Регистрация
Публикувано на 21.04.2017 / 16:10

СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ ЗАМЕЛ СЛЕДИТЕ НА ГЕРБ? ГЕРГОВ С „ЛИЧНИ ДЕЙСТВИЯ“? ЗДРАСТИ, ЧЕ БЪРЗАМЕ, КОРНЕЛО! А ТИ, С ТВОЯ „ЛЬОТЧИК“ ЗА ЛИМОНАДА ЛИ БЕШЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ?!

корнелия ниноваНинова: Служебният кабинет замете следите на предното правителство“

„Няма да позволя БСП и стотиците хиляди хора в партията да носят отговорност за личните действия на който и да е неин член, бил той и част от ръководството. Няма да позволя по никакъв начин БСП да бъде въвличана в това!“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в кулоарите на парламента. Тя коментира така информацията в медиите, че членът на Изпълнителното бюро на БСП, бизнесменът Георги Гергов, е бил посредник между собственика на „Овергаз“ Сашо Дончев и главния прокурор Сотир Цацаров.

Потресаващото лицемерие и фалш на Корнелия Нинова, популярна вече като „корнела“ и „комедия нинова“ надмина очакванията ни за наглост.

 1. Служебният кабинет замел следите на „предното правителство“, разбирай ГЕРБ. Здрасти, че бързаме, Корнело! Още от първия ден на оповестяването на това така наречено „служебно правителство“ написахме в прав текст, че то ще НАДГРАДИ  мафията на управлението на „паралелната държава“, да употребим твоя израз, и точно заради това ще загубите трагично изборите!  Така и се случи, естествено. Станахме лоши. И всичките слугинчета, дето бяха зинали под полата ти за власт, се посраха да обявяват за „враг на народа“ всеки, който си позволи да критикува безумния състав на това правителство, както и менторът му – ген. маринкин.
 2. Кой нареди това правителство, а, Нинова? Още от първия ден написахме, че ти също имаш пръст както в лобирането, така и в отстрелването на имена в и от това същото правителство! Нищо, че лъжеш, като отричаш. С какви очи сега, ЧАК СЕГА, докато по време на изборите не посмя да изречеш и думичка против очевадното надграждане на мафията на „паралелната държава“, се правиш на „боркиня“, че се сети да се побараш, че служебното правителство замело следите на ГЕРБ?!
 3. Кой набута въпросният „льотчик“, с когото се перчеше надлъж и нашир, и на чиято „победна вълна“ си въобразяваше, че ще спечелиш парламентарните избори? Не беше ли ти, Корнело? Не излъга ли същото това „честно“ лице – твоя „льотчик“, че ще сложи чисти и честни лица и в същото време набута Герджиков и компания? Още ли се гордееш с генерал Маринкин, чиято рожба е това правителство, а пък той е твоя рожба? Кого си мислиш, че лъготиш, Корнело, червените бабки и дядковци? Лошо няма. Следващият път на избори обаче, вече даже и няма да можеш да се качиш на коня, щото кон няма да има.
 4. Гергов си правел „лични действия“? Верно? А ти, Корнело, що мълчиш още по отвратителния позор с Панаира, където твойта партия се гушна с „паралелната държава“ на ГЕРБ в полза на кинтите на Гергов? А „новите“ ти „чисти“ лица, като онова професорче с пуловерчето, се снимаха на воля с Гергов, като че ли е Че Гевара?

За лимонада ли беше ти през цялото време, Корнело, и нима не знаеш кой е точно Гергов?

То бива, бива селска драматургия и некадърна читалищна самодейност в рецитирането ти, ама твоята е достойна за либрето, специално написано за Герговата опера.

Afera.bg

Коментари 12 за
“СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ ЗАМЕЛ СЛЕДИТЕ НА ГЕРБ? ГЕРГОВ С „ЛИЧНИ ДЕЙСТВИЯ“? ЗДРАСТИ, ЧЕ БЪРЗАМЕ, КОРНЕЛО! А ТИ, С ТВОЯ „ЛЬОТЧИК“ ЗА ЛИМОНАДА ЛИ БЕШЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ?!”

 1. Превърнахме държавата си във фирма, която се управлява от шепа хора. Същите тези хора са навсякъде във властта. Тези хора ограбват в продължение на 27 години труда и средствата на обикновените хора, чрез създаването на кухи фирми и прехвърлянето им на неграмотни лица, които стават изкупителни жертви на правосъдната система, защото същата система не може, или не иска да стигне до истинските извършители на престъпленията. Източването на ДДС не се извършва от неграмотните собственици на фирмите, а от лица свързани в ОПГ /организирана престъпна група/. В тези ОПГ влизат много адвокати, нотариуси и т.н. лица, за които финикийските знаци стоят по-високо от морала, честта и достойнството. Псевдо демокрацията в която живеем е толкова „прозрачна“, като система, че от очите на обикновените хора се скрива всичко, което става в реалния, заобикалящ ни живот. Слугинските медии ни облъчват с добре платени лъжи и по този начин ни държат в полузаспало състояние. Ако случайно решим да се възпротивим на действителността пред нас се изправя стена от закони, укази и наредби, които ни забраняват всякакви действия, които биха смутили спокойствието на управляващите ни крадци и лъжци. Никой не е получил свободата си по демократичен път, т.е. с вежлива молба. Свободата си ще получим само с борба и ще трябва да я отстояваме с оръжие. В противен случай ще бъдем натикани в ъгъла и ще си мислим, че живеем в жалкото си съществуване.

  1. Taka e sedjal po,,sedenkit,,balgarskijat narod ,po vreme na turskoto robstvo,i se e ,,vzmushtaval,,zashto njamame takiva,,vodachi,kato sarbite I gacite,sega gleda,,mandga,,I ,,chalga,,I ..chaka ,,vesti ,,ot Boyko B…

 2. Скандал в БСП: Нинова или Гергов, единият си отива
  Лидерът на БСП свика извънреден пленум, на който ще иска оставката на Георги Гергов

  1. Нинова се надява да я бламират, за да не пропусне момента да бъде избрана пряко за председател
   22.04.2017, 06:22 Ваня Ставрева 1651 България
   /Поглед.инфо/ Корнелия Нинова поискала оставката на Георги Гергов. Той не я дава. Тя ще я подложи на гласуване на заседанието на Националния съвет на БСП в събота. Ако не мине, соцлидерката ще подаде оставка. Това обяви самата тя в „Панорама“ в петък вечерта.
   Но нали не си мислите, че има драма?
   Драма няма, освен в главите на най-зомбираните партийни членове.
   Корнелия Нинова даже иска да бъде бламирана и да си отиде от председателския пост, само защото точно в този момент може да спечели пряк избор на председател.
   Защото времето не работи за нея и всеки ден показва несъстоятелността на големите й претенции и подкопава усотите, коите се крепят единствено на силна медийна пропагадна.
   Пък и докато Кирчо брои, резултатът ще е какъвто трябва.
   Толкова плитко…, че даже не е интересно.

 3. Тамън идвам да Си изкажа въхкането (зарад ‘наш’ Веско по Панорама), и гледам – Кево пак тук … ТА :
  а. г-н Марешки – Би следвало БаремМалко да го попоошляйфат Варненци/ки ! ( То туй неговото срамота не, ами Срамота я !)
  б. Кево – Би следвало Отдавна да Е вдянал че :
  - ‘наш’ прокопчо – маймай го търсят и то под-дърво&камък из Америката
  - ‘нашта’ цветелинка – маймай Си турна у-джоба И-БашМайсторите от ‘наште’
  …сумарно – Кево да Се попообразова отн. ТроянскоКонието на ‘наште’.

 4. Да, Афера.бг/г-це Томова ! – Иде Порой. …от камънье&дръве .

 5. Въпреки,че като всеки нормален българин искам стабилна България,просперитет добро представяне на страната ни по време на председателството искрено се надявам тия идиоти да се хванат за гушите и да се изпотрепят,защото ние сме достатъчно страхливи да го направим.Е само си мечтая.Сигурно ще се наложи народът някой ден да ги претрепе.

 6. А вие какво мислите,че курнелата ще тръгне срещу Гергата,който я направи шеф на БСП!

 7. Отново сте много точна в анализа г-жа Томова, БРАВО БРАВО БРАВО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>