Публикувано на 27.04.2020 / 17:58

СЛУШАЙТЕ УБИЙСТВЕНАТА ИСТИНА ОТ ДОЦ. МАНГЪРОВ! ИГНОРИРАЙТЕ РИЗОВА, ДЕТО СИ ЗАЛЯЛА ТЕЛЕФОНА, И НЕКРОФИЛСКИЯ ЩАБ, И ЧУЙТЕ ИСТИНАТА! /ВИДЕО!/

СЛУШАЙТЕ ИСТИНАТА ОТ ДОЦ. МАНГЪРОВ! ИГНОРИРАЙТЕ РИЗОВА, ДЕТО СИ ЗАЛЯЛА ТЕЛЕФОНА, И НЕКРОФИЛСКИЯ ЩАБ, И ЧУЙТЕ ИСТИНАТА! /ВИДЕО!/Интервю с доц. Мангъров по bTV в предаването „Лице в лице“.

Слушайте истината от доц. Мангъров, игнорирайте Ризова, дето си заляла телефона със спирт и той блокирал, игнорирайте и некрофилския Щаб!

„Проблемът Ковид 19 е всякакъв друг, но не и медицински! Чакахме пикове, камиони с трупове – не дойдоха. Не се крийте под креватите, живейте нормално, спекулира се с бройка на умрелите, а снимките от света не се знае доколко са достоверни…“.

Убийствено интервю на Мангъров, което развенча всички лъжи и манипулации на т.нар. Щаб и как Бойко Борисов го е страх, страх да носи отговорност!:

Цялото интервю гледайте тук:

https://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/doc-d-r-atanas-mangarov-koronavirusite-ne-sa-prigodeni-da-zhivejat-sred-choveshkata-populacija.html

Afera.bg

Коментари 83 за
“СЛУШАЙТЕ УБИЙСТВЕНАТА ИСТИНА ОТ ДОЦ. МАНГЪРОВ! ИГНОРИРАЙТЕ РИЗОВА, ДЕТО СИ ЗАЛЯЛА ТЕЛЕФОНА, И НЕКРОФИЛСКИЯ ЩАБ, И ЧУЙТЕ ИСТИНАТА! /ВИДЕО!/”

 1. Никой от „властимащите“ не обича УМНИТЕ и КАДЪРНИ хора…..Те са като вирус за властта……Еле пък в България.Тук хора като Мангъров са плюти и отречени- защото казват истината.На „Богопомазаните“ им трябват простаци и бушони като всички събрани под шлифера на Бащицата- в т.число и Т.нар.“ЩАБ“……….

 2. Я ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО КАЗВА ЕДИН ИТАЛИАНСКИ ДЕПУТАТ –––––––- http://skandalno.net/%d0%b4%d0%b5%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b0%d1%82-%d0%be%d1%82-%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82-%d1%81%d0%bf%d1%80-184176/comment-page-1/#comment-565045 –––––––– КОПИРАЛ – СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ – https://www.stefan-tcholakov.eu …………….

 3. Опитах се да обясня, защо позицията на доц. Мангъров е такава от научна гледна точка. За съжаление обяснението ми се оказа дълго и беше свалено от модератора. Истината е, че ни мамят в цял свят,т. е цялото човечество. Не е за първи път. Вирусите са били винаги – и в миналото, и сега и в бъдеще в нас. Те са РНК и са с присъединени – май най-точно казано с асоциирани, към тях молекули на амино киселини, пептиди и поли пептиди, соли, и задъбжително вода. Те живеят в нас в симбиоза.Не можем едни без други. Ваксина срещу тях няма. Има и са възможни ваксини само срещу бактериите. Доц. Мангъров е прав. Дано има късмет и не го убият. Поздравления на доц. Мангъров за смелостта му и верността към истинската наука. Поклон.

 4. Доц. Мангъров има смелостта да каже истината. Това, което премълчават всички вирусолози е, че:
  Вирусите са РНК и като РНК задължително имат асоциирани към тях молекули от вода, амино киселини,
  пептиди, белтъци , минерални соли и др. вещества – част от средата, в която се синтезират. Те живеят в симбиоза с човека(живата материя) и нито човека (живата материя), нито те могат един без друг. До сега всички случаи на умрели се дължат на други, тежки заболявания.Никой лекар не може да постави диагноза на един болен, че ще умре на еди коя си дата, в еди колко си часа-минута-секунда.Няма такъв лекар на света, който да направи(постави) такава диагноза.Дори при отравяне с най-силните отрови не може да се даде такава диагноза. Това е възможно само при убийство с куршум от упор.Същото е било и при грипните епидемии до сега. Нормално е, когато в един организъм попаднат по една или друга причина по-голям брой вируси от нормалното равновесие е имунната система да реагира и да ги доведе до истинското им равновесно количество. В този случай те действат като катализатор за размножаването на даден вид бактерия, като увеличават експонциално количеството им(на бактериите). Тогава, ако по една или друга причина организмът е отслабен, със срината имунна система, се появяват тежките варианти на бактериалните болести. Това е истината от гледна точка на органичната химия като правило, норма и закон.Ваксините, ако се погледне обективно, а не търговски, са предназначени за противодействия на бактериалните заболявания. В момента се прави доста успешен опит в превръщане – зомбиране на човечеството в зомбита. Реално и днес имаме неоробовладелско общество и са налице неоробовладелци (глобалистите) и неороби – огромна част от човечеството и тук та ме някой свободен гражданин.Разликата между времето на древна Елада и днес е само в нивото на оръдията на труда, оръжието и транспорта, науката и техниката и липсата на вериги, които намаляват производителността на труда. Но това не е достатъчно на съвременните робовладелци. На тях им е нужно хората да са зомбита, дори ако има как да ни превърнат в биороботи и да им работим по 24 часа 365 дни в годината. Това е истината за съжаление и тя не е никак розова. Намерете и прочетете книгата на Александър Беляев
  „Властелин на света“ и ще разберете какви са целите на нео робовладелците, извинявам се глобалистите. Дано не решат да убият доц. Мангъров. Голям проблем им е на политиците от всички партии – парламентарни и извън парламентарни партии този човек. Не знам как човечеството ще се справи с тези психично, шизофринично болни олигарси-глобалисти за да оцелее.

  1. Както е ясно на всеки с поне една гънка в мозъка – „човечеството“ нито може, нито иска да се справя … То си вегетира! Някак … Косумира … Например, има щастливци в българия, които са доволни, че могат да ходят на работа и до хранителния магазин. Другите, дето им загробиха дребната далаверка – да го духат ли?! Какво друго му трябва на човек?! Полунелегално – ще иде на гости , за да … В градинката пред блока – живот! Децата си играят, хората пийват бира с райония полицай и идилията е пълна!

  2. ……..“Не знам как човечеството ще се справи с тези психично, шизофринично болни олигарси-глобалисти за да оцелее“………Има РЕШЕНИЕ-7.62 мм и малко напалам……

 5. Ако има въпрос като: „добре, как са се излекували тогава от ковид-а толкова много хора?“ Отговорът е единствен и го дава много точно д-р Мангъров, „просто им минава“, защото така става и при много други вирусни заболявания. Това е характерно и при ковид-19.

   1. Но, в Банкя се раждат корифеи по биология и най-вече по вирусология …

  1. Виолета, има малък брой изключения. Стабилно битуват няколко (даже не са десетки) вирусни щама, които са устойчиви и не мутират съществено (например – бяс). Срещу тях има ваксини, даже и някои успешни препарати (лекарства). Това, обаче е капка в морето от вируси … Човечеството си живее с тях от както свят светува! Идват нови – преболедуваме, правим антитела и чакаме новата мутация. Тазгодишната истерия, както отбелязват доц. д-р Мангъров и още маса световни учени, няма МЕДИЦИНСКИ причини! Кучето е заровено в друга барака!

 6. Искам да поздравя униформения генерал за издръжливостта му, вече повече от месец да повтаря ката ден едни и същи тъпотии. Този човек би бил по-полезен на НСИ, отколкото на ВМА. Извън поздравленията искам да му обърна внимание, че никаква болест не може да бъде излекувана без специфични за нея лекарства. Ако така лесно се лекува, както го прави генерала нямаше да остане нелечима болест за медицината. Но вероятно това се случва само в голата му глава. За лекуване на ковид-19 все още още не е открито лекарство. Така наричаното „лечение“ на заболялите е с палиативни средства, т.е. за облекчаване на страданието но не и лечение. Иначе нямаше да умират хората.

 7. В ограниченото Тв време доц. Мангъров се опита поне малко да ограмоти Киризова, ама на човек който не знае как да си почисти телефона… За Главният лъжец на републиката остава да си напише „дисертацията“!!!

 8. Не гледай глупаците, изкатерили се на властовата стълбица и говорещи нелепици! Не слушай тъпите въпроси на проституиращите мисирки, на които зеленото чудовище отговаря дълго и напоително. А на умните, важни и основани на данни въпроси, зададени от не-мисирки, нацупен нагло не отговаря и препраща към Курумбашев!
  Тоя кандидат-президент е по-тъп, по-прост и по-нагъл даже от тапетния герой – предишното магаре на Боко!

 9. Не случайно мисирката е поканила доцента. Властта се чуди как да излезе от създаденото положение. Скоро и други с подобно на неговото мнение ще ни говорят от телевизора. А нощния некромант е на пързалката.

 10. COVID-19: глобална конспирация с епични пропорции

  Ще бъде ли арестуван Бил Гейтс заради коронавируса?

  Изведнъж се оказа, че има достатъчно материали, че Бил Гейтс е пряко свързан с разработката на новото биооръжие COVID-19.
  Беше доказано, че коронавирусът е подготвен на територията на четири страни – САЩ, Англия, Австралия и Израел.
  Експерименти се правеха и на територията на Грузия и Украйна. Но основната база е в САЩ и Англия. С това са свързан Бил Гейтс и Сорос.
  По този начин „дълбоката държава“ е представена от две фигури – Гейтс и Сорос. Но има и други.
  Да припомним, че Бил Гейтс е един от най-богатите хора на света.
  Появиха се данни, че коронавирусът е разработван още през 2015 г. при Обама. Разработката се е водила в Северна Каролина, в Харвард и в лабораторията на Арканзас и е била финансирана от ЦРУ.

  1. Беше доказано… от кого „беше доказано“? Моля ви, престанете с тези вулгарни световни конспирации.

 11. Кво става,бе,защо спря тока във Варна,да не доди края на света? Отдавна не беше спирал.

 12. „Щабът го е страх. Борисов го е страх. В такива моменти политиците трябва да могат да носят отговорност. Ако не могат, да си ходят.“, заяви доцент Мангъров в интервюто. Каква радост предизвикват подобни слова на един истински професионалист в своята област, за разлика от цялата камарила калинки, навели се пред силните на деня. А тях няма нужда повече да коментираме, защото за 10 години всичко вече е казано и написано. Остава само да се действа…

  1. ,,BARCELONSKATA,,!!! KRADLIVA TIKVA,KATO SE HILI PO TV,UMIRA OT STRAH,CHE SLED ,KRAJA NA KRIZATA,,PO,,OFICIALNI SIGNALI,,I ,,DOKUMENTI,,ZA OTKRADNATI OT,,PRAVITELSTVOTO NA GERB,,…10 MILJARDA EVRO!!!,SLED ,,OBVINENIJATA ,,V EVROPARLAMENTAOT GRATSKI DEPUTAT,DOKUMENTI ,,PREDOSTAVENI,,OT VASIL BOGKOV,LAURA KJOVESHI,OLAF I DORI..AMERIKANSKOTO PRAVITELSTVO MOGAT…DA MU,,TURNATNOGA,,..

 13. Така си е.Все пак някой знаят от този сайт че определена агенция отрови един лидер на една Азиатска държава със Цианкалий,човек,лидер който е роден на 8 Януари.Хвасон ще удари до дни една държава която със десетилетия се опитва да пороби целият свят.Скоро ще се разпадне тази държава,и такива „манипулирани хора“ точно от тази държава ще моли за милост

  1. Ти от 4-ти километър ли си?! Пиши ми на лично – ще ти обадя в коя стая съм!

 14. Делян мина 3 млрд лева богатство, а вие се занимавайте с короната. Нов канал е тръгнал от Винпром Пещера за арабите. Затова удариха и Миню Стайков :):):) айде дерзайте

  1. Ми, пий си пещерска гроздова, има и отлежала … В интерес на иснтината, може да им се довери човек! Глава не боли, спиртът им е истински, а ароматите – качествени! Цялото ВИХИПИХИ във Филибето работи за тях!

   1. Пещерска, даже и отлежала, и на „аванта“ не кусам. Предпочитам „Кехлибар“! Толкова, години, едно и също качество, това заслужава едно и също отношение! Ако, е на М. Стайков, значи и той е направил едно добро дело…..

  2. …,,LICA,,SLUGBI,,I PARTII ,, STOJASHTI ZAD,,MINJO APASHA,OTDAVNA,,NE PEJAT V HORA,,…TUK SE ISKA BIZNES,NE OTKUPVANE!300 000 LV.DO SEGA E PLATIL SAMO NA ADVOKATITE SI..TE SA,,NA DALAVERA,,..

 15. Така, доц. Мангъров изразява мнението на световните вирусолози, имунолози и инфекционисти, взети заедно и накуп! Но, на тях не им дават думата! Нито ги включват в щабове! Някакви извратени душички, пишман политици – станаха вирусолози! Не съм привърженик на „световната конспирация“, ама се размириса много, поне, за тези, дето имат обоняние …

 16. Тази вечер в едни новини коментираха как ще продължи и завърши учебната година. Бяха интервюирали майки, които категорично се обявиха против децата да тръгнат на училище, колко рисково щяло да бъде всичко, как ще се зразят и ред подобни глупости. Масово народа е много е уплашен, страх го тресе отвсякъде, с две думи властта постигна своето и ще продължи да прави каквото си иска!!!

  1. Биби, приятелю, ако по два пъти на ден ти промиват мозъка, ако ТЕЛЕВИЗОРА ти дрънка заплахи за живота ти и този на децата ти непрекъснато, ти няма ли да откачиш?! И това от идиот министър-председател! Ако нямаш създадени съпротивителни сили под формата на елементарен мисловен процес – обречен си! От утре щи ходим и с тапи за г*ъз!

   1. Биби, слушах тази майка и „не вярвах на очите си“! Боже, как неграмотници и илитерати се подиграваха и се подиграват на учили, знаещи и грамотни хора. Първосигнални говеда, са съгласни да определят съдбата им. Да се подчинят на психоза, която им диктува да бягат от най-нормалните неща? Тази майка, си я представям, като един дебел хипопотам, легнал в блатото, при което и поклащането на водата от вятъра, я дразни. Интересно ми е, ако мъжът и работи и то сред голяма група хора, вечер позволява ли му да стигне до тайните на телесата и? Или, отдавна, човечецът е акостирал на нормално пристанище!

 17. Малко ми е странно как мисирката се осмели да покани доц. Мангъров. То ще си покаже скоро кой крив, кой прав!

  1. Мисирката може да се окаже и от стара мисирка пиле! Утре не се знае какво следва …

   1. Българската поговорка е – „от стара коза – яре“, но който разбрал – разбрал!

  2. Добре, че само телефона си е заляла със спирт, а не е пила белина като тъпите американци.

 18. Изключително професионално и интелигентно обяснение на ситуацията. А еднокнижното пожарникарче ни плашеше с адове, болници-морги и хиляди трупове, ама нещо не му се получи. Всички знаем, кой е най-големият вирус в тази държава. Този вирус ни убива!…

  1. ..TZAR TIKVA BANKJANSKI,SAVSEM SHTE ,,OSTRIGE ,,BALGARITE…,,DIKTATURATA,,MU BESHE NEOBHODIMA DA DADE,,PRAVNA FORMA,,NA POSLEDVASHTIJAT GRABEG…GALKO CHE BALGARINAT ,,NE E ,,KAKTO PREZ 1990 I 1997G…

 19. се някой, дето му е ясно че иде реч за далавера каза:

  Чест и почитания професоре!!!!!! За силата и смелостта да кажеш истината на безхаберната рая!!!! И за това елегантно да им подскажеш на пишман щабовете че са безхаберни говеда!!!!!!
  За останалите – хош гельдиниз, рая безграмотна!!!!!!!! Чуйте внимателно съветите на професора – единственото което ви е нужно е високата лична хигиена. А това се учи в първи клас!!!!!! Време е да си отворите очите!!!!!

