Публикувано на 10.01.2021 / 19:22

СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“ ЗА ОПОРОЧЕНА НАГЛАСЕНА ПОРЪЧКА НА ВСС ЗА „СИЕЛА“, МАГДАЛИНЧЕВ ЗАМАЗВА С НОВО РЕШЕНИЕ „НЕ БИЛИ КОМПЮТРИ, А КОМПОТИ“. ОЧЕВАДНА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И КОРУПЦИЯ

На 7 януари т.г. АФЕРА публикува:

„СИЕЛА НОРМА“ АД – НОВИЯТ ЛЮБИМЕЦ НА ВЛАСТТА, СКАНДАЛНО НЕМАРЛИВО ИЗБРАНА ОТ ВСС ДА РЕФОРМИРА БЮДЖЕТА НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, ВЪПРЕКИ НАЙ-СКЪПАТА ОФЕРТА! В ЕДИН ДЕН – ДВЕ РЕШЕНИЯ – СЪЩАТА ФИРМА ЩЕ ПРАВИ И ИЗБОРИТЕ С МАШИНИ ЗА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ!

Ето какво се случи дни след публикацията – още по-скандално от опорочената поръчка на ВСС:

Здравейте,

След като публикувахте материала в сайта АФЕРА за скандалната нагласена поръчка на ВСС за избор на изпълнителя Сиела Норма АД, настана паника в дребните душици!

Представляващият Магдалинчев обаче, вместо да се скрие вдън земя и да прекрати опорочената процедура, се опита да замаже поредния си гаф.

Изпращам ново решение, което Магдалинчев издаде след публикуване на материала, с което се опитва „поправи“ гафовете в предишното, като ги нарича „очевидна фактическа грешка“. Ясно е, че поправката е от типа „не били компютри, а компоти“, и е сполучлива като ремонта на ремонта на софийски булевард. Очевидна фактическа некомпетентност и корупция.

Явно са решили да дадат едни пари на Сиела на всяка цена.

Магдалинчев да вземе да се консултира с приятелката си Сибила как се правят тези неща, тя поне знае повече от него.

Д.Станева

Коментари 8 за
“СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“ ЗА ОПОРОЧЕНА НАГЛАСЕНА ПОРЪЧКА НА ВСС ЗА „СИЕЛА“, МАГДАЛИНЧЕВ ЗАМАЗВА С НОВО РЕШЕНИЕ „НЕ БИЛИ КОМПЮТРИ, А КОМПОТИ“. ОЧЕВАДНА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И КОРУПЦИЯ”

 1. проверете в ccc.de media как се манипулира софтуера който извлича данните от машините, които ще се ползват за гласуването.
  две момчета хакват софтуера и манипулират данните в базата на софтуера.
  ппдчертавам самите машини не се манипулират, а софтуерът който извлича данните от тях.

  1. при желание ще дам линк.
   машините са същите.
   в момента дори в германия се говори за тях и се протестира срещу тяхното използване.
   и да ги преинсталират 100ци пъти софтуерът е същият.

 2. Излез незабавно от това ОПГ и влизай незабавно в затвора.

 3. Съвсем нормално е ВСС-Мешерето да се представлява от „Магдалинчев“ с явна фактическа грешка в името, като истинското трябва да се чете „МАНГАЛинчев“!

 4. Фамилията Магдалинчев означава само едно нещо.Че лицето с такава ‘женска’ фамилия няма баща,на който да е кръстен и е кръстен фамилно на майка си Магдалина.Също така и името Магдалина е сбъркано,защото граматически трябва да се казва Магдалена,т.е. би трябвало да е Магдаленов.Нищо лично ,само за информация.

  1. Прав сте за персоната, но не за името: Магдалинчев произлиза от библейската Мария Магдалина /защото е от град Магдала/ виж https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0
   За …“Очевидна фактическа некомпетентност и корупция“ комантара на ааа е почти комплимент…

 5. Колелото на живота( политиката) се върти благодарение на алтернативната смяна на положението на педалите. Левият- горе, десният – долу, левият – горе, десният – долу. Ако единият от педалите остане горе дълго време значи движението е по инерция или по надолнище. И ако няма спирачки катастрофата е неизбежна.
  Затова в щатите има двупартийна система и нещата вървят. А у нас десният п-дал се е застопорил горе и нещата не вървят както трябва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *