Регистрация
Публикувано на 06.12.2018 / 19:22

СЛЕД ЦИЦИТЕ, ПРЕДЛАГАМ НА „ГРАФА“ ДА ИМА И ФАЛОСИ, ЧЕ ДА СА ЯСНИ РАБОТИТЕ

РЕМОНТ НА ГРАФАТия дни нищо не ме разсмива. Иронията избегА, работите на територията съвсем се сговниха. Викам си, леле, повредих се, ми ся?! И изведнъж – баам, снимка на Oleg Safari на новият Граф.

Е това, драги зрители, е напрао по от пърформънса с русалката, от реч на Цвъ при Хекимян, от уедър репортерът, че даже и от снимащата Макрон Катя от Пазаржик и от сички сме парле ву франсе на Шефа.

Предлагам от северната страна на трамвайната линия да има фалоси, че да са ясни работите. Представяте ли си колко ще е красиво?! А и само сиси е някак несправедливо и може да се каже сексистко, мизандрия….. шашнАх ли ви с тая дума?

Това творение сигурно е дело на д-р Енчев в чест на всичките му пациентки. И аз, ако съм един тинейджър, още тая нощ, ще добавя със спрей по едно полегнало тяло… просто нема начин, то си е идея, която в никакъв случай не бива да остане неоползотворена, както би казал Устър на Джийвс.

Виктория Тинтерова

Коментари 16 за
“СЛЕД ЦИЦИТЕ, ПРЕДЛАГАМ НА „ГРАФА“ ДА ИМА И ФАЛОСИ, ЧЕ ДА СА ЯСНИ РАБОТИТЕ”

 1. Същият Петър Междуречки сложи началото на строежа на софийското метро и ако беше останал, щяхме да му честваме 50-годишния юбилей, а не да го дострояваме мъчително, метър по метър, както прави ленинградският възпитаник Стоенчо. Ама то нали трябва да се открадне колкото може повече! Пък и разни Фандъчки как иначе щяха да царуват толкова дълго при цялата си некомпетентност и откровена простотия?

 2. Главния лекар каза ,че щял да ни води на групово посещение по Графа .

 3. Защо Бойко не даде от изкуствения интелект, който продава на араби, евреи и дори е пратил цвъцко в ЦРУ да го сподели тези дни? Слагат се няколко камери и ако някой наближи релсите му звъни телефона за негова сметка. Приятен глас му казва – гражданино изчакай трамвая или – можете да минете без проблем или пък – Иване, не прескачай релсите, няма ток по тях. Може изкуственият интелект да има връзка с фейсбук и тогава има безгранични съзможности – например – Иванка току що се тагна от банята, вместо да чакаш под колоните влез и купи… Лошото е, че няма естествен интелект, който да попита изкуствения интелект какво да прави и изкуственият интелект си стои безполезен, затова Бойко го продава.

 4. Бившият градоначалник Петър Междуречки – комунист
  заимства една идея от тогавашния кмет на Будапеща ¬ за подпаважен трамвай. Проектът е сравнително евтин за изпълнение, защото тунелите за подземните трамваи са значително по-плитки от тези за метрото. Експертите се захващат сериозно за работа ¬ новият трамвай трябвало да се движи под земята от „Дианабад“ чак до „Пирогов“, така „Граф Игнатиев“ щяла да стане изцяло пешеходна и търговска улица.
  „Тунелът под бул. „Драган Цанков“ е проектиран за подпаважен трамвай, но схемите за метрото бяха променени и сега то ще минава оттам. Жалко, че тази красива идея беше погребана!“, ядосва се Междуречки.
  http://www.politika.bg/article?id=1131

 5. В Стара Загора тротоарите са заковани с колчета. Простотия до шия. Един областен престъпник всяка сутрин обикаля аязмото с няколко главорези – вместо да търка наровете в затвора. Това не е държава. Ще има ли някога възмездие за тия престъпници???? Кметове ! Какво работят областните идиоти или стоят за заплати и тлъсти пенсии????

 6. КОМЕНТИРАТЕ ЦИЦИТЕ НА ОХТИКАТА ОТ САМОКОВ,А ЗАБРАВЯТЕ ЩО Е ОКРАЛА.

 7. Фандъкова е за затвора! Гледката е зловеща – няма тротоари, няма дървета, улица „Граф Игнатиев“ е като военна противотанкова улица. Изглежда старата софийска улица е избрана като експериментална площадка за поразяващи ума строителни „иновации“ от шепа хора, нямащи нищо общо с историята на столицата. Какво ли още са замислили?

 8. ТОВА Е ВЕЧЕ ТОТАЛНО БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ РЕДЯТ ПРЕДМЕТИ ПО УЛИЧНОТО ПЛАТНО КАШПИ ДУВАРИ ЦИЦИ ТОПКИ РЪБОВЕ ОТ ПЛАСМАСИ АЙСБЕРГОСПИРКИ КАКВОТО СЕ СЕТАТ СЕРАТ ПО ПЪТНОТО ПЛАТНО АПРОПО ТЕ ПЛАТНА НЕ ОСАНАХА , Е НЕ Е ИМАЛО ПО МАЛОУМНА ОПРАВА ОТ ТИЯ

 9. Немой стрино Викторино с теа предложения защото бездомни бебета че им налетът на цецките а тьотушки по диетен контрол шъ одфалосват маьонезите тврдейки че капка е кили телешко.

  с тази си анти гендърна интерпретациа стрино Виктроино вие по най-безцеремонен начим пренебрегвате задругата на шаренията. Даже и цветовете на дъгата по знаметана им вече разместена, нещо като две отделни секти се роят дяцътъ на сектата на педерастките и сектата на лезбийците

  И ко са праиме останаме без педали и Парлемнта е пред разпад макар че Колето си е убуло само едино чорапче и то с дупчица да изтрусква камичетата ако неко за за’вре на уньетре.

  Честит Никул ден

 10. Да за фалосите! Тъкмо ще паснат на „Симитлийските булки“!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>