Публикувано на 05.07.2008 / 14:46

Слънчев бряг и Елените без ток, туристите бесни,бензиностанциите блокирани

 

 

Хотелиери,ресторантьори и летовници са в невидение какво става. Има заседнали асансьори в хотелите, а хладилниците в питейните заведения и хранителните магазини се размразиха. Летуващите масово недоволстват и смятат да съдят турооператорските фирми, които са ги докарали в Слънчев бряг. От пресслужбата на ЕВН мълчат, но наш източник от самата компания довери, че става въпрос за избили елизолатори и частично разкъсан възлов проводник. Да, обаче няма кой да го каже на хората, които са силно обезпокоени. В момента курортният комплекс е гъсто населен, близо 180 хиляди са почиващите там. Това е една от поредните големи издънки на австрийската фирма свързани с преустановяване на електроенергия.

 

Всички бензиностанции в рамките на комплекса не могат да обслужват клиентите си поради спрения ток от енергото. Образували са се огромни опашки от коли. Много от тях нямат достатъчно гориво за да сигнат до Поморие или Бургас за да заредят. Липсата на ток поради огромната авария в Слънчев бряг, Елените и Равда връзва тотално ръцета на бензинаджиите и желаещите да заредят. Те са меко казано бесни на енергомонополиста, който така и не прави инвестиции за нова подстанция в най-големия наш комплекс по Черноморието. Токът идва за кратко и пак спира като нанася непоправими щети заради токови удари и високо напрежение. "Издънката е голяма"признават от община Несебър.


Росен Петров

Коментари 0 за
“Слънчев бряг и Елените без ток, туристите бесни,бензиностанциите блокирани”

  1. I kakav im e problema,vsqka uvajava6ta sebe si firma za prodajba na petrolni produkti ima generator za tok,to4no za takiva situazii!
    E pone sega 6te imat opravdanie ,4e im see provalil sezona:)))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *