заводът на „Фолксваген“ не дошъл в България, заради лошото наследство от комунизма, нямало инфраструктура, която те (ГЕРБ) сега строят.
  Комунизмът го няма от 30 години, а Борисов управлява от 10 (дърпаше конците дори и през 2013-2014, когато година и половина не беше премиер), преди това 4 години беше кмет на София…
  От друга страна самият Борисов казва за любимия си Тодор Живков, че „една стотна да построим, от това, което той е постигнал, ще бъде успех”. Нека Борисов се стреми към него, ама той комунизмът свърши. Просто новият Тато не трябва да пречи на инициативните, вместо да се прави на строител на всичко.
  А къде е ентусиазмът?
  Нещо не е наред в държавата.

 3. Крият голяма част от откраднатите пари от България и българския народ в ОАЕ и затова постоянно ходят там – за да ги наглеждат. Маскират визитите си като „официални посещения“ за търсене на инвестиции.
  Хем знаят, че руснаците и американците ще им ги вземат парите, пожелаят ли, както беше глобена една „тиква“ през 2016 г. с 400 милиона долара, преди президентските избори!
  Прости мутри, в цял свят се знае, че ако поискаш да инвестираш в България 400 милиона долара, например, ще ти поискат 200 милиона, само за да ти разрешат да инвестираш.
  Мутри! Нали така се строят и небостъргачите в София!!!
  А Дебелия си е купил ново имение в Дубай. В частния комплекс за милиардери Village Palm. Там щял да се барикадира и да се крие от руснаците. Сигурно и бомбоубежище си е направил… Излишни разходи! Нали американците като решат ще влязат вътре и ще го искарат с белезници!

  1. ето списък с банки където банкянски рашид Асавалт Паша крие кеша отмъкнат от 7милиона бг граждани и селяни
   LGB-Lebanon Gulf BANK LLC /ЛИВАН/
   QNB-Qatar National BANK /КАТАР/
   Burkhan BANK KUWAIT/КУВЕЙТ/
   The SAUDI British BANK
   SAUDI Europe / клон Париж /
   HSBC BANK MIDLE EAST
   CAIC Fund ,VolksbankLiechtienstein

 4. Що Боко да не е за коментар?
  Я го вижте как пламенно обяснява – „Преборихме чумата по оФцете и козичките.. Няма опасност вече за вашите животинки.. Да ни ги дадете и ний да ви ги гледкаме. Аз що IT-специалисти за оФчари съм преквалифицирал и осигурил.
  И елате да ми построите АМ „Черно Море“.. Как се договорихме, га мой Трайчо изгоря покрай басейна..“

 5. Ние от Четвърти километър започнахме да копаем за нефт.Вече сме близо до центъра на Земята ,ама още няма. В най -лошия случай като излезем от другата страна в Нова Зеландия ще докараме маори да опраят работата тука.

 6. Често (да не кажа винаги) езикът на тялото казва повече от думите.

 7. Тежкият поглед е на човек не знаещ банкянски. Оно му се пули и маа крайници, но дали плаши или обяснява, кой знае?

 8. Какво да прави „спецът по бъларистика“ като не знае арабски, английски или френски… и използва (body language), езика на тялото но поза типична за мафиот… Б.Б. иска да бъде „убедителен“ и разбран: дебелата ръчичка в стил заграбване, напренато лице, и наведено тяло…

 9. Тия щели да строят тръбопровода ?! Все си мисля, че тръбите ще са доставени от руснаците ( арабите едва ли имат и завод за такива) . Щом тръбите са руски се предполага и че технологията по поставянето и заварянето пак ще са руски. Щом и технологията е руска, залагам десет деноминирани и леко омазани бг лева, че реалния изпълнител( подизпълнител) ще е роден в русия и ще говори свободно руски. Боко дължи ресто на руснаците, предполагам че в момента обсъжда как да им го върне без да се усетят останалите….краварите. Боко да прави свой тръбопровод….руснаците няма да му позволят.

 10. никога до сега не съм коментирал боко …но няма как – ако мога да го срещна бих му казал следното – виж какво нещастно тъпо копеле !- за теб играта свърши- ти си персона нон грата на север и на запад, а западните ти балкани Тръмп ги даде на Гърция, тъй че да го духаш нещастен тъп корумпиран копелдак – и моли се да не те гръмнат американците че големи каши забърка ,а руснаците ще те шибат чисто гол и никакво белене не може да те спаси защото това няма как да се случи !
  …нещастен селяндур- Боклук !

 11. Кандидат-диктаторът, който вижда във всяко огледало народния любимец Пеевски, отишъл да види как работи истинската диктатура. Тaм зa кaквo прeгoвaря, cлeд VW и Хюндaй? Пeтрoл, рaфинeрия, клaдeнчe, хъб …. зa пяcък?

 12. Има една чудесна народна поговорка: „На стар краставичар краставици ще продава !“ е на снимката се вижда точно това, ама стария се чуди тоя толуп срещу него на търговец ли се прави или си е малоумен по рождение и кой го довлече чак до ОАЕ ?

 13. … колко е жалък боката … и с червения вълнен конец на ръката … и черепът му , … там отзад , дето трябва да е мозъкът му … празно ! , няма го !!! … Боже , и това нищожество кандилка България вече 10 години …. Боже , Боже , Боже ….

  1. пена на нане вуте, не знам какво се крие в този череп, ама този врат не е направен на гънки от салати тънки, ами от дебели мезета с плънки…
   Боже, защо ни наказваш все така вече 75 години да ни управляват селяни от Правец и от Банкя?!…

   1. Да ме прощавате, ама в 8 от тях ни управляваха още Херсонски джендъри и Мадридски тарикати.

   2. Исайчо, не си забравил, че съветник на Т. Живков беше твой сънародник, който веднага след 10.11. 1989 г. замина за държавата Израел за си получи персоналната пенсия, нали?

    1. Не съм го забравил, както няма да забравя и това, че всичките останали си бяха чисти българи…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *