Публикувано на 12.02.2008 / 17:32

Снимат продължение на “Бригада”

 

 

За продължението на станалия култов сериал “Бригада” се говореше отдавна, но сега тези слухове могат да станат реалност. Един от главните продуценти на проекта, председателят на Асоциацията на каскадьорите в Русия Александър Иншаков е потвърдил сериозните си намерения.

“Да, истина е”, съобщава Александър Иншаков и допълва: “Заедно с група съмишленици ние вече работим върху продължението на “Бригада”.

Засега не е известно кой ще бъде режисьорът, тъй като режисьорът на “Бригада” Алексей Сидоров неведнъж е казвал досега, че не иска да се връща към тази тема.

“Режисьор ще намерим – казва Иншаков – разбира се, много ни се иска да снима Александър, но той за съжаление цяла година напред е зает плътно с други проекти. А ние искаме още тази година да пристъпим към реализиране на проекта. Мога да кажа, че във филма ще се появят съвършено нови персонажи в изпълнението на нови актьори”.

Кой ще изпълнява главната роля в новото продължение, създателите на проекта не искат да кажат. “Е, ще има герои и от първата “Бригада”, но повече никакви имена и подробности няма да кажа”, казва още Иншаков.

Единият от изпълнителите на главните роли в “Бригада” Сергей Безруков не е словоохотлив на тази тема. “Ако Саша Белов играе в новия филм, то той е длъжен да се появи в съвършено нова светлина. Ще се появя в продължението само ако филмът се снима от режисьора Сидеров”.

Внимателен в оценките си за появяването на “Бригада – 2” е и Андрей Панин. “Оше нищо такова не са ми предлагали, когато ми предложат,         тогава ще мисля дали да приема, или не”.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Снимат продължение на “Бригада””

  1. ako ne e sas sergei niama da e interesen i ako o6te v na4aloto zapo4nat da davat novi artisti sa6to a de ne govorim 4e ako ne e v rusia niama da go gledam !!!!! iskami se tozi koito kazva na pogrebenieto v 15 seria „sa6a ne sam te predal az,bog vijda,ne sam az“ otnovo da mu e 6ev na ohranata!!!!!!

  2. Еее как не е честно Сергей Безруков да не участва в продалжението .. да филма е уникален любимият ми но без Сергей няма да е същото сички фенове са разочаровани че той няма да участва иначе просто нямам думи да опиша филма ..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *