Публикувано на 09.01.2021 / 10:43

СЛОЖЕТЕ МАСКИТЕ И МЪЛЧЕТЕ! ВИЕ СТЕ ОВЦЕ!

ПАЗЕНЕ НА ЖИВОТА НИ ИЛИ НЕЩО ДРУГО!

Вестници в Австрия днес са подложени на унищожителни критики защо били публикували отворено писмо на противници на мерките. Писмото било подписано от уважавани лекари, юристи, икономисти и прочие, като се посочвали изследвания, че маските са вредни, а ваксините – недостатъчно проучени. Явно се оказва, че всяко мнение, което е против намерението на кукловодите да подчинят човечеството и да спечелят пари, не трябва да се допуска и направо да се забрани да се мисли нещо различно.

Човечеството е преживяло много зарази. Включително чума, ебола, птичи грип, туберкулоза, тиф и т.н. Но винаги са се обсъждали мерките срещу заразите. Досега не се е случвало да се забрани различното мнение и да се забранят обществените дебати какво трябва да се прави. Бих приела мерките, ако лекарите бяха единодушни и имаше някакъв здрав разум. Но няма. Просто ни е забранено дори да разсъждаваме и да питаме.

И винаги се питам: КОМУ Е ИЗГОДНО?!? Защото историята показва, че никога правителствата не са загрижени за здравето и живота на народите си. И за много по-смъртоносни болести като рак и сърдечно-съдови заболявания не са влагани толкова пари и усилия. Или знаят нещо, което ние не знаем, или се изпълнява план. За плаНдемия, която да им позволи контрол над нас.

Сложете маските и мълчете! Съгласете се да се ваксинирате с нашите експерименти. Не протестирайте. Свободата е илюзия, войната е мир, вие сте овце!

Елена Гунчева

Коментари 18 за
“СЛОЖЕТЕ МАСКИТЕ И МЪЛЧЕТЕ! ВИЕ СТЕ ОВЦЕ!”

 1. Глупости! Няма по загрижени от съвременните правителства за поданиците им. Ама, такова желание за грижа настана, че…, ум да ти зайде. Всеки иска да ни спаси…ДА ГИ и у правителствата..
  Е@..а си майката, е@..,си,от к.. ви и пее… си, не останаха свободни маси… Наздраве, а на БАЧО Кольо- ВЕНСЕРЕМОССС…

 2. А всъщност хората умират ей така- от смъртоносните болести, докато ги
  обливат безмилостно с митологично-ковидната утопия…(Подобна на острова на Томас Мор.)
  Знам, че множеството обича маскираната лъжа и не обича циничната истина. Така е, защото първата ги зашеметява, а втората ги зашлевява. Обаче…
  Ще се научи ли да мисли по-бързо народът- не чак, когато са го прецакали (или ваксинирали)?! Ще се научи ли да разсъждава сам, не позволявайки на други да разсъждават вместо него?! Ще престане ли да вярва сляпо на телевизори и на платени сребролюбци?! Не си ли взе поука от безкрайния, фалшив преход към Нищото?!
  Не знам. Знам само за себе си. В риалити-играта на живот и смърт всеки трябва да решава сам- дали да вярва и в какво. Не оцеляват всички. А и не е нужно, ако е „на всяка цена“. Така е било винаги- в драматични и интересни времена. Всеки си взема решението. Понася си кръста. И си плаща сметката…(Последното е задължително и не става с пачки.)

 3. В Австрия ги плашеха точно както у нас. Същите приказки, същите маниери. Чували за трупове, морги, маски, затваряне на цялата държава. Абе, абсолютно същото като в България. Това ме кара да си мисля, че май има един, който дава указанията. Медиите и те са включени в играта.

 4. Един хубав отговор от един много авторитетен источник. The 2020 Worldwide Corona Crisis: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d’État and the “Great Reset” https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652 ГОГЪЛ ПРЕВЕЖДА ЛЕСНО И БЪРЗО, ПОЛЗУВАЙТЕ ГО. А Тук може да четете цялата френска преса. http://www.lapressedefrance.fr/lindependant.htm

 5. Австрия има опит в „свободата на словото“ и налагането на единственото „правилно решение“. Да си спомним Аншлуса станал с активното съдействие на австрийския политически елит, тържественото му обявяване от Хитлер от терасата на Хофбург и милионното множество от приветстващи нацисткото решение виенчани. Защо сега да е по различно?

 6. А, бе, Хора, ако взимате становище по подобна тема, вземете го честно и откровено, бе! Стига с иносказание, хумор и препратки! Издигната е бариакада! Кажи от коя страна си и застанал: за маската, с цялото послушание, лицемерие и измама, или против маската, за свободата, от която няма по висшо благо. Онзи ден Слави беше прав – на нешето знаме пише Свобода или смърт, а не Живот или смърт!
  ДОЛУ МАСКИТЕ! В буквалния и преносен смисъл!

  1. В буквалният смисъл ще кажа това, че се замитат следите на произхода на COVID 19 и второто е, че т.н. „мерки“ са пунта мара, т.е. имитация на грижа от страна „правителството“ на Борисов.
   Много паника и много суетня за да се скрият недостатъците на системата на здравеопазването , и превръщането на медицината в бандитски бизнес.
   Всичко това в България се прави с предизборна цел от тиквите на Тиквата.
   Има Господ и само Той е справедлив.

 7. Вече измина 1 г. От старта на Ухан. А всичко е започнало далеч по рано. „Комитет 300“ е написан началото на 90 те. Авторът му, Дж. Колман загива при странни обстоятелства. 1948 е написана далеч по рано, смятана доскоро за фантастика….уви, вече все повече се купува като вероятна реалност…

  1. Китайския генерал каза, че са забранили на америчките самальоти да прелитат над тяхната територия и,.. те се излекувал от ковидус измисленукоссс..

 8. свръх доза

  доза ангелски прах
  и ми пораснаха златни крила
  без страх
  полетях към звездите
  като жива светлинна стрела
  строго следят ме на господ очите
  но е бавен на бога гнева
  и аз летя
  летя
  свободен летя
  след доза още една
  съм вече съвършен
  като космоса безкраен
  рогата глава се зъби пред мен
  на дяволита гоненица с нея ще играя
  бягам щом е нощ
  гоня щом е ден
  че сатаната лош
  до смърт е вече уморен
  аз зная
  така че
  отивам да подпаля ада
  пушек
  пламък
  мирис серен
  царството на принца черен
  като кибритена клада
  изгоря за миг
  огнен пик
  и условието за греха отпада
  светът човешки е спасен
  отървали ножа божий
  като по чудо оцелели
  човеците празнуват полудели
  думкат те опънатите кожи
  зурните пищят
  устите крещят
  пляскат ръцете
  тропат нозете
  пияни
  обладани
  заблудени
  пристрастени
  преситени гротескни тела
  о хора безлики
  на къде без душа
  в грешни дела
  преброени са дните ви
  аз не греша
  и след тези мъдри думи
  и дела велики
  от геройства уморен
  смирено очаквам да ми дойде края
  ще потърся вратата на рая
  но къде изчезна заслужения рай
  край

  ~~~

 9. Тежката човешка битка няма да е тази, за която правителствата наложиха карантини по цял свят.
  Човечеството е преживяло много по-страшни болести от COVID 19 и боледува и сега.
  „Загрижените“ за здравето на хората правителства имат ГОЛЯМ ГРЯХ пред хората, ЗАЩОТО…
  Около 9 милиона души умират всяка година от глад и заболявания, свързани с глада. Това е повече от СПИН, малария и туберкулоза, взети заедно.
  На всеки 10 секунди едно дете умира от глад.

  Лошото хранене и гладът убиват 3,1 милиона деца всяка година. Това е почти половината от всички смъртни случаи при деца под 5-годишна възраст. Децата умират, защото на телата им липсват основни хранителни вещества.

  В световен мащаб 822 милиона души страдат от недохранване.
  https://www.theworldcounts.com/challenges/people-and-poverty/hunger-and-obesity/how-many-people-die-from-hunger-each-year/story

 10. До Кольо Вейронов
  Не, светът не е в безизходица, г-н Вейронов, а пред голямо изпитание – ДА СИ ЗАЩИТИ ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО, ЖИВОТА НА ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ СИ И СВОЯ ЖИВОТ!

  Също така създадената от векове НАЦИОНАЛНОСТ, книжнина, литература, култура, живопис, класическа музика, народна музика – българският фолклор е най-прекрасният, природата ни също. Да не изреждам повече, всички хора с ума си знаем какво още трябва да защитаваме.

  Не е време за ирония и за чувство за хумор, г-н Кольо, а за тежка човешка битка!

  С уважение и за много години!
  Поздрави, Мери!

  Послепис: Не се хваля, но чувството ми за хумор е на много по-високо ниво от на много хора, ни ми е просто до смях!

  Краят на смеха и на вицовете ни дойде. Много жалко!

 11. Цъ,не сме офце,ние сме бъдещите изкуствено-интелектуални зомбита !

  Знаят какво крият.
  И аз знам.
  Светът е в безизходица.

  Венсеремос.

  1. Благодаря !
   Горе главата,въпреки ,че за безизходицата сме на различно мнение.
   Прави се отчаян опит да се спаси Света.
   На всяка цена и това не ми харесва.
   Ама кой ме пита мен ?!

   Венсеремос.

   1. Да Света е в от отчайващо състояние и Света е Системата
    Света не е равно на Планетата, не сме чували за планетарни игри, планетарен Ред и т.н.

 12. В други страни,на запад има отделни пробиви в церберската система,дори цели страни се опълчиха на това безумие.Тука са железни,медиите бълват огън и жупел,страховита канонада,денонощно,понякога отместват своя прицел,но не престават да тормозят хората с нови и стари съобщения,коментари,напътствия,заповеди.Тук се броят на пръсти лекарите и специалистите,които се осмеляват да отричат ковид,изцяло и частично.Изборите също ще бъдат окепазени в тая светлина,предлагат се нови начини за гласуване и все заради ковид.Ясно е каква е целта,изопачаване на резултатите и нов мандат за герб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *