Публикувано на 12.08.2019 / 22:19

СМЕШЕН Е БИЛ ВИНАГИ, СЕГА ВЕЧЕ Е И ЖАЛЪК!

БОЙКО БОРИСОВСмешен е бил винаги, сега вече е и жалък!

Не съм много навит с моите пари да плащам командировките на Шут.

Като се прави на малоумен, да си плаща и да обикаля колкото иска!

Пламен Стоянов – Дамбовеца

Коментари 22 за
“СМЕШЕН Е БИЛ ВИНАГИ, СЕГА ВЕЧЕ Е И ЖАЛЪК!”

  1. Не, уважаеми, не! Идиотите сме ние, че допуснахме един престъпник да определя съдбините на държавата вече ДЕСЕТ ГОДИНИ! Прав беше оня за процента дебили…

 1. той не просто се разхожда а влачи със себе си луди крави като беновска да му отразяват мъдростите

  1. Не обиждайте КРАВИТЕ са кротки животни.Тези около ПРОСТИЯ УЙ са ДИВИ ПРАСЕТА ПРЕНОСИТЕЛИ И ПРИЧИНИТЕЛИ НА ЧУМАТА която унищожи българската държавност за последните 10 години най вече. ТОВА Е ГРУПИРОВКАТА УГППП СИРЕЧ (УЙОВЕ ГЕЙОВЕ ПРОСТИТЕ ПУТКИ ПРОСТИТУТКИ). ФОЛК’БАЙ’ХУЙ’ВАГЕН’ДАЙ слогана на новия завод за летящи в небесата ЧИНИИ и автомобили произведени и ГАРАНТИРАНИ ОТ ГЕРБ ЕООД по реклама и лиценз на ФОЛКСВАГЕН ГРУП И ХЮНДАЙ МОТОРС. 2 в 1

 2. Така е. Като позволихме на една шепа кгб-садисти и една банкянска тиква да ни управляват, това е полжението.

 3. за какви командировки да си плаща говорим?Основният въпрос е кога ще плати за унищожението на Държавата и убийството на един Народ,за да запази тиквата властта още малко?
  Кога най-после ще го изправим, Ние, пред съда,Народния Съд?Защото Ние сме му делегирали власт и Ние трябва да го съдим,ако не изпълнява волята на Народа.Не той да ни заплашва?Кога?
  П.П. Е все пак къде е този истински Народ?

 4. Няма ли африканска чума за тази дебела банкянска свиня която само кмета на Симитли може да чука.

 5. 2009 Гданск.. Първа среща на Боко ПЪРВИ с Путин:
  „Путин – “ Ето Бургас – Александруполис, за който си спомнихте, го обсъждаме много години. А става дума за 280 км. Ние вече построихме нефтена тръбопроводна система от Източен Сибир до китайската граница, това са 1500 километра… И в скоро време ще доизградим до Тихия океан – още 2 000 км… А започнахме преди две години. А обсъждаме Бургас-Александруполис 7 години. Кажете ни просто “Не, и толкова!” – и ще затворим тази тема!
  Българският премиер смаян мълчеше. Замълча, забравяйки да преведе последното изречение и преводача на Борисов.
  – И ще затворим темата – повтори на преводача руският премиер. – Ама че работа! След всичко днес трябваше аз да заспя, а не вие!“
  И сега след 10 години – Боко ТРЕТИ пак – ще, ще, ще, ще, ще… Турски, ръб Балканче, Белене..
  Ще, ще, ще, ще, ще, ще…Коментар на OWE

 6. Гледах репортажа…. и когато Борисов започна да плещи за зоната Черно море за фериботи, платноходи, газови тръби- смених канала. Простоия. Излагация. Медведев мига на парцали и се чуди преводачката в ред ли е, да не се е чалдисала нещо. А нашия плещи та се носи, дали си вярва незнам, но знам, че аз не му вярвам. И се срамувам от него. Не знам как обаче американците не ги е срам от него, при положение, че са прекрасно информирани и го подкрепят.

  1. Ми как няма да го подкрепят амариканците – такива дебили са им „на воле“ …… Винаги готов да продаде Родината си, само и само да е пред камера и да изкяри долари …

 7. МУТРАТА ГЛЕДА КАТО ОСР@Н ДЕБИЛ.ТОЯ МУХЪЛ ОСРАМИ И ОСР@ И НАРОД И РОДИНА ПОЦЕЛИЯТ СВЯТ И КИТАЙ.НАРОДЕ,НЯМА ПРАСВТА НО НЯМА И КОЧИНА.

 8. 2009 Гданск.. Първа среща на Боко ПЪРВИ с Путин:
  „Путин – “ Ето Бургас – Александруполис, за който си спомнихте, го обсъждаме много години. А става дума за 280 км. Ние вече построихме нефтена тръбопроводна система от Източен Сибир до китайската граница, това са 1500 километра И в скоро време ще доизградим до Тихия океан – още 2 000 км А започнахме преди две години. А обсъждаме Бургас-Александруполис 7 години. Кажете ни просто Не, и толкова! – и ще затворим тази тема!
  Българският премиер смаян мълчеше. Замълча, забравяйки да преведе последното изречение и преводача на Борисов.
  – И ще затворим темата – повтори на преводача руският премиер. – Ама че работа! След всичко днес трябваше аз да заспя, а не вие!“
  И сега след 10 години – Боко ТРЕТИ пак – ще, ще, ще, ще, ще… Турски поток, ръбче Балканче, Белене..
  Ще, ще, ще, ще, ще, ще…

 9. При всяка голяма криза в България, когато стане напечено, Борисов заминава на поредната екскурзия по света. Няма ли кой да сметне колко милиона са похарчени за разходките на Борисов и компания в чужбина? И каква е ползата от тях за българските граждани. То само с празнодрънкане, евтини лъжи и обещания преди избори държава се не ръководи. Трябва и акъл. В членката на ЕС и НАТО България, пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна, пълно с бездомници и просяци, правителството се моли на западни ивеститори да дойдат да открият заводи да им работят българите за жълти стотинки, а СИКаджията тръгнал да инвестира в други държави – смях в залата…

 10. Прав си Пламенен?! Вече ИМАМЕ това КОЕТО ИМАМЕ и виждате това което виждате. Системата отчете ГРЕШКА. Да ама не ..ТОВА са думите на БАРНИ РЪБЕЛА на ПРАВОТО белия хакер с обърнатия ГЪЗ ПАРДОН ФАЙЛ.
  Вече ИМАМЕ и единица марка на измерване на ЛЪЖИ ПРЪДНИ И ПРОСТОТИИ и това е един ПРОСТ УЙ. ТОВА имаме като единица мярка за измерването на лъжи пръдни и простотии.. един гол и бос ПРОСТ УЙ .КОНГРАЧУЛЕЙШЪН.

 11. DAMBO,AKO ZNAESH OSHTE KOLKO MNOGO,,BOKOLIZCI,,I,,GERBEROBOKLUCI,,E ,,ZAVEL S NEGO,,…I VSICHKI SA S,,KOMANDIROVACHNI,,PO 200EURO,,DNEVNO,,…PLJUS,,EXKURZIJATA,,!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *