Публикувано на 14.08.2019 / 8:47

СМЕШКОВЦИТЕ КРИБАДЖИИ: „ИМА МАСОВО ЗАВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В АВТОМОБОЛНИЯ БИЗНЕС…“

крибПо нова домусчиева телевизия председателят на домусчиевата КРИБ Евгений Иванов.

Хакнали му компютъра, ти да видиш, и той отговорил на хакерите: „С терористи не преговаряме“, въх, смелчагата. Водещата плахо, плахо, пита, ама тъй плахо, че да не я уволни Домусчиев – сигнализирал ли е прокуратурата, а крибаджията вика, че било „трудоемък процес“.

Обаче. Поне сто пъти похвали прокуратурата, то хвалби, то чудо.Сигурно я хвали тъй прокуратурата този човек, щото не пипа шефа му Домусчиев. И си е за хвалба туй бездействие.

Накрая изрече и изуменото: „Има масово завръщане на българи, включително и в автомобилния бизнес…“.

Де го тоз автомобилен бизнес, не разбрахме, нито пък сме усетили „масово завръщане на българи“, но това е новата лъжовна мантра.

За нея прочетете тук!, където Кеворк Кеворкян ги е направил на шопска салата: ОТ УМРЯЛ ПИСМО.

Afera.bg

Коментари 8 за
“СМЕШКОВЦИТЕ КРИБАДЖИИ: „ИМА МАСОВО ЗАВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В АВТОМОБОЛНИЯ БИЗНЕС…“”

 1. Долно ченге от ДС кочината. Първо слухтя и се ояде по посолствата, а сега върши същото в КРИБ

 2. Абе хора, абе българи, до кога още ще търпим тези капиталистически изроди???До кога още ще бъдем роби???

 3. Агент „Камен“, подвизаващ се в обществото като видния икономически анализатор Каролев, заяви, че бедните в България били много малко. То било усещане, а не реална бедност. Незабавно като прочетох умозаключенията му, ми се появи усещането за наглост и измекярщина. Сътрудник на Държавна сигурност, допринесъл за 800 дни Неговото Величество и компания да се оправят, сега от пиедесталът си на политик, който винаги се нагажда, обяснява, че имало усещане, а не реална бедност.

  И така ми се иска да го закарам в някой малък български град или село и да види как хората не могат да си позволят да купят нови дрехи на децата си, да го заведа в магазините за дрехи втора ръка или в офисите за бързи кредити, които дават заем „до заплата“, за да си платят работещите сметките. Или пък да го оставя с доход от 600 лева на месец, наем и сметки, и да го питам какво ще усеща в края на месеца. Не се и съмнявам, че усещането ще е доста ръбато и дебело.

  И тъй като икономистите обичат да се обосновават, да посочим някои факти. Всеки втори българин е енергийно беден и не може да си позволи да се отоплява и да ползва ток или парно, колкото са му необходими. 37 % енергийно бедни в България срещу 8 % средно за Европейския съюз /по данни на Евростат/. Масова практика е цели семейства зимно време да живеят в една стая, за да пестят от ток или пък да спират парното и цяла зима да ходят с палта из дома си. По този показател сме на последно място в Европа. Факт.

  Бедните в България са 1/3 от населението и то по нашите индикатори. България е страната в ЕС с най-много хора, живеещи в риск от бедност и социално изключване – 2 млн. 767 хиляди или 39%. Срещу 22,5 % средно за ЕС. България е на първо място по бедност в Европейския съюз /пак данни от Евростат/, като тенденцията е за увеличаване на броя им. И не е усещане за бедност, а тези хора живеят в тежки материални лишения. Най-тежко са засегнати децата, като пак по данни на Евростат почти половината от децата в България са бедни и растат в лишения.

  И дори да не гледаме статистическите данни, вижте колко много работещи бедни вземат бързи кредити, за да си платят сметките. Вижте хората, ровещи по кофите за боклук. Вижте младите семейства, които купуват на децата си кисело мляко на промоция по 35 ст., в което няма никакво мляко и ги хранят с вредни и пълни с химикали евтини храни. Вижте броят на самоубийствата в страната поради мизерия и кредити.

  Усещане ли? Може за Агент Камен това да е само усещане в скъпия му софийски апартамент. Но за хората в България това е жестоката ежедневна реалност, в която живеят. И е нагло да твърдиш подобни неща, когато си един от тези, които са били в управляващата шайка, ограбила България!

  Усещане за наглост!

 4. “Тъй върви светът! Лъжа и робство
  на тая пуста земя царува !
  И като залог из род в потомство
  ден и нощ – вечно тук преминува.
  И в това царство кърваво, грешно,
  царство на подлост, разврат и сълзи,
  царство на скърби – зло безконечно !“

 5. През 2011 Волен Сидеров беше изчислил че ГРАБЕЖА който западните компании извършват чрез ЕРП тата МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ ДЪНДИ ПРЕШЪС ИЗНАСЯТ ТЪРГОВСКИТЕ ВЕРИГИ и т.н. възлиза над 28 МИЛИАРДА лева годишно. ОНЗИ ден ПРОСТИЯ УЙ АВТОМОБИЛОСТРОИТЕЛЯ на завода за летящи чинии и автомобили на полЕната в БАНКЯ обяви че имаме ИЗНОС за първите шест месеца на стойност над 28 МИЛИАРДА лева. Значи по времето на НЕКАДЪРНИКА и НЕГОВОТО ЕДНОЛИЧНО НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ ГРАБЕЖА Е СТАНАЛ ДВОЙНО ПО ГОЛЯМ „сиреч“ НАД 30 МИЛИАРДА ЕВРО.
  Важно е обаче друго ПРАВИТЕЛСТВОТО НА УГППП СИ Е НАПРАВИЛО *ГАЛЯМА РЕКЛАМА *С ФОЛКСВАГЕН след което го изпрати в Измир при Ердоган в Турция. После си направи и ПРЕДИЗБОРНО и другата с ХЮНДАЙ МОТОРС него пък пратиха в Вараждин Хърватия. Туристите бягат от нас и отиват в Гърция и Турция. ЕМИГРАНТИТЕ се връщат но не българските и ще ги разселват в „задните дворовете“ и затова избиват ПРАСЕТАТА защото пречат на интеграцията . След като ПРЕЕБА РУСНАЦИТЕ за ЮЖЕН Поток и АЕЦ и те отидоха в Турция чий УЙ диреше ОНЗИ ден ЧЕРНИЯТ ГЛИГАН с Бялата Риза с навитите ръкави и синята ВРАТОВРЪЗКА в Туркменистан да се договаря С Медведев ?! Сега на дневен ред се появи нова ПРЕДИЗБОРНА залъгалка сиреч
  ^*ГАЛЯМА РЕКЛАМА ^* Япония и Японците. ВРЕМЕ Е тях да оправим както направихме с ФОЛКСВАГЕН и ХЮНДАЙ и ЛОКХИЙД МАРТИН и РУСНАЦИТЕ!?.
  НАРОДЕ???

 6. Тоз чиляк Генчо ДС-то от дете си беше пинтия , в СССР го учиха – недоучиха , после в щатите го окепазиха хептен .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *