Регистрация
Публикувано на 11.05.2019 / 13:42

СЛЕД РЕМОНТ ЗА 700 000 ЛВ. ОТ ВАРНЕНСКА ФИРМА С БЛАГОСЛОВИЯТА НА КРАЛЕВ, ТРЕВАТА НА СТАДИОН „ХАСКОВО“ УМРЯ!

СТАДИОН ХАСКОВОТревата на стадион “Хасково” умира. Причината е недостатъчното поливане. Компютърът на автоматизираната поливна система е “изгърмял” преди месеци. И от тогава целият терен се полива с две пръскала, което е крайно недостатъчно.

По моя информация, фирмата правила ремонта за близо 700 000 лв. с ДДС – варненската “Одесосстрой” ООД, увърта за гаранцията на скапалата се техника. А тя се е скапала, защото е заровена 3 метра под земята и влагата ѝ е “разказала играта”. Някакъв мега майстор поискал 6 бона за ремонт. В същото време подобно устройство, работещо на стадиона в Димитровград, струва 400 лв.

Вчера в репортаж по местната телевизия споменали за умиращата трева, ама понеже не намерили шефа на общинското предприятие, стопанисващо стадиона, не знаели каква е причината. И толкова по темата от местната телевизия.

Ето, казвам им причината. Да видим дали ще направят репортаж за видимите резултати.

Впрочем, парите за ремонта на терена са по благословията на министър Красен Кралев. Това, че той е от Варна и варненска фирма прави ремонта, е чиста случайност.

Преди няколко месеца Кралев, заедно с Делян Добрев и областният управител Станислав Дечев, посети стадион “Хасково” и всички дружно констатираха, че е Ок.

По моя информация, по това време автоматичната система за поливане вече е била счупена.

Георги Пеев

СТАДИОН ХАСКОВО

СТАДИОН ХАСКОВО

СТАДИОН ХАСКОВО

Коментари 11 за
“СЛЕД РЕМОНТ ЗА 700 000 ЛВ. ОТ ВАРНЕНСКА ФИРМА С БЛАГОСЛОВИЯТА НА КРАЛЕВ, ТРЕВАТА НА СТАДИОН „ХАСКОВО“ УМРЯ!”

  1. Сега изчакайте да видите какво ще стане със Спартак – с чимът който е от Старо Оряхово ,хората си го махат от градините защото не издържа.Впрочем може да проверите кои са реално хората и фирмите които полагаха тревата и колко стадиона са направили досега.И дали не са близки до един кръг във Варна,близък до един несменяем от комунизма шеф на държавно предприятие,който пък е близък с един тъст на друг в момента управляващ.Усвоиха се едни пари и надеждата е изкара до местните избори преди да стане най-вероятно по зле от Хасково.

  2. Тепърва ще сърбаме попарата на герберската паплач и дано следващите имат топки, че барабар с Тиквата, Ушатия, Цацарора и де що герберски ибрик има, всички да станат съседи на Бай Ставри в централния.

  3. ТРЕВАТА Е КОМУНИСТИЧЕСКА ………… ЗА ТОВА !!! ………. ЕДНО ВРЕМЕ ДЯДО МУ НА БОРКО, КАКВА ТРЕВА ИМАШЕ В ДВОРА, НО ДОЙДОХА ГАДНИТЕ КОМУНИСТИ И Я ОКОСИХА …. ВСИЧКАТА …

  4. О, Хаскьой ли, там върлуват братчедите на Делянчо Добрев, това инфарнтилно джудженце с дълги крадливи ръчички. Не се чудете, те и тревата ще ви опасат, и душите ви ще вземат, а вие пак гласувайте за тях.

  5. „Ще потърся отговорност от посланика, ако думите му са предадени правилно“, коментира на свой ред премиерът Бойко Борисов. Той обаче намекна, че Улусой не е разбран правилно. „Аз го разбрах по един начин, а хейтърите в София вероятно по друг. Това, което собственикът ми каза (б.р. на откриващия се завод за автомобилни части на „Теклас България“), че проблемът е с работната ръка, проблемът е с езиковата подготовка, и то писмен. Българите учат и английски, и немски, и китайски. В образованието ние имаме много ясни програми. Работа има колкото искате. Просто трябва квалификация“, обясни Борисов.

    По какво се различава Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ от типичен представител на туземна колониална администрация?

    1. Шефа на Теклас ,сефарад еврейн Раул ДАНОН мениджерите ТУРЦИ раята бг бг -мохамедани досущ като в старите “добри“ османски времена в ролята на чорбаджи Киряк Стефчо баце Асвалт паша

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>