 20. До всички, които се оплакват, че интервюто от видеото не тръгва:

  Когато отворите линка и видите лицето на Цветанка, измислила ултравиолетовите вълни, скролирайте (завъртете ролката на мишката), демек слезте по-надолу, и ще стигнете до доц. Мангъров с виртуалния бутон за стартиране на интревюто.

 21. Поздрави за 96-годишната майка на доцента/дано не бъркам възрастта!/ която е отгледала истински, достоен българин!

 22. Ще си позволя да занимая уважаемите четящи сайта на г-жа Томова с нещо съвсем тривиално. До преди малко, когато се стъмни, гледах от терасата си и ревах, т.е. сълзите ми течаха! Единственото младо семейство в блока беше навън! Пред блока има остатъци от детска площадка с катерушки и градинка с няколко очукани стари дървета (като мен)! Таткото и синът играеха федербал, а дядото беше съдия! Двете момиченца – близначки се катереха по остатъците от пързалката и се заливаха от смях! Страшно се зачудих, как някой правоверен не се обади на 112! На тези хора, ако имах власт, нямаше да им взема 5 000 глоба, щях до а им давам по 50 000 безвъзмездно всяка година! Тук ще спра … защото нанатък ще започнат устопсувни матерни мръснословия!

 23. Достоен уважаващ себе си професионалист , а не жалко и страхливо политическо леке което трепери да не излезе от властта. Респект!

 24. Ризова не успя да съсипе учасртието на професионалиста, но изнерви тотално зрителите с кухи фрази и псевдо журналистика. Браво на истинския човек и лекар.

 25. БРАВО НА ТОЗИ ДОБЛЕСТЕН ПРОФЕСОР ….НА НЕГО ТРЯБВА ДА СЕ ПЛЯСКА ВСЯКА ВЕЧЕР…СУТРИН И ОБЯД….ПРОСТО ТОЙ ГИ РАЗВЕНЧА….ПОКЛОН ПРЕД ДОБЛЕСТНИТЕ ХОРА КАТО НЕГО….И ЯВНО ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ СИ РАЗБИРА ОТ РАБОТАТА ЗА КОЯТО Е УЧИЛ

  1. …PREDI 10.11.89G,,DIPLOMITE,,I,,STEPENITE,,NE SE KUPUVAHA…SEGA PROFESORITE I DOCENTITE SA POVECHE OT,,REDOVITE,,NAUCHNI SATRUDNICI..

 26. Някога, мъдрият български народ е казъл: По дрехите посрещат, по акъла изпращат! Колко трябва да сме се променили, след като по „акъла“ нито те посрещат, нито те изпращат, а дрехите /къщата, офиса, колата, парвенющината и т. н. / са всичко, което овлажнява очите и подмокря бельото, на тези срещу теб!

 27. Живеем във време на умишлена тотална дезинформация!Единственото положително е,че зачеркнах страхливците

 28. Защо не се отваря интервюто? Технически или политически проблем?

   1. До всички, които се оплакват, че интервюто от видеото не тръгва:

    Когато отворите линка и видите лицето на Цветанка, измислила ултравиолетовите вълни, скролирайте (завъртете ролката на мишката), демек слезте по-надолу, и ще стигнете до доц. Мангъров с виртуалния бутон за стартиране на интревюто.

 29. Ризова гледаше доц. Мангъров, както са гледали Николай Коперник, когато им казал, че Земята се върти около Слънцето, а не обратно.

 30. На двама човека вярвам на президента господин Радев и на доцент Мангъров
  БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА СИЛНИ
  Жалко че малко хора са като вас
  БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ГОРАНОВ, АХМЕД ДОГАН, ПЕЕВСКИ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ И ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО ИМ

  1. не забравяй, Гешефт, Цацаров, Кирилов, Менда, Лъчо тъпото, Гърневски, Карастанчова, Биков, Добрев, Теменужка, Ананиев … какво ги изреждам – цялото ГЕРБ е за съд и затвор, а муфтафчийски може да им е щаб в затвора но и той в раирано за този гнусен цирк на лъжата!

