Регистрация
Публикувано на 09.10.2018 / 9:52

СМЯХ! ВАКЛИН НЕ ДАЛ „ПОДКУПА“ ЗА ИВАНЧЕВА КОГАТО ТРЯБВА, ЩОТО СЕ ПРИТЕСНИЛ ДА НЕ ИЗФИРЯСА МАРКЕРА

ВАКЛИН - ИВАНЧЕВАОсновният свидетел срещу Иванчева никога не говорил с нея за подкуп. Ваклин отишъл в ДАНС, но се озовал в КОНПИ, после търсил кметицата, за да и се извини“.

Беше ясно отначало, че Иванчева никога не му е искала пари, а това, което на мен ми прави впечатление е, че е маркирал парите в ДАНС, преди да говори за подкуп. После се притеснил, да не изфиряса маркера – там е най- смешно….

Не е ли редно при предаването да следва арест, нали всички ги следят и слушат от службите, но е щял да изгори само Дюлгеров, а Иванчева изобщо и да не разбере, че му е ‘искала’ пари на тоя муньо.

Георги Дренчев

Коментари 40 за
“СМЯХ! ВАКЛИН НЕ ДАЛ „ПОДКУПА“ ЗА ИВАНЧЕВА КОГАТО ТРЯБВА, ЩОТО СЕ ПРИТЕСНИЛ ДА НЕ ИЗФИРЯСА МАРКЕРА”

 1. Питам сериозно: след като го хванат, че лъже, този не подлежи ли на някакво наказание?

 2. Съгласно българските Закони: Разплащанията в кеш са до 10 000лева….според Регламент на ЕС пък ножеш да носиш кеш до 20 000евра…..Въпросчето е КОЙ или КОЯ банка му е дала на този сладур парите в кеш и на КАКВО основание???? Защото ако сте ходили наскоро в банка да теглите по-големичка сума, почват едни филми: „За какво са парите, от къде им е произхода…..Там е заровено кучето, ама „прикриватурата“ не и изнася да повдигне тези въпросчета…..

 3. тва на снимката, тва ли Десната Лесната успя да направи от любимия, обичан бивш президент и сегашен опонент на лошото, неправилното и несъотвестващото на европейските норми за толерантност, разбирателство и задружен поход срещу обедняването, завишената рзболеваемост сред населението и завишената неоздравяемост на същото, всичко което се корени в неоптималната планировка на началото, прокарването на средата и пагубното отдалечаване на тунела със светлината.

 4. Некой ако Нед разбрал още така се врътка целата държава .
  Амин

 5. А кога е „трябвало“ да го даде? По поръчка на кого? Явно не на Иванчева?! Определено „няКОЙ“ му е казал кога и къде? Това нашите скапани съд и прокуратура ще го установят ли най-накрая?!
  Тези гробари не се ли чувстват малко неудобно и нагли да убиват и да се гаврят с дребнички и слаби жени?!
  Точно тези, които искаха толкова да въвеждат джендър конвенцията и самите те не спазват изобщо правата не само на жените, а и на личността… при все, че уж имаме Конституция, която уж била върховния ни закон?!

 6. Кметът на София Йорданка Фандъкова не е това, което изглежда. Нито е това, което чувате да се лее от устата й. Скромното, дори семпло поведение, е параван. Зад тази добре конструирана фасада боботи огромен механизъм, захранващ мащабни финансови интереси.
  Мирише на пари, на много пари

  Бюджетът на София е 1,433 млд лева. Със 105 милиона повече от предходната година и с над 200 милиона по-голям от този на МВР. Общината е теглила и 64 млн евро кредит от Европейската банка за развитие за инсталация за горене на преработен битов отпадък (RDF) в ТЕЦ „София“. Инсталацията струва157 млн. евро, като 60% от сумата ще дойде от оперативна програмата „Околна среда“. Парите ще се връщат 19 години от общинското дружество „Топлофикация София“. Това ни гарантира по-високи сметки за парно. Тайна е обаче кой ще харчи парите и кой ще контролира процеса. Други 90 млн евро общината е теглила за метрото. Центърът за градска мобилност (ЦГМ) харчи в момента 81 млн. лева заем, с който се погасяват стари задължения. Кой е натрупал тези задължения, къде са отишли парите – още една тайна. Нула прозрачност.

  Ако сравним бюджета на столицата, на глава от населението, с бюджетите на останалите градове ще предизвикаме масово недоволство, меко казано.

  Целият финансов ресурс на София е в ръцете на Йорданка Фандъкова. Кметицата. От нея зависят хиляди работни места, бизнеси, предприятия, социални програми, средства за култура, спорт и пр. Това е единия лост на нейната власт. Другият са обществените поръчки. Печелят се предимно от Джи Пи Груп, ПСТ груп, Главбулгарстрой, „Трейс“ и подразделения на Геотехмин. Неофициално Джи Пи Груп се свързва с шефа на Лукойл – България Валентин Златев. ПСТ груп пък се приписва на олигарха-депутат от ДПС Делян Пеевски. (Преди това тя бе свързвана с хазартния бос Васил Божков.) И Златев, и Пеевски отричат да имат нещо общо с фирмите. И наистина имената им не фигурират в Търговския регистър. Но пък и никой не е очаквал да регистрират на свое име фирми, които инкасират гражданско недоволство и гняв. А може наистина да нямат нищо общо, щом казват. Вервайте им. Фандъкова обаче е наясно кой кой е в тези фирми. Те подкрепят нея, за да „текат“ поръчките и милионите, тя гледа да е добре с тях, заради влиянието им в задкулисието и политическия т.н. елит. Заедно са силни.

  1. От Фейсбук страницата на Американското посолство (без редакции):

   Посолството на САЩ в София изразява шок и негодувание от убийството на журналистката Виктория Маринова.
   Призоваваме за старателно разследване, което да привлече извършителя/-ите под отговорност.
   Готови сме да предложим съдействие на властите, ако е необходимо, за да може извършителя/-ите да бъдат изправени пред правосъдието.

   The U.S. Embassy in Sofia expresses shock and outrage regarding the murder of journalist Victoria Marinova.
   We call for a thorough investigation which results in the perpetrator/s being held accountable.
   We are ready to offer assistance to authorities if needed to help bring the perpetrator/s to justice.
   П.П. Ако САЩ действително се включат в разследването, това означава, че ще пратят специални агенти на ФБР, както това стана в Малта. Там правителството бе принудено да го допусне, поради съмнения, че самото то е замесено. В резултат – изгоряха няколко висши политици, вкл. лидерът на опозицията, който също се оказа забъркан в рушветите.

  2. Фандъкова е основен лост на Бойко за корупционно владеене. Външността на Йорданка е на зализана тъпанарка, употребявана от властните й авери по разному както похотливеца Дол на публично място, на което тя не отвърна с гняв, а кокошо покорство. Бойко и пуска от комисионите и са си задруга в краденето. Иванчева опира пешкира за парлама, та да не е Фандъкова.

 7. Този лъже като сгоден циганин, крие си погледа, това е типичен измамник! Защо не се подложи публично на детектор на лъжата? Защо никой не пита откъде е първоначалният му капитал и как се урежда все с апетитни парцели? Това ли е образа за чист бизнесмен??
  Действията му говорят друго, поне това което се пише в пресата….

 8. Иванчева е утрешния кмет на София на мястото на Фандукова и то от раз….

 9. И ДОКОГА ЩЕ Я ДЪРЖАТЕ ТАЯ ЖЕНА НЕДОКАЗАНА У ТЮРМАТА , ДОКАТО Я УБИЕТЕ ЛИ , САДИСТИТЕ ИИЗВЕРГИТЕ И УБИЙЦИТЕ ГИ ПУСКАТЕ……………..ДА ВИ И У МАФИЯТА НЕЩАСТНА ,ИЗРОДИ

  1. То да беше само тя в тюрмата влизат повечето невинни или кокошкари а едрите криминали повечето успяват да избягат. Тиквата кеф ли му е да убива, обира и праща невинни зад решетките където е неговото место

 10. Отговора на всички въпроси се крие в казуса „,Кой му е дал на тоя елементарен човек да върти такива пари“.
  Като го слушаш става ясно. че е първи ешелон Калинка..

  1. Ти нормален ли си ?!?!? Кви пари върти ???? ……… Вадят го посред нощ от леглото по пижама да подпише каквото трябва, дават му 5 лева за боза и банички и до следващият път ……. Това е целия му бизнес

 11. СМАЯНИ СТЕ , ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ РЕАЛНО КАКЪВ ПЪЛЕН ТА@АК СА НАШИТЕ СЛУЖБИ /МВР, ДАНС, СИВИТЕ …./ . ТАМ ОСТАНАХА ДА РАБОТЯТ ЕДНИ НЕКА@@РНИЦИ ….. ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА НЕ МОГАТ ДА СЪОБРАЗЯТ И ДА ОРГАНИЗИРАТ …. ИЗДИРВАНЕТО ИМ ГО ЗНАЕМ ВЕЧЕ … НАЗНАЧАВАТ СЕ ИЗВЪРШИТЕЛИ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КОИТО ДА ПРИЗНАЯТ ДОКАТО МИНЕ „ЖЕГАТА“ …… ИМА РАЗБИРА СЕ, ТУК ТАМ ОТДЕЛНИ СЛУЖИТЕЛИ, КОИТО СА КАЧЕСТВЕНИ, НО ТЕ СЕ ДЪРЖАТ СМАЧКАНИ НА НИСКО НИВО И ГЛЕДАТ ДА СИ ДОСЛУЖАТ ДО ПЕНСИЯ

  1. След като момчета и момичета едва завършили с тройки ги назначават в ДАНС я като шофьори на шефове,я на сладка и нищо неструваща службица,които след 2-3 години стават инспектори…шуробаджанащина!Останали са малко качествени служители за

   1. Там са само внуци и други семейни връзки на богоизбраните дърпащи сицимката зад завесата

  2. След като момчета и момичета едва завършили с тройки ги назначават в ДАНС я като шофьори на шефове,я на сладка и нищо неструваща службица,които след 2-3 години стават инспектори…шуробаджанащина!Останали са малко качествени служители за „ФОН“ на негодните,незнаещи и неграмотни!Как от такива ДАНС-аджии,да очакваме анализи и компетентност?!Направиха всичко възможно да съсипят службите!Службите ги съсипаха тези,на които преди 21 години в устата им беше само думата „ченгета“!Костовите и Атанасовите боклуци!!!

 12. за този няма ли детектор на лъжата?Нито веднъж не поглеждаше камерата при едно интервю.Достоен гербер-лъжлив и крадлив!За 70 хил ,нескопосано измислен повод и без присъда-вече 7 месеца истински затвор- за милиарди,откраднати от тиквите- нищо!

  1. Когато никой не вярва за нищо на държавата, или властта се сменя, за да се върне доверието, или всяко събитие се превръща в истерия… Добри Божилов http:www.komentari.com201810blog-post_9.html#more

  2. ..A TZV.TZV./,,ZAM.SHEF,,NA ,,EVROPOL,,..HA/HA!..S PREVODACH..AKAL SHTE DAVA ,,MODERATORAT,,NA KORUPCIJATA/,,SHESTAKAT,,OT S.SHUMA!

 13. Този момък силно се компрометира, противоречи си, изобщо – пате в кълчища. Всичко около Иванчева е нагласено, Марковски ще ги разбие на пух и прах. само жалко за двете жени, съсипаха им живота.

  1. ..kazvat ,che Markovski e,,chovek,,na B.B..Toy i ,,adv./uregdacha,, Lachezar Takov,sa edni ,,visoko /plateni shmekeri,,,raboteshti poveche ,,za Dargavata,,/deto ja zanema/otkolkoto za ,,klienta si,,..

 14. дуфалак, дуфалак - вчера аках днеска пак (О. Гиржикоф) каза:

  Вече по два пъти на ден. И пак, и пак, и пак. Акам всеки ден от години

 15. дюлгеров е искал подкуп от ваклин, ваклин му е дал подкуп . защо съдят иванчева ?

 16. Поредното потвърждение за твърде късата резервна скамейка на герберастите, щом на тоя мухльо разчитат да компрометира кмета на Младост.
  Той компрометира, излага и прави за смях самото „мероприятие“, предприето от дансове, компири, цацатура и тем подобни крепители на шайката на банкиста.

 17. Смях, смях, ама Иванчева и Петрова стоят закопчани с пранги н’ам си колко месеца вече, а строителната мафия се е развилняла като хамериканско торнадо из Софето…!!!

  Дааа…!!!

 18. ами изфирясва пущината, взимаш си касовата бележка, сгъваш си я старателно с хастара навътре, щото да не си говорите празни приказки с некое и друго мополче, я общинско, ч държавно, я частно – идват ти едни колекторчета и искат пари? що бря – хайде хадвокате – да, ама доказателствен мат’рял йок! мастило нанайси феродо…
  що да се отмацат и отмиришат на човеко кинтиту – само не знам как минус 70 000 оборотен ли, собствен ли кепитъл си върти бизнесо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>