Регистрация
Публикувано на 14.06.2018 / 14:08

СЛЕД „УСВОЕНИ“ ГЕРБ-КИНТИ 1 047 000 ЛВ. „РЕМОНТ“, ТАВАН НА ДЕТСКА ГРАДИНА ПАДНА, ПОСТРАДА ДЕТЕ!

детска градина варнаУжасяващ инцидент е станал вчера във варненската детска градина „Мир“. Паднало е огромно количество от мазилката на тавана. Пострадало е поне едно дете, което има открити рани по лицето и главата. Като по чудо не е станало най-страшното, алармират родителите. Те са категорични, че не трябва да се прави поредният ремонт, а първо да мине инспекция, която да провери дали инцидентът няма някой ден да се повтори. Децата от днес са преместени в съседна сграда, докато трае ремонтът на тавана.

Инцидентът събужда много въпросителни, тъй като градината е открита от кмета Иван Портних и председателя на общинския съвет Тодор Балабанов на 2 май 2017 г. Тогава те обявяват, че реконструкцията е на стойност 1 047 000 лв. Ремонтът е започнал на 16 август 2016 г. , съобщава www.varna24.bg

НЕНАКРАДЕ СЕ СИМБИОЗАТА ВЪВ ВАРНА! ПОДКРЕПЯНА ОТ ПРОКУРАТУРАТА, КОЯТО Е В СЪЩАТА СИМБИОЗА! С ПЛЮНКА ЛИ ГО ПРАВИХТЕ ТОЯ ТАВАН, БРЕ, ЧЕ ДА КРАДНЕТЕ КАТО ИЗОГЛАВЕНИ?!

ЦАЦАРОВ, КВО ВИКА МИШОКА ТИ ЕКСОКРЪЖЕН ПРОКУРОР ЧАВДАРОВ, ИЗДИГНАТ ОТ ТЕБ ВЕЧЕ КАТО ШЕФ НА АПЕЛАТИВНА ПРОКУРАТУРА?! ТРЯБВА ЛИ ДА ВАЛЯТ ТРУПОВЕ ВЪВ ВАРНА, ЧЕ ДА ИЗТРЕЗНЕЕТЕ – ТИ ОТ БОКО ТИКВАТА И ПЕЕВСКИ, А ЧАВДАРОВ ОТ …МИХЛЮЗЩИНАТА, ПРИДРУЖЕНА С МАРКОВИ НАПИТКИ?!

Afera.bg

Коментари 7 за
“СЛЕД „УСВОЕНИ“ ГЕРБ-КИНТИ 1 047 000 ЛВ. „РЕМОНТ“, ТАВАН НА ДЕТСКА ГРАДИНА ПАДНА, ПОСТРАДА ДЕТЕ!”

 1. “Поглеждайки отвъд изпепелените мостове
  Зад нас съзирахме щастливия живот
  Крачехме напред, но в сънищата си се връщахме обратно
  Теглени от силата на някакъв вътрешен прилив…“

 2. Мазилката на тавана със сигурност е Марка Рьофикс! На тази австрийска фирма мазилките гипсови им падат по цяла България! Занимавам се с това и ви го казвам! Следите от бетон контакт личат ясно! Навсякъде се изказва по този начин с турбозол!
  В случая наистина не е виновен кмета! При тези ремонти се краде от покриви топлоизолация и д-р и основно се надписват СМР! Специално за мазилките от гипс , цената е 12 макс 13 лв с ДДС! Труд и материали! От там нагоре е кражба!

 3. А,аааа, там виждам детски балон! Как си позволяват тези дечурлига да хвърлят балонче към тавана? Да им се потърси най-строга отговорност – на децата, на родителите им, на бабите и дядовците им!!! На, какво ги възпитават? На игра с балони? Срам, три пъти срам!

 4. … ремонтаджията и оня големия началник – да ги утрепат с камъни !

 5. Я махйте това дете от главата ми – важното е Портних да носи суджук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>