 31. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Ризовата МУ мисирка е уникално тъпа!

 32. Доцента много ясно каза : боко го е СТРАХ !!! , … боката е един СТРАХЛИВЕЦ !!!

 33. Предишния шеф на ВМА, покойния ген. Стоян Тонев член на Масонска ложа
  беше набутал ВМА с 12 МИЛИОНА лева участвал в търговия с органи отклонява средства за любовницата си за да финансира сина и бездарен филмов продуцент
  Сегашния шеф на ВМА ген. Мурафетчийски вероятно е член на някоя Окултна ложа почитатели на Бафомет Сатаната, ковчези те, труповете, кървищата, хладилници морги страха и Смърта
  Генерала изучил 2мата си сина Александър и Марк в скъпи Английски Университети където таксите са по 6-7000£ на семестър
  Да не стане след време да се установи че покрай ковид19 ВМА е вътре с 50-80 МИЛИОНА лева

 34. Единственият човек в БълХария който казва ИСТИНАТА и се позовава на науката. Много е различен от ибрикчиите на Тиквата. Поклон и уважение!
  Edit: Тъпанарите на Бойко в крайна сметка изравниха правата на децата до 12 години с тези на домашните любимци.

 35. Мутафчийски е злопаметен и отмъстителен. Колегите му знаят, че преследва всеки, който го превъзхожда и отмъщава на всеки, който му противоречи. Ще видите, че ще направи нещо, с което да злепостави д-р Мангъров по всички направления. Жалко!

  1. КОЛКОТО И ДА Е НЕСКРОМНО, И ДА ЗВУЧИ САМОХВАЛНО, НО ГО МИСЛЯ ОТ САМОТО НАЧАЛО, КОГАТО ГО ВИДЯХ И ЧУХ! КАТО ДОБАВИШ И КАРИРЕРИЗМА МУ, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИКРИЕ, НЕЩАТА СТАВАТ ЯСНИ.

 36. Да и имам аз на Цветанка ултравиолетовите вълна и перушина!

  Някъде преди 25-та секунда от началото на въпроса ѝ към доц. Мангъров се чува горе-долу следното:
  „Тръмп каза на хората и попита лекарите може ли да инжектират дезинфектанти и да им вкарват през кожата …. а .… вълни, ултра ….ъ …. ви …., ъ …. такива ултравиолетови вълни и прочие ….?“

  По-късно се загледАх в нея и к‘во станА – стори ми се, че е облечена като ултравиолетова мисирка!

 37. Поклон пред вас д-р Мангъров! С интелект и професионализъм вие се изправихте срещу пошлостта, некадърността и мафията в лицето на Боко Тиквата и Муфтачийски-Плазмодия. За съжаление държавата е в колапс от некадърно управление, което се прикрива, чрез всяване на страх. Такава политика е характерна само и единствено за тоталитарния режим, какъвто в момента властва. Коронавирусът е най-вече политически вирус. който има за цел да отнеме свободата на съвременния човек и да заслепи вниманието му към следващите мафиотски кражби.

 38. ВЕЛИК,ЕРУДИРАН,ТОЧЕН,КРАТЪК,РАЗбИРАЕМ-това е Доц.Мангъров-говори без паника, спокойно, без да ПЛАШИ и да измисля причини на АД в бъдеще,някога,някъде-е на госпожата Цветанка не и стана приятно, ама какво да прави-освен МУЦУНИ

 39. Достоен за уважение лекар! Дразни тъпотията на противното същество Ризова.

  1. Въпросът е КОЙ и ЗАЩО е държи на екран това недуразумение-наричащо се журналистка?????

   1. Мисля, че по-важният въпрос е, кой и защо допусна излъчването на тази разговор?
    Тезата на доц. Мангъров не се е променила от началото, което му прави чест, защото не се огъна под натиска на Шибаняка. Беше ясно какво ще каже, а и Ризова не се напъваше да го оборва.
    Някой го е поръчал това интервю! Няма случайни неща! КОЙ и ЗАЩО – това е въпроса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *